@miata_4ever said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
@vasil said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Σήμερα για πρώτη φορά ξαφνικά μετά από καμιά ώρα κίνηση σε εθνική οδό, μόλις μπήκα στην πόλη και ήμουν σε ένα φανάρι σταματημένος, παρατήρησα το στροφόμετρο να αγγίζει τις 2000 στροφές! Σαν να πατούσα σταθερά το γκάζι. Για λίγα δευτερόλεπτα αυτό, μετά έπεσε σταδιακά στις 1400. Στο αμέσως επόμενο φανάρι, ήταν κανονικά γύρω στις 900 στροφές. Και γενικά δεν μου το ξαναέκανε. Τι μπορεί να είναι ; Τυχαίο γεγονός ή ένδειξη προβλήματος ;
Να αναφέρω βέβαια ότι αυτό που μου συμβαίνει κάπου κάπου είναι ότι όταν βάζω μπρος ή σταματάω σε κάποιο φανάρι οι στροφές είναι πολύ χαμηλές σαν να πάει να σβήσει. Το είχε δει μηχανικός στο service και δεν μου είπε κάτι.
Όταν είναι κρύο τι σου κάνει? Κρατάει ψηλά και μετά πέφτει σταδιακά? Η ειναι μόνιμα χαμηλά π. Χ? Αυτό που σου έκανε παρατήρησε εάν στο κάνει ξανά. Ίσως και τυχαίο. Θα δούμε.
Όσο αφορά το κόστος τα τσιμούχακια καλά δλδ βικτορ ρεινζ εάν δε θες να βάλεις τα μαμά (δεν πιστεύω Ν είναι ακριβά) 25?αντε Εργασία 50 αλλά πρώτα θα ρωτήσεις εάν το κάνει εάν μπορεί να το κάνει.
Σ' ευχαριστώ πολύ θα το δω!
Κρύο συνήθως παίρνει και δουλεύει ρελαντί νορμάλ, αλλά κάποιες φορές παίρνει αλλά έχει πολύ χαμηλές στροφές, δείχνει καμιά 500 σαν να πάει να σβήσει, τρέμει η βελόνα. Μόλις δώσω καμιά δυο γκαζιές ανεβαίνει και έρχεται στα ίσια του. Όταν παίρνει κανονικά δουλεύει κανονικά. Αλλά ακόμα και ζεστό σε κανά φανάρι παρουσιάζει αυτό το θέμα. Επίσης, σπάνια, μου έχει τύχει όμως κατά την πρώτη εκκίνηση, να πάρει και να σβήσει ή να μην πάρει αμέσως. Η μπαταρία είναι καλή.