-
Σου λένε ψέματα για να μην τους πριξεις
-
@lap said in AUDI FORUM:
Σου λένε ψέματα για να μην τους πριξεις
Αποκλείεται να μου λένε ψέματα. Οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι είναι το λάδι αυτοκινήτου.
Απλώς θα μου ανέφεραν θυμωμένοι, σαν ιστορία ότι τους άναψε το λαμπάκι και πήγαν στο συνεργείο... -
Κλασικοί vagητες
-
Ναι ξέρω. Δεν έχει ακουστεί τίποτα τέτοιο ξανά.
Και εγώ τα ίδια άκουγα - μου έλεγαν. -
Γεια σε ολους.
Ενδιαφέρομαι για μικρό οικογενειακό και βλέπω πως οι τιμές απ όλες τις εταιρείες, πλην της αουντι, έχουν εκτοξευθεί.
Το αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει είναι το Α3 σε αυτόματο 1500.
Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με το αυτοκίνητο, τον κινητήρα καθως και να μάθω σε τι επίπεδα τιμών κυμαίνονται τα ετήσια σερβις.
Από τα σχόλια άλλων οδηγών στο γιουτιουμπ, διαβάζω πως υστερεί μόνο σε ποιότητα πλαστικών εσωτερικού (πόρτες κτλ), αλλά έχει κρατήσει όλα τα αλλά καλά της πριμιουμ υπόστασης της μάρκας. -
@lofos said in AUDI FORUM:
της πριμιουμ υπόστασης της μάρκας.
της ποιας???? χαχαχαχαχα σορυ αλλά ανέκδοτο μου ακούγεται
εχω μπει σε παλια audi και είχαν κάτι που ήταν ηταν ό λίγο ποιο φτωχος συγγενής της Merc αλλά το έλεγες ότι ήταν ποιοτικό και premium έστω και μισο σκαλί πιο κάτω
τα σημερινά σε καμία περίπτωση.... Δεν λέω ότι είναι κακό αμάξι αλίμονο. Πολύ ωραιο ειναι ειδικά για VAG αλλά want to be a premium
Premium είναι η Merc ή BMW και η VOLVO πχ, ξεκάθαρα
τωρα κάτι audi και alfa romeo που το παίζουν premium οχι λυπάμαι δεν.
καλά αμάξια, εχω μεγαλη αδυναμία ειδικα στα alfa (θα το προτιμούσα κιόλας από το αντιστοιχο Merc) αλλά premium ΔΕΝ ειναι , θελουν να είναι αλλά δεν...... μπαίνεις στα αντιστοιχα μοντέλα της Merc, ΒΜW , Volvo και το νιώθεις αμεσως.
αποψή μου τα παραπάνω.
Οποιος θέλει να το λέει premium δεν χαλάμε χατήρια.
-
Φυσικα και ειναι πριμιο ενα αουντι και οχι απλα του συρμου. Σιγα μη το βαλουμε ισα και ομοια με ενα τουοτα,φορδ,χιουνταϊ.
-
Premium το Α3 δεν είναι , ναι η Audi έχει κάποια μοντέλα που μπορείς να τα χαρακτηρίσεις premium αλλά αυτό δεν είναι το Α3.
Σιγά τις διαφορές που έχει απο το Leon που έχω (τελευταίο FR) , και δεν το λέω λόγο ζήλιας .
Μπήκα σε Leon , Golf, A3 για να δω αν μπορώ να δικαιολογήσω την διαφορά τιμής ανάμεσα στα 3. Στα προηγούμενα μοντέλα μπορούσες , τουλάχιστον ήταν εμφανής η διαφορά στην ποιότητα.
Τώρα αν εξαιρέσεις ότι μπορεί να βρείς 5 εκατοστά καλύτερη ποιότητα πλαστικού σε κάποιο σημείο δεν έχει κάτι άλλο για να τα χαρακτηρίσει premium.
O κινητήρας είναι μία χαρά , δεν έχει βγάλει κάποιο θέμα , κοιμάται λίγο στα χαμηλά , αλλά αποδίδει ωραία τα 150 αλογάκια που έχει.
Φοράει το ξηρού τύπου DSG με ότι συνεπάγεται αυτό για την αξιοπιστία του -
Γεια σε ολους.
Ενδιαφέρομαι για μικρό οικογενειακό και βλέπω πως οι τιμές απ όλες τις εταιρείες, πλην της αουντι, έχουν εκτοξευθεί.
Το αυτοκίνητο που με ενδιαφέρει είναι το Α3 σε αυτόματο 1500.
Θα ήθελα την άποψη σας σχετικά με το αυτοκίνητο, τον κινητήρα καθως και να μάθω σε τι επίπεδα τιμών κυμαίνονται τα ετήσια σερβις.
Από τα σχόλια άλλων οδηγών στο γιουτιουμπ, διαβάζω πως υστερεί μόνο σε ποιότητα πλαστικών εσωτερικού (πόρτες κτλ), αλλά έχει κρατήσει όλα τα αλλά καλά της πριμιουμ υπόστασης της μάρκας.Το αυτοκίνητο είναι εξαιρετικό και το μοτέρ κορυφαίο. Με τα πλαστικά μην ασχολείσαι. Η συναρμογή και η ποιότητα κατασκευής είναι κορυφαία. Όπως το βλέπεις καινούργιο, έτσι θα είναι και μετά από 15 χρόνια αν το προσέχεις.
Μην παρασύρεσαι από τις αρχικές τιμές καταλόγου. Αν το διαμορφώσεις και του βάλεις κάποιο εξοπλισμό που λείπει, πχ αισθητήρες παρκαρίσματος, cc, κλπ θα δεις ότι ανεβαίνει αρκετά η τιμή.
Τα service και τα ανταλλακτικά όσο είσαι στην αντιπροσωπεία είναι πανάκριβα. Αν πας έξω πέφτουν πολύ, περίπου ίδια με του Golf.
Επίσης μέσα στο 2023 αναμένεται το facelift.
Και βέβαια για το dsg αργά ή γρήγορα θα το σκάσεις το χιλιάρικο για επισκευή. Ανάλογα με την τύχη σου και το που και πως οδηγείς το αυτοκίνητο. -
Προφανώς για να λέτε για πριμιουμ
Μερσεντές, μάλλον δεν έχετε μπει στην Α κλασς. Παιδιά, πριμιουμ υπόσταση της μάρκας είπα, δεν είπα πως είναι πριμιουμ το εσωτερικό. Α3 θέλω να πάρω και προφανώς καταλαβαίνω πως δεν έχει τα πριμιουμ στοιχεία του Α6 αλλά και πάλι, σαν συναρμολόγηση κτλ φαντάζομαι πως κάτι θα έχει πάρει από τα μεγάλα του αδέρφια. -
@spi_duster said in AUDI FORUM:
Φυσικα και ειναι πριμιο ενα αουντι και οχι απλα του συρμου. Σιγα μη το βαλουμε ισα και ομοια με ενα τουοτα,φορδ,χιουνταϊ.
σε καμια περιπτωση ιδιο με toyota, ford hyundai είναι πιο πάνω ξεκάθαρα
σε καμία περιπτωση ίδιο με Merc, BMW, Volvo είναι πιο κάτω ξεκάθαρα
-
@cirus said in AUDI FORUM:
Για τα volvo κρατάω επιφύλαξη
-
@spiros75 said in AUDI FORUM:
και γω ειχα αλλά εχω μπει σε αρκετα τελευταία μοντέλα και το βγαζει. Κοιτα δεν παω με τι προτιμω εγώ σε αμάξια. Την VOLVO είδικα δεν την γουσταρω καθόλου. Αγευστα αμάξια χωρίς ιχνος fun to drive. 1000 φορές το Audi προτιμώ.
Αλλά αυτη την premioumιλα την βγάζει. Ετσι μου φαίνεται προσωπικά
-
@spiros75 said in AUDI FORUM:
μην το κανεις....
τα δυο που εχω ζησει τελευταια ηταν τρομερα πιγιοτικα σε καθε τετραγωνικο εκατοστο τους. καλυτερα απο φτηνιαρες μερκ και μπεμβε για τσιπηδες. πολυ ψηλα ο πηχης που βαζουν πλεον, πρεπει να φτασεις σε 5αρα ή μεγαλη μερτσεντα για να βρεις αναλογιες. για ρωτηστε ντιμσαββα για το βι 60....
για τα αούντι, οκ, #apati_mono -
Παιδιά, πριμιουμ υπόσταση της μάρκας είπα, δεν είπα πως είναι πριμιουμ το εσωτερικό. Α3 θέλω να πάρω και προφανώς καταλαβαίνω πως δεν έχει τα πριμιουμ στοιχεία του Α6 αλλά και πάλι, σαν συναρμολόγηση κτλ φαντάζομαι πως κάτι θα έχει πάρει από τα μεγάλα του αδέρφια.
Χατιρια δεν χαλάμε όπως είπα. Πριμιουμ θες πριμιουμ είναι
Εγω premium μόνο σε τιμή τα βρίσκω. Καλό αμάξι ομως το Α3. Ενα golf με αλλο σήμα το βρίσκω με ίσως λίχο μόνωση παραπάνω και ακριβότερη τιμή
μόλις βαλεις ενα δυο εξτρα πάει στο θεο η τιμή!!!
-
Παιδιά, πριμιουμ υπόσταση της μάρκας είπα, δεν είπα πως είναι πριμιουμ το εσωτερικό. Α3 θέλω να πάρω και προφανώς καταλαβαίνω πως δεν έχει τα πριμιουμ στοιχεία του Α6 αλλά και πάλι, σαν συναρμολόγηση κτλ φαντάζομαι πως κάτι θα έχει πάρει από τα μεγάλα του αδέρφια.
Χατιρια δεν χαλάμε όπως είπα. Πριμιουμ θες πριμιουμ είναι
Εγω premium μόνο σε τιμή τα βρίσκω. Καλό αμάξι ομως το Α3. Ενα golf με αλλο σήμα το βρίσκω με ίσως λίχο μόνωση παραπάνω και ακριβότερη τιμή
μόλις βαλεις ενα δυο εξτρα πάει στο θεο η τιμή!!!
Σύρε άρχισες το γνωστό ψαλτήρι? χα, χα.
Είπαμε το α3 είναι το golf με καλό κοστούμι. Άμα θες να ντυθείς κυριλέ όμως θα το πληρώσεις το κοστουμάκι, δε θα στο δώσουν τζαμπέ... -
Πριμιουμ η όχι, εμένα δεν με ενδιαφέρει. Απλά μου αρέσει σχεδιαστικά και ναι έχω φάει κόλλημα από μικρός με την μάρκα αυτή. 100.000χλμ θα εχω κανει σε 15 χρόνια μετά την αγορά. Τι στο καλό, θα εχω θέμα με τον dsg στα πρώτα 100.000;
Γλυκοκοιτάζω και το ds4 που είναι πανέμορφο αλλά δεν γνωρίζω και πολλά για τους κινητήρες του. Αντέχουν; Ασε που ανέβηκε 5.000 εδώ κι έναν χρόνο… 39.500 πλέον η καλή έκδοση (πριν έναν χρόνο είχε 34.000 αν δε κάνω σοβαρό λάθος)
-
Αν δεν γίνομαι κουραστικός, ποσο κοστίζει ένα σερβις για Α3;
-
Πριμιουμ η όχι, εμένα δεν με ενδιαφέρει. Απλά μου αρέσει σχεδιαστικά και ναι έχω φάει κόλλημα από μικρός με την μάρκα αυτή. 100.000χλμ θα εχω κανει σε 15 χρόνια μετά την αγορά. Τι στο καλό, θα εχω θέμα με τον dsg στα πρώτα 100.000;
Γλυκοκοιτάζω και το ds4 που είναι πανέμορφο αλλά δεν γνωρίζω και πολλά για τους κινητήρες του. Αντέχουν; Ασε που ανέβηκε 5.000 εδώ κι έναν χρόνο… 39.500 πλέον η καλή έκδοση (πριν έναν χρόνο είχε 34.000 αν δε κάνω σοβαρό λάθος)
dsg ξηρου δεν νομιζω να σου βγαλει 100000 - θυμαμαι στο passat 20 ή λιγοτερα....
αν εισαι τυχερος εισαι εγγυηση.
ds4 οπως ολα τα psa εχουν προβληματικα πετρελαια (adblue + καδενες που κοβονται) και προβληματικη αλλα και ψοφια βενζινη (130hp) επισης με θεματα χρονισμου. και καταπληκτικη συμπεριφορα στον καταναλωτη - εχουν το 53000 ευρω 3008 μου ακινητοποιημενο 7 μηνες χωρις να το εχουν φτιαξει! βασικα #gia_petama.
αν θες κατι που να νοιωσεις εξαιρετικη ποιοτητα, περνα μια βολτα απο mazda. -
Το μαζντα 3 που μου αρέσει έχει κινητήρα 2.000. Δεν δυναμαι για τέτοιον οικονομικά/φορολογικά.
AUDI FORUM