Oct 17, 2007, 6:57 AM

Και εγώ άλλος ένας ευχαριστημένος κάτοχος. MCS αυτόματο (R56), το παρέλαβα αρχές Ιουλίου, έχω κάνει 3.200χλμ και αύριο πάει για την πρώτη αλλαγή λαδιών. Εντυπώσεις μέχρι τώρα:

• Είναι πολύ γρήγορο (είχα BMW 325ti πρίν, οπότε έχω συνηθίσει σχετικά από γρήγορα αυτοκίνητα), και με ροπή από χαμηλά.

• Πάρα πολύ σταθερό, ειδικά στις στροφές...είχα διαβάσει, αλλά δεν το περίμενα τόσο καλό.

• Ανύπαρκτοι χώροι (το γνώριζα)...δλδ. ταξιδεύουν 4 άτομα χωρίς αποσκευές ή 2 με τις αποσκευές. Το καλό είναι ότι παρκάρει εύκολα.

• Φαίνεται καλοφτιαγμένο και βαρύ...αν και στο εσωτερικό κάποια πλαστικά θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη συναρμογή. Δεν τρίζει (είναι πολύ καινούργιο), αλλά σου δίνουν την αίσθηση ότι μπορεί να αρχίσουν τα τριξίματα κάποια στιγμή.

• Αρκετά οικονομικό...ειδικά μέχρι τα 160 χαω.

• Το 6τάχυτο αυτόματο είναι κορυφαίο...και μπορείς να το δουλέυεις σαν χειροκίνητο, χωρίς να αλλάζει ταχύτητα στον κόφτη μόνο του.

• Πολύ καλά φρένα.

• Σχετικά σκληρό...πιο μαλακό από το προηγούμενο, αλλά το νιώθεις. Δεν μπορείς να τα έχεις όλα όμως.

• Έχει Steering Torque εάν πατήσεις απότομα το γκάζι με στριμμένους τους τροχούς. Θέλει προσοχή.

• Πολύ όμορφο και πρακτικό εσωτερικό με αρκετά γκατζετάκια. Επίσης μπορείς να το φτιάξεις όπως θές από πλευράς χρωμάτων και εξοπλισμου...κοστίζει βέβαια, αλλά εάν θές έχεις αυτή τη δυνατότητα.

Συμπερασματικά, αν ποτέ το άλλαζα, σε αυτά τα χρήματα πάλι το ίδιο θα έπαιρνα!