-
Μαλλον θα εγραψαν λαθος την πινακιδα
-
Είναι πολύ ενοχλητικό να θες να παρκάρεις για 2 λεπτά σε ένα πολυσύχναστο δρόμο και να μην μπορείς. Είναι επίσης πολύ εκνευριστικό στον ίδιο δρόμο ένας μαγαζάτορας να έχει ένα φορτηγάκι με "τρέηλερ" μόνιμα, όχι απλά έξω από το μαγαζί του, αλλά απέναντι για να μην κλείνει η πρόσοψη του μαγαζιού. Θα μου πείτε ε και? Το εκνευριστικό της ιστορίας είναι ότι όταν παίρνει το φορτηγό με το τρέηλερ για να πάει να κάνει τη δουλειά του παρκάρει ένα μηχανάκι και δεν μπορεί κανείς άλλος να σταθμεύσει. Δεν είναι παράνομο αυτό? Κι όχι μόνο αυτό αλλά όλη η γειτονιά το βλέπει, το ξέρει, αλλά δεν λέει κανείς τίποτα. Μιλάμε για κανονική κατάληψη. Δικό μου με το έτσι θέλω.
-
@megane98hp said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Είναι πολύ ενοχλητικό να θες να παρκάρεις για 2 λεπτά σε ένα πολυσύχναστο δρόμο και να μην μπορείς. Είναι επίσης πολύ εκνευριστικό στον ίδιο δρόμο ένας μαγαζάτορας να έχει ένα φορτηγάκι με "τρέηλερ" μόνιμα, όχι απλά έξω από το μαγαζί του, αλλά απέναντι για να μην κλείνει η πρόσοψη του μαγαζιού. Θα μου πείτε ε και? Το εκνευριστικό της ιστορίας είναι ότι όταν παίρνει το φορτηγό με το τρέηλερ για να πάει να κάνει τη δουλειά του παρκάρει ένα μηχανάκι και δεν μπορεί κανείς άλλος να σταθμεύσει. Δεν είναι παράνομο αυτό? Κι όχι μόνο αυτό αλλά όλη η γειτονιά το βλέπει, το ξέρει, αλλά δεν λέει κανείς τίποτα. Μιλάμε για κανονική κατάληψη. Δικό μου με το έτσι θέλω.
Είχα ένα τέτοιο φρούτο όταν έμενα στον Περισσό…με απύθμενο θράσος σου χτυπούσε το κουδούνι να πάρεις το αμάξι σου έτσι και το άφηνες μπροστά στο σπίτι του. Το τροχόσπιτο που είχε παρατήσει βέβαια δεν τον ενοχλούσε. Μόλις όμως φώναξα την αστυνομία και έφαγε τα 360 ευρώ πρόστιμο κακάριζε σαν κοτούλα που ήταν. Και εδώ που μένω τώρα κάποιος ανάγωγος δέσει με χοντρή αλυσίδα ένα τρέιλερ σε κολώνα του ΟΤΕ εδώ και ένα χρόνο. Έχω ειδοποιήσει ήδη δήμο και αστυνομία, περιμένω να περάσουν οι 45 μέρες για να έρθουν να το μαζέψουν.
-
Χθες εθνική είδα αυτοκινητο με BG πινακίδα να εχει τρεϊλερ με κρος μηχανη με ελληνικη πινακίδα.
Η πινακίδα του τρειλερ δεν πρέπει να ειναι ιδια με του αυτοκινήτου ?
Αν όχι ποια ασφάλεια καλύπτει τι ?
-
Τα τρέιλερ έχουν δικιά τους πινακίδα.
-
Καλησπέρα
Οταν σε γραφουν για παρανομο παρκαρισμα κκαι σου παιρνουν τις πινακιδες μπορεις να μετακινησεις το οχημα αφου δεν εχει πινακιδες?? -
Ναι με την κλήση στο χέρι αν σε σταματήσουν.
-
@kkostask said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μόλις όμως φώναξα την αστυνομία και έφαγε τα 360 ευρώ πρόστιμο κακάριζε σαν κοτούλα που ήταν.
Τι παραβαση ?
-
@alexandros-k said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μόλις όμως φώναξα την αστυνομία και έφαγε τα 360 ευρώ πρόστιμο κακάριζε σαν κοτούλα που ήταν.
Τι παραβαση ?
Κατάληψη οδοστρώματος αν θυμάμαι καλά.
-
Τα τρέιλερ έχουν δικιά τους πινακίδα.
Και με την ασφάλεια τι γίνεται?
Ιδίως σε αυτό που είπα που το αυτοκίνητο κΙ το τρέιλερ ήταν άλλης χωρας
-
σου χτυπούσε το κουδούνι να πάρεις το αμάξι σου έτσι και το άφηνες μπροστά στο σπίτι του
Εγώ έχω βρει το αυτοκίνητο γρατζουνισμένο. Και ήταν το test drive που είχα για ΣΚ...
Πολλές φορές σκέφτομαι ότι έπρεπε να είχα κρατήσει το Kadett για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. -
-
Τι περιμένεις στη χώρα του «ξέρεις ποιος είμαι ‘γώ»?
Βλέπουμε και με τις ταυτότητες ότι η προσδοκία των κατοίκων είναι να ζήσει τον μεσαίωνα που δεν μπόρεσε λόγω της οθωμανικής κατοχής. -
Τα έχω πει πολλές φορές, χεσμένους μας έχουν πατόκορφα οι εκάστοτε κυβενρνώντες....αυτό ειναι άλλο ένα παράδειγμα. Πότε βγήκε η τροχάια να κόβει κλήσεις (και κώλους) σε αυτούς που σταθμεύουν με αυτό τον τρόπο και εμποδίζουν το λεωφορείο? Στο Βέλγιο π.χ. αυτοί θα είχαν απομακρυνθεί σε 5' το πολύ. Αλλά χαλιφάτο είμαστε εμείς και η μόνη λύση ειναι να μας πάρει καμια σοβαρή χώρα....αλλιώς έτσι θα μείνουμε για πάντα.
-
@fanis75 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Πότε βγήκε η τροχάια να κόβει κλήσεις (και κώλους) σε αυτούς που σταθμεύουν με αυτό τον τρόπο και εμποδίζουν το λεωφορείο?
Είναι απλό. Ποτέ.
Βλέπω κάτι βίντεο με ποδηλάτες αστυνομικούς USA πάνε στον ποδηλατόδρομο, αν δούνε αμάξι βάζουν σημάδι στη ρόδα με κιμωλία, κάνουν ένα κύκλο κι αν είναι ακόμα εκεί κόβουν κλήση (επιτρέπεται 15' parking πχ)...
Αλλού έχουν κάμερες τα λεωφορεία μπρος πίσω και αναγνωρίζουν πινακίδες αυτόματα, τι να λέμε τώρα στη χώρα που η επιτήρηση των νόμων θεωρείται φασισμός. -
Μετά τον COVID έχει χαλαρώσει πολύ η τροχαία, καιρός να επανέλθει και να κόψει καμιά κλήση γιατί έχει παραγίνει το κακό.
-
Μόνο Ζητάδες/Διάδες/ΟΠΚΕ κυκλοφορούν, που ευτυχώς δεν έχουν μπλοκάκια!!
-
@bassstarlet said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Δυστυχώς θέλεις να πεις...
Χωρίς τιμωρία (αμεροληπτα) ο 'Έλληνας (και οι Ευρωπαίοι κλπ), ΔΕΝ -
@bassstarlet said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Καλημέρα
https://www.carandmotor.gr/nea/telos-ta-psemata-odigoys-3000-astynomikoi-dias -
Ωχ ωχ
Πάντως θυμάσαστε, που χρόνια πριν είχε ανακοινωθεί πως θα επέβλεπαν τους δρόμους σε πολιτικά αυτοκίνητα;
Μπούρδες..
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.