-
@antonmone said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
https://m.imdb.com/title/tt0245429/
Εξαιρετικό και πολυβραβευμένο,δεν θα σου αρέσει σίγουρα όμως!
Μάλλον πιο πολύ θα σου αρέσουν αυτά του Seth Mac Farlane ,άλλη κατηγορία αυτά επισης αγαπημένα.Νομίζω έχει πάρει και Όσκαρ!! Γενικά ο Μιγιαζάκι (αν και δεν έχω δει) έχει εξαιρετικά σχόλια και ένα εκ των κολλητών μου πίνει νερό στο όνομά του!
-
@gatoz said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Τα ιαπωνικα animation χοντρικά έχουν μια τεραστια γκάμα,από Καντυ -Καντυ και Πόκεμον,μέχρι αριστουργήματα!
Όπως ακριβώς συμβαίνει και στα Δυτικά ας πούμε.
Υπάρχουν τα Τελεταμπις και την Ντορα την εξερευνήτρια μέχρι το εξαιρετικό Wall-e!
Γενικα υπάρχουν για όλα τα γουστα ,σεβαστές όλες πι απόψεις ,ελπίζω απλά η απόρριψη να περιέχει μια ελάχιστη επαφή με αυτά.ουτε γουολης αρεσει σε γατο
μεχρι κογιοτ και λουνευ τουνς
Ε δεν τρώγεσαι
βλεπω λοιπον ματια δυτικης κοπελιτσας με δυτικου τυπου ντυσιμο-απομιμηση καουντρυ ντεπιταντ, τραβηγμενα αυτια και ματια γατας να μας πεισουν οτι υπαρχουν σχιστογατηδες, μεσαιωνικa-φεουδαρχικa κορακογερακa και ολοι σε σταση 'ευτυχεζμενοι στη μοντανα του 1958, τι γαματος ο μακαρθρης'
οι βομβες τελικα αυτους τους επηρεασαν πολυ και γινανε δουλικαΔιαφημιστικό του Vitara είναι του 2009!Συμβολιζει το πέρασμα από τον χωμάτινο σε πιο ασφάλτινο χαρακτήρα!!
-
@fanis75 said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
https://m.imdb.com/title/tt0245429/
Εξαιρετικό και πολυβραβευμένο,δεν θα σου αρέσει σίγουρα όμως!
Μάλλον πιο πολύ θα σου αρέσουν αυτά του Seth Mac Farlane ,άλλη κατηγορία αυτά επισης αγαπημένα.Νομίζω έχει πάρει και Όσκαρ!! Γενικά ο Μιγιαζάκι (αν και δεν έχω δει) έχει εξαιρετικά σχόλια και ένα εκ των κολλητών μου πίνει νερό στο όνομά του!
Έχει πάρει στις αρχές του 2000 αν θυμάμαι καλά μαζί με αλλά βραβεία!!Εξαιρετικος με το studio ghibli αλλά αν δεν έχεις ξαναδεί ξεκινάς με κάτι πιο ελαφρύ,το συγκεκριμένο η θα το λατρέψεις η θα σε αποθαρρύνει από το να συνεχίσεις να παρακολουθείς το είδος.Μην φανταστείς κάτι τραγικά κουλτουριάρικο μια χαρα είναι,απλά θα πρότεινα κάτι άλλο για πρώτη φορά.
Σε κάθε περίπτωση το blue eye που ανέφερα αρχικά ,δεν έχει καμμία απολύτως σχέση με τα επόμενα ,βλέπεται πολύ πιο εύκολα αν είναι δόκιμος ο όρος. -
Νεος κυκλος του True Detective
1ο επεισοδιο, αρκετα καλο.
-
Τα ιαπωνικα animation χοντρικά έχουν μια τεραστια γκάμα,από Καντυ -Καντυ και Πόκεμον,μέχρι αριστουργήματα!
Όπως ακριβώς συμβαίνει και στα Δυτικά ας πούμε.
Υπάρχουν τα Τελεταμπις και την Ντορα την εξερευνήτρια μέχρι το εξαιρετικό Wall-e!
Γενικα υπάρχουν για όλα τα γουστα ,σεβαστές όλες πι απόψεις ,ελπίζω απλά η απόρριψη να περιέχει μια ελάχιστη επαφή με αυτά.ουτε γουολης αρεσει σε γατο
μεχρι κογιοτ και λουνευ τουνς
Ε δεν τρώγεσαι
βλεπω λοιπον ματια δυτικης κοπελιτσας με δυτικου τυπου ντυσιμο-απομιμηση καουντρυ ντεπιταντ, τραβηγμενα αυτια και ματια γατας να μας πεισουν οτι υπαρχουν σχιστογατηδες, μεσαιωνικa-φεουδαρχικa κορακογερακa και ολοι σε σταση 'ευτυχεζμενοι στη μοντανα του 1958, τι γαματος ο μακαρθρης'
οι βομβες τελικα αυτους τους επηρεασαν πολυ και γινανε δουλικαΑυτά τα λένε οι κομμουνισταί!
-
Επειδή πιάσαμε τους Ιάπωνες, χωρίς ναξέρω αν έχει ανεφερθεί ξανά είδα με τους υιούς το "Attack on Titan" (όλες τις σεζόν), έπος...
Επίσης promising story και φοβερό σχέδιο-animation-χρώματα το Arcane, έχει κυκλοφορήσει όμως μόνο το πρώτο season. -
@vagkirk said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
Έφτασε αισίως στο 7ο επεισόδιο ο 5ος κύκλος του Fargo.Καλυτερο επεισόδιο μέχρι τώρα το χθεσινό ,ευρηματική σεναριακά η σκηνή με τις μαριονέτες!
To βλέπω και εγώ μέσα απο τα κολπάκια που μου μάθατε με το stremio.
Δεν έχω δει το 7ο που βγήκε χθές
Φυσικά οι ερμηνείες είναι πάρα πολύ καλές , αλλά δεν νομίζω πως πιάνει τις πρώτες 3 σεζόν που ήταν κορυφαίες.
(Δεν έχω δεί την τέταρτη)Μπορεί στα επόμενα επεισόδια να αλλάξει προς το καλύτερο καθως εκεί ξεκινά να γκαζώνει το fargo σε επίπεδο σπαλτεριάς.
Σε kill bill αλά Ταραντίνο βλέπω να καταλήγει το σενάριο με την πετίτ αυτή πρωταγωνίστρια που απο Ματίνα Μανταρινάκη μας προέκυψε Ούμα Θέρμαν.
Εγώ παιδιά βλέπω επίσης και το Slow Horses του Apple TV , φοβερό , βλέπεται πολύ ευχάριστα!
Απορώ πως οι φλεγματικοί Άγγλοι αφήνουν ελεύθερα τέτοια σενάρια που εκθέτουν τόσο πολύ την MI5 και τους πολιτικούς τους.
Το έχουν κάνει πολλές φορές θα μου πεί κάποιος , αλλά καθε φορά εμένα με εντυπωσιάζει.vagirk τελειωσε χθες το ειδεσ?Για πες πως σου φανηκε αν το εχεις δει ,μην ειμαι περιεργος εγω τελικα!
-
Έφτασε αισίως στο 7ο επεισόδιο ο 5ος κύκλος του Fargo.Καλυτερο επεισόδιο μέχρι τώρα το χθεσινό ,ευρηματική σεναριακά η σκηνή με τις μαριονέτες!
Φυσικά οι ερμηνείες είναι πάρα πολύ καλές , αλλά δεν νομίζω πως πιάνει τις πρώτες 3 σεζόν που ήταν κορυφαίες.
(Δεν έχω δεί την τέταρτη)Μπορεί στα επόμενα επεισόδια να αλλάξει προς το καλύτερο καθως εκεί ξεκινά να γκαζώνει το fargo σε επίπεδο σπαλτεριάς.
Σε kill bill αλά Ταραντίνο βλέπω να καταλήγει το σενάριο με την πετίτ αυτή πρωταγωνίστρια που απο Ματίνα Μανταρινάκη μας προέκυψε Ούμα Θέρμαν.
Εγώ παιδιά βλέπω επίσης και το Slow Horses του Apple TV , φοβερό , βλέπεται πολύ ευχάριστα!
Απορώ πως οι φλεγματικοί Άγγλοι αφήνουν ελεύθερα τέτοια σενάρια που εκθέτουν τόσο πολύ την MI5 και τους πολιτικούς τους.
Το έχουν κάνει πολλές φορές θα μου πεί κάποιος , αλλά καθε φορά εμένα με εντυπωσιάζει.vagirk τελειωσε χθες το ειδεσ?Για πες πως σου φανηκε αν το εχεις δει ,μην ειμαι περιεργος εγω τελικα!
Βγήκε σήμερα / χθες το τελευταίο;
Δεν έχω προλάβει αυτή την εβδομάδα να δω τίποτα απολύτως.
Έχω μεγάλο θέμα εξαρτησης με τα μικρά που προσπαθώ να το λύσω και δεν έχω χρόνο καθόλου για μένα.
Πήραν χαμπάρι το stremiο πως έχει ταινίες που μέχρι τώρα τους έλεγα δεν έχουμε λεφτά να τις αγοράσουμε και επειδη το έχω μόνο στο δικό μου κινητο όσο χρόνο βρήκα αυτή την εβδομάδα έκανα mirroring στην τηλεόραση ...sonic 2 , το τελευταίο transformer , και μια freddy fazbear ταινία λέει που τελικά ήταν φουλ θριλερ για ενηλίκους μαλλον και εγω νόμιζα πως είναι παιδικός ήρωας!!!!
4,5 ετών και τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα δυστυχώς , δεν ξέρω τι βλέπουν στο youtube στην τηλεόραση και σε δύο παλιά τάμπλετ που δυστυχώς τα έχουν κάνει δικά τους.
Έκανα και το τεράστιο λάθος στις γιορτές και έκανα μια συνδρομή στο xbox pass σε ένα καλό gaming laptop που έχω , αγόρασα χειριστήρια xbox , κατέβάσα το forza motorsport και άλλα παιχνίδια (hitman , assasins creed κλπ) για να λιώσω τα βράδια και τα μικρά με καβάλησαν εντελώς , ο ένας παίζει σχεδόν κανονικά το forza , και έμαθαν εν μια νυκτι να χρησιμοποιούν το ποντίκι είδαν στην λίστα ένα...roblox λέει που το έχουν στα tablet το οποίο είναι απο ότι κατάλαβα μια πλατφόρμα παιχνιδιών απόλυτου καψίματος των νέων , κατέβασαν και άλλη μια μεγάλη πληγή που ακούει στο όνομα minecraft και όλα αυτά τα παίζουν καλύτερα με το χειριστήριο.
-
@antonmone η γνώμη μου για το Fargo...
Ο 5ος κύκλος είναι κατώτερος από τους πρώτους δύο αλλά βλέπεται με ενδιαφέρον...
Παραμένει ο συνδυασμός του μπλακ χιούμορ με εντυπωσιακή φωτογραφία....πάντα δένει τη δράση με εικόνες χιονισμένου τοπίου αλλά με ιδιαίτερη ματιά..
Θεωρώ ότι οι ώρες θέασης που αφιέρωσα, άξιζαν τον κόπο...
Υ.Γ. Να χαιρόμαστε το όνομα μας...
-
Τόπο στα νιάτα!
-
@antoniokon said in Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]:
@antonmone η γνώμη μου για το Fargo...
Ο 5ος κύκλος είναι κατώτερος από τους πρώτους δύο αλλά βλέπεται με ενδιαφέρον...
Παραμένει ο συνδυασμός του μπλακ χιούμορ με εντυπωσιακή φωτογραφία....πάντα δένει τη δράση με εικόνες χιονισμένου τοπίου αλλά με ιδιαίτερη ματιά..
Θεωρώ ότι οι ώρες θέασης που αφιέρωσα, άξιζαν τον κόπο...
Υ.Γ. Να χαιρόμαστε το όνομα μας...
Χρονια πολλά συνονόματε και καλή χρόνια!
Συμφωνω με όσα αναφέρεις φυσικά και άξιζε τον κόπο η θέαση.Στα συν για μένα πέραν των όσων ανέφερες και οι ευρηματικές σκηνές με τις εισβολές με τις μάσκες και η σκηνή με τις μαριονέτες!
Η ένσταση μου εκτός από το τελευταίο επεισόδιο που ήταν πρόχειρο και μέτριο,είναι ότι ενώ το κεντρικό θεμα,οι ηθοποιοί ,τα τοπία,οι χαρακτήρες και η σκηνοθεσία ήταν σε υψηλό επίπεδο,το αποτέλεσμα ήταν μια χαμένη ευκαιρία ο 5ος κύκλος να είναι τουλάχιστον ισάξιος με τον 1ο.
Κατά την γνωμη μου η σειρά απλά κατέρρευσε από το βάρος της πληροφορίας και των χαρακτήρων που
είχε να διαχειριστεί.Ισως έπρεπε η να εμφανίσει λιγότερους η να μεγαλώσει είτε σε διάρκεια είτε σε αριθμό επεισοδίων.
Ενώ πέτυχε στο να δημιουργήσει ατμόσφαιρα,όλοι απέδωσαν εξαιρετικα τους ρόλους τους πράγμα σπάνιο,η ιστορία ήταν ευρηματικη, έμεινε μια αίσθηση ότι προσπάθησε να φέρει μια αχρείαστη πολυπλοκότητα που έφερε μια ανισορροπία στην δραση αλλά και στην εξέλιξη της.
Δεν ηταν κακή ,το αντίθετο,απλά θα μπορούσε να είναι πολύ καλύτερη!! -
Βγήκε σήμερα / χθες το τελευταίο;
Δεν έχω προλάβει αυτή την εβδομάδα να δω τίποτα απολύτως.
Έχω μεγάλο θέμα εξαρτησης με τα μικρά που προσπαθώ να το λύσω και δεν έχω χρόνο καθόλου για μένα.
Πήραν χαμπάρι το stremiο πως έχει ταινίες που μέχρι τώρα τους έλεγα δεν έχουμε λεφτά να τις αγοράσουμε και επειδη το έχω μόνο στο δικό μου κινητο όσο χρόνο βρήκα αυτή την εβδομάδα έκανα mirroring στην τηλεόραση ...sonic 2 , το τελευταίο transformer , και μια freddy fazbear ταινία λέει που τελικά ήταν φουλ θριλερ για ενηλίκους μαλλον και εγω νόμιζα πως είναι παιδικός ήρωας!!!!
4,5 ετών και τα πράγματα γίνονται πολύ επικίνδυνα δυστυχώς , δεν ξέρω τι βλέπουν στο youtube στην τηλεόραση και σε δύο παλιά τάμπλετ που δυστυχώς τα έχουν κάνει δικά τους.
Έκανα και το τεράστιο λάθος στις γιορτές και έκανα μια συνδρομή στο xbox pass σε ένα καλό gaming laptop που έχω , αγόρασα χειριστήρια xbox , κατέβάσα το forza motorsport και άλλα παιχνίδια (hitman , assasins creed κλπ) για να λιώσω τα βράδια και τα μικρά με καβάλησαν εντελώς , ο ένας παίζει σχεδόν κανονικά το forza , και έμαθαν εν μια νυκτι να χρησιμοποιούν το ποντίκι είδαν στην λίστα ένα...roblox λέει που το έχουν στα tablet το οποίο είναι απο ότι κατάλαβα μια πλατφόρμα παιχνιδιών απόλυτου καψίματος των νέων , κατέβασαν και άλλη μια μεγάλη πληγή που ακούει στο όνομα minecraft και όλα αυτά τα παίζουν καλύτερα με το χειριστήριο.
Σε καταλαβαίνω απόλυτα τα παιδιά σήμερα είναι πολυ πιο έξυπνα και δυστυχώς πολύ πιο εξοικειωμένα με την τεχνολογία.Ειναι μάστιγα όλο αυτό με την τηλεόραση,το Ίντερνετ και ειδικά με τις παιχνιδομηχανές.Τεραστιο θεμα πραγματικά,ισως εκτός από μια προσπάθεια να περιορίσεις τις ώρες απασχόλησης με αυτά,έχει νόημα η να προσπαθησεις με βιβλία η με κάθε είδους εξωτερικές δραστηριότητες που όμως απαιτούν πολύ χρόνο και φυσικά χρήματα.Δυσκολη εξισώση οι δυο πρωτοι μου γεννηθηκαν πριν πάρει μεγάλες διαστάσεις όλο αυτό με την τεχνολογία,τα δυο μικρά τώρα είναι ποκυ διαφορετικά!
-
@antonmone βλέπεις True Detective 4ο κύκλο?
Με έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα...
΄Ένας αχταρμάς χωρίς συνοχή...
-
@antonmone βλέπεις True Detective 4ο κύκλο?
Με έχει απογοητεύσει μέχρι τώρα...
΄Ένας αχταρμάς χωρίς συνοχή...
Δεν έχω ακόμη δει τον 4ο συνονόματε ακόμα,περίμενα να μαζευτούν επεισόδια!Ηταν το επόμενο στη λίστα ,τελειώνω μια αγγλική μετριότητα στο Netflix και το 3,5 ώρο killers of the flower moon.
Θα δω το πρώτο αλλά με αυτά που λες θα πάει κουβα. -
https://m.imdb.com/title/tt4301160/
Το έχω δει πολύ καιρό τώρα,δεν έχω δει αν έχει αναφερθει εδώ.Μια παραγωγή υψηλού επιπέδου από την Apple,βασισμένη σε μια ιστορία που εξελίσσεται σταδιακά σε ένα καλογραμμένο ψυχολογικό θρίλερ με εξαιρετικές ερμηνείες.Αν και η κεντρική ιδέα είναι από μονη της ενδιαφέρουσα,το σεναριο και η σκηνοθεσία δεν κάνουν κοιλιά σχεδόν καθόλου,η σειρά απογειώνεται με τις ερμηνείες των πρωταγωνιστών σε ένα ιδιότυπο παιχνίδι εναλλαγής ρόλων.
Σε κανένα σχεδόν σημείοαπό την αρχή έως και το τέλος δεν έχει κανένας από τους δυο το πάνω χέρι σε αυτό το ιδιότυπο παιχνίδι γάτας-ποντικιού,που αν και έχει πολλές φορές χρησιμοποιηθεί,εδώ είναι δοσμένο εξαιρετικα.
Ιδανικός ο Egerton στον ρόλο του,πετυχαίνει πολύ καλα τις διακυμάνσεις του χαρακτήρα που υποδύεται και την μεταστροφή του που χτίζεται σιγά σιγά.
Την παράσταση όμως κλέβει η ταλένταρα Paul Walter Houser,μια απίστευτη ερμηνεία,ο τύπος απλά παίζει με τα πάντα , με την χροιά και την ένταση της φωνής του,με το σώμα,τα μάτια,χρησιμοποιεί κάθε εκφραστικό μέσο για να πείσει απόλυτα για τον χαρακτήρα που υποδύεται!
Προτείνεται οπωσδήποτε για θέαση το βράδυ,ιδανικά χωρίς γυναίκα πλάι,όπως κάθε τι ωραίο για τον άντρα πλην ενός!! -
https://m.imdb.com/title/tt6317068/
ΜΓια να ξενέρωσε τα όσοι μεγαλώσατε γρήγορα θα βάλ και κάτι για (μεγάλα) παιδιά!
Animation ενός πολύ ταλαντούχου δημιουργού που δυστυχώς αν και πολύ δημοφιλές ειδικά από τότε που το έβαλε στην πλατφόρμα του το Netflix(δεν είναι δίκη του παραγωγή),έφτασε 3 σεζόν και μετά μπλεχτηκε σε παιχνίδια εταιρειών κλπ όποτε τελείωσε κάπως βιαστικά.
