-
Ρε φίλε για πες! Πως τα κουρεύεις μόνος; Είναι εύκολο; Σκεφτόμουν να πάρω μία καλή μηχανή και να κουρευτώ μόνος μου. Κουρεύομαι σχεδόν στρατιωτικά, δηλ. καρφάκι...
Όπως είπε ο Χάρης, απλά εμένα είναι ακόμα πιο εύκολα γιατί τα κόβω χωρίς χτενάκι, ουσιαστικά ξύρισμα (το καλοκαίρι τα κάνω και με ξυράφι μετά). Και με χτενάκι είναι πανευκολο, κάνω του πατέρα μου αρκετά συχνά και είναι παιχνιδάκι, 5' υπόθεση. Επίσης, και στον σβέρκο το έχω μάθει πλέον και δεν χρειάζομαι ούτε βοήθεια ούτε καθρέφτες! Άσε που στον σβέρκο τα ξυρίζω πάντα, μετά το κούρεμα με ξυραφάκι. Γενικά, επειδή το κάνω από το 1998, πλέον το κάνω με κλειστά μάτια, δεν θέλω καν καθρέφτη πλέον.
Κουρευτική παίρνω παραδοσιακά Remington των €30-40 και μου κρατάνε 3-5 χρόνια.
-
Πολύ χαίρομαι που δεν έχω μαλλιά από το 1998 και από το 1999 τα 'κουρεύω' μόνος μου με την κουρευτική μηχανή! Τα κουρεία είναι ένα από τα ελάχιστα πράγματα που δεν με απασχολούν!
ΥΓ: Πάντως πολλοί κομμωτές και πολλές κομμώτριες εργάζονται κατ' οίκον (πάνε σε σπίτια), οπότε υπάρχουν λύσεις.
Εισαι τυχερος που δεν έχεις τετοιες σκοτούρες!
Εγω λόγω επαγγελματος οφείλω να εχω παντα προσεγμενο κουρεμα..
Ασε που εδω στο σπίτι δεν εμπιστευομαι κανένα ... εδω και προχθες στο καθαρισμα η γυναίκα μου φοβήθηκε να ασχοληθεί και εβαλε τα παιδιά και κυριως την κορη να δοκιμασει, ενω πριν κανουμε τα δικά μου είχαμε πειραματιστεί με το μικρό!
Το οτι λογικά κουρείς και κομμωτριες θα κυκλοφορουν το φαντάζομαι αλλά αφενός ο δικός μου κουρέας στο κέντρο μένει νότια αφετέρου σε 1-2 περιπτώσεις κοντινών κομμωτηρίων που ξέρει η συζυγος και ρωτησα, μου το απεκλεισαν γενικώς...
Αλλά και να εύρισκα δεν θα με αφηνε η γυναίκα να πάω ή να έρθει καποιος σπίτι!
1 μηνα τωρα μια φορά μόνο πήραμε delivery με τα παιδιά και τα ακούσαμε! Βυρωνιώτισσα η συζυγος μας το παίζει Χαρδαλιας εντός σπιτιου, μην τυχόν βγούμε και κολλήσουμε! Τουλαχιστον μαγειρευει καθημερινά .....
Τωρα τσακωνόμαστε γιατι ενώ βρήκα μια ευκαιρία να μου δώσει το αφεντικό εξαιρετική άδεια να κυκλοφορήσω με άδεια τυπου Α να κατέβω στο γραφείο (δεν μας επιτρέπει να κατεβαίνουμε γενικά πλην ενός κλητήρα για εξωτερικές δουλειές μόνο) να κόψω κίνηση, έχω τη γυναίκα που δεν με αφήνει και θα γινουμε μπίλιες! Λες και θα έρθω σε επαφή με κανένα αν βγω έξω λιγάκι να ξεσκάσω να οδηγήσω και λίγο....
Την ισιωσαμε σχεδόν τη γραμμή ... δωστε γαμωτο μια ημερομηνία να βαλουμε στοχο και μαζεψτε τις ευπαθεις να μην σαλτάρουμε μεσα.....
