-
@tgd said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Και στον Βόλο. Μπορείς να παρκάρεις πάνω σε πεζοδρόμιο και δεν θα σε γράψουν, αλοίμονο όμως αν πιάσεις "μπλε" θέση!
Η σύμβαση της ελεγχόμενης, προβλέπει ελάχιστο αριθμό δημοτικών αστυνομικών που θα ελέγχουν την κάθε ζώνη, καθώς και τη συχνότητα των ελέγχων.
Σε κάποιες εταιρείες, το λογισμικό στέλνει ειδοποίηση στο PDA των ελεγκτών για την λήξη του χρόνου ή για την μη πληρωμή σε συγκεκριμένη θέση, οπότε είναι άμεση η ανταπόκριση. (διαφυγόντα κέρδη γαρ)
-
Προσεξτε το δεξια
Περναει 2 φορες την μερα απ το σπιτι μου
Τον εχω ρωτησει γιατι δεν το βγαζει , και αν εχει προβλημα με την αστυνομια επειδη ειναι παρανομο .
Επαγγελματιας ανθρωπος στους δρομους απο μικρος και με εταιρεια μεταφορων
Και μου απαντησε οτι ειναι νομιμο , και δεν εχει προβλημα με την αστυνομια .
Αυτο το πραμα παει καθημερινα αθηνα .
Τι να πει κανεις -
για το bull bar λες;
-
@dg79 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
για το bull bar λες;
τι αλλο ; αν εξαιρεσουμε τους 4 προβολεις καρφια και τους 6 απο πανω
-
Και όμως μπορεί και να έχει και δίκιο ,
πχ , https://rst-steel.com/product/bull-bar-freeway-scania-nextgen-r-s-2017-_prm_72323/ γράφει ότι πληρούν κάτι προδιαγραφές της Ε.Ε. "Based on this, BullBars have received official road traffic approval and can be legally used in all EU countries as well as in Norway. What does a road traffic-approved BullBar mean? A road traffic-approved BullBar means that the product is fully approved for road traffic use in Europe and Norway, and they can be installed on the vehicle even during inspection."
Είχα και εγώ παρόμοια απορία , όποιος πιο ειδικός ας μας διαφωτίσει, πέρα από το απλό γκουγκλάρισμα , δεν έχω ιδέα. -
@otso said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
![cf28d2ad-475c-4b17-a70c-ebada63ac17d-image.png](/assets/uploads/files/1760086635269-cf28d2ad-47
Προσεξτε το δεξια
Περναει 2 φορες την μερα απ το σπιτι μου
Τον εχω ρωτησει γιατι δεν το βγαζει , και αν εχει προβλημα με την αστυνομια επειδη ειναι παρανομο .
Επαγγελματιας ανθρωπος στους δρομους απο μικρος και με εταιρεια μεταφορων
Και μου απαντησε οτι ειναι νομιμο , και δεν εχει προβλημα με την αστυνομια .
Αυτο το πραμα παει καθημερινα αθηνα .
Τι να πει κανειςΠες του μόνο να μην πάει Αυστρία, γιατί θα γυρίσει με το τρένο
-
@civil357 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Και όμως μπορεί και να έχει και δίκιο ,
πχ , https://rst-steel.com/product/bull-bar-freeway-scania-nextgen-r-s-2017-_prm_72323/ γράφει ότι πληρούν κάτι προδιαγραφές της Ε.Ε. "Based on this, BullBars have received official road traffic approval and can be legally used in all EU countries as well as in Norway. What does a road traffic-approved BullBar mean? A road traffic-approved BullBar means that the product is fully approved for road traffic use in Europe and Norway, and they can be installed on the vehicle even during inspection."
Είχα και εγώ παρόμοια απορία , όποιος πιο ειδικός ας μας διαφωτίσει, πέρα από το απλό γκουγκλάρισμα , δεν έχω ιδέα.Παίζει να έχει δίκιο
https://www.carcontrol.gr/nea-nomothesia-gia-ta-susthmata-metwpikis-prostasias-sta-autokinhta/
-
Αν το πάρουν πρέφα οι ντατσουναδες, καήκαμε
-
@dg79 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@a-d-p said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Στο δήμο Θεσσαλονίκης ισχύει κανονικά, συνήθως πάει πακέτο με την ελεγχόμενη στάθμε
Κανονικότατα.
Και οι κλήσεις πέφτουν βροχή.Το ίδιο γινόταν και στην Αθήνα κάποτε αλλά τώρα δεν προλαβαίνουν επειδή θα έχουν υπερβολική δουλειά.
-
Η Ελληνική Αστυνομία γεμίζει με ηλεκτρικά αυτοκίνητα – Τα νέα οχήματα που θα βγουν στους δρόμους
-
Πότε λήγει το δίπλωμα οδήγησης – Τι ισχύει για τους άνω των 65 ετών
-
Ισχύει ότι πριν τα 67 δεν παίρνουμε σύνταξη, ενώ μετά τα 65 πρέπει να ανανεώνουμε κάθε 3 χρόνια, για να μας τα παίρνετε χοντρά.
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.