Γενναίες και ισόποσες δόσεις χιούμορ και δράσης,οπτικό υπερθέαμα σε κάποιες σκηνές και εξαιρετικα ευρηματικό σε κάποιες άλλες.Η σκηνή με τα μπισκότακια δολοφόνους είναι από τις πιο έξυπνες που έχω δει ,ειδικά σε κινούμενο σχέδιο.
Γαι όσους έχουν παιδάκια σχολικής ηλικίας μπορείτε να το δείτε άφοβα αν και όπως είναι αναμενόμενο δεν θα καταλάβουν τα πάντα!
Γυναίκες κλπ ας μείνουν και εδώ μακριά γιατί θα σας κοροϊδεύουν και ποκυ καλά θα μας κάνουν! -
Συμφωνώ απόλυτα για το Black Bird...
Αν και περίμενα ένα πιο "εντυπωσιακό- απρόβλεπτο" φινάλε...
Με τη σειρά μου να προτείνω Loudermilk...
3 κύκλοι των 10 ημίωρων επεισοδίων...
Σωστές δόσεις δράματος και πικρού χιούμορ...
Ανθολογικές οι σκηνές που ο πρωταγωνιστής τα ¨χώνει" σε άτομα άγνωστα σε αυτόν, για διάφορες συμπεριφορές...ιδιαίτερα η σκηνή που παραγγέλνει καφέ στην έναρξη του πρώτου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου...
-
Συμφωνώ απόλυτα για το Black Bird...
Αν και περίμενα ένα πιο "εντυπωσιακό- απρόβλεπτο" φινάλε...
Με τη σειρά μου να προτείνω Loudermilk...
3 κύκλοι των 10 ημίωρων επεισοδίων...
Σωστές δόσεις δράματος και πικρού χιούμορ...
Ανθολογικές οι σκηνές που ο πρωταγωνιστής τα ¨χώνει" σε άτομα άγνωστα σε αυτόν, για διάφορες συμπεριφορές...ιδιαίτερα η σκηνή που παραγγέλνει καφέ στην έναρξη του πρώτου επεισοδίου του δεύτερου κύκλου...
Νομίζω ότι το βιβλίο βασίζεται σε αληθινά γεγονότα τα όποτε ισως υπήρχαν περιορισμοί στο πως μπορεί να τέλι δει η ιστορία.
-
Halo, στο Stremio.
-
Μια παραγωγή υψηλού επιπέδου από την Apple
φαίνεται καλό , μου θυμίζει το καταπληκτικό mindhunter (το οποίο δεν έπρεπε να έχει και συνέχεια σε τρίτη σεζόν;; δεν ολοκληρώθηκε η ιστορία αν δεν κάνω λάθος)
Οπότε... go go go καλό μου Stremio!!!!
Με τη σειρά μου να προτείνω Loudermilk
Πω πω ρε συ τι μου θύμισες τώρα!!!!!
Είχα κάποτε δεί την 1η σεζόν στο Amazon , αλλά δεν είχε τις επόμενες και το ξέχασα!
Ήταν καταπληκτική σειρά και φοβερός ηθοποιός ο πρωταγωνιστής.Οπότε... go go go X 2 καλό μου stremio!!!!!
Μπράβο ρε παιδιά πάντως πολύ καλές οι προτάσεις σας , έχω μπουχτίσει με το Netflix και Amazon που δεν μπορώ εδώ και πολύ καιρό να βρώ κάτι αξιόλογο να αξίζει να διαθέσω τμήμα απο τον λίγο ελεύθερο χρόνο μου.
Το ΣΚ που πέρασε για να καταλάβετε σε δύο δόσεις κατάφερα να δώ το τελευταίο επεισόδιο του Grand Tour που διέσχισαν την Μαυριτανία και την έρημο Σαχάρα ως το πιό αξιόλογο σε σχέση με τις εκατοντάδες επιλογές που προσφέρουν Netflix και Amazon.
Ξένες Τηλεοπτικές Σειρές [#01]