-
Τέλος Μαίου η δεύτερη δόση...
-
Να ανοίξουν όλα...έτσι και αλλιώς και που είναι κλειστά όλοι έξω είναι και τα κρούσματα δεν πέφτουν!
-
Να ανοίξουν όλα...έτσι και αλλιώς και που είναι κλειστά όλοι έξω είναι και τα κρούσματα δεν πέφτουν!
Απλά Φανη, πέρα απο τους δικούς μας εξω στους δρόμους, θα έχουμε και Αγγλους, Γαλλους, Πορτογάλους.
Αλλά θα μου πεις οτι εδω έχουμε κανόνα, όσοι τρέχουν σε δημόσιους χώρους, πεζοδρόμια, πεζόδρομους, να αγκομαχούν χωρίς μάσκα (και πολλοί να φτυνουν και τη ροχάλα), και ο άλλος περπατάει να πρέπει να φοράει. Οπότε, δε πά να ανοιξει και ο τουρισμός...
-
Κι εγώ συμφωνώ να ανοίξουν όλα, μια και που τα δημοσιονομικά περιθώρια είναι ελάχιστα πια και τα αποθεματικά τελειώνουν, αλλά εγώ έκανα το εμβόλιο και δεν με νοιάζει αν αρρωστήσω. Το θέμα όμως είναι ότι κάποιοι(ελάχιστοι σαν ποσοστό) θα αρρωστήσουν βαριά κι η νοσηλεία τους είναι πολυήμερη άρα καταλαμβάνουν κρεβάτια για καιρό, τα οποία δεν είναι αρκετά => κάποιοι θα πεθάνουν από έλλειψη φροντίδας κι αυτό δεν είναι ανεκτό από καμία κυβέρνηση, όχι βέβαια για ανθρωπιστικούς λόγους μόνο.
-
Nα ανοίξουν όλα; Μα τι είναι αυτά που λέτε κύριοι...από σήμερα το απόγευμα, μετά από 4 μήνες 'χαζων' μέτρων έρχονται τα 'έξυπνα'!
-
Nα ανοίξουν όλα; Μα τι είναι αυτά που λέτε κύριοι...από σήμερα το απόγευμα, μετά από 4 μήνες 'χαζων' μέτρων έρχονται τα 'έξυπνα'!
Αχαχα...!!
Μετά από το lockdown τώρα έχουμε ολικό Lockdown και μετά προτείνω: Ultra Lockdwon, Mega Lockdown, Night of the Dead Lockdwon, Walking Dead Lockdown κλπ.
-
Εκανα την πρώτη δόση χτες με το Αστρα Ζένεκα ...
Προς το παρόν όλα καλά και οι συσκευές γύρω μου φορτισμένες....
Από λήψη πώς είσαι; Πιάνεις καλύτερο σήμα τώρα με το 5G;
-
Περαστικά στον γάτο και το δόντι του, που ανέφερε σε αλλο νημα.
Μιας και θυμήθηκα. Πείρα d3 4400iu όπως είπατε και από τότε τωρα είδα βελτίωση... Πρέπει να είχα φοβερή έλλειψη από d3.
Ερώτηση... Για να κανω εξετασεις αίματος πόσες μέρες πρέπει να τις σταματήσω και μετά να κάνω τεστ. Ρωτω διοτι αν παίρνεις d3 φανταζομαι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα και δεν θα ειναι έγκυρα.
-
Ευχαριστώ για τις ευχές. Τα νέα είναι ότι ο σύζυγος 55άρης και οι 2 κόρες 19 και 17 είνια σχεδόν χωρίς συμπτώματα. Η ξαδέρφη μου 50άρα, έχει ακόμα 38άρια και περνάει την περισσότερη μέρα της στο κρεββάτι. Σήμερα μίλησα μαζί της και την άκουσα με υψηλό ηθικό. Πάει καλά νομίζω.
'Κρούζερ' καλώς ήρθες στο κλάμπ.
Λιγότερο άγχος για σένα και για τους δικούς σου ανθρώπους!!!
-
criuser wrote:
Εκανα την πρώτη δόση χτες με το Αστρα Ζένεκα ...
Προς το παρόν όλα καλά και οι συσκευές γύρω μου φορτισμένες....
Από λήψη πώς είσαι; Πιάνεις καλύτερο σήμα τώρα με το 5G;
Με τέτοιες εταιρείες , σήμερα η γουίντ , χτες η βόνταφον , τι να σου κάνει το 5τζι...
-
Μια διευκρίνιση όταν λέμε το 2 και το 3 εντός δήμου ισχύει το ίδιο και για τους δήμους Αθηνών και Πειραιώς?
-
Μιας και θυμήθηκα. Πείρα d3 4400iu όπως είπατε και από τότε τωρα είδα βελτίωση... Πρέπει να είχα φοβερή έλλειψη από d3.
Ερώτηση... Για να κανω εξετασεις αίματος πόσες μέρες πρέπει να τις σταματήσω και μετά να κάνω τεστ. Ρωτω διοτι αν παίρνεις d3 φανταζομαι θα αλλάξουν τα αποτελέσματα και δεν θα ειναι έγκυρα.
δεν χρειαζεται να περιμενεις κατι, πας πουρνο-πουρνο και δινεις αιμα πριν τα φας οτιδηποτε. tnx για το τουθ, ετελειωσα επιτελους. d3 αν εισαι ακομη και λιγο κατω απο το οριο σταματα να παιρνεις γιατι ε, εχει και καποιες πιθανοτητες μικροδηλητηριασης. σωστα σάιμον?
-
Παίδες σήμερα έκανα πρώτη δοση phizer όλα οκ μέχρι στιγμής, το ίδιο και οι υπόλοιποι συνάδελφοι που το κάνανε και οι ασθενείς όλοι καλά. Επόμενη 26 μαρτιου
-
Lap wrote:
δεν χρειαζεται να περιμενεις κατι, πας πουρνο-πουρνο και δινεις αιμα πριν τα φας οτιδηποτε. tnx για το τουθ, ετελειωσα επιτελους. d3 αν εισαι ακομη και λιγο κατω απο το οριο σταματα να παιρνεις γιατι ε, εχει και καποιες πιθανοτητες μικροδηλητηριασης. σωστα σάιμον?
Σίγουρα κι η υπερβιταμίνωση μπορεί να είναι τοξική. Συγκεκριμένα για την D3 δεν γνωρίζω σε πιο επίπεδο γίνεται αυτό,παθολόγοι,ορθοπαιδικοί και γυναικολόγοι ασχολούνται με αυτή.
-
Ευχαριστώ για τις ευχές. Τα νέα είναι ότι ο σύζυγος 55άρης και οι 2 κόρες 19 και 17 είνια σχεδόν χωρίς συμπτώματα. Η ξαδέρφη μου 50άρα, έχει ακόμα 38άρια και περνάει την περισσότερη μέρα της στο κρεββάτι. Σήμερα μίλησα μαζί της και την άκουσα με υψηλό ηθικό. Πάει καλά νομίζω.
'Κρούζερ' καλώς ήρθες στο κλάμπ.
Λιγότερο άγχος για σένα και για τους δικούς σου ανθρώπους!!!
news update...
Ξεπέρασε το 'σκόπελο' η ξαδέρφη, το πάλεψε στο σπίτι. Δυστυχώς, ο σύζυγος εδώ και 2 μέρες είναι στο νοσοκομείο με πνευμονία. Ευτυχώς όμως πήγε στο νοσοκομείο νωρίς και φαίνεται να το πρόλαβαν. Πάει καλά μέχρι στιγμής, ο οργανισμός του ανταποκρίνεται θετικά...
-
Ο nickthetrib, το περνάει σπίτι με ψιλοδέκατα. Το περίεργο είναι ότι ανεβάζω αυτά τα δέκατα (μαξ 37,2) μόνο το χρονικό διάστημα 18:00 με 21:00. Κανένας που να μπορεί να το εξηγήσει αυτό???
Τα παιδιά μετά από μοριακό που βγήκε αρνητικός πήγαν στους γονείς μου που είναι εμβολιασμένοι. μαζί τους μένει η αδερφή μου και η ανιψιά μου, οπότε η διαμονή εκεί δεν είναι δυσάρεστη.
Η γυναίκα καραντίνα και εργασία από το σπίτι, εκτελεί εντολές τύπου 'γυναίκα φαΐ 'στον κλειδωμένο στο δωμάτιο nickthetrib.
Τελείωσαν οι extended εκδόσεις του άρχοντα και το αναπάντεχο ταξίδι. Θα τελειώσω τα χόμπιτ και μετά ξεκινάω star wars!!!
-
Πάλι καλά που το περνάς ελαφριά Νίκο (και τα Star Wars βοηθάνε!!). Σιδερένιος και γρήγορα!!
-
Συνήθως σε λοιμώξεις,ιώσεις ο όποιος πυρετός ανεβαίνει απογευματινές ώρες (αλλά και ή κανονική θερμοκρασία του σώματος μπορεί να είναι αυξημένη απογ.ώρες π.χ. ένας που έχει 36.7,μπορεί το απόγευμα να έχει 37,χωρίς να υπάρχει πρόβλημα).Έχει να κάνει με το θερμορυθμιστικό κέντρο (ας πούμε θερμοστάτη) του εγκεφάλου που βρίσκεται στον υποθάλαμο και πιθανόν με την 24ώρη λειτουργία του που είναι μεταβαλλόμενη ανάλογα και με τα ερεθίσματα που δέχεται.
Και πάλι πολλές ευχές για περαστικά, nick!
-
Περαστικά, υπομονή και power!!!
-
Περαστικά σου nick!
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες