-
Απορώ πόσο ζυγίζει ο στρόφαλος του. Κανένα κιλό;
Φοβερό. -
Ωραίο ριβιού για τη Λεξουδιά. Ο τεστ μαν καταλήγει στο συμπέρασμα it's not a supercar, it's a narcotic.
Πολύ λεπτομερείς φωτό, μέσα - έξω, καλά μέσα σκάβει τόχουμε ξαναπεί. Ρίχτε και μια ματιά στα σχόλια όμως, έχει φάση. Έχει μπει ο κάθε άευρος/άεργος/ανιστόρητος (και με όλα τα α- στερητικά) οπαδίστι ή μέτοχος και γράφει παπαριές του στυλ, 'προτιμώ ένα Λάμποργκίνι', 'οι Φερράρι είναι καλύτερες', 'σε λίγο θα του κάνουν ανάκληση', 'οι δοκιμαστές γράφουν παπαριές', 'το έχω δει, δεν μου άρεσε', 'δεν είναι τούρμπο', άντέγραψαν το Κορβέτ' κ.α. ασσύληπτα, χωρίς φυσικά να αντιλαμβάνονται ότι τέτοια σχόλια μάλλον πριμοδοτούν την προσπάθεια των ιαπώνων παρά την ακυρώνουν.http://www.autoblog.com/2011/10/13/2012-lexus-lfa-review/#aol-comments
-
-edit-
-
Ο χρήστης dstou έγραψε:
Ωραίο ριβιού για τη Λεξουδιά. Ο τεστ μαν καταλήγει στο συμπέρασμα it's not a supercar, it's a narcotic.
Πολύ λεπτομερείς φωτό, μέσα - έξω, καλά μέσα σκάβει τόχουμε ξαναπεί. Ρίχτε και μια ματιά στα σχόλια όμως, έχει φάση. Έχει μπει ο κάθε άευρος/άεργος/ανιστόρητος (και με όλα τα α- στερητικά) οπαδίστι ή μέτοχος και γράφει παπαριές του στυλ, 'προτιμώ ένα Λάμποργκίνι', 'οι Φερράρι είναι καλύτερες', 'σε λίγο θα του κάνουν ανάκληση', 'οι δοκιμαστές γράφουν παπαριές', 'το έχω δει, δεν μου άρεσε', 'δεν είναι τούρμπο', άντέγραψαν το Κορβέτ' κ.α. ασσύληπτα, χωρίς φυσικά να αντιλαμβάνονται ότι τέτοια σχόλια μάλλον πριμοδοτούν την προσπάθεια των ιαπώνων παρά την ακυρώνουν.http://www.autoblog.com/2011/10/13/2012-lexus-lfa-review/#aol-comments
Κ@βλωτικο άρθρο
-
Ο χρήστης Nozomi έγραψε:
- ναι είναι αργότερο του GT-R το οποίο κοστίζει το 1/3 των χρημάτων που κοστίζει το Lexus.
Τα σοβαρά ρίβιουζ το βγάζουν ταχύτερο.
-
Το βρετανικό EVO συνέκρινε το Lexus με την Ferrari 599 GTO και βγάζει ξεκάθαρο νικητή τον Ιάπωνα. Είναι απίστευτο το τι μπορούν να καταφέρουν οι άτιμοι οι σχιστομάτηδες. Στην πρώτη τους προσπάθεια να φτιάξουν ένα supercar, τα καταφέρνουν καλύτερα από την ανώτερη Ferrari παραγωγής...
-
Why not?
Είναι ένα κόσμημα το LFA. Ειδικά ο ήχος του και το εσωτερικό του είναι αλλού. Εξωτερικά η Ferrari είναι ΣΑΦΩΣ πιο όμορφη και ελκυστική κακά τα ψέμματα.
Written on Ideos X5.
-
-edit-
-
Tην δική μου άποψη εκφράζω, χρειάζεται να το κάνω νιανιά;
-
Περί ορέξεως......εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα διότι η πρώτη εντύπωση που παίρνω από ένα αυτοκίνητο είναι η εμφάνιση.Και από εμφάνιση για τα δικά μου γούστα είναι καγκουροειδές.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Περί ορέξεως......εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα** διότι η πρώτη εντύπωση που παίρνω από ένα αυτοκίνητο είναι η εμφάνιση**.Και από εμφάνιση για τα δικά μου γούστα είναι καγκουροειδές.To πιο αντικειμενικο κριτηριο για ενα supercar.
-
Ο χρήστης sv2 έγραψε:
Περί ορέξεως......εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα διότι η πρώτη εντύπωση που παίρνω από ένα αυτοκίνητο είναι η εμφάνιση.Και από εμφάνιση για τα δικά μου γούστα είναι καγκουροειδές.καγκουορειδές δεν την λες ξεφεύγει είναι η αλήθεια στο πίσω μέρος αλλά δεν παύει να είναι εντυπωσιακότατο όχημα
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Περί ορέξεως......εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα** διότι η πρώτη εντύπωση που παίρνω από ένα αυτοκίνητο είναι η εμφάνιση**.Και από εμφάνιση για τα δικά μου γούστα είναι καγκουροειδές.
To πιο αντικειμενικο κριτηριο για ενα supercar.
Δεν θα τό'λεγα! Φαντάζομαι το πρεστίζ και το 'κόλλημα' με μια εταιρεία προηγείται!
Εγώ, και για λόγους σπανιότητας, θα προτιμούσα το Λέξους απέναντι σε γερμανικές κυρίως, αλλά και ιταλικές κατασκευές, χωρίς να το θεωρώ ομορφότερο! -
Προσωπικά θα το έπαιρνα μόνο αν κόστιζε τα μισά μιας 458. Κατά τα άλλα ειναι πιο αργό και σίγουρα η εμφάνισή του είναι... ας πούμε ιδιόμορφη για να παραμείνουμε ευγενείς. Παρόλα αυτά μου αρέσει πολύ η φιλοσοφία του. Ατμοσφαιρικό, πολυκύλινδρο, υψηλόστροφο, πισωκίνητο και ανθρακονημάτινο. Splendid!
-
Δηλαδή έχει όλα αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αλλά παρόλα αυτά το αξιολογείς στα μισά λεφτά της 458 ? Μήπως είσαι άδικος (για να μην πω κολλημένος 'Ιταλός' και σε αδικήσω εσένα )
(Ανταγωνιστής του νομίζω είναι η 599, όχι η 458)
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή έχει όλα αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αλλά παρόλα αυτά το αξιολογείς στα μισά λεφτά της 458 ? Μήπως είσαι άδικος (για να μην πω κολλημένος 'Ιταλός' και σε αδικήσω εσένα )(Ανταγωνιστής του νομίζω είναι η 599, όχι η 458)
Συμφωνώ αλλά δεν μπορώ να δικαιολογήσω ότι παραμένει πολύ ακριβότερο από μιά 599 GTO η οποία είναι εξίσου σπάνια....αλλά πολύ πιό σέξυ
-
σωστό και αυτό!!
-
-
Ο χρήστης nass έγραψε:
Δηλαδή έχει όλα αυτά τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά αλλά παρόλα αυτά το αξιολογείς στα μισά λεφτά της 458 ? Μήπως είσαι άδικος (για να μην πω κολλημένος 'Ιταλός' και σε αδικήσω εσένα )(Ανταγωνιστής του νομίζω είναι η 599, όχι η 458)
Με κάλυψε ο SV2. Προσθέτω απλά ότι η τιμολόγηση είναι και συνάρτηση του ειδικού βάρους που φέρει το όνομα και εδώ που τα λέμε η Lexus δεν έχει κανένα όνομα στα supercars, ενώ η Ferrari είναι το βαρύτερο όνομα στην αυτοκίνηση.
-
-------- 2012 ----------
Lexus LF-A