Navigation

• ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
    • ΑΓΩΝΕΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
    • CLASSIC
    • ΤΙΜΕΣ
    • VIDEO
    • 4ΤΡΟΧΟΙ
    • Register
    • Login
    • Search
    • Unread
    • Recent
    • Popular
    D
    • Profile
    • Following 0
    • Followers 0
    • Topics 0
    • Posts 32
    • Best 0
    • Groups 0

dimitris199

@dimitris199

0
    Profile views
    32
    Followers
    0
    Following
    Joined Last Online

dimitris199 Unfollow Follow

Latest posts made by dimitris199

• RE: Πρόβλημα σε Polo 9N για δυνατούς λύτες

@ilias-a said in Πρόβλημα σε Polo 9N για δυνατούς λύτες:

Σε ευχαριστω πολυ Παναγιωτη, πραγματικα ειναι μεγαλη μου τιμη να το ακουω αυτο απο τεχνιτες σαν εσενα.

Εγώ μένω από γκαζι(γκαζι γιοκ όσο και αν το πατήσω)
      Σβήνω αναβω 2-3 φορές για να μου δώσει γκάζι...ουσιαστικά με βάζει safe mode...μου αναβει η ενδειξει epc και check engine με βλάβη σε πεταλουδα (είναι καινούργια) και κάτι καλώδια δεν θυμάμαι κωδικούς...εχω αλλάξει πεταλουδα έχω αλλάξει αισθητήρα στροφων έχω αλλάξει βαλβιδα φρενων γτ επηρεάζει τα vw αποσο έχω διαβάσει σε διάφορα φόρουμ έχω αλλάξει πενταλ γκαζιου και άκρη ακόμα δεν έχω βγάλει...μετά τα σβήσε άναψε για κάποιες μέρες δουλεύει μια χαρά το αμάξι παρόλο που έχω check engine αναμενο μέχρι νε με κόψει ξανά από γκαζι...τι άλλο να κοιτάξω;....το φις της πεταλουδας μήπως χανει την επαφή κάποιο καλώδιο η γενικά τις καλωδιώσεις προς την πεταλούδα;...τι;...έχω ένα γκολφ 4 1800 ηλεκτρογκαζο

posted in Τεχνικά Θέματα - Βελτιώσεις
      D
      dimitris199
    • RE: Μπερδέματα και συναφή !

@ilias-a said in Μπερδέματα και συναφή !:

@dimitris199 said in Μπερδέματα και συναφή !:

Είναι γκολφ 1800 20vt

Δεν εχει καμπυρλατερ αυτο, ψεκαστο ειναι.

Οπότε να το θεωρήσω ως στιγμιαίο και όχι ως κάποιο πρόβλημα γτ έγινε μια φορά και μετά το σβήσε άναψε δούλευε μια χαρά

D
      dimitris199

@dimitris199 said in Μπερδέματα και συναφή !:

Εμένα σήμερα που το έβαλα μπροστά μετά από 2 μέρες πήρε αμέσως μπροστά αλλά μπερδευε...το έσβησα και το ξανά έβαλα μπροστά και δούλεψε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα...πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ;

Βρε Δημητρη σε ποιο αυτοκινητο και ποιο μοντελο αναφερεσαι?
      Αν ειναι Ιαπωνας ή Κορεατης σε ποσοστο περιπου 90% πριν πατησεις μιζα πατας το πεταλι του γκαζιου για να κουρδισει η καστανια του τσοκ, επισης οταν ζεσταθει παλι πατας το γκαζι για να ξεκουρδισει (οταν κινησαι βεβαια ξεκουρδιζει "αυτοματα" καθως σιγουρα πατας το γκαζι). Υστερα σε αυτοκινητα 30+ ετων αν στο εκανε μια φορα δεν ειναι προβλημα, οσο καλοσυντηρημενο και να ειναι σιγουρα καποια μερη του (καλωδιωση π.χ.) ειναι γερασμενα και υπολειτουργουν.

Είναι γκολφ 1800 20vt

D
      dimitris199

Πρεπει να πας σε γνωστη καμπυρλατερτζη ο οποιος ομως να εχει και στοκ σε ανταλλακτικα γιατι στο εμποριο δεν υπαρχουν πλεον. Για τα πρωινα μπρδεματα η φουσκα στο καπακι του καρμπυρλατερ φταιει συνηθως και το θερμικο του τσοκ.
      Για το μπερδεμα στο πατημα του γκαζιου τσεκαρετε την επιταχυνση του καμπυρλατερ.
      Τσεκαρετε επισης τις πριζες στο ντρισιπιτερ και στην ηλεκτρονικη, πολλες φορες κοβετε το καλωδιο ακριβως μετα την επαφη.

Εμένα σήμερα που το έβαλα μπροστά μετά από 2 μέρες πήρε αμέσως μπροστά αλλά μπερδευε...το έσβησα και το ξανά έβαλα μπροστά και δούλεψε μια χαρά χωρίς κανένα πρόβλημα...πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ;

D
      dimitris199
    • RE: Διάφορες Τεχνικές απορίες..........

@thodoris91 said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:

Στην πεταλούδα όταν την περάσατε έγινε εκμάθηση?

Ναι φιλε μ έχει γινει

D
      dimitris199

@alexandros-k said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:

Οταν σου αναβει βλαβη, βαλτο σε διαγνωστικο να δεις τι σφαλματα βγαζει
      Αυτό το πρόβλημα που αναφέρω μέσα σε ένα χρόνο μου έχει συμβεί 3-4 φορές...οι βλάβες που βγάζει είναι στην πεταλούδα η οποία ειναι καινούργια και στην καλωδίωση την οποία έχω ελέγξει την πλεξουδα σε ηλεκτρολόγο και είναι μια χαρά αλλά δεν θυμάμαι κωδικούς βλαβών...

D
      dimitris199

@driver-m said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:

@dimitris199 said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:

Καλησπέρα σας...έχω ένα θέμα με το αμάξι μου και θέλω μια γνώμη η μία κατεύθυνση από το που να ξεκινήσω το ψάξιμο...βάζω μπροστά το αμάξι να ζεστάνει στο ρελαντί και είναι όλα μια χαρά...με που βάλω 1η ταχύτητα να ξεκινήσω μένω από γκαζι..νεκροσε το γκαζι μου αναβοντας λυχνια epc και λυχνια engine...το σβήνω το βάζω μπροστά ξανά στο ρελαντί όλα καλά ξανά βάζω πρώτη να φύγω ξανά μένω από γκαζι...με την τρίτη που θα το σβήσω και πάω να ξεκινήσω όλα καλά δούλεψε μια χαρά το αμάξι.. άλλες φορές εκεί που είμαι σε σταθερή πορια μένω από γκάζι χωρίς να σβήσει το αμάξι...το σβήνω το βάζω μπροστά όλα καλα...μπορείτε να μ πείτε καμία γνώμη τι μπορεί να φταίει???...έχω ένα γκολφ 4 1800 τούρμπο ηλεκτρογκαζο...έχω μια υποψία ότι μπορεί να φταίει το πεντάλ γκαζιού που είναι ηλεκτρικό και να δίνει λάθος σήματα ή και καθόλου κάποιες φορές...έχει τύχει σε κανέναν από εσάς κάτι παρόμοιο;

Kι εγω πεταλουδα γκαζιου υποπτευομαι.
      Ξεκινα μ'εναν καθαρισμο και βλεπεις.

Πεταλουδα γκαζιου είναι καινούργια...για το πεντάλ γκαζιού μιλάω εγώ...ακόμα και την πλεξουδα έχω κοιτάξει σε ηλεκτρολόγο και όλα οκ..

D
      dimitris199

Καλησπέρα σας...έχω ένα θέμα με το αμάξι μου και θέλω μια γνώμη η μία κατεύθυνση από το που να ξεκινήσω το ψάξιμο...βάζω μπροστά το αμάξι να ζεστάνει στο ρελαντί και είναι όλα μια χαρά...με που βάλω 1η ταχύτητα να ξεκινήσω μένω από γκαζι..νεκροσε το γκαζι μου αναβοντας λυχνια epc και λυχνια engine...το σβήνω το βάζω μπροστά ξανά στο ρελαντί όλα καλά ξανά βάζω πρώτη να φύγω ξανά μένω από γκαζι...με την τρίτη που θα το σβήσω και πάω να ξεκινήσω όλα καλά δούλεψε μια χαρά το αμάξι.. άλλες φορές εκεί που είμαι σε σταθερή πορια μένω από γκάζι χωρίς να σβήσει το αμάξι...το σβήνω το βάζω μπροστά όλα καλα...μπορείτε να μ πείτε καμία γνώμη τι μπορεί να φταίει???...έχω ένα γκολφ 4 1800 τούρμπο ηλεκτρογκαζο...έχω μια υποψία ότι μπορεί να φταίει το πεντάλ γκαζιού που είναι ηλεκτρικό και να δίνει λάθος σήματα ή και καθόλου κάποιες φορές...έχει τύχει σε κανέναν από εσάς κάτι παρόμοιο;

D
      dimitris199

Θέλω τα φώτα σας...σήμερα το πρωί που έβαλα μπροστά το αμάξι μετά από αρκετές ώρες που είχε να δουλέψει...ανέβασε στροφες όπως είναι λογικό για να ζεστάνει αλλά δεν μου κρατάει σταθερές στροφες και σταδιακά να πέφτει στο ρελαντί πιυ είναι ρυθμισμένο...έχει μια ασταθεια - ανεβοκατεβασμα στο ρελαντι περίπου 200 στροφες μέχρι να πέσει στις 900 με 1000 στροφες και εκεί στρώνει και μένει σταθερό...είναι φυσιολογικό αυτό η μπορεί να υπάρχει κάποιο θέμα αν παίζει ρόλο σε αυτό με τον αισθητήρα στροφάλου;...πρώτη φορά το έκανε σήμερα που έχει αρκετό κρύο μπορώ να πω..μιλάω για αισθητήρα στροφαλου γτ υπάρχει ένα θέμα εκεί με βύθισμα των στροφων σε σημειω σβηνει δεν σβηνει κ ξανά επιστρεφή στα κανονικά επίπεδα...το οποίο μου έχουν πει για το βύθισμα φταίει αυτός ο αισθητηρας

D
      dimitris199

@andya3 said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:

@dimitris199 said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:

@andya3 said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:

Άρα έχεις βάλει πρόγραμμα στο αυτοκίνητο. Δυσκολεύεις την κατάσταση, το καταλαβαίνεις. Δύσκολα θα κάτσει ένα συνεργείο να ασχοληθεί.
      Επανέφερέ το στην εργοστασιακή κατάσταση πρώτα και μετά ψάξε να δεις τι φταίει. Μπας και φταίει το πρόγραμμα και ταλαιπωρείσαι άδικα.

Άμα εφτεγε το πρόγραμμα δεν θα συνέχιζε να το κάνει;...για 3 μήνες δεν μου το έκανε

Μπορεί να μη φταίει το πρόγραμμα. Θα κάτσει όμως κάποιο συνεργείο να σου ψάξει το αυτοκίνητο ξέροντας ότι έχει πρόγραμμα?
      Δοκίμασε την τύχη σου σε κάποιο εξειδικευμένο συνεργείο vag.

Υπάρχει περίπτωση να είναι από νοθευμένη βενζίνη;

D
      dimitris199
    • ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
      • ΕΛΛΑΔΑ
      • ΚΟΣΜΟΣ
      • ΕΚΘΕΣΕΙΣ
      • ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ 4Τ
      • ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
    • ΔΟΚΙΜΕΣ
      • TEST