-
νικ, σημερα υγειοδελτιο φορουματο. ανεφερε ευπειθως
ο μικρος που σου χω πει να μη περνας με πλατη στο γραφειο του, δεν εχει το παραμικρο κατι και δηλωνει να προσεχουμε περσοτερο σαν γυρισει. ο φαλακρος προισταμενος το αυτο.
ΑρΕς
ακουγεται στη φωνη του παντως ενα πικραμενο 'θελω να βγω οξω'.
-
Νικ περαστικά ...
-
Περαστικά σε όλους!!
-
Ευπειθώς αναφέρω καμία αλλαγή σε συμπτώματα.
Όντως θέλει λίγο περισσότερη προσοχή
και ναι ο εγκλεισμός σε δωμάτιο 3*3,5 επί 24ωρου, όπου το στρώμα στο κρεβάτι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση (συζητάγαμε με την σύζυγο την αλλαγή του), δημιουργεί και μεγιστοποιεί το 'θέλω να βγω όξω'. Πάντως καραντίνα δεν σπάω, μην ανησυχείτε!
Φανταστείτε η επικοινωνία με την σύζυγο που είναι στο ίδιο σπίτι είναι με βιντεοκλήση μέσω viber!
πάνε και τα χόμπιτ ξεκινάνε τα star wars.
Υ.Γ. μην ασχολείστε με τον έγκλειστο από covid και τα ψυχολογικά του από τον εγκλεισμό
-
Περαστικά nick δύναμη. Εγώ θα σου πρότεινα να δεις και την σειρά Σπάρτακος και μια που μου άρεσε και έχει διάρκεια sons of anarchy
-
Φίλε nick υπομονή και θα περάσει!! Καλή ανάρρωση να έχεις.
Τι άλλο;
α!ναι. Υπάρχει κανένας οφθαλμίατρος στο φόρουμ; Χρειάζομαι πληροφορίες για δύο φαρμακευτικά σκευάσματα.
Αν υπάρχει κάποιος, ας με ενημερώσει.
-
Στείλε μου μήνυμα με τα ονόματα τους, κάτι μπορώ να κανω πιστεύω.
-
Φίλε nick υπομονή και θα περάσει!! Καλή ανάρρωση να έχεις.
Τι άλλο;
α!ναι. Υπάρχει κανένας οφθαλμίατρος στο φόρουμ; Χρειάζομαι πληροφορίες για δύο φαρμακευτικά σκευάσματα.
Αν υπάρχει κάποιος, ας με ενημερώσει.
Εγώ .Για πες.
-
daily status update!
τα δέκατα περιορίστηκαν (μαξ 37)!
Ευχαριστώ τους συμφορουμήτες για τις ευχές τους! Να είστε όλοι καλά!
-
Προς στιγμή μπήκα να δοκιμάσω και βλέπω πρόοδο στις ταχύτητες του φόρουμ!
Και διάβασα για τον Νικ.
Ως παθών κι εγώ, εύχομαι καλή ανάρρωση. Τα τυπικά να κάνεις, να ενυδατώνεσαι καλά και προσπάθησε να κάνεις και μερικές σιέστες μέσα στη μέρα. Όσο περισσότερο κοιμάσαι, τόσο καλύτερο defragment κάνει ο οργανισμός και θα το ξεπεράσεις πιο γρήγορα.
Τα απογεύματα με νωρίς το βραδάκι είχα κάποια αδιαθεσία που με ανησύχησε κάνα δυο φορές, αλλά η οξυγόνωση ήταν εντός ορίων. Αν υπάρχει κανένα παλιότερο Samsung, είχαν οξύμετρο.
Από γεύση πως πας; Εγώ στη βδομάδα ανακάλυψα πως είχε χαθεί.
-
Εγώ .Για πες.
Οφθαλμίατρος; Δεν το περίμενα. Δεν το ήξερα.
Θα σου στείλω ένα email και όποτε βρεις χρόνο μου απαντάς. Σε ευχαριστώ.
Σε ευχαριστώ φίλε johandelta. Δεν ήξερα ότι έχουμε οφθαλμίατρο στο φόρουμ, οπότε θα του στείλω τα ερωτήματά μου για τα φάρμακα.
-
Προς στιγμή μπήκα να δοκιμάσω και βλέπω πρόοδο στις ταχύτητες του φόρουμ!
Και διάβασα για τον Νικ.
Ως παθών κι εγώ, εύχομαι καλή ανάρρωση. Τα τυπικά να κάνεις, να ενυδατώνεσαι καλά και προσπάθησε να κάνεις και μερικές σιέστες μέσα στη μέρα. Όσο περισσότερο κοιμάσαι, τόσο καλύτερο defragment κάνει ο οργανισμός και θα το ξεπεράσεις πιο γρήγορα.
Τα απογεύματα με νωρίς το βραδάκι είχα κάποια αδιαθεσία που με ανησύχησε κάνα δυο φορές, αλλά η οξυγόνωση ήταν εντός ορίων. Αν υπάρχει κανένα παλιότερο Samsung, είχαν οξύμετρο.
Από γεύση πως πας; Εγώ στη βδομάδα ανακάλυψα πως είχε χαθεί.
η γευση και η οσφρηση ειναι μια χαρά.
απο σιεστες αλλο τίποτα!!!
οξυμετρο υπαρχει κανονικό, ποτε δεν επεσε κατω από 97%
Ευχαριστώ πιλιου,
-
kostis20 wrote:
Εγώ .Για πες.
Οφθαλμίατρος; Δεν το περίμενα. Δεν το ήξερα.
Θα σου στείλω ένα email και όποτε βρεις χρόνο μου απαντάς. Σε ευχαριστώ.
johanndelta wrote:
Σε ευχαριστώ φίλε johandelta. Δεν ήξερα ότι έχουμε οφθαλμίατρο στο φόρουμ, οπότε θα του στείλω τα ερωτήματά μου για τα φάρμακα.
Ok.Οπότε θες.Απλά μετα απο 20 χρόνια δε θυμαμαι πιο email εχω βάλει στην εγγραφή.
Όταν το στείλεις γραψε και εδω .
-
Απλά μετα απο 20 χρόνια δε θυμαμαι πιο email εχω βάλει στην εγγραφή.
kp******20@hotmail.com
-
Ok ισχύει.
-
Τα εμβόλια είναι αυτά που έφεραν τις θανατηφόρες μεταλλάξεις όπως δήλωσε κορυφαίος ιολόγος που ανέφερε στην εκπομπή του ο Τράγκας κάτι που επιβεβαιώνεται χρονικά. Αυτός είναι ίσως ο λόγος που είχαμε αμέτρητους θανάτους αμέσως μετά τα εμβόλια και όλες οι Ευρωπαικές χώρες εκτός Ελλάδας διέκοψαν το Astrazeneka.
-
Τράγκας = αξιοπιστία ....
Και εκτός από αξιοπιστία στις πολιτικές του θέσεις είναι μάστορας του τακ....
-
...Όταν το στείλεις γραψε και εδω .
Όποτε βρεις χρόνο ρίξε μία ματιά στο mail σου. Σε ευχαριστώ.
-
Ευπειθώς αναφέρω καμία αλλαγή σε συμπτώματα.
Όντως θέλει λίγο περισσότερη προσοχή
και ναι ο εγκλεισμός σε δωμάτιο 3*3,5 επί 24ωρου, όπου το στρώμα στο κρεβάτι δεν είναι στην καλύτερη κατάσταση (συζητάγαμε με την σύζυγο την αλλαγή του), δημιουργεί και μεγιστοποιεί το 'θέλω να βγω όξω'. Πάντως καραντίνα δεν σπάω, μην ανησυχείτε!
Φανταστείτε η επικοινωνία με την σύζυγο που είναι στο ίδιο σπίτι είναι με βιντεοκλήση μέσω viber!
πάνε και τα χόμπιτ ξεκινάνε τα star wars.
Υ.Γ. μην ασχολείστε με τον έγκλειστο από covid και τα ψυχολογικά του από τον εγκλεισμό
Περαστικά και σιδερένιος! Υπομονή...
-
Τράγκας = αξιοπιστία ....
Και εκτός από αξιοπιστία στις πολιτικές του θέσεις είναι μάστορας του τακ....
Δεν εμπιστεύομαι κανέναν αλλά δες το στην πράξη, κυκλοφορούν τα εμβόλια και εμβολιάζονται όλοι εδώ και 4 μήνες, βοήθησε σε τίποτα?
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες