-
λοιπόν έχω ένα θέμα με το αμάξι μ...έχω ένα γκολφ 4 1800 agu μοτέρ...μου σβηνει το αμαξι όταν βάζω νέκρα εν κίνηση...εκεί που είναι όλα καλά με ταχυτητα μέσα με το που βάζω νεκρα κατεβαζει στροφες κάτω από 800 η θα σβησει η θα ξανά ανεβάσει μόνο του στροφες και θα είναι οκ η θα πατησω το γκαζι για να μην σβήσει...το κάνει αέρα και που όχι συνέχεια...έχω καθαρίσει πεταλουδα και μπεκ...στο vag com δεν βγάζει καμία βλάβη...
-
@dimitris199 said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
λοιπόν έχω ένα θέμα με το αμάξι μ...έχω ένα γκολφ 4 1800 agu μοτέρ...μου σβηνει το αμαξι όταν βάζω νέκρα εν κίνηση...εκεί που είναι όλα καλά με ταχυτητα μέσα με το που βάζω νεκρα κατεβαζει στροφες κάτω από 800 η θα σβησει η θα ξανά ανεβάσει μόνο του στροφες και θα είναι οκ η θα πατησω το γκαζι για να μην σβήσει...το κάνει αέρα και που όχι συνέχεια...έχω καθαρίσει πεταλουδα και μπεκ...στο vag com δεν βγάζει καμία βλάβη...
Μαπ,egr? Στο ρελαντι με κενό αν πατήσεις απότομα και αφήσεις τέρμα γκάζι συμπεριφέρεται οκ ή ρεταρει?
-
@w202-amg said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
@dimitris199 said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Μαπ,egr? Στο ρελαντι με κενό αν πατήσεις απότομα και αφήσεις τέρμα γκάζι συμπεριφέρεται οκ ή ρεταρει?
έχω αλλάξει map...egr την έχω καταργήσει...στο ρελαντί όταν μαρσαρω ρεταρι μόνο όταν είναι παγωμένο το αμάξι...αν το μαρσαρω αργότερα που θα είναι ζεστό δουλεύει σωστά
-
Η egr είναι σε εκδικείται που την έβγαλες.
-
@lap said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Η egr είναι σε εκδικείται που την έβγαλες.
Χαχαχαχαχχα...είναι βελτιωμένο το αμάξι...έχω καταργήσει egr N75
-
Και τι άλλο; Για πες...
-
Έβαλα τελικά τον ανταπτορα για την πίεση λαδιού και θερμοκρασία χωρίς αυτή τη φορά να τον κόψω στο σφίξιμο. Αρχικά φαίνεται να μην χάνει κάπου.
Από εκεί και πέρα στο ρελαντί οκ ξέρω πάνω κάτω τι πρέπει να βλέπω ανάλογα και με τη θερμοκρασία και το ιξώδες. Με αυξημένες Σαλ πρέπει να υπάρχει ταβάνι τύπου 4+ μπάρ? Ανοίγει βαλβίδα ανακούφισης? -
-
Ω ρε φίλε! Θα περνούσα ένα χέρι τους προφυλακτήρες.
-
@xenos said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Δεν θες ελαστική σύγκρουση στο αυτοκίνητο, πλαστική θες. Αλλιώς θα κάνει γκελ το αυτοκίνητο και εσύ μέσα θα χτυπάς από την μία άκρη στην άλλη!
-
@nickthetrib said in Διάφορες Τεχνικές απορίες..........:
Δεν θες ελαστική σύγκρουση στο αυτοκίνητο, πλαστική θες. Αλλιώς θα κάνει γκελ το αυτοκίνητο και εσύ μέσα θα χτυπάς από την μία άκρη στην άλλη!
Αν αφήσεις και γένια και μακριά μαλλιά και το βάλεις σαν λακ?
-
Περιμένουμε τη βελτιωμένη φόρμουλα, όπου θα μεγαλώνει, εκτός από το να σκληραίνει το αντικείμενο...
-
Ερώτηση: αν δεν πολύ τραβάει τη ζώνη ασφαλείας πίσω ο μηχανισμός, υπάρχει γιατρειά;
-
Ψέκασέ τη με σπρέυ σιλικόνης. Θα γυρνάει πιο εύκολα. Μήπως το σώσεις...
-
Ερώτηση: αν δεν πολύ τραβάει τη ζώνη ασφαλείας πίσω ο μηχανισμός, υπάρχει γιατρειά;
Ναι αλλά θα πρέπει να την ανοίξεις.
-
Θέλει άνοιγμα να ρίξεις κανένα σπρέι στο ελατήριο ή και αν είναι εφικτό να το κουρδισεις μια στροφή, το κάνα σε ζώνη που είχα στην αποθήκη, ακόμα το κάνω στο αυτοκίνητο.....
-
Οπότε θέλει άνοιγμα στάνταρακι.
-
Έχω ίδιο πρόβλημα σε ένα Χesta . Θα το δοκιμάσω αυτό με το σπρεί και βλέπουμε
-
Είδα σε κάτι βιντεάκια στο yt ότι οι περισσότεροι απλά την καθαρίζουν πολύ καλά και φτιάχνει(;). Θα το δοκιμάσω ως πρώτο και βλέπουμε.
-
Μην καθαρίσεις τίποτα. Ξετύλιξε τη ζώνη και ψέκασε με σπρέυ σιλικόνης όλη την εσωτερική επιφάνειά της. Σε όλο το μήκος της που τυλίγεται και ξετυλίγεται στο μηχανισμό. Όχι στο τμήμα της που ακουμπάει πάνω σου, για να μην λερωθείς.
Μην το λυπηθείς το σπρέυ. Ξετύλιξε και τύλιξε 3-4 φορές τη ζώνη για να τριφτεί στο μηχανισμό και να λιπανθεί κι αυτός. Αν δεν έχει πάθει μόνιμη βλάβη ο μηχανισμός, θα δουλεύει μια χαρά μετά το αυτόματο τύλιγμα.
Διάφορες Τεχνικές απορίες..........