-
Και ξαφνικά διαβάζουμε αυτό:
Όταν ένας άνθρωπος μορφωμένος(οκ, με τους δαίμονές του...), μέσα στον χώρο του φαρμάκου και της υγείας, κάνει μια τέτοια τοποθέτηση, πως να μην φοβάται η Κούλα από τα Σεπόλια να κάνει το εμβόλιο;
Και γιατί δεν κάνει εμβόλιο κλασσικό, δηλ όχι m-rna;
απο ολα εχει πει κατα καιρους αυτο σας πειραξε; Επισης το γεγονος οτι κληρονομησε μια φαρμακοβιομηχανια δεν τον κανει επιστημονα.
-
Τι ισχύει για τους χρήστες ναρκωτικών ουσιών; Εμβολιάζονται; Δηλώνουν στο χαρτί ότι κάνουν χρήση ουσιών;
Λέω εγώ τώρα...
-
Εννοώ ότι εγώ δεν τα ήξερα. Από που να τα ξέρω αυτά;;
Μήπως ήξερα ότι θα κάνω Astra Zeneca? Ούτε στο εμβολιαστικό κέντρο δεν μου είπαν τι εμβόλιο μου έκαναν. Βασικά κουβέντα δεν τους πήρα. Ρωτούσα και δεν απαντούσαν σε τίποτα.
Δημόσιο4ever.
Καταιγίδα, νομίζω ότι πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες των επιλογών σου και να σταματήσεις τη μεταβίβαση ευθυνών.
Είναι γνωστό στους πάντες τι εμβόλιο θα κάνουν από τη χρονική διαφορά πρώτου και δεύτερου ραντεβού: στο Pfizer είναι 3 εβδομάδες, στο Moderna 4 εβδομάδες, στο Astra 3 μήνες (ή λίγο λιγότερο) και το Johnson δεν έχει καν δεύτερο ραντεβού. Εσύ μορφωμένος άνθρωπος είσαι, δεν δικαιολογείται να μην το ξέρεις. Επιπλέον δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μη σου λένε στο εμβολιαστικό κέντρο τι εμβόλιο θα κάνεις.
-
Όταν ένας άνθρωπος μορφωμένος(οκ, με τους δαίμονές του...), μέσα στον χώρο του φαρμάκου και της υγείας, κάνει μια τέτοια τοποθέτηση, πως να μην φοβάται η Κούλα από τα Σεπόλια να κάνει το εμβόλιο;
Με τόσα και τόσα που έχει ρουφήξει και τραβήξει το εμβόλιο θα τον χαλάσει? Πες μήπως φοβάται και τις ενέσεις!
Αν είχε πάρει άδεια παρασκευής των εμβολίων θα τον έβλεπες και σε εμβολιαστική καμπάνια πρωταγωνιστή .
-
InsaneDriver wrote:
Με τόσα και τόσα που έχει ρουφήξει και τραβήξει το εμβόλιο θα τον χαλάσει? Πες μήπως φοβάται και τις ενέσεις!
Αν είχε πάρει άδεια παρασκευής των εμβολίων θα τον έβλεπες και σε εμβολιαστική καμπάνια πρωταγωνιστή .
Ακριβώς έτσι, αλλά ίσως τα εμβολια έβγαιναν σε σκονάκια κι όχι ενέσιμα.
-
Yem wrote:
Ακριβώς έτσι, αλλά ίσως τα εμβολια έβγαιναν σε σκονάκια κι όχι ενέσιμα.
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
Κρατιέμαι να μη λιώσω στα γέλια, και καλά το μποςς θα καταλάβει γιατί, οι υπόλοιποι εδώ θα με κοιτάνε και θα λένε 'που τον βρήκαμε αυτόν????'
-
Εκανα προχτές και την δεύτερη δόση του Αστρα Ζένεκα και πήρα και το 'πτυχίο' του εμβολιασθέντος .
Αντιδράσεις όπως και την πρώτη φορά . Δηλαδή τίποτα...
Το γεγονός ότι το Αιρκρός έχει πάει μόνο του σε επίπεδο αυτόνομης οδήγησης 4 και ότι το κινητό γράφει 5 G , θα είναι μάλλον αποτελέσματα της Αριστείας....
-
Σήμερα έκανα την πρώτη δόση Astra zeneca στο MEGA Περιστερίου, μηδέν αναμονή μπήκα βγήκα με ενημέρωσαν στην είσοδο ότι κάνω το Astra και να κάτσω δεξιά μπήκα βγήκα στα καπάκια, 2 ώρες μετά μόνο το μπράτσο μου με πονάει λίγο. Η γυναίκα είχε ραντεβού 25 λεπτά μετά από εμένα και κάναμε σχεδόν μαζί εμβόλιο μιας και τα ραντεβού τα έτρεχαν φουλ.
Στην υγειά μας βρε παιδιά
-
Δεν θα εμβολιαστεί ο κ...άκιας και θα χάσει η βενετιά βελόνι.
-
Δεν θα εμβολιαστεί ο κ...άκιας και θα χάσει η βενετιά βελόνι.
Μην ντρέπεσαι να το πεις Παναγιώτη. Κοκάκιας! Μου θύμισε και το ανέκδοτο. Πάει ένας τύπος σε ένα ζαχαροπλαστείο και ρωτάει πως λέγονται τα διάφορα γλυκά. Του λέει λοιπόν ο υπάλληλος. 1) Εκλεράκια. 2) Τρουφάκια. 3) Κωκάκια. Αααα, λέει ο τύπος, κοκάκια φωνάζουν κι έναν φίλο μου...
-
Απογευματιάτικα με έβγαλε από τα ρούχα μου ένας 'έξυπνος' και 'παντογνώστης' μου έλεγε πανευτυχής πως κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά στο εισαγγελέα εις βάρος του διευθυντή του σχολείου γιατί υποχρεώνει τα παιδιά του να κάνουν σελφ τεστ 'που ως γνωστόν προκαλεί καρκίνο,μεταλλάξεις του dna κλπ' και απαίτησε να στέλνουν κάθε Δευτέρα πρωί ειδικευμένο παραϊατρικό προσωπικό για να κάνει τεστ στα παιδιά του. Επειδή μου είπε και όλα πολλά -μέχρι και πως το 5G θα ελέγχει τη σκέψη και τη βούληση μας- απλά του είπα 'λυπάμαι τα παιδιά σου και όχι εσένα γιατί εσύ έχεις καρφώσει βαλβίδες και αυτά δεν φταίνε τίποτα'
-
Ψεκασμένοι παντού...
-
Είμασταν που είμασταν ως λαός, περάσαμε από την οικονομική κρίση στον κορονοιο και έδεσε το γλυκό.
Τρέλα! -
-
- για την επιλογή και + για το θυμητικό της σκηνής, είδες τι κάνει το astra σε 2 δόσεις ??? Περιμένω να κάνω και εγώ την 2η για να ανέβω στην πτήση.
-
Είμασταν που είμασταν ως λαός, περάσαμε από την οικονομική κρίση στον κορονοιο και έδεσε το γλυκό.
Τρέλα!Ζούν ανάμεσα μας και οι Ελοχίμ και οι Νεφελίμ.
-
Τρέλα!Πολύ εύστοχο το περιεχόμενο, αλλά τρομερά ανορθόγραφο:
Είμαστε με ει στον ενεστώτα. Ήμαστε ή ήμασταν με **η **στον παρατατικό ή στον αόριστο χρόνο.
Συγνώμη για τη διόρθωση, αλλά μου έβγαλε το μάτι...
-
ειναι προβλημα αυτο για εναν αρχιτεκτονα. πρεπει να βλεπει την ομορφια παντου. και στα λαθη. δεν βλεπεις ποσο ομορφο ειναι ενα επσιλον κεφαλαιο με τα γιοτα διπλα σε σχεση με ενα ηττα (ξερω και εδω βελεπςι την ανορθογραφια αλλα ειναι ομορφοτερο ετσι).
-
Γάτε, άσε τις π@π@ριές!
Παρενέβηκα γιατί το ορθογραφικό αυτό λάθος, μπορεί να αλλάξει το νόημα των συμφραζομένων. Όταν γράψεις είμαστε και εννοείς ήμαστε, στο παρελθόν δηλαδή, το λάθος αυτό έχει άλλο βάρος από μια οποιαδήποτε ανορθογραφία.
-
Ξαιχνάται ότι γενεικος αιμοις η ανορθωγραφει τα διαββαζουμαι ολλα σοστα. Ημασται χαρουμαινη ανθρόπι
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες