-
@panormus772 αισθανομαι σαν να ζεσταινομαι (οχι πολυ αλλα αισθανομαι κατι) και ειμαι αρκετα σιγουρος οτι ειναι απο το εμβολιο. φευγει αμεσως αν σηκωθω απο τον καναπε, αν πιω νερο, και αν βγω εξω για βολτα.
-
@lap said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
@wantone
Ετσι και σε εμένα και σε άλλους. Έχεις έναν πυρετό σαν να μην έχεις. Και άλλοι μου το περιέγραψαν έτσι και οντως ετια είναι. Εγώ ανέβασα και 39αρια αλλά έπεσε σχετικά γρήγορα. Σε κάθε περίπτωση απλά ξεκουρασου και πίνε υγρά.Ειδα ενα εγγραφο που εδιναν στην Κυπρο στους εμβολιασμενους με τα πιθανα συπτωματα. Ειχε μια λιστα.
Καλα στην 1η δοση ειχε μαυρισει λιγο το χερι μου στο σημειο της ενεσης, αυτο ενταξει αναμενομενο.
Περα απο το αισθημα του πυρετου που τωρα 10 μερες απο την 2η δοση εχει μειωθει αλλα υπαρχει λιγο δεν ειχα κατι αλλο, ουτε κουραση πχ.
-
@wantone Συγγνώμη,που απαντώ κι ίσως σβήνεται μετά,αλλά 1ο ποστ στη νέα πλατφόρα και δεν έχω εξοικειωθεί πλήρως.
Ναι,αυτό που λες ισχύει.Θέλει ανάπαυση
και καλή διατροφή,υγρά.Αν επιμείνει πολύ,μιλα και με παθολόγο. -
This post is deleted! -
@panormus772 Τώρα το ειδα.Αν οντως έχεις πυρετό ή πραγματικό αίσθημα κόπωσης 10 μερες μετά,μίλα με παθολόγο
-
@panormus772
Και εγω απάντησα όπου να ναι....
Ξεκουρασου wantone, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση και μόνο υγεία.
Γιατρέ το πρωί ένιωθα σούβλες εκεί που έκανα το εμβολιο. Έχουν περάσει μήνες που το έκανα. Άσχετο ή το έχεις ξανακούσει; -
@lap Ναι, μπορεί να αυμβεί.Εγώ το ένιωθα που και που ακόμη και 3-4 μήνες μετά.
-
Τι έγινε τελικά με τις αναστολές;
-
Διαβάζω πως έχουν γίνει πάνω από 5000 αναστολές, σε άλλη εφημερίδα γράφει πως πρόκειται (θα γίνουν μάλλον) για 10.000 αναστολές και προσπαθούν με προσλήψεις να καλύψουν τα κενά...
Ερώτηση: υπάρχει επίσημη εφαρμογή στο κινητό που να δείχνει το πιστοποιητικό εμβολιασμού;
Προβλέπεται κάπου η χρήση της, αν υπάρχει; -
@piliourits Υπάρχει η Covid Free GR εφαρμογή, https://covidfree.gov.gr/
-
πριν καναδυο σελιδες ειχε γραψει ο στορμ ότι ο συριζα σαμποταρει τους εμβολιασμους κι ειχα απαντησει οτι διαφωνω. Λαθος μου ειχε δικιο ο στορμ:
ότι βουλευτές του κόμματος όπως η αναπληρώτρια τομεάρχης Υγείας Δώρα Αυγέρη, η Χαρά Καφαντάρη και η Ραλλία Χρηστίδου βρέθηκαν στην συγκέντρωση της ΠΟΕΔΗΝ κατά της υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού στους υγειονομικούς με πρώτο βιολί φυσικά τον Παύλο Πολάκη. https://www.parapolitika.gr/parapolitika/article/1135775/se-duo-varkes-o-suriza-gia-ta-emvolia-dilonoun-uper-tou-emvoliasmou-k/
-
Μπα ψέμματα είναι. Σωσίες ΣΥΡΙΖΑΙΩΝ ήταν στην συγκέντρωση των αντιεμβολιαστών. Προβοκάτσιες Νεοδημοκρατών για να πλήξουν την εικόνα του ΣΥΡΙΖΑ. Σίγουρα κρύβεται ο Γεωργιάδης από πίσω, ή ο Μπογδάνος ή ο Πλεύρης.
Ο Βορίδης αποκλείεται. Έχει πάει να λιμάρει το τσεκούρι. Manowar ο τύπος... -
https://www.ertnews.gr/eidiseis/epistimi/i-astrazeneca-etoimazei-emvolio-kata-toy-karkinoy/
Ήταν να μη πάρει μπρος η βιοτεχνολογία...
-
Σε γενικές γραμμές βλέπω δεν φοβάται κανένας, ο ένας πάνω στον άλλον χωρίς μάσκες αλλά αν πουν μάσκες υποχρεωτικά παντού θα σφίξουν τα πράγματα, για το πρόστιμο εννοείται όχι για τον κορονοιό.
ΥΓ. Τι έγινε άλλαξε στυλ το site που δυσκολεύομαι να διαβάσω?
-
Κύκλωμα παροχής βεβαιώσεων "μαϊμού" εμβολιασμών έναντι αμοιβής, εξετάζουν οι εισαγγελικές αρχές, ερευνώντας την υπόθεση έκδοσης ψεύτικων πιστοποιητικών στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας.
Ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της περιοχής αρχικά κατήγγειλε στην αστυνομία τις ακριβώς συνέβαινε στο Κέντρο Υγείας, ενώ ο Εισαγγελέας αναμένεται σήμερα να αναθέσει την προκαταρκτική έρευνα σε κάποια ανακριτική αρχή. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν εντοπίστηκαν αδιάθετα εμβόλια στο Κέντρο Υγείας, από τους κωδικούς των οποίων προέκυπτε ότι αυτά είχαν γίνει σε συγκεκριμένους πολίτες.
Η διοικητική υπάλληλος, σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία της έρευνας, φαίνεται να είχε τουλάχιστον μία συνεργό νοσηλεύτρια, από την οποία είχε πάρει τους κωδικούς με τους οποίους προέβαιναν στην επιβεβαίωση των "αόρατων" εμβολιασμών.
Οι δικαστικές αρχές από τους συγκεκριμένους κωδικούς έχουν εντοπίσει την ταυτότητα χρήστη, που οδηγούν στην συγκεκριμένη νοσηλεύτρια, η οποία θα κληθεί να δώσει εξηγήσεις.
Από την εξέταση των στοιχείων και την πορεία της έρευνας αναμένεται να ασκηθεί ποινική δίωξη σε βάρος των εμπλεκομένων για παραβάσεις των διατάξεων διάδοσης του κορωνοιού σε βαθμό κακουργήματος, κάτι που θα προκαλέσει την άρση τραπεζικού απορρήτου για να διαπιστωθεί αν υπήρχαν αναιτιολόγητες εισροές χρημάτων σε τραπεζικούς λογαριασμούς των εμπλεκομένων, από άτομα που πήραν τα ψεύτικα πιστοποιητικά, άρα και πιθανή οικονομική συναλλαγή με πολίτες που επεδίωξαν τους εικονικούς εμβολιασμούς τους.
Ενδεικτικό είναι το στοιχείο πως στο Κέντρο Υγείας Παλαμά Καρδίτσας, έχουν γίνει 40.000 εμβολιασμοί πολιτών, την ώρα που ο αριθμός των κατοίκων της συγκεκριμένης κοινότητας είναι περίπου 6.000 άτομα. Οι επιπλέον εμβολιασμένοι φαίνεται πως είναι από διάφορες περιοχές της Βορείου Ελλάδος και κυρίως από την Θεσσαλονίκη.
Τουλάχιστον 47 ήταν τα άτομα που έλαβαν πιστοποιητικό εμβολιασμού, χωρίς να εμβολιαστούν, μόνο τον Αύγουστο, με τις εισαγγελικές αρχές να πηγαίνουν τον χρόνο πίσω και να εξετάζουν αν οι "συγκεκριμένοι κωδικοί" έχουν δώσει πιστοποιητικά "μαϊμού" εμβολιασμών και τους προηγούμενους μήνες και ποιος είναι ο πραγματικός αριθμός τους. Δεν αποκλείεται να ασκηθεί ποινική δίωξη και σε βάρος των πολιτών που πήραν τα ψεύτικα πιστοποιητικά με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να εμβολιαστούν.
-
Ο Πολάκης έκανε το εμβόλιο αλλά αυτό που μου την σπάει περισσότερο από όλα είναι κάποια σχόλια Νεοδημοκρατών ότι επειδή άργησε ο Πολάκης πέθαναν τόσοι άνθρωποι που τον άκουγαν και δεν το έκαναν και παρόμοιες μπούρδες.
-
@asep said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Ο Πολάκης έκανε το εμβόλιο αλλά αυτό που μου την σπάει περισσότερο από όλα είναι κάποια σχόλια Νεοδημοκρατών ότι επειδή άργησε ο Πολάκης πέθαναν τόσοι άνθρωποι που τον άκουγαν και δεν το έκαναν και παρόμοιες μπούρδες.
ειναι δικαια το σχολια, το να φλερταρεις με τους βλαμμενους για ψηφους ειναι αδικημα. οσο ειναι βεβαια αδικημα και των 5 νουδουληδων που ειναι ακομη ανεμβολιαστοι αλλα ξερουν να δειχνουν με το δαχτυλο. κανονικα χρειαζεται σε ολους αυτους στερηση πολιτικων δικαιωματων αμεσα. και αμεση νομοθετηση υποχρεωτικοτητας εμβολιασμου με επιπτωσεις αστικες και ποινικες.
-
Τον Ιούλιο 9 βουλευτές δεν είχαν κάνει το εμβόλιο.
Ο Βελόπουλος έλεγε τότε ότι δεν πρόκειται να κάνει εμβόλιο και έδινε γραμμή και στους βουλευτές του.Ερώτηση. Από που προκύπτει σήμερα ότι οι 5 βουλευτές που δεν έχουν κάνει εμβόλιο είναι της ΝΔ και όχι του Βελόπουλου ή κάποιου άλλου κόμματος;
-
@storm said in Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες:
Τον Ιούλιο 9 βουλευτές δεν είχαν κάνει το εμβόλιο.
Ο Βελόπουλος έλεγε τότε ότι δεν πρόκειται να κάνει εμβόλιο και έδινε γραμμή και στους βουλευτές του.Ερώτηση. Από που προκύπτει σήμερα ότι οι 5 βουλευτές που δεν έχουν κάνει εμβόλιο είναι της ΝΔ και όχι του Βελόπουλου ή κάποιου άλλου κόμματος;
απο το κουλικο που-θου. μαλιστα ενω καποιοι λεει δινουν δικαιολογιες, υπαρχει μια της Εκκλησιας που εχει σηκωσει θεμα μεγαλο
-
"Ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος"
https://nucleus.gr/2021/09/08/18799/
Λαός με μυαλό αμοιβάδας,εγκεφαλικά κύτταρα πρωτόζωου.Τον έχουν μάθει ότι είναι ξερόλας,μπορεί να κρίνει τα πάντα,έχει μόνο δικαιώματα και καμία συνέπεια των πράξεων του.Δε φταίει ποτέ και για τίποτε κι ευθύνες έχουν όλοι οι άλλοι.Λαός δικομανής,που βρίσκονται δικηγόροι "αλάνια" και του τα τρώνε,νομίζοντας κιόλας ότι είναι κι έξυπνος.
Τελικά,μάλλον δίκαια καταντήσαμε όπως καταντήσαμε κι η ιστορία τείνει να μας εξαφανίσει σε σύντομο χρονικό διάστημα.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες