Apr 27, 2009, 1:54 PM

Να τον χαρακτηρίσω ζώο; Δε του ταιριάζει, λίγο του πέφτει. Κινούμε στην αριστερή λωρίδα επί της Νέας Εγνατίας, κατεύθυνση ανατολικά, στο ύψος της έκθεσης με καμιά 60αριά Kmh. Μπροστά και δεξιά μου παπάκιας ο οποίος δεν είναι σε θέση να αποφασίσει αν θέλει να κινηθεί στην αριστερή ή τη μεσαία λωρίδα και έτσι κινείται πάνω στη διαγράμμιση. Δε με πολυ χαλάει καθώς οι λωρίδες είναι φαρδιές και μπορώ να τον περάσω άνετα με τη σχετική προσοχή πάντα. Οπότε τη στιγμή που είμαι 3 μέτρα πίσω του και έχουμε φτάσει στην πάνω είσοδο της έκθεσης αποφασίζει να στρίψει ΑΡΙΣΤΕΡΑ στα πανεπιστήμια, χωρίς φλας, χωρίς να ελένξει χωρίς τίποτα!! Φρενάρισμα πανικού αλλά avatar Kacey, ABS -ευτυχώς δεν έρχόταν κανείς από πίσω- κόρνες, και στο τσακ ο τύπος περνά μπροστά από το καπό μου και συνεχίζει ατάραχος την πορεία του Αν εξαιρέσουμε το αίσθημα της αυτοσυντήρησης, ειλικρινά μετάνιωσα που δεν τον κοπάνησα τον ηλίθιο. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο, λες και επειδή ο κάθε βλάκας δεν έχει μυαλό έχει ο καθένας μας υποχρέωση να σκέφτεται για αυτόν και να προστατεύει την ζωή του. Υπάρχουν ιδρύματα για αυτό τον σκοπό, δεν έχω υποχρέωση να προστατεύω τον κάθε βλάκα που θέλει να αυτοκτονήσει!

ΥΓ. Το τελευταίο διάστημα έχει αποκτήσει και έναν νέο μαγαζάτορα-νταή η γειτονιά που επειδή νοίκιασε ημιυπόγειο μαγαζί θεωρεί πως έχει το δικαίωμα να βάζει κούτες μπροστά στον δρόμο για να μη παρκάρει ο κόσμος, πιάνοντας συνήθως δύο θέσεις. Την ίδια στιγμή παρκάρει ο καραγκιόζης το αμάξι του πάνω στο απέναντι πεζοδρόμιο (είναι ο μόνος καθώς στα 30 μέτρα υπάρχει αλάνα). Φωτογραφίες σύντομα.