-
Το adblue είναι στα 1200 με τα περαστικά.
Τυχερός ο φίλος του μάστορα που την γλύτωσε με 500 αρικο
-
@criuser said in Μονόλογοι ...:
Αυτό οι της σιτροέν.
Αλλά εκεί έχει εγγύηση, οπότε και να την ξεχάσουν την προσευχή δεν πειράζει..
Στους άλλος με την διετή εγγύηση όμως αν την ξεχάσεις την προσευχή...Ασε που το αντμπλού είναι στο χιλιάρικο, ενώ το ντιεστζί στο τριχίλιαρο...
Εντάξει,βρήκαν οι γαλλόφιλοι χειρότερα απο τα δικά τους και αγάλιασε η καρδιά τους!
-
@lap said in Μονόλογοι ...:
Το adblue είναι στα 1200 με τα περαστικά.
Τυχερός ο φίλος του μάστορα που την γλύτωσε με 500 αρικο
Συνάδελφος μου σε 3008 την έβγαλε καθαρή με την εγγύηση. Την επόμενη φορά όμως ξέρει ότι έχει κατάθεση.
-
Λαπ το περαστικά στο λένε δωρεάν...
Αλλά όπως είπαμε εγγύηση 5 χρόνια και 60-80-100000 χλμ . ανάλογα πόσα 200άρια θα δώσεις...
Από εκεί και μέχρι τα 150000 στα 500.
Μετά δώσε και κάτι...
Στα 150000 θα έχεις αλλάξει 2-3 ντιεστζί μέχρι τότε, όπως συνέβη σε γνωστό που δουλεύει και στο ευρύτερο βαγκ δίκτυο και είχε και επιλογές...
Επίσης ΔΕΝ βρήκαμε χειρότερα από τα δικά μας.
Ολα είναι χειρότερα από τα δικά μας...
-
Αν άλλαξε οκ. Εγώ ξέρω μέχρι 150κ χλμ καλύπτει μετά.... 1000 το ντεπόζιτο και 200 περαστικά
-
850 έδωσα εγώ σε αντιπροσωπεία εκτός εγγύησης.
-
@mastoras78 said in Μονόλογοι ...:
Αυτό οι της σιτροέν.
Αλλά εκεί έχει εγγύηση, οπότε και να την ξεχάσουν την προσευχή δεν πειράζει..
Στους άλλος με την διετή εγγύηση όμως αν την ξεχάσεις την προσευχή...Ασε που το αντμπλού είναι στο χιλιάρικο, ενώ το ντιεστζί στο τριχίλιαρο...
550 σε κάκτο φίλου με έκπτωση αντιπροσωπείας 50% είπανε για δεξαμενή adblue στον Χανιαδακη. Επειδή είναι ρδελομπου και χαλάνε συνέχεια..
2η στην εγγυηση. την πρωτη καλυπτουν μονο. #hrepia_blue
-
Αν άλλαξε οκ. Εγώ ξέρω μέχρι 150κ χλμ καλύπτει μετά.... 1000 το ντεπόζιτο και 200 περαστικά
αν το χρησιμοποιεις κανονικα, θελει ενα δοχειο καθε 15-20k μεσα στην κινηση.
και οποιος πει οχι, να του στειλω τον γιο μου να του το εξηγησει γιατι στα δυομιση χρονια εχει παει στο τριτο -
Μέσα στην πόλη ξοδεύει πολύ adblue λόγω υψηλού φορτίου.
Γενικά κρυστάλλωνεται και μπουκωνει όλα τα σύστημα του ντεπόζιτου.Υπάρχουν κάποιες λύσεις που βλέπω σε κάποια τεστς που δημοσιεύονται με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο από το adblue αλλά τα δοκιμάζουν σε φορτηγά. Όχι σε επιβατικά αυτοκίνητα.
-
Καλά....αντ μπολου και π@πάρια μάντολες....βασικά #xrepia_diesel.
-
@gatoz said in Μονόλογοι ...:
και οποιος πει οχι, να του στειλω τον γιο μου να του το εξηγησει γιατι στα δυομιση χρονια εχει παει στο τριτοΆρα εγώ στα 123600, πόσες φορές έπρεπε να το έχω αλλάξει?
-
@kkostask said in Μονόλογοι ...:
και οποιος πει οχι, να του στειλω τον γιο μου να του το εξηγησει γιατι στα δυομιση χρονια εχει παει στο τριτοΆρα εγώ στα 123600, πόσες φορές έπρεπε να το έχω αλλάξει?
εισαι στην κινηση καθε μερα?
-
Έίναι στην Θεσσαλονίκη που η κίνηση της είναι 3 φορές της Αθήνας...
-
να το πει ο ιδιος ή παιρνεις μπονους με τα ποστ? με το δουβλη εισαστε στην ιδια διευθυνση ή εισαι στους ματσουρ και ειναι στους μιλφ?
-
Εγώ είμαι στους μετόχους...
Δεν ασχολούμαι με το προσωπικό, ή τους άλλους μετόχους...
Αλλωστε πάμε αέρα οπότε μας ενδιαφέρουν τα μερίσματα μας...
-
εισαι στην κινηση καθε μερα?
Συγνώμη ευθύς εξαρχής που θα το πω ωμά, αλλά οποίος παίρνει πετρέλαιο για να είναι κάθε μέρα στην κίνηση έχει κάνει πατάτα. Όσο για μένα, τα μισά από τα 600-800χλμ την εβδομάδα είναι μέσα στην πόλη.
Από την άλλη όλοι ξέρουμε ότι το γκρουπ έχει κάνει μακακία με τα δοχεία αφού εμπιστεύθηκε Γερμανούς να το παράγουν. -
να το πει ο ιδιος ή παιρνεις μπονους με τα ποστ? με το δουβλη εισαστε στην ιδια διευθυνση ή εισαι στους ματσουρ και ειναι στους μιλφ?
Πόσα πληρώνουν το ποστ;
-
Από την άλλη όλοι ξέρουμε ότι το γκρουπ έχει κάνει μακακία με τα δοχεία αφού εμπιστεύθηκε Γερμανούς να το παράγουν.
ΑναΜπραβοΓειαΣου!!!
-
Δεν πληρώνουν τα πόστ...
Αυτά οι γερμανοί τα κάνουν...
Οπως και τα δοχεία αντμπλού...
Το λένε και τα άλλα παιδιά...
-
Και δε φτιάχνουν οι Γάλλοι μόνοι τους κάνα δοχείο adblue να γλυτώσουν απ' τους Γερμανούς? Ή κάνα αυτόματο κιβώτιο να γλυτώσουν απ' τους Γιαπωνέζους?
Τους αρέσει η πολυ-πολιτισμικότητα φαίνεται...
Μονόλογοι ...