-
H δεξιά είναι υπέρ της κρατικής υγείας.
Οπως και της κρατικής παιδείας.
Αφήνει όμως χώρο και τα ιδιωτικά , για όποιους θέλουν και μπορούν .
Πρέπει όμως η κρατική υγεία και η κρατική παιδεία να δουλεύει σωστά.
Αυτό πάσχει και έχει μεγάλη ευθύνη σε αυτό η αριστερή αντίληψη.Η αριστερά είναι υπέρ των πάντων κρατικών , που όλοι θα κάνουν ότι δουλεύουν και το κράτος θα κάνει ότι τους πληρώνει...
Απλά πράγματα ... -
@mastoras78 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Όχι αν είσαι φρόνιμος.. ️
Επίσης αν είναι να κάνεις κάτι, καντο σωστά και διόρθωσε την ορθογραφία στην υπογραφή σου..
Ο φόβος του Μάστορα δεν είναι παίξε γέλασε, να μας τα κάνει τσουρέκια σε κάθε ευκαιρία, οπότε θέλοντας και μη θα είμαστε όλοι φρόνιμοι!
Που έχω ορθογραφικό λάθος, πως το έκανα εγώ αυτό;!
-
@criuser said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
H δεξιά είναι υπέρ της κρατικής υγείας.
Οπως και της κρατικής παιδείας.
Αφήνει όμως χώρο και τα ιδιωτικά , για όποιους θέλουν και μπορούν .
Πρέπει όμως η κρατική υγεία και η κρατική παιδεία να δουλεύει σωστά.
Αυτό πάσχει και έχει μεγάλη ευθύνη σε αυτό η αριστερή αντίληψη.Η αριστερά είναι υπέρ των πάντων κρατικών , που όλοι θα κάνουν ότι δουλεύουν και το κράτος θα κάνει ότι τους πληρώνει...
Απλά πράγματα ...σιριουσλι?
δηλαδη τα χει κανει κωλο τοσα χρονια το δεξο το συστημα και φταιει η αριστερα?
τι συνταγη σου γραψανε για αντιβιωση? -
@gatoz said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
σιριουσλι?
δηλαδη τα χει κανει κωλο τοσα χρονια το δεξο το συστημα και φταιει η αριστερα?
τι συνταγη σου γραψανε για αντιβιωση?Αφού αριστερά έχουμε από το 1981...σοσιαλισμός και πάσης Ελλάδος!!
-
Οπως στα είπε ο Φάνης , Γατούλη westbank
-
@criuser said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Οπως στα είπε ο Φάνης , Γατούλη westbank
βολευει να χαρακτηριζεις τον αγπ και τον cheaprus αριστερα ε?
-
- Δεξιά δεν είναι σίγουρα.
- Μόνοι τους αυτοχαρακτηρίζονται.
- Αριστέρα ποια είναι στην Ελλάδα? Έχουμε? Εκτός εαν εννοείς το ΚΚΕ που έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να κυβερνήση.
- Μήπως τελικά δεν υφίσταται αριστέρα στην πράξη, παρά μόνο στα χαρτιά?
-
@fanis75 said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
- Δεξιά δεν είναι σίγουρα.
- Μόνοι τους αυτοχαρακτηρίζονται.
- Αριστέρα ποια είναι στην Ελλάδα? Έχουμε? Εκτός εαν εννοείς το ΚΚΕ που έχει δηλώσει ότι δεν θέλει να κυβερνήση.
- Μήπως τελικά δεν υφίσταται αριστέρα στην πράξη, παρά μόνο στα χαρτιά?
η αριστερα στην ελλαδα ειναι πραγματι το κκε με τις οποιες αρτηριοσκληρωσεις του. μονο. αν δεν ηταν στο πεζοδρομιο, στον αγωνα και παντου οπου νομιζετε οτι κανουν πλακιτσα, μια και αυτο σας εχουν μαθει για να σας κοιμησουν με ψευδεπιγραφους αγπ, ζαιους και σια, θα βλεπατε τις ομορφιες στο 7ημερο, 16ωρο για ενα κομματι ψωμι.
-
η αριστερα στην ελλαδα ειναι πραγματι το κκε με τις οποιες αρτηριοσκληρωσεις του. μονο. αν δεν ηταν στο πεζοδρομιο, στον αγωνα και παντου οπου νομιζετε οτι κανουν πλακιτσα, μια και αυτο σας εχουν μαθει για να σας κοιμησουν με ψευδεπιγραφους αγπ, ζαιους και σια, θα βλεπατε τις ομορφιες στο 7ημερο, 16ωρο για ενα κομματι ψωμι.
