Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες
    1. Home
    2. Αντίλογος
    3. Ιατρικά θέματα & πρώτες βοήθειες
    • 1
    • 2
    • 136
    • 137
    • 138
    • 139
    • 140
    • 378
    • 379
    • 138 / 379
    Αντίλογος
    78
    7570
    99672
    Loading More Posts
    • Oldest to Newest
    • Newest to Oldest
    • Most Votes
    Reply
    • Reply as topic
    Log in to reply
    This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
    • P
      polo2002 last edited by

που πέθανε στο σπίτι της ακολουθώντας τις οδηγίες του ΕΟΔΥ και του γιατρού της (λένε)

https://www.protothema.gr/koronoios-live/article/988368/koronoios-kastoria-psahnoun-apadiseis-oi-suggeneis-gia-ton-thanato-tis-41hronis-miteras/

Αντίστοιχες οδηγίες έχει πάρει και ο καρδιοπαθής κουνιάδος μου που έχει δέκατα εδώ και 1 βδομάδα. Και ανησυχεί. Δίκαια, μάλλον. Τελικά αυτοί στον ΕΟΔΥ ξέρουν τι κάνουν ; Και αν όχι, τι θα γίνει οταν αυτό γίνει αντιληπτό ;

1 Reply Last reply Reply Quote 9
      • 2
        21-quadra last edited by

Εγώ έφτιαξα το δικό μου όπλο για τον Κορώνη, ας τολμήσει να έρθει κατα΄δω και τα λέμε....τε α τετ

1 Reply Last reply Reply Quote 7
        • I
          insanedriver @wantone last edited by

InsaneDriver wrote:

Για να ξερουμε τι λεμε.

Στο ανδρο του καπιταλισμου, USA, οπου υπαρχει το πιο προηγμενο συστημα υγειας, εχουν 100.000 κρεβατια ΜΕΘ.

Χτες βγηκε μια μελετη εκει, οπου περιεγραφε τι θα συμβει χωρις μετρα προστασιας. Θα νοσησουν 60 μυρια Αμερικανοι, θα χρειαστουν 1 μυριο προσβαση σε ΜΕΘ.

Τι σημαινει αυτο? 9 στους 10 θα μεινουν εκτος ΜΕΘ, στο πιο προηγμενο συστημα χωρας, γιατι κανενα συστημα υγειας παγκοσμιως δεν ειναι προετοιμασμενο για πανδημιες.

Δεν εχουν οι ΗΠΑ το ποιο προηγμενο συστημα υγειας. Ακριβως το αντιθετο. Το συστημα τους ειναι ιδιωτικο με περιορισμενες καλυψεις και ειναι πανακριβο. Κοστιζει 7 φορες το συστημα αλλων χωρων. Της Γαλλιας θεωρειται πολυ ανωτερο για παραδειγμα. Του Καναδα ειναι ανωτερο, δωρεαν για ολους και κοστιζει και πολυ λιγοτερα.

Δεν εγραψα δωρεαν. Προηγμενο απο αποψη κρεβατιων, θεσεων κτλπ

• W
            wantone @insanedriver last edited by

wantone wrote:

InsaneDriver wrote:

Για να ξερουμε τι λεμε.

Στο ανδρο του καπιταλισμου, USA, οπου υπαρχει το πιο προηγμενο συστημα υγειας, εχουν 100.000 κρεβατια ΜΕΘ.

Χτες βγηκε μια μελετη εκει, οπου περιεγραφε τι θα συμβει χωρις μετρα προστασιας. Θα νοσησουν 60 μυρια Αμερικανοι, θα χρειαστουν 1 μυριο προσβαση σε ΜΕΘ.

Τι σημαινει αυτο? 9 στους 10 θα μεινουν εκτος ΜΕΘ, στο πιο προηγμενο συστημα χωρας, γιατι κανενα συστημα υγειας παγκοσμιως δεν ειναι προετοιμασμενο για πανδημιες.

Δεν εχουν οι ΗΠΑ το ποιο προηγμενο συστημα υγειας. Ακριβως το αντιθετο. Το συστημα τους ειναι ιδιωτικο με περιορισμενες καλυψεις και ειναι πανακριβο. Κοστιζει 7 φορες το συστημα αλλων χωρων. Της Γαλλιας θεωρειται πολυ ανωτερο για παραδειγμα. Του Καναδα ειναι ανωτερο, δωρεαν για ολους και κοστιζει και πολυ λιγοτερα.

Δεν εγραψα δωρεαν. Προηγμενο απο αποψη κρεβατιων, θεσεων κτλπ

Τοσα χρηματα που ζητουν εχει καποιο πλεονεκτημα οτι εχουν δυνατα νοσοκομεια με την τελευταια τεχνολογια.

Το ιδιωτικο συστηματα τους φαινεται οτι δουλευει καλυτερα τωρα γιατι κανουν μαζικα τεστς ενω πχ ο Καναδας εχει το δικο μας συστημα (μονο αν εισαι σοβαρα και πας νοσοκομειο, αν προλαβεις, θα σου κανουν).

• storm
              storm last edited by

Επίκαιρο το θέμα. Δεν ξέρω αν έχει άλλος από εδώ παρόμοια συμπτώματα.

Εδώ και τρεις μέρες μου έχουν εμφανιστεί τα πρώτα προβλήματα από την ξαφνική αλλαγή τρόπου ζωής.

Έχει συνηθίσει το σώμα μου τρεις φορές την εβδομάδα να γυμνάζεται σε γυμναστήριο (πολύ τρέξιμο σε διάδρομο, βάρη/όργανα και κοιλιακοί). Αυτό το ακολουθώ πιστά από το 2000.

Και ξαφνικά κόπηκε. Τα έκλεισαν και αυτά.

Και πλέον: Ξαφνικές κράμπες στα άκρα των ποδιών ειδικά την ώρα του ύπνου, νευρόπονοι στα πόδια, αίσθηση χαμηλής ενέργειας, πόνοι στους ώμους, στη πλάτη, στη μέση, ατονία.

Είμαι σίγουρος ότι θα ακολουθήσει δραματική αύξηση βάρους...

Περιττό να πω ότι τα έχω πάρει στο κρανίο όσο δεν πάει άλλο.

• 2
                21-quadra last edited by

Με το μαγνήσιο πως τα πας ?

1 Reply Last reply Reply Quote 10
                • 2
                  21-quadra last edited by

Είναι δυνατόν να πάρει κανείς στα σοβαρά αυτόν που έγραψε αυτό το κείμενο ?
                  έχει η Κούβα δίπλα της μια Ιταλία, μια Ευρώπη με τόσα κρούσματα ? Ένα απομονωμένο νησή που δέχεται μόνο λίγους τουρίστες να μας λέει ότι έχουμε τον ίδιο πληθυσμός άρα είμαστε το ίδιο και εμείς να έχουμε τόσα πολλ'ά κρούσματα και η Κούβα τόσα λίγα ?

Έλεος πια με τους ιδεοληπτικούς δημοσιογράφους που ακόμα και αυτή την ώρα ρίχνουν το δικό τους δηλητήριο. Δεν μειώνω καθόλου το ιατρκό δυναμικό της Κούβας σε όλο της το φάσμα, αλλά με ενοχλεί η λανθασμένη σύγκριση, θα μπορούσε ο - κύριος - αυτός να εξυμνήσει την Κούβα και το ιατρικό της επιτυχημένο πρόγραμμα χωρίς να κάνει την σύγκριση με την Ελλάδα γιατί φαίνεται καθαρά ο μειωδοτικός σκοπός που γίνεται αυτή η σύγκριση.

https://www.news247.gr/kosmos/koyva-perifani-paradeigma-pros-mimisi-sti-machi-kata-koronoioy.7609149.html?utm_source=News247&utm_medium=MintaXasete_article&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos4

1 Reply Last reply Reply Quote 6
                  • fanis75
                    fanis75 moderator @storm last edited by

Έχει συνηθίσει το σώμα μου τρεις φορές την εβδομάδα να γυμνάζεται σε γυμναστήριο (πολύ τρέξιμο σε διάδρομο, βάρη/όργανα και κοιλιακοί). Αυτό το ακολουθώ πιστά από το 2000.

Και ξαφνικά κόπηκε. Τα έκλεισαν και αυτά.

Και πλέον: Ξαφνικές κράμπες στα άκρα των ποδιών ειδικά την ώρα του ύπνου, νευρόπονοι στα πόδια, αίσθηση χαμηλής ενέργειας, πόνοι στους ώμους, στη πλάτη, στη μέση, ατονία.

Λογικά και αναμενόμενα αυτά που περιγράφεις! Γιατί δεν συνεχίζεις την γυμναστική (εγώ αυτό κάνω). Μπορείς άνετα να τρέξεις έξω όσο θές και επίσης σπίτι υπάρχουν πολλές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με το βάρος του σώματός σου όπως και κοιλιακούς.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

• storm
                      storm @21-quadra last edited by

Mε το μαγνήσιο πως τα πας ?

Δεν έχω ιδέα. Πρέπει κάποια στιγμή να κάνω εξετάσεις. Αλλά να δούμε πότε. Μάλλον όταν πάρω σύνταξη και δεν θα πρέπει να δίνω στρατιωτική αναφορά στον ένα και στον άλλο για την προσωπική μου ζωή.

Λογικά και αναμενόμενα αυτά που περιγράφεις! Γιατί δεν συνεχίζεις την γυμναστική (εγώ αυτό κάνω). Μπορείς άνετα να τρέξεις έξω όσο θές και επίσης σπίτι υπάρχουν πολλές ασκήσεις που μπορείς να κάνεις με το βάρος του σώματός σου όπως και κοιλιακούς.

Σόρυ αλλά έχω συνηθίσει την γυμναστική σε γυμναστήριο, οπότε αυτά δεν μου ταιριάζουν καθόλου.

Αν είχα ποδήλατο ευχαρίστως να έβγαινα έξω και να έκανα τεράστιες βόλτες με ένταση. Αυτό μάλιστα.

Αλλά μετά το στραπάτσο που έφαγα όταν μου έκλεψαν και τα δύο ποδήλατά μου, έχω απογοητευτεί εντελώς.

1 Reply Last reply Reply Quote 10
                      • fanis75
                        fanis75 moderator last edited by

Μια διαφορετική ιατρική άποψη:

https://www.enimerotiko.gr/plus/ygeia/isos-vrethoyme-antimetopoi-me-to-fiasko-toy-aiona-proeidopoiisi-apo-ellina-kathigiti-iatriki-sto-stanfornt/

Χωρίς να είμαι γιατρός, η λογική μου με κάνει να συμφωνώ μαζί του.

We are one, We are a universe. Forebears of what will be, Scions of the Devonian sea...

• storm
                          storm last edited by

Και σε προηγούμενη σελίδα είχα αναφέρει τον Τζων Ιωαννίδη που είχε βγει στον ΑΝΤ1 και τα είχε πει αυτά. Βγήκε νομίζω σε άλλο ένα κανάλι. Δεν τους άρεσε η άποψή του.

Εγώ τα συμπεράσματά μου πάντως, για όλη αυτή την κατάσταση, τα έχω βγάλει.

Περιμένω να δω ποιος ή ποιοι στο τέλος θα πληρώσουν το λογαριασμό και εντός χώρας και εκτός χώρας.

1 Reply Last reply Reply Quote 8
                          • F
                            fiverg last edited by

Τον διάβασα και τον άκουσα σε πιο πρόσφατες συνεντεύξεις. Κωλοτούμπας και αυτός αφού τον άκουσα να δηλώνει καθαρά ότι δεν είναι λαθος τα μέτρα. Γενικώς ποτέ δεν είπε ότι είναι λάθος. Αυτό που έλεγε είναι ότι μας χρειάζονται πολύ περισσότερα τεστ για να ξέρουμε με ακρίβεια την έκταση της προσβολής στον πληθυσμό (άλλο 50 διασωληνωμένοι σε 1000 κρούσματα, άλλο σε 1000000 κρούσματα) ώστε να ξέρουμε αν παίρνουμε σωστές αποφάσεις. Αλλά από την στιγμη που δεν ξέρουμε, καλά κάνουμε και πάμε με την 'safe' προσέγγιση (δηλ μέτρα περιορισμού).

Επειδή κυκλοφορεί πολύς 'θόρυβος', κάπου διαβάζω ότι το UK 'υποβάθμισε την ασθένεια' από 'ύψιστου κινδύνου' (οπότε τι σκ@τ@ θέλουμε τα μέτρα). Το UK ακριβώς υποβάθμισε την ασθένεια από μέγιστου κινδύνου (π.χ. Έμπολα) σε μικρότερου ώστε να μπορεί (κατά τους νόμους τους) να στείλει συμβάντα σε όλα τα νοσοκομεία της χώρας, αλλιώς μπορούσε να χρησιμοποιήσει μόνο 2-3 ειδικευμένα. Όλοι λένε ότι ο ιός δεν είναι όντως τόσο φονικός, το θέμα είναι ότι είναι μεταδοτικός και υπερφορτώνει τα συστήματα υγείας.

Προσθέτω ότι όλοι οι συνωμοσιολόγοι πρέπει να μας εξηγήσουν τι γίνεται στην Ιταλία. Η οποία είναι απολύτως πραγματικό και υπαρκτό παράδειγμα. εκτός και αν υποθέσουμε ότι ο κόσμος παθαίνει έτσι κι αλλιώς και μια παγκόσμια συνωμοσία τα μαγειρεύει και μας μεταδίδει ότι πεθαίνουν από κορονωιό.  Και ότι η επιλογή ασθενών στο ποιος θα ζήσει και ποιος θα πεθάνει είναι 'fake news'. Η οποία Β. Ιταλία για να καταλαβαινόμαστε, ήταν μέρος που φεύγανε γιατροί και νοσοκόμοι από την δική μας ψωροκώσταινα για να πάνε να κάνουν σεμινάρια και να επιμορφωθούν.

1 Reply Last reply Reply Quote 8
                            • alex-mix
                              alex-mix last edited by

Ίσως πω βλακεια αλλά θεωρώ πως θα έπρεπε να δουν τι κοινό έχουν όσοι νοσησαν όπως ομάδα αίματος κλπ. Γιατί μου είναι περίεργο εδώ στην Άρτα που πήγε το κρούσμα 14 άτομα νοσηλευτικό χωρίς μάσκες γάντια να βγήκαν όλοι αρνητικοί το χωριό που ζούσε ο άνθρωπος και είχε επαφές να μην υπάρχει άλλο κρούσμα και άλλα τέτοια παραδείγματα που βλέπουμε να ζουν στο ίδιο σπίτι ο ένας θετικός ο άλλος αρνητικός.

• 2
                                21-quadra last edited by

O κύριος Ιωαννίδης φάσκει και αντιφάσκει, λέει ότι είναι σωστό μέτρο να κλείσουν τα σχολεία, αλλά όλα τα άλλα και η κυκλοφορία να είναι ελεύθερα, θέλει να μας τρελάνει ο άνθρωπος ?

Η εξάπλωση σταματάει μόνο αν δεν έχουμε επιμόλυνση από άνθρωπο σε άνθρωπο, άρα όλοι μέσα για ένα διάστημα. Όσες χώρες ακολούθησαν το μοντέλο Ιωαννίδη μετράνε πολλά θύματα και θα μετρήσουν και άλλα.

Το κείμενο είναι παλιό και μιλάει για 7 μόλις θανάτους στην Αμερική σήμερα που είναι 1000 ας βγεί να πεί τα ίδια να δούμε, γιατί τώρα δεν μιλάει ?

Βιάστηκε να μιλήσει και όσα είπε σήμερα φαίνονται ανόητα, αυτή είναι η μοίρα των βιαστικών σε τόσες μεγάλες υποθέσεις, ήθελε και αυτός το 15΄του διασημότητας αν και δεν την χρειαζόταν καθόλου, τώρα έκανε ζημιά στον εαυτό του.

Έχει πεί πολλά που σήμερα δεν στέκονται σε σοβαρή ανάλυση.

• piliourits
                                  piliourits last edited by

Καταλαβαίνω τις επιστημονικές-τεχνικές ανησυχίες του ειδικού, αλλά αυτά που λέει θα είχαν αξία, αν μίσθωνε ένα ιδιωτικό τζετ ελλείψει αερογραμμών, και πήγαινε στο Μιλάνο να τα εκφωνήσει αυτά σε ένα αμφιθέατρο πλησίον του σημείου που συγκεντρώνουν τα φέρετρα... Και να μας έλεγε στις στατιστικές του ένα άλλο μέγεθος απολύτως μετρήσιμο: πόσες προγραμματισμένες επεμβάσεις σε καρδιοπαθείς κλπ. ασθενείς έγιναν σε αυτή την περίοδο στην επαρχία που έπληξε ο ιός ή αφέθηκαν κι αυτοί στη μοίρα τους. Γιατί τα φέρετρα, είναι απολύτως μετρήσιμο μέγεθος, κι ας μην ξέρουμε πόσοι ακριβώς είναι φορείς.

Να τα τοιχοκολλήσει αυτά να τα διαβάζουν σε ένα κέντρο αιμοκάθαρσης που κρατιούνται στη ζωή για χρόνια με επισκέψεις ανά βδομάδα κλπ. Κι αν αφήναμε τα παιδιά στα σχολεία να αποκτήσουν ανοσία αγγέλης (όταν το διαβάζω, πάντα το μυαλό μου πάει στο ότι μας βλέπουν σα ζώα οι κυβερνώντες) και μετά διαπιστώναμε πως είχαμε κάνει σφάλμα, θα έβγαινε κανένας σέξυ γκόμενος πρωθυπουργός να μας πει 'συγνωμή, λάθος!'

Αν είχαν χάσει οι σύμμαχοι τον Πόλεμο (που κέρδισαν για λογαριασμό τους τα κομμούνια), και τώρα βασίλευε στην Ευρώπη the Μan in the High Castle, θα είχε νόημα αυτή η συζήτηση και θα μπορούσε να αποφασιστεί έμμεσα να κάνουμε μια εκκαθάριση των εθνών από άρρωστους και 'ελλατωματικούς' να μης μας επιβαρύνουν τη ράτσα. Αλλά, δυστυχώς ή ευτυχώς, τον κερδίσαμε τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο, οπότε μπράβο του, του γκόμενου, που πήρε μέτρα κουτσά στραβά και θα επιζήσουν μερικοί παραπάνω απ' τους 'καταδικασμένους'...

Επιτελικό Κράτος Κυβέρνησης Αρίστων που Ηγείται της 4ης Βιομηχανικής Επανάστασης.

1 Reply Last reply Reply Quote 7
                                  • gatoz
                                    gatoz @piliourits last edited by

Καταλαβαίνω τις επιστημονικές-τεχνικές ανησυχίες του ειδικού, αλλά αυτά που λέει θα είχαν αξία, αν μίσθωνε ένα ιδιωτικό τζετ ελλείψει αερογραμμών, και πήγαινε στο Μιλάνο να τα εκφωνήσει αυτά σε ένα αμφιθέατρο πλησίον του σημείου που συγκεντρώνουν τα φέρετρα... Και να μας έλεγε στις στατιστικές του ένα άλλο μέγεθος απολύτως μετρήσιμο: πόσες προγραμματισμένες επεμβάσεις σε καρδιοπαθείς κλπ. ασθενείς έγιναν σε αυτή την περίοδο στην επαρχία που έπληξε ο ιός ή αφέθηκαν κι αυτοί στη μοίρα τους. Γιατί τα φέρετρα, είναι απολύτως μετρήσιμο μέγεθος, κι ας μην ξέρουμε πόσοι ακριβώς είναι φορείς.

Να τα τοιχοκολλήσει αυτά να τα διαβάζουν σε ένα κέντρο αιμοκάθαρσης που κρατιούνται στη ζωή για χρόνια με επισκέψεις ανά βδομάδα κλπ. Κι αν αφήναμε τα παιδιά στα σχολεία να αποκτήσουν ανοσία αγγέλης (όταν το διαβάζω, πάντα το μυαλό μου πάει στο ότι μας βλέπουν σα ζώα οι κυβερνώντες) και μετά διαπιστώναμε πως είχαμε κάνει σφάλμα, θα έβγαινε κανένας σέξυ γκόμενος πρωθυπουργός να μας πει 'συγνωμή, λάθος!'

Αν είχαν χάσει οι σύμμαχοι τον Πόλεμο (που κέρδισαν για λογαριασμό τους τα κομμούνια), και τώρα βασίλευε στην Ευρώπη the Μan in the High Castle, θα είχε νόημα αυτή η συζήτηση και θα μπορούσε να αποφασιστεί έμμεσα να κάνουμε μια εκκαθάριση των εθνών από άρρωστους και 'ελλατωματικούς' να μης μας επιβαρύνουν τη ράτσα. Αλλά, δυστυχώς ή ευτυχώς, τον κερδίσαμε τον τελευταίο μεγάλο πόλεμο, οπότε μπράβο του, του γκόμενου, που πήρε μέτρα κουτσά στραβά και θα επιζήσουν μερικοί παραπάνω απ' τους 'καταδικασμένους'...

πες το πιο απλα, μικροτσουτσουνος μαλακας που ανακαλυψε αργα οτι το πριμιο το πορνχαμπ ειναι ελευθερο και του σηκωνεται να βλεπει το ονοματακι του στο φουμπουκι. οι ερευνες οταν και οπου πρεπει.

#milf-a-man

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                    • C
                                      criuser last edited by

Εγώ προέρχομαι από ιατρικό σόι . Ειχα τον πατέρα μου γιατρό , που δυστυχώς τον έχασα νέος . Είχε πρόβλημα στα νεφρά και έκανε και αιμοκάθαρση για 7 χρόνια . Την εποχή εκείνη εγώ ήμουν έφηβος και κυκλοφορούσα . Είχε την ανησυχία του σαν γονιός , ήξερε ότι θα 'φύγει'  νωρίς και μου έλεγε :  Δεν ξέρεις πόσο εύκολο , είναι να πεθάνει ένας άνθρωπος .

Μετά εγώ έγινα μηχανικός . Εμείς οι πολιτικοί μηχανικοί , προσπαθούμε να προσομοιώσουμε την Φύση . Τις αβεβαιότητες της , τους αστάθμητους παράγοντες . Γνωρίζουμε έτσι την Δύναμη της . Είτε σαν Σεισμός , είτε σαν άλλη Μορφή .

Ολα αυτά με κάνουν να είμαι σκεπτικός απέναντι στον καθένα μλκ που το παίζει γνώστης , ενώ είναι τενεκές . Γιατί το έχει πει ο Σωκράτης , όταν τον ρώτησαν στα γεράματα , τι έμαθε τώρα που είναι τόσο σοφός . Εν οίδα , ό,τι ουδέν οίδα .

Η πραγματικότητα είναι ότι ο ιός μας έχει πάρει αμπάριζα . Ούτε ξέρουμε πως μεταδίδεται, ούτε ξέρουμε πως χτυπάει , ούτε ξέρουμε αν είναι εποχικός , ούτε ξέρουμε αν οι μεταλλάξεις του θα μας τσακίσουν αλλιώς .

Η μόνη αλήθεια , είναι ο αριθμός και το είδος των θυμάτων . Και εδώ ο χτεσινός θάνατος του 42χρονου καθηγητή στην Κρήτη και το τι ακριβώς έγινε και έφυγε ένας νέος και υγιής άνθρωπος , μας κάνει να ξανακοιτάμε τα πράγματα από την αρχή .

Από την άλλη η οικονομία του πλανήτη και οι πολίτες θα αντιμετωπίσουν πρόβλημα .

Εδώ βέβαια υπάρχει κάτι ιδιαίτερο . Οσο γενικεύεται το πρόβλημα τόσο μικρότερο γίνεται , γιατί η λύση του θα είναι καθολική και σε ψηλότερο επίπεδο .

Οπότε ας είμαστε συντηρητικοί και να προσέχουμε .

Αριστερά στην Ελλάδα 1917 - 2023
                                      πόσο κάνει βρε παιδιά ένας φορτιστής τελικά...

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                      • storm
                                        storm @21-quadra last edited by

O κύριος Ιωαννίδης φάσκει και αντιφάσκει, λέει ότι είναι σωστό μέτρο να κλείσουν τα σχολεία, αλλά όλα τα άλλα και η κυκλοφορία να είναι ελεύθερα, θέλει να μας τρελάνει ο άνθρωπος ?

Ενώ ο παρακάτω τρομολάγνος ΠΑΣΟΚΟΣ που έχει πάρει σβάρνα όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ και λέει ότι του κατέβει στο κεφάλι είναι μία καλή επιλογή από τον Captain Mitsotaki για να εκπροσωπεί τη χώρα ε;

**Κορωνοϊός: O Ηλίας Μόσιαλος εκπρόσωπος της κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς **

Σύμφωνα με απόφαση του πρωθυπουργού

Με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, ο καθηγητής Ηλίας Μόσιαλος ορίζεται εκπρόσωπος της Ελληνικής Κυβέρνησης στους διεθνείς οργανισμούς για ζητήματα που αφορούν στον κορωνοϊό.

https://www.protothema.gr/greece/article/989006/koronoios-o-ilias-mosialos-ekprosopos-tis-kuvernisis-stous-diethneis-organismous/

1 Reply Last reply Reply Quote 0
                                        • I
                                          iceman7 last edited by

1 Reply Last reply Reply Quote 2
                                          • H
                                            harisma23 @piliourits last edited by

Αν είχαν χάσει οι σύμμαχοι τον Πόλεμο (που κέρδισαν για λογαριασμό τους τα κομμούνια), και τώρα βασίλευε στην Ευρώπη the Μan in the High Castle...

Να σε ρωτήσω κάτι; Είναι ανάγκη να χρωματίζεις πολιτικά - κομματικά τις περισσότερες δημοσιεύσεις σου; Συν τοις άλλοις, γράφεις και αστήρικτα πράγματα... Καλώς ή κακώς δεν κέρδισαν τον πόλεμο μόνοι τους οι σοβιετικοί και μάλλον είχαν στρατηγικά (όχι σε επίπεδο θυσιών) τη δεύτερη μεγαλύτερη συνεισφορά μετά τους αμερικάνους.

1 Reply Last reply Reply Quote 1
                                            • First post
                                              Last post
                                            • 1
                                            • 2
                                            • 136
                                            • 137
                                            • 138
                                            • 139
                                            • 140
                                            • 378
                                            • 379