-
@alexandros-k said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
@kkostask said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Μόλις όμως φώναξα την αστυνομία και έφαγε τα 360 ευρώ πρόστιμο κακάριζε σαν κοτούλα που ήταν.
Τι παραβαση ?
Κατάληψη οδοστρώματος αν θυμάμαι καλά.
-
Τα τρέιλερ έχουν δικιά τους πινακίδα.
Και με την ασφάλεια τι γίνεται?
Ιδίως σε αυτό που είπα που το αυτοκίνητο κΙ το τρέιλερ ήταν άλλης χωρας
-
σου χτυπούσε το κουδούνι να πάρεις το αμάξι σου έτσι και το άφηνες μπροστά στο σπίτι του
Εγώ έχω βρει το αυτοκίνητο γρατζουνισμένο. Και ήταν το test drive που είχα για ΣΚ...
Πολλές φορές σκέφτομαι ότι έπρεπε να είχα κρατήσει το Kadett για κάτι τέτοιες περιπτώσεις. -
-
Τι περιμένεις στη χώρα του «ξέρεις ποιος είμαι ‘γώ»?
Βλέπουμε και με τις ταυτότητες ότι η προσδοκία των κατοίκων είναι να ζήσει τον μεσαίωνα που δεν μπόρεσε λόγω της οθωμανικής κατοχής. -
Τα έχω πει πολλές φορές, χεσμένους μας έχουν πατόκορφα οι εκάστοτε κυβενρνώντες....αυτό ειναι άλλο ένα παράδειγμα. Πότε βγήκε η τροχάια να κόβει κλήσεις (και κώλους) σε αυτούς που σταθμεύουν με αυτό τον τρόπο και εμποδίζουν το λεωφορείο? Στο Βέλγιο π.χ. αυτοί θα είχαν απομακρυνθεί σε 5' το πολύ. Αλλά χαλιφάτο είμαστε εμείς και η μόνη λύση ειναι να μας πάρει καμια σοβαρή χώρα....αλλιώς έτσι θα μείνουμε για πάντα.
-
@fanis75 said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Πότε βγήκε η τροχάια να κόβει κλήσεις (και κώλους) σε αυτούς που σταθμεύουν με αυτό τον τρόπο και εμποδίζουν το λεωφορείο?
Είναι απλό. Ποτέ.
Βλέπω κάτι βίντεο με ποδηλάτες αστυνομικούς USA πάνε στον ποδηλατόδρομο, αν δούνε αμάξι βάζουν σημάδι στη ρόδα με κιμωλία, κάνουν ένα κύκλο κι αν είναι ακόμα εκεί κόβουν κλήση (επιτρέπεται 15' parking πχ)...
Αλλού έχουν κάμερες τα λεωφορεία μπρος πίσω και αναγνωρίζουν πινακίδες αυτόματα, τι να λέμε τώρα στη χώρα που η επιτήρηση των νόμων θεωρείται φασισμός. -
Μετά τον COVID έχει χαλαρώσει πολύ η τροχαία, καιρός να επανέλθει και να κόψει καμιά κλήση γιατί έχει παραγίνει το κακό.
-
Μόνο Ζητάδες/Διάδες/ΟΠΚΕ κυκλοφορούν, που ευτυχώς δεν έχουν μπλοκάκια!!
-
@bassstarlet said in Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.:
Δυστυχώς θέλεις να πεις...
Χωρίς τιμωρία (αμεροληπτα) ο 'Έλληνας (και οι Ευρωπαίοι κλπ), ΔΕΝ -
Καλημέρα
https://www.carandmotor.gr/nea/telos-ta-psemata-odigoys-3000-astynomikoi-dias -
Ωχ ωχ
Πάντως θυμάσαστε, που χρόνια πριν είχε ανακοινωθεί πως θα επέβλεπαν τους δρόμους σε πολιτικά αυτοκίνητα;
Μπούρδες.. -
Ωχ ωχ
Πάντως θυμάσαστε, που χρόνια πριν είχε ανακοινωθεί πως θα επέβλεπαν τους δρόμους σε πολιτικά αυτοκίνητα;
Μπούρδες..Τα δικα τους γιατι δεν ειχαν λεφτα για υπηρεσιακά μηχανακια
-
Η ομάδα ΔΙΑΣ λέει δεν θέλει να κόβει κλήσεις τροχαίας, γιατί δεν είναι η δουλειά της. Άσε που πρέπει να κουβαλάνε ειδικό μπλοκάκι για τις κλήσεις! Γιατί αυτό το μπλοκάκι να είναι διαφορετικό από το μπλοκάκι της ηχορύπανσης;
Στην εποχή του κινητού μερικές φωτογραφίες στα κεντρικά μέσω του ELAS-APP και η κλήση θα στέλνονταν στο σπίτι, χωρίς γράψιμο και μπλοκάκι. -
Να αγιάσει το στόμα σου! Θεωρώ ότι δε γράφουν όσο θα έπρεπε γιατί είναι ολόκληρη μανούρα. Αν γινόταν ηλεκτρονικά, μέσω εφαρμογής στο κινητό (και δεδομένου του έρωτα του μέσου μπάτσου για το κινητό του), οι κλήσεις θα δεκαπλασιάζονταν.
-
Οι ΔΙΑΣ εχουν δικαιωμα να ψαξουν εσωτερικα ενα αμαξι ?
Και 2ον επιτραπηκαν τα τατουαζ στην αστυνομια? Ενας ΔΙΑΣ σημερα τιγκα στα tattoos . Αηδια -
Γιατί να μην έχουν δικαίωμα;
Και τα τατουάζ είναι ένα κακό και στα σώματα στρατού.
Μπαίνουν καθαροί, και μετά αρχίζουν τις ηλιθιότητες με αυτόν τον εμετό. -
Γιατί να μην έχουν δικαίωμα;
Ξερω γω..... Μπορουν να ψαχνουν αμαξια ετσι χωρις λογο?
Οσο για τα ταττου , επιτρεπεται να κανουν μετα ?
-
Τι εννοείς «χωρίς λόγο»;
Πάντα υπάρχει λόγος όταν σε σταματάνε.
Το δικό μου το έχουν ανοίξει αρκετές φορές, απλά γιατί με σταματάνε λόγω μουσικής.
Δεν έχω καταδικαστεί ποτέ για κάτι, ώστε να με έχουν στο μάτι! -
Τι εννοείς «χωρίς λόγο»;
Πάντα υπάρχει λόγος όταν σε σταματάνε.
Το δικό μου το έχουν ανοίξει αρκετές φορές, απλά γιατί με σταματάνε λόγω μουσικής.
Δεν έχω καταδικαστεί ποτέ για κάτι, ώστε να με έχουν στο μάτι!Δεν ειπα γιατι να μη σε σταματησουν . Ειπα γιατι ψαχνουν αμαξια. Εσενα σου εχουν ψαξει το αμαξι πολλες φορες λογω μουσικης? Και τι περιμενουν να βρουν? Πιστευαν οτι θα ειχες ναρκωτικα και θα προκαλουσες ετσι με τη μουσικη?
Κ.Ο.Κ.-Παραβασεις και προστιμα.