Συμφωνούμε τότες!! Και εγώ ΚΚΕ θέλω για κυβέρνηση...το πρόβλημα έιναι ότι δεν θέλει το ίδιο να κυβερνήσει!!
-
To KKE όμως δεν είναι έννοια αφηρημένη, από ανθρώπους αποτελείται. Και προσωπικά η όποια "δυσπιστία" μου προς το ΚΚΕ οφείλεται ακριβώς σε τέτοιους ανθρώπους. Οι οποίοι δεν ήταν και τυχαίοι ψηφοφόροι αλλά ινστρούχτορες/συνδικαλιστές κλπ. Μα δεν ήταν ένας, δεν ήταν δύο, δεν ήταν τρεις... ΟΛΟΙ φρόντιζαν στο πως θα εκμεταλλευόντουσαν την όποια "ισχύ" είχαν αποκτήσει για ίδιον όφελος. Δυστυχώς μεν, αληθές δε. Μέχρι να έρθει η δευτέρα παρουσία του σοσιαλισμού βεβαίως, μετά θα γίνονταν καλοκάγαθα αρνιά, σε καπιταλισμό ζούσαν, τι να έκαναν;
Θα μοιράσουμε τον πλούτο σύντροφοι, αλλά όχι την εξουσία (αλλοίμονο, σιγά μην δίνουμε λόγο στον κάθε μουζίκο...) -
@fiverg said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
To KKE όμως δεν είναι έννοια αφηρημένη, από ανθρώπους αποτελείται. Και προσωπικά η όποια "δυσπιστία" μου προς το ΚΚΕ οφείλεται ακριβώς σε τέτοιους ανθρώπους. Οι οποίοι δεν ήταν και τυχαίοι ψηφοφόροι αλλά ινστρούχτορες/συνδικαλιστές κλπ. Μα δεν ήταν ένας, δεν ήταν δύο, δεν ήταν τρεις... ΟΛΟΙ φρόντιζαν στο πως θα εκμεταλλευόντουσαν την όποια "ισχύ" είχαν αποκτήσει για ίδιον όφελος. Δυστυχώς μεν, αληθές δε. Μέχρι να έρθει η δευτέρα παρουσία του σοσιαλισμού βεβαίως, μετά θα γίνονταν καλοκάγαθα αρνιά, σε καπιταλισμό ζούσαν, τι να έκαναν;
Θα μοιράσουμε τον πλούτο σύντροφοι, αλλά όχι την εξουσία (αλλοίμονο, σιγά μην δίνουμε λόγο στον κάθε μουζίκο...)λιγο παραπανω ομως μιλατε για την 'βαρετη' συνεπεια του κκε. οχι?
αρα ειναι υπερανω προσωπων. -
Η αριστερά στην Ελλάδα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΔΗΜΑΡ κλπ...
Το ΚΚΕ είναι το Κομουνιστικό Κόμμα Ελλάδος και εγώ προσωπικά όποτε έχω αποκαλέσει κάποιον κομουνιστή ως αριστερό μου την είπε άσχημα.Κατανοώ ότι οι αριστεροί προσπαθούν να απεμπλακούν από το Τσιπρέικο, αλλά μαντέψτε. Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η Αριστερά στην Ελλάδα και μάλιστα η Ριζοσπαστική Αριστερά.
-
@fiverg said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Θα μοιράσουμε τον πλούτο σύντροφοι, αλλά όχι την εξουσία (αλλοίμονο, σιγά μην δίνουμε λόγο στον κάθε μουζίκο...)λιγο παραπανω ομως μιλατε για την 'βαρετη' συνεπεια του κκε. οχι?
αρα ειναι υπερανω προσωπων.Ε, καλά, το μαγαζί έχει μια κατεύθυνση, με βάση αυτή την κατεύθυνση βολεύονται τα πρόσωπα δώθε κι εκείθε.
-
Κατά τα άλλα διαβάζω για πανηγύρια που κόλλησε κωρονοιο ένας υπέρμαχος των εμβολίων.
Δηλαδή, μετά τόσο καιρό πρέπει να ξαναπούμε πως το εμβόλιο δεν είναι αντισηπτικό. Ελληνικά μιλάμε και γράφουμε. Αυτοί Έλληνες δεν είναι και μας το λένε σε κάθε ευκαιρία; Τι δεν μπορούν να κατανοήσουν σε αυτήν την γλώσσα;
Δεν είναι αντισηπτικό το εμβόλιο.
Κολλάει ο ιός και με το εμβόλιο, απλά έχει ο οργανισμός την δυνατότητα για μια πολυ καλύτερη διαχείριση του.
Πόσο δύσκολο είναι να το κατανοήσει κάποιος; Απορώ!
-
Γιατί τα βάζεις αυτά βρε Lap; Χαλάς τα αντιπολιτευτικά αφηγήματα ότι μόνο η ελλάδα έχει κορονοϊό και πολλά κρούσματα...
Όλη η ευρώπη έχει ανοιχτή οικονομία πλέον και κρούσματα, όχι, να κάνουμε lockdown εμείς...
Όλη η ευρώπη έχει ανοιχτά σχολεία, όχι, να τα κλείσουμε εμείς...
κοκΑνοιχτή οικονομία,κοινωνία και επιτυχία στην πανδημία δεν πάνε μαζί, τα έχουμε ξαναπεί. Ή το ένα θα έχουμε ή το άλλο (αφού κάποιοι δεν εννοούν να εμβολιαστούν).
Πέραν της απέχθειας για τον συγκεκριμένο δημοσιαγράφο, πλέον όντως έχουμε περάσει σε νέες ιατρικές πίστες, θα έπρεπε και με ένα εμβόλιο να μην κολλάμε, άρα αφού κολλάμε είναι άχρηστο το εμβόλιο...
-
Εγώ θεωρώ αρκετά σωστή την φράση του Δ.Σολωμου. "Εθνικον είναι το αληθές"
Βέβαια ποια αλήθεια θα ρωτήσει εύλογα κάποιος. Υπάρχει άραγε μια αλήθεια όταν μάλιστα οι άνθρωποι που την αναφέρουν έχουν διαφορετικό τρόπο σκέψης; Όχι λέω εγώ...
Αλλά κατάλαβες τι εννοώ. Μόνο όταν βρίσκουμε την όσο γίνεται πιο αντικειμενική αλήθεια θα πάει μπροστά αυτός ο τόπος και όλος ο πλανήτης.
-
Fiver είναι πολύ απλό το ερώτημα, ποσοστό θανάτων στον πληθυσμό, το οποίο δεν έχει απάντηση.
Κατά τα άλλα, ό,τι πει η κυβέρνηση είναι το σωστό, ακόμη κι όταν είναι διαμετρικά αντίθετο με αυτό που έλεγε χθες. -
5η θέση με την υψηλότερη θνητότητα την περασμένη εβδομάδα στους άνω των 60 ενώ έχουμε υψηλό ποσοστό εμβολιασμου, συγκριτικά με τους υπόλοιπους 4 πρώτους.
Κάτι πάει λάθος...
-
Το ποσοστό θανάτων έχει να κάνει όμως και με μεγάλο αριθμό ανεμβολιαστων στο κρίσιμο προφίλ, δλδ στις ηλικίες άνω των 70. Αν ο άλλος δεν έχει συνειδητοποιήσει την κρισιμότητα της κατάστασης η περιμένει διαρκές lockdown ες αεί, δεν του φταίει η κυβέρνηση.
Η κυβέρνηση έλεγε αλλα περισυ και αλλά φέτος, αλλά φέτος υπάρχει εμβόλιο και σωστά δεν μιλάει για lockdown και περιορισμούς, όπως άλλωστε γίνεται και σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο. Υπάρχει λόγος να κάνουμε εμείς κάτι άλλο από όλους τους αλλους;
Προφανώς βέβαια αν σκεφτεί κανείς ότι ειμασταν κλειστοί με 50 κρουσματα και κυνηγουσαμε τα αρνιά το Πάσχα πριν δύο χρόνια ενώ είμαστε τώρα ανοιχτοί με 20000, ναι είναι γελοίο και εκ των υστέρων κρίνεται λανθασμενο. Αλλα πλην των alt right, κανείς δεν έλεγε κάτι αντίθετο. -
Το 86% άνω των 60 έχουν εμβολιαστεί. Δεν βάζουν μυαλό με τίποτα.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες