-
Για να λες ότι έχεις Μερσεντέ.
-
ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΑ VOLVO XC 60 ΕΙΝΑΙ 2.4 DIESEL...........AΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΩ........
ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ.....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.......ΣΩΣΤΑ??????
-
Ο χρήστης kostasendurance έγραψε:
ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ ΤΑ VOLVO XC 60 ΕΙΝΑΙ 2.4 DIESEL...........AΛΛΑ ΒΛΕΠΩ ΔΕΝ ΜΟΥ ΔΙΝΕΤΕ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΩ........
ΕΠΙΣΗΣ Η ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΚΡΙΒΗ.....ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΤΡΑΚΙΝΗΣΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ.......ΣΩΣΤΑ??????
Το Volvo είναι καλό αυτοκίνητο. Αν σου αρέσει πάρ' το. Η 4κίνηση της Merc νομίζω είναι καλύτερη, αλλά με το volvo παίρνεις 'περισσότερο' αυτοκίνητο για ένα δεδομένο ποσό.
-
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΘΕΡΜΑ....
-
ξεθαμα....
λοιπον.
το γκεικο μπηκε για αναβαθμισεις λεει και παιρνουν χρονο. και κατι πισω βιδες ή μουαγιε.
οποτες ο γατοζ εβρεθει με ενα τετοιο
μονδελον του 18, αυτοματον, 2 λιτρον, μαζουτ, τετρακουνητο.
ταλαιπωρημενο αποξω σχετικα, μια χαρα μεσα.
λοιπον.
νομιζω εχει 230 ή κατι αλογατα.
ψοφιο ρε παιδι μου. τουλαχιστον σε σχεση με το γκεικο ή ακομη και το σπιρτο του βιτ ες.
και θεριο.
τεραστιο σε διαστασεις.
χλιδατο και δειχνει καλοσιαγμενο, τιποτε δεν τριζει.
βαρετο φυσικα. σαν αούντι ενα πραμα.
να σε παει καπου οπου εχει σημασια το καπου και οχι αυτο που σε παει.
καταναλωση βλεπω μεση στα 9.4 σε ολη τη ζωη του. αρκετη για μαζουτ.
χλιδα ηλεχτρικα καθισματα. καναπε στυλ ομως. γλιστρας και κλανοντας απο φασολακια.
ηλεκτρονικο ταμπλο αλλα χωρις να μπορεις να το αλλαξεις μουρη.
καθετο ταμπλετ στη μεση. εξαιρετικο σε λειτουργια, υποστηριζει το ιδιο χαρτες γκουκλη και σποτιφαι.
χωρις ανδροιντ οτο, οχι οτι εψαξα να το βρω. που δηλαδη αν εχει χαρτες και μουσικη δεν το χρειαζεσαι καν.
ολα αυτα με γουαι φαι.
χωροι χμμμμ. μαλλον συγκρισιμοι με του γκεικου αν και τεραστιο κορμι.
βολικοτατο βεβαια.
δεν εχει καμερα, εχει αισθητηρες.
και πολυ, εξαιρετικα βασικα συστηματα για αναγνωριση κινδυνων. τα καλυτερα που εχω δει μαζι με του v60.
στριψιμο, ε, το πηρα λιγο-λιγο τωρα το βραδακι να το δοκιμασω, οκ, βαρυ κορμι αλλα τελικα στριβει.
τιμονακι σαν παντα στο σιτι μοντ.
μετα τα 140 σφιγγει.
λακουβες, λακουβες....
οχι και τοσο χαλί. ας πουμε σε αρκετα το γκεικο ειναι καλυτερο.
θορυβος αρκετος. ή εχω ξεχασει πως ειναι τα ντηζελ.
επειδης λοιπον κουβεντα γινεται ηλεκτρικα, φεβ ή οχι
ε, λοιπον μου λειπει το γκεικο, η πιγιοτητα που κουναει τον κωλο του ρε παιδι μου, η αθορυβοτητα, το τραβηγμα παντου και παντα. ασε που καιει και λιγοτερο. και μπορει να ειναι γαλλικο αναθεμα αλλα ειναι κουκλα σε σχεση με τη χοντρη κινεζοσουηδεζα. -
Αρχισες να συνέρχεσαι από το χτύπημα...
-
το σαββατο εντατικη εργασια, να αδειασει το απογευμα και το πρωινομεσημεριανο της Κυριακης.
οποτε ληψη του γομαριου και αναχωρηση προς ευβοια, στο εξοχικο με γατα και κορακλα.
παρα πολυ καλο στο ταξιδι, με κλειστα παραθυρα δεν ακουγεται και η τρατα του μαζουτ, ευκολα κραταει 150 και ανοιγει αρκετα καλα μεχρι το 200+ (ειναι 2018 μοντελο μαλλον δεν ειχαν ακομη κοφτες)
στο προγραμμα ζμπορτ σφιγγει και το τιμονι και οι αναρτησαρες ειναι οσο καλες πρεπει για να ταξιδευει ο σκανδιναβος 50αρης με αρκετα χωρις να νοιαζεται για στροφες αλλα για τις μπουταρες τις ξανθιας δεξια.
καταναλωση σε τετοιες συνθηκες, καπου στα 8 λιτρα, μια χαρα για τη χοντρη. οκ, λειπει γκαζι που εχει το φεβ, το αφησα αθηνα για να συμπαρασταθω στον λαπη που εχει παθει εμπαναστατικη αυρα εναντια στα φεβ, αλλα παει μια χαρα οταν αρπαξει η τουρμπινα, μετα απο 1-2 sec.
φαγηταρα το βραδυ στο καπριτσιο στην ερετρια, ιταλικο παρα πολυ καλο που συστηνω σε οποιον βρεθει στη περιοχη.
πουρνο λοιπον και ξεκινημα για Αμπουδιωτισα με σκοπο το περασμα σε βρωμονερα.
θεωρητικα καλη εποχη χωρις λασπες και με επισκευασμενους τους δρομους.
μια χαρα στον πολυ στενο επαρχιακο με πολλες κλειστες και ανηφορικες στροφες.
βασικα παει αερας και δεν κουραζει καθολου επιβατες, το γκεικο ας πουμε γερνει πολυ περισσοτερο.
ειναι και ερημος εκει ο δρομος, οποτε το τσιτωσα.
θα ελεγα εντυπωσικα στριβει.
και φτανουμε στο Εκκλησακι, ακομη δεν εχει ετοιμαστει για καλοκαιρι, ειναι γεμταο υγρασια. η φυση στο οροπεδιο εκει πανω ειναι απαιχτη. θα το ματαξαναπω, ειναι παραδεισος πολυ κοντα στην αθηνα. μονο πολυ συγκεκριμενα μερη της ευρυτανιας εχουν αυτη την ομορφια και την ελειψη ανθρωπου.
λιγο παρακατω στον δρομο για ξηροβουνι, εχει δεξια εναν χωματοδρομο που παει για λιμνη σεττας. στο πολυ ξεκινημα, 50 μετρα απο την ασφαλτο, εχει ενα καταρρακτη και ενα παραμυθενιο μερος με μικρα σπιτακια ενταγμενα στο αλπικο τοπιο.
μετα το περπατημα στο ποταμι και αρκετα πριν την καταβοθρα, επιστροφη και παμε για λιμνη σεττας.
θεωρητικα, παω σχετικα συχνα, ο δρομος ειναι αριστος αν και χωματινος.
οχι πλεον, εχει πολλα δυσκολα σημεια με νεροφαγωματα και χασματα.
καπου βρεθηκα κει με μια παρεα με ντουστερ που δεν καταφεραν να περασουν εκει που το χοντρο περασε, ειναι τελικα αρκετα ψηλο και με σχετικα οκ τετρακινηση. αν ηταν και στενοτερο και κοντυτερο θα ηταν ιδανικο γιατι αναγκαστικα πηγα απο συντομια που χωραει και δεν υπαρχουν σε αλλες περιοχες.
λιγο πριν τη λιμνη, εχει 3 δρομους που πας. 2 μονο φαινωνται στον γουγλη.
κατεστραμενοι ολοι. παρατημενη ευβοια στη μοιρα της, πραγμα που ειδα και βορεια.
ελπιζω καποια στιγμη το καλοκαιρι να κανουν κατι.
πηρα τον μεσαιο γιατι ειναι στο πλεον φλατ εδαφος και μπορεις να κανεις παρακαμψεις απο τα πλαινα.
οκ, εχω και μια καποια εμπειρια σε τετοια τερεν, τη χρειαστηκα και τελικα φτασαμε στη λιμνη.
που πλεον εχει πολυ λιγοτερο νερο για καποιο λογο, περυσι ηταν καλυτερα τετοια εποχη.
βεβαια βρηκα ενα ρυακι που μαλλον τη στραγγιζει καθως παει προς τη καταβοθρα.
περπατημα στο απολυτο δασος εκει, απολυτα ασφαλες απο ζωα κλπ.
παιρνεις χρονια απο αυτην την ευβοια.
και μετα ξεκινημα για να ανεβουμε προς το περασμα αναμεσα ξηροβουνι (δεξια κορυφη) και σκοτεινη.
δεν φυσαγε και εβλεπα οτι περναμε, οταν φυσαει δεν περνας, σου σηκωνει ανετα το αμαξι εκει.
στο ανεβασμα στη στροφη για το διαστοιχο ομως ειχε παρα πολυ πυκνη βλαστηση, σκεφτηκα να μην το γδαρω και αποφασισα να παω απο ισια που συνανταει παλι την ασφαλτο λιγο πριν να φτασει στον μυχο του ξηροβουνιου με τη θεα στο αιγαια και να κατεβω απο ενα κυκλο που κανεις οταν υπαρχει προβλημα με τον αερα.
ο δρομος μεχρι την ασφαλτο ηταν κομματια. πολυ δυσκολα το βολβο αλλα πετυχημενα περασε απο παντου. και μιλαμε για σημεια που ακομη και το γκραντ βιταρα θες κοντα. ενα ραβ 4 τα ειχε παιξει εκει, ειχαν καλεσει βοηθεια, δεν ηθελαν κατι.
και ξεκινημα μετα την ασφαλτο που γινεται χωματινος ο δρομος πορς τα κατω. εκει δεν εμπιστευεσαι γουγλη, απο την βλαστηση δεν φαινωνται οι δρομοι ή ακομη χειροτερα καποιοι δεν βγαζουν πουθενα.
ας πουμε στην πρωτη διασταυρωση προς τα αριστερα κατεβαινωντας το βουνο αμα στριψεις πιστευοντας τους χαρτες οτι θα σε βγαλει στην εο στενη-μετοχι, καταληγεις μετα απο πολυ δυσκολα κομματια σε ενα γκρεμο, εκει που ηταν καποτε η εο αλλα την εφτιαξαν μετα απο μια κατολισθηση και πλεον ειναι 200 μετρα χαμηλοτερα. καθετα. οκ, το ηξερα, δεν την πατησα.
πηγα ισια, δεν εστριψα ουτε στη 2η, ειναι εναλλακτικη για κατευθυνση προς βρωμονερα αλλα βγαινει και ασφαλτο και συνεχισα ισια οπως θα ηταν κανονικα η διαδρομη. λιγες εκατονταδες μετρα παρακατω πετυχα κατι εντουρο, την μια λυμενη με προβλημα. τα παιδια με απετρεψαν να προχωρησω, εχει πεσει λενε το βουνο. οποτε και γυρισα πισω και πηρα τον δρομο πρις την ασφαλτο. και αυτος πολυ κακοποιημενος. τα χρειαστηκα αρκετα, για το θεμα που γραφω παρακατω με το βοβλο αλλα και γιατι εχει πολλα στενα σημεια και δεν χωραγε.
φτασαμε λοιπον μετα απο ωρα κοντα στην ασφαλτο, εκει εχει και να πας παλι δεξια για να ξαναβρεθουμε στον δρομο μας.
οποτε δεξια.
μαγεια το δασος. τρομερο. με ελατα, καστανιες και πλατανια. γεματο με ρυακια και κελαιδηματα.
παραταιρο το ντηζελ γενικα σε τετοια μερη.
συνεχισαμε για να βγουμε στην πορεια μας, στο σημειο που θα συναντουσαμε τον δρομο που ερχεται απο τον μυχο των βουνων.
δυσκολα πραγματα.
πολυ δυσκολα.
και στενα.
το βολβο τα πηγε μια χαρα, αλλα μου εδωσε και καμποσες τρομαρες. δειτε αργοτερα.
λιγο πριν τη διασταυρωση υπαρχει η διασταυρωση με τον δρομο που ειχε πεσει και που βρηκα τους εντουραδες. καταστροφη μεγαλη, δεν περναει κανενας δρομος, ισως αν ημουν με το βιταρα κλαμπ να καναμε οτι πρεπει, δηλαδη να το σκαψουμε και να το ισιωσουμε για να περνανε τουλαχιστον οι πυροσβεστικες. μονος, δεν.
επιστροφη απο εναν ακομη undocumented δρομο και κατεβασμα προς τους Αγιους Αποστολους που ειναι κολλητα με το μετοχι.
πολυ κατηφορα, πολυ λαχταρα.
απο εκει ασφαλτο, στροφη προς χιλιαδου απο τον εξαιρετο χωματινο, περασμα απο τη σιδερενια γεφυρα στο ποταμι και ανεβασμα προς λαμαρη. κερακι στον Αγιο Γεωργιο και συνεχεια προς στενη. απαιχτο το βολβο σε τετοιες συνθηκες, οσο τραβηγμα και στριψιμο χρειαζεται και οσο στιβαρο πρεπει και να στριβει και να μην κουραζει. στην κορυφη, στροφη και επισκεψη στο ορειβατικο της στενης, ειχε καμποσους περιπατητες εκει και μετα επιστροφη για αθηνα.
το βολβο λοιπον αλωβητο και γενικα ενα εξαιρετικο οχημα
καλυτερο απο οτι πριμιουμ σουβ εχω μπει, συμπεριλαμβανομενης και χι πεντε προηγουμενης γενιας.
το μονο θεμα εχει να κανει με καποιες βλακεις στο λογισμικο.
οταν λοιπον ειναι σε off road εχεις ελαχιστο ελεγχο του τι κανει. βασικα αντιστοιχει με το να χρησιμοποιεις το συστημα αυτοματης καταβασης. αλλα πολυ-πολυ σιγα. κατω απο 2-3km/h
το αποτελεσμα ειναι οτι το κανει αχρηστο. ειδικα στις ανηφορες ή και στις κατηφορες που φρεναρει μολις ελαχιστα σηκωσεις το ποδι απο το γκαζι τοσο που να σε κοψοχωλιαζει αλλα και να χανει στη σταθεροτητα σε λασπες ή γενικα σαθρο εδαφος. σχεδον μαλακια ρυθμιση. ισως σε καποια κατηφορα με παγο να ειναι καλη, αλλα οχι στο χωμα.
αν ομως το αθησεις στο νορμαλ, τοτε σου κοβεται χειροτερα το αιμα.
οποτε θελει ανεβαζει ταχυτητα και επιταχυνει ελαφρα που στην ασφαλτο το λες και σμουθ αλλα στο χωμα πεφτεις στον γκρεμο πριν πεις xc60.
αυτο ειναι και το ελλατωμα του
κατα τα αλλα, αμαξαρα.
α, καταναλωση στα 8.5 μεση.
και κιβωτιαρα υποθετω aisin που δεν μασησε στα σκαρφαλωματα να ζεσταθει απο το μεγαλο βαρος
ΑρΕς
γραψτε για φηβ και ακριβες αποδρασεις....
αν εξαιρεθει το 50αρικο στο ιταλικο για 3 ατομα, καπου 75 ευρα ολα μαζι τα αλλα εξοδα. -
Απορία το έχω....πώς κολλάει το όνομα μου σε όλο αυτό; Για ποιον λογο γίνεται αναφορά σε εμένα;
Όχι το πραγματικό κόστος ήταν 56.000 ευρώ +75 ευρώ. Αν εξαιρέσουμε το 50ρικο.Χαχαχα
Υ.γ. Καμια επαναστατική αυρα κάτω των Φηβ. Δεν μου έφταιξαν σε τίποτα τα καημένα. Και εγώ Φηβ θα αγόραζα. Τα ναι μεν αλλά και τα δύο μέτρα και δύο σταθμά καυτηριαζω στις απόψεις σας στα άλλα τοπικά του forum.
Αν δεν θέλετε να τα καυτηριαζω, κανένα πρόβλημα, δεν θα τα αναφέρω.
Ωραίο ποστ και μπράβο για τις εκδρομές σας.
-
-
Μιλάμε για τέρμα άσχετους!
Φίλος έχει ένα XC60 II του 2020 (Β5, 2.0 MHEV). Ο άνθρωπος είναι πολιτικός μηχανικός και είναι όλη μέρα σε εργοτάξια (κάνει ~25.000km τον χρόνο σε αστικές συνθήκες).
Τα διαστήματα αλλαγής λαδιών του είχαν πει ότι είναι 30.000km ή χρόνος. Του είπα ότι αν το κάνει αυτό θα πάρει το μοτέρ στα χέρια και μέσα στην συζήτηση μου λέει ότι του έχει ανάψει το service reminder εδώ και 6.000km (!!!!!!!!!!!!!) και στην Volvo Βελμάρ Ν. Ερυθραίας του είπαν ότι απλά το αυτοκίνητο έχει μπερδευτεί γιατί δεν έχει φτάσει τα χιλιόμετρα ή τον χρόνο. Του λέω φέρε το βιβλιαράκι service να δω τι γράφει και το αποτέλεσμα είναι ότι το service reminder στο Volvo έχει τρεις παραμέτρους: χιλιόμετρα, χρόνο και ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!! Που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο του έβγαζε να αλλάξει λάδια στα 15.000km και οι άσχετοι του έλεγαν ότι να 'ναι!
Σκεφτείτε ότι όταν τους το είπε προχτές που πήγε για την αλλαγή λαδιών τον κοίταγαν σαν χάνοι! Σκεφτείτε ότι μου είχε παραπονεθεί ότι το αυτοκίνητο δεν τράβαγε όσο πριν και χτες (μετά την αλλαγή) μου λέει ότι δεν έχει καμιά σχέση με πριν! Εχει 66.000km. -
Σημαντικό συμπέρασμα.
Τα πολλά χλμ για σέρβις είναι καθαρά μαρκετινκ.
Αν κάποιος σκοπεύει να κρατήσει το αμάξι του για χρόνια, τουλάχιστον στα 10.000 χλμ αλλαγή λαδιών. -
@gtsartsal said in Volvo XC60:
Σημαντικό συμπέρασμα.
Τα πολλά χλμ για σέρβις είναι καθαρά μαρκετινκ.
Αν κάποιος σκοπεύει να κρατήσει το αμάξι του για χρόνια, τουλάχιστον στα 10.000 χλμ αλλαγή λαδιών.Εννοείται!
-
@npapanik said in Volvo XC60:
Φίλος έχει ένα XC60 II του 2020 (Β5, 2.0 MHEV). Ο άνθρωπος είναι πολιτικός μηχανικός και είναι όλη μέρα σε εργοτάξια (κάνει ~25.000km τον χρόνο σε αστικές συνθήκες).
Τα διαστήματα αλλαγής λαδιών του είχαν πει ότι είναι 30.000km ή χρόνος. Του είπα ότι αν το κάνει αυτό θα πάρει το μοτέρ στα χέρια και μέσα στην συζήτηση μου λέει ότι του έχει ανάψει το service reminder εδώ και 6.000km (!!!!!!!!!!!!!) και στην Volvo Βελμάρ Αμαρουσίου του είπαν ότι απλά το αυτοκίνητο έχει μπερδευτεί γιατί δεν έχει φτάσει τα χιλιόμετρα ή τον χρόνο. Του λέω φέρε το βιβλιαράκι service να δω τι γράφει και το αποτέλεσμα είναι ότι το service reminder στο Volvo έχει τρεις παραμέτρους: χιλιόμετρα, χρόνο και ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!! Που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο του έβγαζε να αλλάξει λάδια στα 15.000km και οι άσχετοι του έλεγαν ότι να 'ναι!
Σκεφτείτε ότι όταν τους το είπε προχτές που πήγε για την αλλαγή λαδιών τον κοίταγαν σαν χάνοι! Σκεφτείτε ότι μου είχε παραπονεθεί ότι το αυτοκίνητο δεν τράβαγε όσο πριν και χτες (μετά την αλλαγή) μου λέει ότι δεν έχει καμιά σχέση με πριν! Εχει 66.000km.Τους ειπε θεωρω οτι σε περιπτωση βλαβης το φερνω εδω κ το επισκευαζεται τζαμπα...δεν ξερω κ ποσα χρονια εγγυηση εχει το Volvo.
Απιστευτο να εχουν πει κατι τετοιο οι ανθρωποι που θεωρητικα αφηνεις το αυτοκινητο σου για συντηρηση. Μιλαμε για τραγωδια!!! -
@chrisk6 said in Volvo XC60:
@npapanik said in Volvo XC60:
Τα διαστήματα αλλαγής λαδιών του είχαν πει ότι είναι 30.000km ή χρόνος. Του είπα ότι αν το κάνει αυτό θα πάρει το μοτέρ στα χέρια και μέσα στην συζήτηση μου λέει ότι του έχει ανάψει το service reminder εδώ και 6.000km (!!!!!!!!!!!!!) και στην Volvo Βελμάρ Αμαρουσίου του είπαν ότι απλά το αυτοκίνητο έχει μπερδευτεί γιατί δεν έχει φτάσει τα χιλιόμετρα ή τον χρόνο. Του λέω φέρε το βιβλιαράκι service να δω τι γράφει και το αποτέλεσμα είναι ότι το service reminder στο Volvo έχει τρεις παραμέτρους: χιλιόμετρα, χρόνο και ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ!!!! Που σημαίνει ότι το αυτοκίνητο του έβγαζε να αλλάξει λάδια στα 15.000km και οι άσχετοι του έλεγαν ότι να 'ναι!
Σκεφτείτε ότι όταν τους το είπε προχτές που πήγε για την αλλαγή λαδιών τον κοίταγαν σαν χάνοι! Σκεφτείτε ότι μου είχε παραπονεθεί ότι το αυτοκίνητο δεν τράβαγε όσο πριν και χτες (μετά την αλλαγή) μου λέει ότι δεν έχει καμιά σχέση με πριν! Εχει 66.000km.Τους ειπε οτι σε περιπτωση βλαβης το φερνω εδω κ το επισκευαζεται τζαμπα...δεν ξερω κ ποσα χρονια εγγυηση εχει το Volvo.
Απιστευτο να εχουν πει κατι τετοιο οι ανθρωποι που θεωρητικα αφηνεις το αυτοκινητο σου για συντηρηση. Μιλαμε για τραγωδια!!!Εγγύηση 2+3 έχει και ο Θεός βοηθός... Σκέψου ότι και στο προηγούμενο ήταν πολύ καθυστερημένος λόγω αυτού. Αν αναρτήσω τις αποδείξεις των service πολύς κόσμος θα πάθει εγκεφαλικό (700€ το 2ο και 500 κάτι το προχτεσινό...). Εργατώρα 70+ΦΠΑ (λόγω προχωρημένων γνώσεων )
-
Τι λες τώρα;
Δεν υπάρχει αυτό.
Τόσο άσχετοι; Ντροπή.
Θα ξανά πάει σε αυτούς; -
@katafractos17 said in Volvo XC60:
Τι λες τώρα;
Δεν υπάρχει αυτό.
Τόσο άσχετοι; Ντροπή.
Θα ξανά πάει σε αυτούς;Δυστυχώς δεν τον βολεύουν οι άλλες τοποθεσίες. Απλά τώρα με το που του ανάβει το reminder θα πηγαίνει για αλλαγή. Τώρα τι φθορές έχουν προκληθεί από τις δύο καθυστερημένες αλλαγές, κανείς δεν ξέρει.
Volvo XC60