-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Τι σημαίνει αυτό το a.k.a. ?
As known as...
Μπα
'also known as'
http://en.wikipedia.org/wiki/AkaNαι sorry, αυτο ηθελα να πω...
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
Γιαυτο βαζεις απο την αρχη το m pack με την alcandara.
Στο λεω απ´το δικο μου, τα σπαει!! .&-
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Ότι το βάζεις το βάζεις για να μπορείς να την πάρεις και σε Estoril Blue. Αλλά τότε είναι που θα φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη η τιμή...
Σε δυσθεωρητα υψη θα φτασει, γιατι εισαι κακομαθημενο πιτσιρικι, που εμαθε και καλα με NAVI, (περα απο τα δερματα, σε μικρομεσαιο αυτοκινητο...) λες και στο πρωτο αμαξι του μπαμπα που κυκλοφορουσες, και εμαθες να οδηγας πχ, υπηρχε η αντιστοιχη ANΑΓΚΑΙΑ τεχνολογια...
Να ειχες γεννηθει προχτες, και να τα εγραφες αυτα μετα απο 15 χρονια , παει στο καλο...
Αλλα αμα θελεις γκαρσονιερα με ροδες, (τσοντες στο NAVI , δερμα, και ηλιοροφη για ατμοσφαιρα... ) θα χρυσοπληρωσεις, οτι αμαξι και να παρεις... -
Πάλι άρχισες τις μικρότητες; Δεν ντρέπεσαι μεγάλος άνθρωπος;
-
( ναι το όριο υπάρχει και για τους mods )
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Ότι το βάζεις το βάζεις για να μπορείς να την πάρεις και σε Estoril Blue. Αλλά τότε είναι που θα φτάσει σε δυσθεώρητα ύψη η τιμή...
Σε δυσθεωρητα υψη θα φτασει, γιατι εισαι κακομαθημενο πιτσιρικι, που εμαθε και καλα με NAVI, (περα απο τα δερματα, σε μικρομεσαιο αυτοκινητο...) λες και στο πρωτο αμαξι του μπαμπα που κυκλοφορουσες, και εμαθες να οδηγας πχ, υπηρχε η αντιστοιχη ANΑΓΚΑΙΑ τεχνολογια...
Να ειχες γεννηθει προχτες, και να τα εγραφες αυτα μετα απο 15 χρονια , παει στο καλο...
Αλλα αμα θελεις γκαρσονιερα με ροδες, (τσοντες στο NAVI , δερμα, και ηλιοροφη για ατμοσφαιρα... ) θα χρυσοπληρωσεις, οτι αμαξι και να παρεις......ειπε ο ανθρωπος που δε μπορει να ζησει χωρις xenon....
-
Τα βιντάκια και τις φωτό όμως που κολλάνε τα αργά πισί, μπορούμε να τα βάζουμε 20-20...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Πάλι άρχισες τις μικρότητες; Δεν ντρέπεσαι μεγάλος άνθρωπος;Exεις δικιο...Απο την μια ακουμε, 'δεν ειναι τετοιες εποχες να δινουμε 40κ για αυτοκινητο'
Απο την αλλη 'δεν μπορω να βαλω το Μ-pack που παει με το estoril blue, γιατι το κοστος θα φτασει τα δυσθεωρητα υψη...
Ενδεικτικα, κοστος Μ-pack (κατ' εκτιμηση απο τους πωλητες, ο κωδικος ανοιγει τον Μαρτιο-Απριλιο) 3,800-4,800ευρω, και υπερκαλυπτει το sportline πακετο(2,140ευρω) την Μ-αναρτηση (κοστος 380ευρω), αλλα και τις εξτρα φαρδιες 17αρες (κοστος 1000ευρω περιπου), σε σχεση με τις 16αρες χωρις χρεωση του sportline...
Τα εξτρα του stefan MONA τους ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ τις 10κ ευρω...@nonos
Τα χenon, EΙΔΙΚΑ σε σβελτα/γρηγορα αυτοκινητα, ειναι μερος ενεργητικης ασφαλειας, οσο και αν νομιζεις εσυ, οτι μπορει να ειναι πολυτελεια, και επι της ουσιας κοστιζουν 1,060 ευρω. Αλλο ενα αδιαπραγματευτο εξτρα 1,000ευρω, και αλλο 10,000ευρω...
Εδω ο αλλος εβαλε 10κ εξτρα, και του φταιει το M-pack , που αναγκαστικα μονο με αυτο παιρνει το συγκεκριμενο χρωμα... -
@nonos
Τα χenon, EΙΔΙΚΑ σε σβελτα/γρηγορα αυτοκινητα, ειναι μερος ενεργητικης ασφαλειας, οσο και αν νομιζεις εσυ, οτι μπορει να ειναι πολυτελεια, και επι της ουσιας κοστιζουν 1,060 ευρω. Αλλο ενα αδιαπραγματευτο εξτρα 1,000ευρω, και αλλο 10,000ευρω...
Εδω ο αλλος εβαλε 10κ εξτρα, και του φταιει το M-pack , που αναγκαστικα μονο με αυτο παιρνει το συγκεκριμενο χρωμα...Συμφωνω 100%!Πλεον οταν οδηγω αυτοκινητο χωρις xenon η διαφορα ειναι τεραστια.Δεν το θεωρω και τοσο ακριβο extra.Και στο Α5 1200 ευρω εκαναν.Σχεδον οσο χρεωνουν και το phantom black
-
εγω που ειμαι λιγο κακομαθημενος (οχι πολυ ) πηρα μοντελο που τα χει στανταρ , για να μη το ξεφτιλισουμε στα εξτρα
-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
εγω που ειμαι λιγο κακομαθημενος (οχι πολυ ) πηρα μοντελο που τα χει στανταρ , για να μη το ξεφτιλισουμε στα εξτραEυγε νεε μου...
-
ευχαριστω ευχαριστω
ουτε χειριστηρια στο τιμονι δεν εχω, τοσο ταπεινος
-
Αλλα αμα θελεις γκαρσονιερα με ροδες, (τσοντες στο NAVI , δερμα, και ηλιοροφη για ατμοσφαιρα... ) θα χρυσοπληρωσεις, οτι αμαξι και να παρεις...ο στεφανος είναι με το αυτοκίνητο του μπαμπά του ΚΑΙ εσύ το ίδιο...
εκτός από την χολή και τον κομπλεξισμό σου δεν βλέπω αλλη διαφορά... -
Πάλι άρχισες τις μικρότητες; Δεν ντρέπεσαι μεγάλος άνθρωπος;
Exεις δικιο...Απο την μια ακουμε, 'δεν ειναι τετοιες εποχες να δινουμε 40κ για αυτοκινητο'
Απο την αλλη 'δεν μπορω να βαλω το Μ-pack που παει με το estoril blue, γιατι το κοστος θα φτασει τα δυσθεωρητα υψη...
Ενδεικτικα, κοστος Μ-pack (κατ' εκτιμηση απο τους πωλητες, ο κωδικος ανοιγει τον Μαρτιο-Απριλιο) 3,800-4,800ευρω, και υπερκαλυπτει το sportline πακετο(2,140ευρω) την Μ-αναρτηση (κοστος 380ευρω), αλλα και τις εξτρα φαρδιες 17αρες (κοστος 1000ευρω περιπου), σε σχεση με τις 16αρες χωρις χρεωση του sportline...
Τα εξτρα του stefan MONA τους ΞΕΠΕΡΝΟΥΝ τις 10κ ευρω...@nonos
Εδω ο αλλος εβαλε 10κ εξτρα, και του φταιει το M-pack , που αναγκαστικα μονο με αυτο παιρνει το συγκεκριμενο χρωμα...100% οτι να'ναι...
-
το μυστικο της επιτυχιας για να μη σε κραζουν για το ακριβο αυτοκινητο ( του μπαμπα εννοειται, γιατι σημερα ετσι κι αλλιως ειναι μαλλον απιθανο να εχεις βγαλει καποια συγκεκριμενα λεφτα μονος σου , ακομα και αν κοντευεις τα 60 ) , ειναι να δημιουργησεις τον αερα του αυτοδημιουργητου που ξεκινησε απο χαμηλα και εχει σκοτωθει στη δουλεια (το ποσο χαμηλα -που μαλλον δεν ειναι καθολου χαμηλα- δε μπορει να το ξερουν οι αλλοι, ειδικα πισω απο την οθονη)
μετα μπορεις να εχεις ο,τι θελεις και να μη στη λεει κανεις
επισης μπορεις να κραζεις τα κακομαθημενα παιδια που δεν το παιζουν αυτοδημιουργητοι (τα οποια τουλαχιστον διατηρουν εναν ελαχιστο αυτοσεβασμο και επιγνωση της πραγματικοτητας ) λεγοντας τους ακομα και ατακες τυπου: ' εχεις δουλεψει ποτε στη ζωη σου? 'ειναι φοβερα τα φορουμ ωρες ωρες, εγω ο μ@λακας δεν το χα πιασει το νοημα και εχω εκτεθει ανεπανορθωτα
-
Πάντως να πω την αμαρτία μου, θεωρώ το δέρμα βασικό για οποιοδήποτε αμάξι ακριβότερο των 20.000 ευρώ. Εκτός αν μιλάμε για αμάξι που προορίζεται για οικογενειακή χρήση.
Το M Pack έχει αλκαντάρα; -
Ο χρήστης EDDIE_147 έγραψε:
Το M Pack έχει αλκαντάρα;Το Μ Pack (όπως και στο si μου που έχει M Pack) έχει αλκαντάρα στο πλάι και ύφασμα στη μέση.
Για μένα ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ συνδυασμός γιατί δε σε αφήνει να κουνηθείς όπως κάνει το δέρμα και δε σε ζεσταίνει.
Το έγραψα και πριν, 10 μήνες στην Ελλάδα έχουμε καλοκαίρι.
-
Ο χρήστης Sinanai έγραψε:
Το αλκαντάρα τιμόνι, ξεβάφει στα χέρια;
Φθείρεται πολύ γρήγορα. Για καθημερινό αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι.
Να μην βάλω ενα τιμονάκι Μ3 με αλκαντάρα δλδ;
-
Ο χρήστης Thάnos έγραψε:
Το αλκαντάρα τιμόνι, ξεβάφει στα χέρια;
Φθείρεται πολύ γρήγορα. Για καθημερινό αυτοκίνητο ΔΕΝ είναι.
Να μην βάλω ενα τιμονάκι Μ3 με αλκαντάρα δλδ;
Θα έλεγα όχι.
-
-
Αλλα αμα θελεις γκαρσονιερα με ροδες, (τσοντες στο NAVI , δερμα, και ηλιοροφη για ατμοσφαιρα... ) θα χρυσοπληρωσεις, οτι αμαξι και να παρεις...Κίκιζα, το Vectra είναι δικό σου, ή του πατέρα σου;
Για να μην προσβληθείς, να πω πως το ένα εκ των δύο οχημάτων μου, είναι δώρο του μπαμπά μου ως γνωστόν...
BMW 1 Series (F20) 2011