-
Yπαρχουν ομαδες και στο FB που ασχολουνται με κλεμμενα. Κανε μια ανακοινωση κι εκει αν μπορεις . Αν εχεις και φωτογραφιες του αμαξιου, ακομα καλυτερα
-
Τι λες τώρα ρε αγορίνα!! Πωωω…πολύ στεναχωρήθηκα. Ευχομαι να βρεθεί οπως ήταν αλλιως να αποζημιωθείς γρήγορα και σε φουλ ποσο. Κρίμα ρε συ…
-
Όχι ρε γαμώτο, μακάρι να βρεθεί.
Την προηγούμενη βδομάδα "φάγανε" ολόφρεσκο kona φίλου μου στον ηλεκτρικό της Κηφισιάς.
Ελπίζω να γίνει κανά θαύμα, δυστυχώς δεν μπορείς να κοιμάσαι ήσυχος με καλό αμάξι χύμα στο δρόμο.
-
Απαίσιο συναίσθημα πραγματικά, την υγεια μας να έχουμε όμως και ευτυχώς θα υπάρξει αποζημίωση έστω χρηματική! Δες με την ασφάλεια μήπως δικαιούσαι και όχημα αντικατάστασης .
-
@m3rlin said in Κλοπή C-hr:
Καλημερα παιδιά, χτες το βραδυ κλαπηκε το c-hr μου, ούτε μήνα. Χρώματος Ανθρακι με μαύρη οροφή. Πινακίδα ΧΕΤ 8904. Το είχα παρκαρισμένο ακριβώς έξω απο το σπίτι στην Πετρούπολη. Πήγα το πρωί καμαρωτος να φορτώσω γιατί θα πηγαίναμε εκδρόμή και τσουπ. Το αμάξι άφαντο. Έγιναν όλες οι ενέργειες σε αστυνομια & ασφάλεια και αναμένουμε.
ω ρε συ μερλιν
σε ποια μερια της πετρουπολης?
του γιου μου το ιμπιθα βορειου ηπειρου και ροδου το ειχαν σηκωσει.... -
Πώς ρε φίλε πακέτο... κρίμα...δεν το χάρηκες καθόλου.
Υγεία και εύχομαι να λήξει αυτή η περιπέτεια με την λιγότερη ταλαιπωρία και καθόλου οικονομική χασουρα από τη μεριά σου. -
Ρε φίλε... μπήκα μόνο για να σου γράψω κουράγιο. Από το πρωί που μου το είπανε έχω ξενερώσει απίστευτα, κανείς μας δε θα ήθελε να είναι στην θέση σου. Πέρα από την στεναχώρια και την ζημιά μιλάμε για το χειρότερο timing να σου κλέψουν αμάξι αυτή την περίοδο.. Ελπίζω να βρεθεί και να είναι όλο αυτό μια κακή ανάμνηση
Μακάρι όλα τα μακάρι στα σκουπίδια της κοινωνίας μας που κάνουν τέτοια πράγματα.
-
Παιδιά βρέθηκε άνω Λιόσια. Είμαι εδώ στο σημείο με Δίας κ περιμένω οδικη να το πάμε τμήμα για σήμανση. Περισσότερα σε λιγο
-
Παιδιά βρέθηκε άνω Λιόσια. Είμαι εδώ στο σημείο με Δίας κ περιμένω οδικη να το πάμε τμήμα για σήμανση. Περισσότερα σε λιγο
Πολύ ευχάριστο νέο.
Και άλλο κακό να μην σε βρει -
Μπράβο ρε φίλε! Τυχερός μέσα στην ατυχία σου.
Μην ασχοληθείς με σήμανση κλπ. Δες αν έχει σημαντικές φθορές, να καταγράφει το συμβάν για να αποζημιωθείς στη μερική κλοπή για ότι τυχόν βρεις αλλά όχι και σήμανση.
Έναν βιολογικό αφού θα μπηκαν μέσα τιποτα ουγκ και αμεσως μετά έναν καλό συναγερμό.
Η σήμανση θα στο κάνει χαλια και απορώ δηλαδη τι περιμένουν να βρουν. Αφού ξέρουν καλά ποιοι είναι που τα κάνουν αυτά αλλά δεν αλλάζει κάτι. -
Χαίρομαι απίστευτα. Μου έφτιαξες τη μέρα αν με πιστεύεις! Εύχομαι να βρουν τους κλέφτες.
Σίγουρα είναι ευπαθείς,απο αυτούς που ζουν απο τα επιδόματα. -
Κωλογυφτοι...
-
Πώς βρέθηκε τελικα? Στην εφαρμογή της Toyota φαινόταν στίγμα ή το είχαν απενεργοποιήσει;
-
Μπράβο, συγχαρητήρια, είσαι τυχερός μέσα στην ατυχία σου, δεν έχω ξανακούσει να βρεθεί κλεμμένο αμάξι. Εύχομαι να είναι τελείως άθικτο!
-
Αν ξέρεις που να ψάξεις, ποιον να ρωτήσεις και αν κινηθείς άμεσα έχεις καλές πιθανότητες να βρεθεί. Πιστεύω τον βοήθησαν στην αστυνομία.. Αλλά κάτσε να μας τα πει ο ίδιος
-
@iceman7 said in Κλοπή C-hr:
...και αμεσως μετά έναν καλό συναγερμό.
Δυσάρεστο γεγονός με ευχάριστη κατάληξη.
Δεν είχε συναγερμό τέτοιο αυτοκίνητο; Δεν νομίζω. Θα έχει σίγουρα.
-
Μπράβο ρε φίλε, αντε μακάρι να μην έχει τίποτα ζημιές και να το πάρεις γρήγορα στα χέρια σου.
-
Λοιπον, θα απαντησω συνολικα! μην το γεμίσω quotes. Γάτε, πίσω απο τον Άνεμο μένω. Απο εκεί το σήκωσαν.
Συναγερμό δεν είχε το αμάξι, θα έβαζα τώρα τον απρίλιο γιατί περίμενα να πέσει κανα χρήμα! Είχα και τους προβληματισμούς μου με την εγγύηση οπότε ήμουν σκεπτικός. Πλέον με το που το πάρω έχει μπεί επιτόπου.Το αμάξι εξωτερικά είναι όλο μια χαρά εκτός από το φινιστρίνι του οδηγού που φαίνεται να έχει βγει και ξαναμπέι. Λογικά απο εκεί έβαλαν χέρι και άνοιξαν την πόρτα του οδηγού και μπήκαν μέσα. Μέσα είναι ξηλωμένο το πλαστικό κάτω απο το τιμόνι, το πλαστικό στο πίσω μέρος του τεμπέλη (πίσω κάθισμα) και η ποτηροθήκη. Επίσης έχει καταβιδιές σε 2 σημεία στην κονσόλα ανάμεσα σε οδηγο συννοδηγό και ένα σπάσιμο. Φαίνεται ότι την σήκωσαν για να κάνουν κάτι και την ξαναέκλεισαν.
Το αμάξι ανάβει σε αξεσουάρ όπως το λέει (έχω παράθυρα, ραδιοφωνο κτλ), αλλά δεν παίρνει μπροστά γιατί το υβριδικό σύστημα δεν είναι διαθέσιμο όπως γράφει. Λογικά επειδή πείραξαν το immobiser. Επίσης, στην εφαρμογή φαίνεται το αμάξι σε κίνηση έξω απο το σπίτι χτές στις 22.53. Αλλά σύμφωνα με γείτονες εκεί που βρέθηκε το αμάξι πήγε γύρω στις 1.50. Γενικά η εφαρμογή λίγα πράγματα. Δεν έκανα κάποια ενέργεια για να το βρώ εκτός απο την δήλωση στην αστυνομία.
Δευτέρα θα το πάω συνεργείο και βλέπουμε. Λογικά θα τα αναλάβει όλα η ασφάλεια γιατί ειδα οτι καλύπτει τα παντα σε περίπτωση κλοπής.
Μπορώ να πώ οτι δεν περίμενα τέτοια εξέλιξη. Τα παιδία της Διας εξαιρετικά. Ούτε ενα νεράκι δεν δέχτηκαν να τους κεράσουμε όσο περιμέναμε την οδικη. Δεν έχω λόγια. -
Δεν ειχανε αλλαξει πινακιδες? Με τις δικες σου πινακιδες βρεθηκε?
-
Αδερφέ παίξε κάνα τυχερό παιχνίδι είναι η σειρά σου για την μπάνκα !!!! Λογικά εκεί που άνοιξαν καπάκια - τεμπέληδες -ταμπλό κτλ έψαχναν σημεία που βάζουν standart οι τεχνικοί τα aftermarket gps (έχω πάρει ένα και βαριέμαι να το τοποθετήσω) . Μόλις ξεμπερδέψεις πες μας και ποια ασφάλεια/πακέτο έχεις και αν σε κάλυψε για όλες τις φθορές .
Ανακοινώσεις κλοπων