-
Α οκ είναι αρκετά.
Πάντως και εγώ το κάνω αυτό, θέλω να στριψω κάπου και πολλές φορές πάω πολύ μακριά μπαίνω σε τετράγωνο με ΔΥΟ φανάρια και γυρίζω. Σίγουρα πάνω από χιλιόμετρο.
Δεν είναι κάτι όμως, με αυτοκίνητο είσαι.
-
@lap said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μέχρι να γινει διακεκομμένη γραμμή ώστε να γνωρίζει ο καθένας ότι εδώ στρίβουν, απλά αν σε πιάσουν δεν ζητάς και τα ρέστα. Έκανες μ@@@@κια και τελειώνει η υπόθεση
Ζητάς τα ρέστα. Ας πούμε στο Πήλιο όλες οι διακεκομμένες γραμμές έγιναν συνεχείς τα τελευταία χρόνια. Θεωρητικά κανένας δεν επιτρέπεται να στρίψει στο χωράφι του!
Εδώ μέσα στον Βόλο ξανάβαψαν τις διαγραμμίσεις και έσβησαν όλες τις λωρίδες για αριστερά στροφή στα φανάρια!Παιζει να ειναι η μονη χωρα στον κοσμο οπου δεν υπαρχουν συγκοινωνιολογοι που να επιθεωρουν τους δρομους να προτεινουν βελτιωσεις και να αξιολογουν τα αποτελεσματα .
Ειμαι απολυτως σιγουρος οτι το βαψιμο των γραμμων επαφιεται στον εργαζομενο χειριστη , συνηθως αλλοδαπο .Γιατι;
Συνηθως ξαναβαφουν οτι προυπηρχε αλλά παμπολες φορες στους ντοπιους δρομους που γνωριζω αλλαζουν χωρις προφανη λογο . δηλαδη να συνεχιζει η διπλη εκει που ηταν η διακκεκομενη στην απολυτη ευθεια και πριν αρχισουν στροφες οπου δεν θα μπορεις να κανεις προσπεραση . σιγουρα ξεχασε να ανεβαση την διπλη ροδα και αν το καταλαβε την συνεχιζει να μην φαινεται η μαλακια .Αφού ρε φίλε έχει διασταύρωση λίγο πιο κάτω. Για ποσά μέτρα μιλάμε;
Τι νομίζεις ότι είναι ρε lap οι αγροτικές διαδρομές, Ιπποκράτους να έχει κάθε 100 μέτρα διασταύρωση???
Καλά, ο Μπέος στο Βόλο νομίζει ότι είναι Αθήνα στους Ολυμπιακούς Αγώνες και έκοψε τις αριστερές στροφές;;; -
Μήπως έχει βγει οδηγία από κάποιο υπουργείο;
-
Α οκ είναι αρκετά.
Πάντως και εγώ το κάνω αυτό, θέλω να στριψω κάπου και πολλές φορές πάω πολύ μακριά μπαίνω σε τετράγωνο με ΔΥΟ φανάρια και γυρίζω. Σίγουρα πάνω από χιλιόμετρο.
Δεν είναι κάτι όμως, με αυτοκίνητο είσαι.
Την κυριακη και δευτερα πρωι που γυρναγαν οι γκαγκαροι σαν εσενα και πηγαιναν αερα με προσπερασεις σε στροφες χωρις ορατοτητα και ηταν ο σωζων εαυτον σωθητω , θα επρεπε να εισαι τρελος να επιχειρησεις οτιδηποτε μιας και εισαι σιγουρος οτι ενας στους δυο δεν εχει σωας τας φρενας .
Επισης τα σβ που ανεβαινετε Αραχωβα κανεις οτιδηποτε μα μην βρεθεις στον δρομο του Μαυρου Σουβ και του ξερεις ποιος ειμαι εγω .
Καθημερινες απογευμα που οιχωριατες δεν εχουνδουλειες στην πολη ειναι ησυχα τα πραγματα .
Το βραδακι παλι εχουν φτιαξει κατι δρομους 14 χλμ για τα φωτοβολταικα στον καμπο και θα παω την κορη για μαθηματα οδηγησης . Θα ειμαι παρανομος , εσυ θα πηγαινες ;
Εχουν τελειωσει τα ποτισματα το πολυ να βρεις ενα τρακτερ . -
Δεν γυρίζω τέτοιες μέρες. Παίρνω το ελικόπτερο.
Ρε συ ολόκληρο τσιφλίκι έχεις, πάνε εκεί μέσα και κάνε μαθήματα
-
Κάποτε και εγώ και ο πατέρας μου με τη w202 κάναμε αναστροφή σε κάποια σημεία της Καλαμπάκας..... ίσως ειμασταν οι μοναδικοί τότε..... εμείς το κόψαμε με τόσα ατυχήματα και δυστύχηματα που ακολούθησαν όταν άρχισαν πολλοί ακόμη να κάνουν. Ο νόμος θέλει να καλύψει κάθε ενδεχόμενο και αναφέρεται στο μέσο όρο και καλά κάνει.
Συχνά καθόμαστε σε μια καφετέρια στον περιφερειακό όπου έχει σε εκείνο το σημείο 2+ θανατηφόρα από αναστροφή...... Όσοι επιχειρούν που δεν είναι λίγοι.... Δεν είναι ικανοί να υπολογίσουν....και χρειάζονται όπισθεν. Στο σκηνικό έχουμε και τις πικροδάφνες στη νησίδα που φωνάζουν οι οικολόγοι της πόλης γιατί τις κόβετε χαμηλά, ενώ προσπαθείς να στρίψεις και δεν βλέπεις τίποτα.......
Otso τα πράγματα θα σφίξουν και καλά κάνουν ...... σκέψου την αντίληψη του μέσου όρου..... -
Παρακαλώ θερμά να ομιλείτε κοσμίως και να σέβεστε τας υποδείξεις των αρμόδιων οργάνων.
Για τα ορθογραφικά δε σας λέω τίποτα αυτή τη φορά. Έχω τις καλές μου! -
Που να δεις τι γίνεται από Χαλκίδα μέχρι Αμάρυνθο που στρίβουν αριστερά ή μπαίνουν ανάποδα σε βενζινάδικα στην απέναντι πλευρά, είτε έχει γραμμή, είτε όχι και όλα αυτά ενώ κινείται κονβόι με 50-60 χλμ και ξαφνικά κοκκαλώνει για να στρίψει αριστερά κάποιος 7-8 αμάξια μπροστά.
-
Συνεχίζονται οι έλεγχοι για μη χρήση κράνους – Σε ποιες περιοχές βεβαιώθηκαν οι περισσότερες παραβάσεις
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.