-
Όπως είπε ο Χάρης, απλά εμένα είναι ακόμα πιο εύκολα γιατί τα κόβω χωρίς χτενάκι, ουσιαστικά ξύρισμα (το καλοκαίρι τα κάνω και με ξυράφι μετά). Και με χτενάκι είναι πανευκολο, κάνω του πατέρα μου αρκετά συχνά και είναι παιχνιδάκι, 5' υπόθεση. Επίσης, και στον σβέρκο το έχω μάθει πλέον και δεν χρειάζομαι ούτε βοήθεια ούτε καθρέφτες! Άσε που στον σβέρκο τα ξυρίζω πάντα, μετά το κούρεμα με ξυραφάκι. Γενικά, επειδή το κάνω από το 1998, πλέον το κάνω με κλειστά μάτια, δεν θέλω καν καθρέφτη πλέον.
Κουρευτική παίρνω παραδοσιακά Remington των €30-40 και μου κρατάνε 3-5 χρόνια.
Με βάζεις στην πρίζα!!!! Εσύ είσαι επαγγελματίας ρε συ!!!!
Το μόνο που με φρενάρει είναι ότι φοράω γυαλιά και αν τα βγάλω για να κουρευτώ μόνος δεν θα βλέπω την τύφλα μου...χα!χα!
Από την άλλη δεν νομίζω να ανοίξουν σύντομα τα κουρεία και ήδη έχω πρόβλημα στο τριχωτό της κεφαλής.
Α ρε Τσιόρδα τι μας κάνεις!!!!
-
Την ισιωσαμε σχεδόν τη γραμμή ... δωστε γαμωτο μια ημερομηνία να βαλουμε στοχο και μαζεψτε τις ευπαθεις να μην σαλτάρουμε μεσα.....
Ας ελπίσουμε να μην δει ο Τσιόρδας αυτό το βίντεο... γιατί βλέπω να μας κυνηγάνε με τα κοντάρια...!...!...
-
Εισαι τυχερος που δεν έχεις τετοιες σκοτούρες!
Εγω λόγω επαγγελματος οφείλω να εχω παντα προσεγμενο κουρεμα..
Τωρα τσακωνόμαστε γιατι ενώ βρήκα μια ευκαιρία να μου δώσει το αφεντικό εξαιρετική άδεια να κυκλοφορήσω με άδεια τυπου Α να κατέβω στο γραφείο (δεν μας επιτρέπει να κατεβαίνουμε γενικά πλην ενός κλητήρα για εξωτερικές δουλειές μόνο) να κόψω κίνηση, έχω τη γυναίκα που δεν με αφήνει και θα γινουμε μπίλιες! Λες και θα έρθω σε επαφή με κανένα αν βγω έξω λιγάκι να ξεσκάσω να οδηγήσω και λίγο....
Και εγώ πρέπει να είμαι προσεγμένος (ειδικά όταν έχω call με πελάτη), αλλά όπως θυμάσαι επειδή δεν έχω και πολλά μαλλιά μου είναι πολύ εύκολο!!
Σε καταλαβαίνω, ο εγκλεισμός είναι ζόρι. Εγώ βγαίνω καθημερινά για 1 ώρα περπάτημα (5χλμ περίπου) και 2-3 φορές την εβδομάδα για οδήγηση.
@ Storm: Ναι ρε συ, μετά από 22 χρόνια που το κάνω και μιλάμε για 2 φορές τον μήνα, πλέον είναι 2η φύση μου, δεν το σκέφτομαι καν!
-
Εδώ και 1,5 μήνα έχω βγει για βόλτα ποδαράτη, για άσκηση 3 φορές. Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα. Και τις 3 φορές, συνάντησα μεν λίγους ανθρώπους, συνάντησα όμως δεκάδες σκυλιά τα οποία είτε είναι μόνα τους, είτε - ειδικά - 2 ή 3 μαζί, έχουν ΟΛΑ επιθετικές συμπεριφορές. Πολλοί πήγαν και τα ξεφορτώθηκαν στο δρόμο επειδη ίσως φοβήθηκαν μην κολλήσουν τον ιό, πάρα πολλοί άλλοι με την καραντίνα απλά σταμάτησαν να ταίζουν τα αδέσποτα στο δρόμο, βάλε και το γεγονός ότι πλέον τα ζώα δεν βλέπουν ανθρώπους στο δρόμο, δεν βλέπουν πολλά αυτοκίνητα και θεωρώ ότι έχουν 'λαλήσει' κι αυτά.
-
Και εγώ στο μέτωπο για το κούρεμα. Ήταν να πάω μία μέρα πριν κλείσουν, αλλά είχα δουλειά και έμεινα με την περούκα! Μιλάμε για πολύ μαλλί.
Ε χθες δεν άντεξα. Έβρεξα το μαλλί, χώρισα με μια χτένα από χωρίστρα (όπως κάνει ο κομμωτής μου) και έκανα σταδιακά τα πλαϊνά και πίσω. Με κάποιες λεπτομέρειες έγινα τζετ! Το πάνω άλλη μέρα, γιατί τα έκανα και λίγο χάλια με τόσες τρίχες τριγύρω. Πολύ καλό αποτέλεσμα! Αύριο θα κάνω και ανταύγειες! χαχα!
-
Εδώ και 1,5 μήνα έχω βγει για βόλτα ποδαράτη, για άσκηση 3 φορές. Δεν ξέρω αν συμβαίνει μόνο σε μένα. Και τις 3 φορές, συνάντησα μεν λίγους ανθρώπους, συνάντησα όμως δεκάδες σκυλιά τα οποία είτε είναι μόνα τους, είτε - ειδικά - 2 ή 3 μαζί, έχουν ΟΛΑ επιθετικές συμπεριφορές. Πολλοί πήγαν και τα ξεφορτώθηκαν στο δρόμο επειδη ίσως φοβήθηκαν μην κολλήσουν τον ιό, πάρα πολλοί άλλοι με την καραντίνα απλά σταμάτησαν να ταίζουν τα αδέσποτα στο δρόμο, βάλε και το γεγονός ότι πλέον τα ζώα δεν βλέπουν ανθρώπους στο δρόμο, δεν βλέπουν πολλά αυτοκίνητα και θεωρώ ότι έχουν 'λαλήσει' κι αυτά.
Ασε να μην πιάσουμε κουβέντα για ολους τους δηθεν φιλόζωους που γεμίσαμε από μοδα τα τελευταία χρόνια!
Εγω πια πέρα από ληστείες, αληταρία και μετανάστες στους δρόμους φοβάμαι και τα αδέσποτα και γι αυτό δεν κυκλοφορώ ανετα περπατωντας εξω! Ανεξαρτήτως γειτονιάς αυτά γιατι ενα από τα παραπάνω τουλάχιστον υπάρχει σε καθε αθηναϊκή γειτονιά!
-
Ναι εντάξει, υπάρχουν και χώρες που ΔΕΝ έχουν ολικο lockdown:
https://en.m.wikipedia.org/wiki/2020_coronavirus_pandemic_in_Bulgaria
Ότι τώρα ο ασβερκος τους είναι καλύτερος από τον δικό μας...Σιιιιγουρα. Όπως εχει δείξει το πράγμα, η διαδοση ήταν θέμα αεροπορικής κίνησης το πρώτο διάστημα που δεν ειχε εκτιμηθει πόσο επικίνδυνος είναι ο ιός.
Κατά τα άλλα, ο Σχης Hardαλιας ξέφυγε χθες και (όπως ήταν απολύτως αναμενόμενο) έχει κατεβάσει και τα τηλεφωνα στο μαγαζί του. Οπότε δεν μας αφήνει και άλλη επιλογή...
ΥΓ: Στο νοσοκομείο που δουλεύει η συζυγος οι καβγάδες ιατρων-νοσηλευτων έχουν ήδη ξεκινήσει στην παθολογική, απόρροια βέβαια των ελλιπων μέτρων προστασίας. Τάβλα στο πάτωμα παππους-υποπτο κρουσμα αφού δεν τον έπιανε κανείς να τον σηκώσει αφου NO μασκες. Όλα ποπα όμως, έχει φανεί στο χειροκρότημα...
-
Υπάρχει χώρα που μάλλον τα έχει καταφέρει ακόμη καλύτερα. Λέγεται Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα όπου διαβάζω ότι η προσέγγιση ήταν να γίνουν πολλά τεστ στον πληθυσμό ώστε να απομονωθούν οι φέροντες τον ιό και μόνο αυτοί.
Επειδή κυκλοφορεί πολύ ράδιο αρβύλα δεν ξέρω αν όντως είναι έτσι. Μου φαίνεται π.χ. κουφό να μπορούσε και η δική μας κυβέρνηση να προμηθευτεί κάποιες εκατοντάδες χιλιάδες αξιόπιστα τεστ 'των 15 λεπτών' (υπάρχουν; μπορούσαμε να βρούμε τόσα πολλά;) για να εξεταστούμε και να μην το έκανε αφού το οικονομικό κόστος του lockdown θα υπερβεί το κόστος των όποιων τεστ.
Διαβάζω επίσης ότι προφανώς έχει αρχίσει και ένας υπόγειος πόλεμος φαρμάκων. Η κυβέρνηση παραδόξως αντί να προμοτάρει κάποιο πανάκριβο (και γερμανικό) φάρμακο, δια του Τσιόδρα δήλωσε ότι ακολουθεί το πρωτκόκολλο του 'δρυίδη από την Μασσαλία'' και παράγγειλε μεγάλες δόσεις (της πολύ φθηνότερης) χλωροκίνης. Προφανώς δεν γνωρίζω αν το ένα ή το άλλο είναι πιο κατάλληλο, μάλλον για κανένα δεν υπάρχει σαφής ένδειξη αλλά το σύνηθες θα ήταν να φορτωθούμε μερικούς τόνους γερμανικών φαρμάκων χωρίς πολλές κουβέντες.
Αν ο Σχης Χαρδαλιάς βγει και πει 'αμοληθείτε να κάνετε Πάσχα με τους δικούς σας στο χωριό', το χάσαμε το παιχνίδι. Ήδη ακούω (και απορώ) ότι οι ναοί θα είναι ανοιχτοί ένα 4ωρο την Μ. Παρασκευή και δεν έχει βγει ακόμη ο Σχης να πει κάτι (όλα δια το παγγάριον). Κατά τα άλλα το Πάσχα δεν φεύγει, το χρόνου εδώ θα είναι πάλι για να γιορτάσουμε όπου και με όποιον θέλουμε, υπομονή.
-
Εγώ κάνω κάτι πολύ συγκεκριμένο (περίπτωση 4 στο έντυπο κάθε 4-5 μέρες). Δεν παίζει να μην το κάνω, αλλά και από την άλλη δεν έχω (και δεν το βλέπω δλδ να έχω) μια υπεύθυνη απάντηση. Θα δούμε...
-
Δεν βλέπω τηλεόραση, οποτε δεν ξέρω τι είπε ο Χαρδαλιάς. Μπορεί κάποιος να κάνει ένα ρεζουμε?
Ευχαριστώ!
-
Τώρα προφανώς δεν είναι ιατρικό αυτό, αλλά εν συνεχεία των προηγούμενων...
Οι (...) του ζούγκλα νομίζουν οτι...μπήκε οδόφραγμα. Όχι 4βλακες, αυτό το φράξιμο υπάρχει περίπου 2 εβδομάδες λόγω έργων. Το ίδιο υπήρχε εκει και τον περασμένο Νοέμβρη (και μας ταλαιπώρησε ολιγον στο σχεδιασμό ενός ράλι γιατί χρειαζόμασταν το Καρτοδρομο για τον διοικητικό έλεγχο των αγωνιστικών).
Όμως πρέπει να γράψουν την (...) τους, είναι στο αίμα τους βλεπετε...
Ο Νικολάκης ακόμα να σηκώσει το τηλέφωνο. Μια 'δε λειτουργεί προσωρινά για τεχνικούς λόγους' και την άλλη παίζει διαρκώς ότι 'η κλήση θα καταγραφει'...
-
Η περίπτωση των Ρομά είχε αναφερθεί αρκετές φορές εδώ από μέλη και από μένα. Ακόμη και στο Χαλάνδρι μου είχε κάνει εντύπωση η αδιαφορία τους.
Στην Λάρισα εκτιμούν ότι το 60% πληθυσμού Ρομά θα βγουν θετικοί. 5000 άτομα σε φουλ καραντίνα μέσα στην Λάρισα.
Πως θα τους κρατήσουν 'κλειδωμένους'; Έχουν μάθει να μένουν 'κλειδωμένοι' κάπου αυτοί οι άνθρωποι;
Και είναι γνωστό ότι κυκλοφορούν συνήθως σε λαϊκές αγορές.
https://www.iefimerida.gr/ellada/koronoios-20-ta-synolika-kroysmata-sti-larisa
-
Συμφωνώ με τον γάτο...δεν γράφω παραπάνω γιατί είμαι ήδη στην περιοχή του ΒΑΝ...αχαχα!!
-
ρομα? γυφτοι.
η καραντινα πρεπει να γινει μονιμη, οσοι εντασσονται και κοβουν τις μαλακιες εξω και καθε 1η και 15 στο τμημα για εξακριβωση μεχρι να αποδειξουν οτι σεβονται, αλλιως εγκλειστοι. ολοι τους.
οκ, ειναι ανθρωποι, εχουν δικαιωματα. οπως ολοι. και υποχρεωσεις. που δεν τις τηρουν. τωρα ας παρουν το δικαιωμα στην υγεια, η ανθρωπινη ζωη ειναι πανω απο συμπεριφορες, αλλα ας μπει επιτελους τελος στη παραβατικοτητα, τον σταρχιδισμο, την ασυνεπεια, την ασυστολη καταναλωση κοινωνικων ή οχι πορων. χωρις συνεισφορα στη κοινωνια και μονο με πληγες. και μαλιστα με κατα καιρους αβαντες για τα ψυχαλακια.
εντιτ.
δεν φτανει που θα πεθανουν οι ιδιοι, θα πεθανει και κοσμος εξαιτειας τους πολυς και θα καταστρεψουν και τα στατιστικα της χωρας που στην μετα κορωνη εποχη θα ειχαν καλη σημασια για την ανακαμψη του τουρισμου. οποτε κωλογυφτοι ως χαρακτηρισμος ειναι ο ορθος. μαντρωμα τωρα.
και ματαξανα εντιτ
τωρα μαντρα οπως στα συνορα και ολοι μεσα
και ακομη εντιτ
δεν περιγραφω αλλο.
που οκ, η πηγη σκατα και ο χαρδαλιας ηρωας μπορει να μην ειναι, αλλα δειτε ακροατηριο. οσο για τις αντιδρασεις τους για το μαντρωμα, ποιος αμφισβητει τη καφριλα τους. Μ-Ο-Ν-Ι-Μ-Η Μ-Α-Ν-Τ-Ρ-Α. και χωρις εξασφαλιση προμηθειων που ΕΓΩ πληρωνω.
-
Εγώ πάντως καραντίνα δεν βλέπω να υπάρχει πουθενά. Από το πρωί, μόλις βγήκε για τα καλά ο ήλιος, γίνεται της κ@ργιόλας έξω.
Πήγα έκανα και μία βόλτα και καλύτερα να μην περιγράψω για το τι γίνεται έξω.
Κλειστά σχολεία, κλειστές σχολές και όλοι οι υπόλοιποι παρατρεχάμενοι έχουν ξαμολυθεί έξω.
Και είναι ο άλλος στην τηλεόραση και λέει διαρκώς: 'Εμείς βράχος. Μένουμε σπίτι...'
Εντάξει για γέλια εντελώς όλη η κατάσταση.
-
Συμφωνώ με τον γάτο...δεν γράφω παραπάνω γιατί είμαι ήδη στην περιοχή του ΒΑΝ...αχαχα!!
Μωρέ και εγώ συμφωνώ, αλλά εδώ παίζεται και πολιτική στο όλο θέμα.
Ο άλλος στη Χαλκίδα βγήκε με χαρτί για περπάτημα, σταμάτησε να φάει σουβλάκι και του έκοψαν πρόστιμο.
Χθες πήγαν να περάσουν από το Σχηματάρι 3 κτηνοτρόφοι για να πάνε στην μονάδα τους και τους έκοψαν 3 πρόστιμα επειδή ήταν 3 και όχι 2 μέσα στο αυτοκίνητο.
Στους ΡΟΜΑ έπεσε κάποιο πρόστιμο;;;;;; Σήμερα που πήγε εκεί ο Σκορδαλιάς και ο Τσιόρδας τους έβαλαν σε τάξη;;;;
Μπούρδες εντελώς... Τους ΡΟΜΑ κανείς δεν τους ακουμπά. Χοροί, τραγούδια, πάρτυ και ότι άλλο γουστάρουν.
Κατά τα άλλα κεντροδεξιά κυβέρνηση. Για γέλια εντελώς.
-
Έχω μια απορία πως συμπεριφέρονται οι αντίστοιχοι Ρομά στην Ουγγαρία,Ρουμανία,Βουλγαρία,Σερβία κ.ά. Πως τους αντιμετωπίζει η εκεί κυβέρνηση,τι νόμοι εφαρμόζονται κ.τ.λ.
Εδώ με τους Ρομά που είναι παντού διεσκορπισμένοι κι όχι μόνο στην Ν. Σμύρνη Λάρισας (Βοιωτία,Ηλεία,Αττική,Μακεδονία κ.τ.λ.),αλλά με τους δικούς τους κανόνες και νόμους, συν τους μετανάστατες (επίσης με τους δικούς τους κανόνες συμβίωσης κι επιβίωσης), προβλέπω στις επόμενες 15 μέρες, άσχημη κατάληξη.
Μάλλον τώρα αρχίζει -δυστυχώς- η κορύφωση της καμπύλης για την Ελλάδα.
-
ρομα? γυφτοι.
η καραντινα πρεπει να γινει μονιμη, οσοι εντασσονται και κοβουν τις μαλακιες εξω και καθε 1η και 15 στο τμημα για εξακριβωση μεχρι να αποδειξουν οτι σεβονται, αλλιως εγκλειστοι. ολοι τους.
οκ, ειναι ανθρωποι, εχουν δικαιωματα. οπως ολοι. και υποχρεωσεις. που δεν τις τηρουν. τωρα ας παρουν το δικαιωμα στην υγεια, η ανθρωπινη ζωη ειναι πανω απο συμπεριφορες, αλλα ας μπει επιτελους τελος στη παραβατικοτητα, τον σταρχιδισμο, την ασυνεπεια, την ασυστολη καταναλωση κοινωνικων ή οχι πορων. χωρις συνεισφορα στη κοινωνια και μονο με πληγες. και μαλιστα με κατα καιρους αβαντες για τα ψυχαλακια.
εντιτ.
δεν φτανει που θα πεθανουν οι ιδιοι, θα πεθανει και κοσμος εξαιτειας τους πολυς και θα καταστρεψουν και τα στατιστικα της χωρας που στην μετα κορωνη εποχη θα ειχαν καλη σημασια για την ανακαμψη του τουρισμου. οποτε κωλογυφτοι ως χαρακτηρισμος ειναι ο ορθος. μαντρωμα τωρα.
και ματαξανα εντιτ
τωρα μαντρα οπως στα συνορα και ολοι μεσα
και ακομη εντιτ
δεν περιγραφω αλλο.
που οκ, η πηγη σκατα και ο χαρδαλιας ηρωας μπορει να μην ειναι, αλλα δειτε ακροατηριο. οσο για τις αντιδρασεις τους για το μαντρωμα, ποιος αμφισβητει τη καφριλα τους. Μ-Ο-Ν-Ι-Μ-Η Μ-Α-Ν-Τ-Ρ-Α. και χωρις εξασφαλιση προμηθειων που ΕΓΩ πληρωνω.
οι ρομα δεν κινδυνευουν γιατι εχουν μεγαλες οικογενειες με νεανικους πληθυσμους. Οι αλλοι κινδυνευουν γιατι ο πληθυσμος ειναι γερασμενος.
Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες