-
Όσοι είδαμε φωτογραφίες από τους απανθρακωμένους στο Μάτι (από πυροσβέστες/αστυνομικούς) την στιγμή που τους εντοπίζουν και είχαμε συγγενείς που πέθαναν δεν υπάρχουν λέξεις για να τις περιγράψεις. Τέσπα η Motor Oil σώθηκε, η Κινέτα και το Μάτι όχι αφού δεν επαρκούσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις εναέριες/επίγειες για να αντιμετωπίσουν δύο τέτοιου μεγέθους μέτωπα ταυτόχρονα στην Αττική ενώ παράλληλα ο συντονισμός πολιτικής προστασίας-πυροσβεστικής-αστυνομίας ήταν γτπ Καβάλα με αποτέλεσμα τον εγκλωβισμό. Κανονικά έπρεπε να δημοσιεύσουν τις φωτογραφίες στα ΜΜΕ όπως και να αφήνουν τα τρακαρισμένα αυτοκίνητα στις άκρες των δρόμων για παραδειγματισμό και αποφυγή. Τόση ψευτοτσόντα και ανοησία προβάλλουν καθημερινά τα πτώματα τους ενοχλούν.
-
Προς αγωνιστές πλακατζίδες του φόρουμ.
Εγώ πλάκα δεν κάνω.
Εσείς που είστε πλακατζίδες συνεχίστε την υπεργολαβία σας και εύχομαι καλά κέρδη. -
@vagkirk said in Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες :
Με έπιασε ζαλάδα μόλις είδα τι ανέβασες...
Κόντεψα να λιποθυμισω, νόμιζα ότι υπάρχει κάποιο επίπεδο εδώ μέσα.
Για την πλάκα και την κριτική στον Κούλη και στον κρατικό μηχανισμό όπως στον εκάστοτε πρωθυπουργό, ανέβασες φωτογραφίες νεκρών παιδιών;;;
Ούτε το πιο τελειωμένο κομματοσκυλο στο Twitter και στο Facebook δεν θα τολμούσε κάτι τέτοιο.
Τρέμουν τα χέρια μου τώρα που τα γράφω αυτά.
Είσαι απόλυτο μηδενικό.Αυτά τα βλέπει η διαχείριση;
Εγώ το απόλυτο μηδενικό χάλασα το τσακίρ κέφι των νεόπλουτων του φόρουμ.
-
@storm said in Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες :
Για την πλάκα και την κριτική στον Κούλη και στον κρατικό μηχανισμό όπως στον εκάστοτε πρωθυπουργό, ανέβασες φωτογραφίες νεκρών παιδιών;;;
Ούτε το πιο τελειωμένο κομματοσκυλο στο Twitter και στο Facebook δεν θα τολμούσε κάτι τέτοιο.
εχεις πραγματι ξεφυγει.
ελπιζω να το κατανοεις. -
Ασε τις γενικολογες αρλουμπες τώρα!
Σε θέμα που χωράει και είναι θεμιτή η κριτική σε κυβέρνηση και κράτος , αναφέρεσαι σε επαναστάτες πληκτρολογίου, εργολαβίες, κέρδη , πτώματα, νεκρά παιδιά και τι θα πουν στους γονείς τους.
Δεν καταλαβαίνεις τι κάνεις και τι υπόνοιες αφήνεις για τόσο σοβαρά θέματα όταν 5-10 άνθρωποι γράφουν εδώ μέσα;
ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕ ΜΕ ΑΜΕΣΩΣ από τις χυδαιότητες που έγραψες. -
περι αντυ και κεραυνων κατα της αριστερας και δεν συμμαζευεται...
ειναι αστεια τουλαχιστον αν οχι αντιδημοκρατικα τα λεγομενα σου.
εξακολουθω να μην σε λεω προσκυνημενο, το προσκυνημενος περιεχει και μια καποια ιδεολογικη αποψη που προσκυνα ή προσκυναται, αλλα αφελή ή ευνοούμενο. -
Μια χαρά τα λέει ο andya3. Αλλά είναι πολύ ευγενικός.
-
εγώ απέχω από τα πολιτικά για αλλους λόγους που βαριέμαι να αναλύσω, τα έχω πει
ομως κατεβάστε τις φωτογραφίες από τα νεκρά παιδακια. ΝΤΡΟΠΗ
-
@tesa54 said in Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες :
Τέσπα η Motor Oil σώθηκε, η Κινέτα και το Μάτι όχι αφού δεν επαρκούσαν οι πυροσβεστικές δυνάμεις εναέριες/επίγειες για να αντιμετωπίσουν δύο τέτοιου μεγέθους μέτωπα ταυτόχρονα στην Αττική
Εδώ θα κάνω υποχρεωτικά τον συνήγορο των τότε κυβερνώντων και των υπευθύνων. Έχει λογαριάσει ποτέ κανείς το what-if αν τινάζονταν τα διυλιστήρια στον αέρα; Τα ίδια και τώρα που έγραφαν για την ΒΙΑΝΕΞ. Μια μεγάλη βιομηχανική μονάδα τίγκα στο χημικό κοντά στον αστικό ιστό.
Ε δεν νομίζω ότι θα υπάρξει υπεύθυνος της πυροσβεστικής που θα πάει να σώσει τα πεύκα και τα πουρνάρια, ακόμη και τα σπίτια και θα αφήσει μια τέτοια βόμβα να καεί. Σχεδόν 4 εκ νοματαίοι είμαστε εδώ πέρα... -
@yem said in Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες :
Καταιγίδα πολύ σκληρό.
Δεν μπορώ να βγάλω από το μυαλό μου την φιγούρα του πατέρα τους που τα έψαχνε.
Είδα και πρόσφατα μια συνέντευξη του. Σε μια μέρα έχασε τα δίδυμα κοριτσάκια του και τους γονείς του.
Τώρα πλέον κουφάρι σκέτο, άψυχο
Και γιατί? Γιατί κάποιος μαλακας ήθελε να μαζέψει το μελίσσι του με 10 μποφόρ αέρα...Δεν ξέρω αν είναι σκληρό. Εγώ είμαι σκληρόπετσος.
Ξέρω όμως ότι η ελευθερία του λόγου εδώ μέσα δεν υπάρχει. Μπορεί κάποιος να προκαλεί ελεύθερα και άλλοι όμως να είναι με φίμωτρο.
Το 2015 όταν ανέβαινε συνέχεια η φωτογραφία του μικρού Αϋλάν που ξεβράστηκε στην αμμουδιά, κανένας εδώ μέσα επαναστάτης δεν χαλάστηκε ούτε γκρίνιαξε από την φωτογραφία του πνιγμένου μωρού. Και η φωτογραφία έκοβε βόλτες στα θέματα για να υποστηρίξουν τι; Τα γνωστά...
Όποιος περιμένει από μένα να το παίζω ευγενιΚούλης, καλύτερα να το ξεχάσει...
-
χάλασα το τσακίρ κέφι των νεόπλουτων του φόρουμ.
Νομίζω ότι εχεις ψυχολογικά προβλήματα
Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά αυτό βγάζεις με τα γραφόμενα που διαβάζω
Κάνε και γράφε ότι θες δεν είναι δικό μου πρόβλημα να λύσω. Εμένα όταν είχα ψυχολογικά με βοήθησε ψυχολόγος και το συστήνω αλλά γενικά το πιο δύσκολο για να πάω ήταν να αποδεκτώ εγώ ο ίδιος ότι είχα πρόβλημα γιατί χωρίς να αποδεχτείς το πρόβλημα δεν μπορεί να σε βοηθήσει κανένας.
edit μπραβο που εσβησες τις φωτογραφίες
-
Προσωπικα @storm δεν μου άρεσε το post με τις φωτογραφίες και (για μένα) καλά έκανς και τις κατέβασες.
Ενθυμούμαι βέβαια όμως ότι πριν από κάποιο καιρό ένα μέλος ενοχλήθηκε από "γελοιογραφία" άλλου μέλους με νεκρά πυροβολημένα παιδιά και αντί να κατέβει η γελοιογραφία (θα μπορούσε να ζητηθεί με κόσμιο τρόπο αυτό, δεν αντιλέγω), αντ' αυτού καταλήξαμε σε αποβολή του "θιγμένου". -
@gatoz said in Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες :
εξακολουθω να μην σε λεω προσκυνημενο, το προσκυνημενος περιεχει και μια καποια ιδεολογικη αποψη που προσκυνα ή προσκυναται, αλλα αφελή ή ευνοούμενο.Μπορείς να με πεις όπως θέλεις. Αδιάφορο μου είναι. Κάνε πρώτα εσύ όμως την αυτοκριτική σου.
Το σύστημα που λυσσαλέα κατηγορείς σου έδωσε πολλές ευκαιρίες. Να προκόψεις, να σπουδάσεις τα παιδιά σου, να έχεις το σπίτι σου και το εξοχικό σου την αμαξάρα σου. Και μπράβο σου, για καλό το λέω, είσαι άξιος και σου δίνω συγχαρητήρια.
Δες λοιπόν τον εαυτό σου και τη ζωή σου στον καθρέφτη και σταμάτα τις αριστερές φαντασιώσεις. Αποδέξου την πραγματικότητα και προσγειώσου.
Αν νιώθεις καλύτερα με το να κατηγορείς αυτούς που σου θυμίζουν την πλάνη που ζεις μεταξύ πραγματικότητας και ιδεολογίας κάντο, αλλά δεν αλλάζει κάτι.
Η αριστερά είναι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αποδέξου το ήρεμα και ωραία και προχώρα. Υπάρχετε ακόμα μόνο γιατί ο λαός σας θέλει για μπαμπούλα και τσοπανόσκυλο για να κρατιούνται οι ισορροπίες και να μην αποθρασυνθεί το "σύστημα εξουσίας" που κατηγορείτε. Το τσοπανόσκυλο όμως το αφήνεις απ' έξω να φυλάει, δεν το βάζεις μέσα στο σπίτι σου, ούτε την εξουσία του δίνεις.
Αν νιώθετε ικανοποιημένοι να παίζετε το ρόλο των περιθωριακών συνεχίστε, αλλά πάντα στην απ' έξω θα είστε και αυτό θα σας φέρνει το αίσθημα του ανεκπλήρωτου και της δυστυχίας... -
@andya3 said in Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες :
εξακολουθω να μην σε λεω προσκυνημενο, το προσκυνημενος περιεχει και μια καποια ιδεολογικη αποψη που προσκυνα ή προσκυναται, αλλα αφελή ή ευνοούμενο.Μπορείς να με πεις όπως θέλεις. Αδιάφορο μου είναι. Κάνε πρώτα εσύ όμως την αυτοκριτική σου.
Το σύστημα που λυσσαλέα κατηγορείς σου έδωσε πολλές ευκαιρίες. Να προκόψεις, να σπουδάσεις τα παιδιά σου, να έχεις το σπίτι σου και το εξοχικό σου την αμαξάρα σου. Και μπράβο σου, για καλό το λέω, είσαι άξιος και σου δίνω συγχαρητήρια.
Δες λοιπόν τον εαυτό σου και τη ζωή σου στον καθρέφτη και σταμάτα τις αριστερές φαντασιώσεις. Αποδέξου την πραγματικότητα και προσγειώσου.
Αν νιώθεις καλύτερα με το να κατηγορείς αυτούς που σου θυμίζουν την πλάνη που ζεις μεταξύ πραγματικότητας και ιδεολογίας κάντο, αλλά δεν αλλάζει κάτι.
Η αριστερά είναι στο χρονοντούλαπο της ιστορίας, αποδέξου το ήρεμα και ωραία και προχώρα. Υπάρχετε ακόμα μόνο γιατί ο λαός σας θέλει για μπαμπούλα και τσοπανόσκυλο για να κρατιούνται οι ισορροπίες και να μην αποθρασυνθεί το "σύστημα εξουσίας" που κατηγορείτε. Το τσοπανόσκυλο όμως το αφήνεις απ' έξω να φυλάει, δεν το βάζεις μέσα στο σπίτι σου, ούτε την εξουσία του δίνεις.
Αν νιώθετε ικανοποιημένοι να παίζετε το ρόλο των περιθωριακών συνεχίστε, αλλά πάντα στην απ' έξω θα είστε και αυτό θα σας φέρνει το αίσθημα του ανεκπλήρωτου και της δυστυχίας...λιβανι που πουλανε?
-
@fiverg said in Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες :
Προσωπικα @storm δεν μου άρεσε το post με τις φωτογραφίες και (για μένα) καλά έκανς και τις κατέβασες.
Ενθυμούμαι βέβαια όμως ότι πριν από κάποιο καιρό ένα μέλος ενοχλήθηκε από "γελοιογραφία" άλλου μέλους με νεκρά πυροβολημένα παιδιά και αντί να κατέβει η γελοιογραφία (θα μπορούσε να ζητηθεί με κόσμιο τρόπο αυτό, δεν αντιλέγω), αντ' αυτού καταλήξαμε σε αποβολή του "θιγμένου".Εγώ δεν κατέβασα τίποτα απολύτως. Η φωτογραφία ήταν από ενημερωτικό site και δεν είναι απαγορευμένη. Ήμουν εντός θέματος και ακολούθησα τους κανόνες λειτουργίας του φόρουμ βάζοντας και την πηγή.
Όπως εμένα με χαρακτηρίζουν δεξιούλη, νεοδημοκράτη και οτιδήποτε άλλο έτσι και εγώ θα χαρακτηρίζω όπως θέλω άλλους.
υ.γ. τώρα έχω και ψυχολογικά προβλήματα. Να δω τι άλλο θα διαβάσω για μένα.
-
υ.γ. τώρα έχω και ψυχολογικά προβλήματα. Να δω τι άλλο θα διαβάσω για μένα.
είπα νομίζω από τα γραφόμενα σου και συμβούλεψα απλά
δεν είναι κακό. Και εγώ είχα πολλά παλιά (αλλου είδους) και με βοήθησε ψυχολόγος. Δεν το εγραψα για να σε μειώσω απλά νομίζεις ότι πάντα γράφω κάτι για να σε μειώσω
-
Φίμωτρο λοιπόν και σε αυτό το θέμα...για να μην στεναχωριούνται οι αντικούλιδες...
Ok...
-
Αν νιώθετε ικανοποιημένοι να παίζετε το ρόλο των περιθωριακών συνεχίστε, αλλά πάντα στην απ' έξω θα είστε και αυτό θα σας φέρνει το αίσθημα του ανεκπλήρωτου και της δυστυχίας...λιβανι που πουλανε?
Στις εκκλησίες που πηγαίνεις. Και που απ' ότι φαίνεται, τη φώτιση ακόμα δεν την βρήκες...
-
Στις εκκλησίες που πηγαίνεις. Και που απ' ότι φαίνεται, τη φώτιση ακόμα δεν την βρήκες...
#kardoula
-
Παιδιά ίσως όλα τα παραπάνω να τα γράφατε και να κοντραριζοσαστε στο τοπικ για την πολιτική και όχι εδώ.
Το είδατε το βίντεο με τον τύπο που έβαλε φωτιά και έτρεξε ο άλλος με τον πυροσβεστήρα?
Καταστροφικές Πυρκαγιές - Πλημμύρες - Θεομηνίες