-
@kostis20 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Καλά μη νομίζετε ότι θα πληρωθεί και τίποτα ιδιαίτερο...Αν σκεφτειτε μόνο τα πάγια έξοδα του ιατρείου συν τη γραμματεία συν τά αναλώσιμα και τις υποχρεώσεις που θα έχει ο γιατρός προσωπικά απορώ ποιοι γιατροί αποφάσισαν να ενταχθούν....
Η σύμβαση Εντωμεταξυ είναι τόσο μονομερής που μάλλον είναι παράνομη.
Τέλος πάντων πρόκειται για μνημονιακη υποχρέωση που θέλουν να τη πραγματοποιήσουν με όσο το δυνατόν μικρότερο κόστος.κατι ειχα ακουσει για 2000 το μηνα και 1000 κεφαλια (σαν τα μοσχαρια) ανα γιατρό
-
Τα παιδιά τα φακελωνουμε;;;
-
Μπήκα και εγώ στο club των πολυεστιακών γυαλιών οράσεων...
Ακριβό σπορ, μάλλον για λεφτάδες.
Δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί. Περίεργη αίσθηση και οπτικά έχουν κάποια θεματάκια.Αυτό όμως που μου έχει προκαλέσει εντύπωση είναι το εύρος τιμών τους.
Τιμές από 400euro μέχρι 2000euro.
Και όμως βρέθηκαν και καταστήματα οπτικών που μου ζήτησαν δύο χιλιάρικα για ένα σκελετό οράσεως με πολυεστιακούς φακούς. -
Ενω ειμαστε σε αυλη και οταν μας γραφουν φαρμακα και εξετασεις, ολα ερχονται ηλεκτρονικα, σήμερα εγραψε ορθοπεδικος φυσιοθεραπίες και δεν ηρθε τιποτα.
μας το τυπωσε και πανω λεει "Γνωματευση Παροχων ΕΚΠΥ"
ειναι καπου αλλου που πρέπει να βαλουμε mail/Κινητο για να ερχονται και αυτα ?
-
Μπηκα στο "Φάκελος Ασφάλισης Υγείας", εκει μου ζητησε παλι κινητο και μαιλ (σαν να μην τα εχει απο την αυλη), και μετα στο μενου "Γνωματευσεις" φαίνονται οι φυσιοθεραπιες.
αλλα παλι δεν καταλαβα αν αυτο αρκει και αν το επομενο παραπεμπτικο θα ερθει με mail/sms.
-
@k-m said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Μπηκα στο "Φάκελος Ασφάλισης Υγείας", εκει μου ζητησε παλι κινητο και μαιλ (σαν να μην τα εχει απο την αυλη), και μετα στο μενου "Γνωματευσεις" φαίνονται οι φυσιοθεραπιες.
αλλα παλι δεν καταλαβα αν αυτο αρκει και αν το επομενο παραπεμπτικο θα ερθει με mail/sms.
έχουν αποσταλεί;;;
Αν όχι τις αποστελλεις
Περιμένεις να εγκριθούν και όταν εγκριθούν θα έρθει ειδοποίηση
Κάνεις τις φυσιοθεραπείες, τις πληρώνεις κανονικά και μετά καταθέτεις τα χαρτιά (ηλεκτρονικά, σκαναρεις την απόδειξη και την επισυνάπτεις) και σε 2 μήνες περίπου μπαίνουν τα λεφτά. -
@nickthetrib said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
έχουν αποσταλεί;;;
Αν όχι τις αποστελλεις
Κάνεις τις φυσιοθεραπείες, τις πληρώνεις κανονικά και μετά καταθέτεις τα χαρτιά (ηλεκτρονικά, σκαναρεις την απόδειξη και την επισυνάπτεις) και σε 2 μήνες περίπου μπαίνουν τα λεφτά.δεν σε πιανω. οταν την εγραψε και μας την τυπωσε δεν επρεπε να ερθει και με μαιλ ?
αν δεν την τυπωνε πως θα την έβρισκα ?πλεον οι φυσιοθεραπιες ειναι ηλεκτρονικές και δεν θελουν εγκριση
-
@nickthetrib said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
έχουν αποσταλεί;;;
Αν όχι τις αποστελλεις
Κάνεις τις φυσιοθεραπείες, τις πληρώνεις κανονικά και μετά καταθέτεις τα χαρτιά (ηλεκτρονικά, σκαναρεις την απόδειξη και την επισυνάπτεις) και σε 2 μήνες περίπου μπαίνουν τα λεφτά.δεν σε πιανω. οταν την εγραψε και μας την τυπωσε δεν επρεπε να ερθει και με μαιλ ?
αν δεν την τυπωνε πως θα την έβρισκα ?πλεον οι φυσιοθεραπιες ειναι ηλεκτρονικές και δεν θελουν εγκριση
Δεν ξέρω αν οι φυσιοθεραπείες λειτουργούν αλλιώς, οι εργοθεραπείες, λογοθεραπείες που μπαίνουν και αυτές στις γνωματεύσεις έτσι λειτουργούν
-
Aν κόπούν οι ελιές με ένα ψαλίδι, ποιό το αποτέλεσμα;
Ακατάσχετη αιμοραγία; -
@bassstarlet said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Aν κόπούν οι ελιές με ένα ψαλίδι, ποιό το αποτέλεσμα;
Ακατάσχετη αιμοραγία;Ούτε που να το σκέφτεσαι. Έγινε κάποιο ατύχημα;;;
-
"Υπάρχουν σήμερα ασθενείς διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ; Ναι, υπάρχουν.
Είναι σε κρεβάτι με κανονική φροντίδα; Είναι. Έχουμε ενδείξεις ότι έχουμε μεγαλύτερη θνησιμότητα σε αυτούς τους ασθενείς σε σχέση με αυτούς οι οποίοι είναι στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας;
Δεν έχω τέτοια ένδειξη.
Όχι δεν έχω, έχετε εσείς;
Φέρτε την.
Αντί να κουνάτε το χέρι σας επιδεικτικά εάν έχετε εσείς τέτοιες ενδείξεις και τέτοια στοιχεία καταθέστε τα"Από την επιμέρους ανάλυση του δείγματος προκύπτει ότι, όσοι δεν εισήχθησαν σε ΜΕΘ σχεδόν όλοι έχασαν τη μάχη για τη ζωή τους (1.084 ασθενείς, 97,7%) έναντι 72,7% (9.382 ασθενείς) μεταξύ των νοσηλευομένων σε ΜΕΘ.
-
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Μπήκα και εγώ στο club των πολυεστιακών γυαλιών οράσεων...
Ακριβό σπορ, μάλλον για λεφτάδες.
Δεν μπορώ να πω ότι έχω ενθουσιαστεί. Περίεργη αίσθηση και οπτικά έχουν κάποια θεματάκια.Αυτό όμως που μου έχει προκαλέσει εντύπωση είναι το εύρος τιμών τους.
Τιμές από 400euro μέχρι 2000euro.
Και όμως βρέθηκαν και καταστήματα οπτικών που μου ζήτησαν δύο χιλιάρικα για ένα σκελετό οράσεως με πολυεστιακούς φακούς.Σε συνέχεια των παραπάνω.
Πολυεστιακοί φακοί: Μία τεράστια απάτη.
Απορώ πραγματικά. Οι οφθαλμίατροι δεν μπορούν να προστατεύσουν τους ασθενείς από τις απάτες του εμπορίου ή τουλάχιστον να τους κατευθύνουν ώστε να μην κάνουν πλούσιους τους εμπόρους.Δύο βδομάδες πλήρους αποτυχίας χρήσης. Είμαι σαν στραβός που τα βλέπω θολά και διπλά και σκατά όλα.
Προσοχή. Όσοι εργάζονται με δύο ή τρεις οθόνες να μην μπούνε στο κόπο να αγοράσουν πολυεστιακά γυαλιά.Πεταμένα χρήματα. Πάει το 500αρικο. Κρίμα.
Αναγκάζομαι και φορώ ξανά πάλι τα παλιά γυαλιά για να μπορώ να δουλέψω.
-
Εμένα ο οφθαλμίατρος μου το είπε να μην βάλω πολυεστιακά και έκανα 4 ζευγάρια.
3 πρεσβυωπία και αστιγματισμό, 1 για το σπίτι, 1 για το γραφείο και 1 για το αμάξι και 1 με υπερμετρωπία και αστιγματισμό για την οδήγηση το βράδυ, που είδα μεγάλη διαφορά. -
This post is deleted! -
@criuser said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
3 πρεσβυωπία και αστιγματισμό, 1 για το σπίτι, 1 για το γραφείο και 1 για το αμάξι και 1 με υπερμετρωπία και αστιγματισμό για την οδήγηση το βράδυ, που είδα μεγάλη διαφορά.Εγώ όταν πήγα στο ΥΓΕΙΑ πριν 4 βδομάδες του είπα το πρόβλημα, του ανέφερα ότι έχω ακούσει για την λύση των πολυεστιακών, δεν μου είπε απολύτως τίποτα. Έκανε τις μετρήσεις, μου έδωσε το χαρτί και με έστειλε στο ταμείο.
Τώρα τι έχω καταφέρει;
Έχω πάνω από 15 ζευγάρια γυαλιών.
Άλλα για το σπίτι, άλλα για τη μηχανή, άλλα για το αυτοκίνητο, άλλα για το γυμναστήριο, άλλα για ηλίου, άλλα για εσωτερικούς χώρους, άλλα για την δουλειά... Ένα χάος. -
Και γυαλιά για να βρίσκουμε που είναι τα γυαλιά...
-
@criuser said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
3 πρεσβυωπία και αστιγματισμό, 1 για το σπίτι, 1 για το γραφείο και 1 για το αμάξι και 1 με υπερμετρωπία και αστιγματισμό για την οδήγηση το βράδυ, που είδα μεγάλη διαφορά.Χαχαχα ξέρεις τα γυαλιά οράσεως δεν χρειάζεται τρέιλερ για να τα μεταφέρεις!!!
Ευτυχώς μέχρι στιγμής η μυωπία μου,εξισορροπεί την πρεσβυωπια και δεν χρειάζονται επιπλέον γυαλιά. -
Ρε σεις, καλά ο Κυργιάκος, αυτός ζει στο δικό του τεχνητό σύμπαν αποκομμένος απ την πλεμπα και την πεζη πραγματικότητα, που δεν είχε καμία ένδειξη ότι οι διασωληνωμένοι εκτός ΜΕΘ είχαν μικρότερα ποσοστά επιβίωσης.
Μετά την έκθεση Λύτρα, που έδειξε πως το 97+ % των διασωληνωμένων εκτός ΜΕΘ πέθαναν, τί λένε εδώ τα άσπονδα φιλαράκια που γράφανε για 10 και 50 χιλιάδες άχρηστες μεθ ;
Έχουν αναθεωρήσει καθόλου τις απόψεις τους;
Πόσοι ήταν οι νεκροί, λίγες χιλιάδες;
Ήταν η κακιά η ώρα;
Αυτά τα λένε οι κομμουνισταί;
-
Τί περιμένεις να πει το αρχαιοκάπηλο;;;
Ότι σας καθάρισα;;;
Εγώ θέλω μία επίσημη έκθεση για αυτούς που φεύγουν απο το μπόλι. Η ξαφνικιτιδα θερίζει..... -
@ggab said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Εγώ θέλω μία επίσημη έκθεση για αυτούς που φεύγουν απο το μπόλι. Η ξαφνικιτιδα θερίζει.....
XAXAXAXAXAXAXAX
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες