-
Κοιτάω τιμές για τα C και E, και κάπου υπομειδίασα. Το C 2.200 πετρέλαιο ξεκινάει από 56.000 και το Ε με τον ίδιο κινητήρα από ...57.000 ευρώ.
-
Κατάργηση a180 και πλέον η a class από 40k, όταν πέρσι μπορούσες να πάρεις a class με τα μισά σχεδόν λεφτά
-
Άρα 40.000 για ένα μέτριο Hatchback με ημιάκαμπτο και κινητήρα Ρενώ...μάλιστα...αγοράστε κορόϊδα!!
-
@dirtybit said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Κατάργηση a180 και πλέον η a class από 40k, όταν πέρσι μπορούσες να πάρεις a class με τα μισά σχεδόν λεφτά
Το θέμα είναι περίεργο. Να δούμε που θα καταλήξει όλο αυτό. Ίσως θα πρέπει να περιμένουμε τα κινέζικα για να μπορέσουμε να αγοράσουμε.
-
Συγνωμη μα απο αυτο που διαβαζω προκειται για μια μεγαλη αναβαθμιση σε ιπποδυναμεις με εισαγωγη υβριδικων τεχνολογικων σχηματων στο μοντελο Α class. Οτι διαβασα οδηγει σε κατακορυφη αυξηση της τιμης του αυτοκινητου και ειναι δικαιολογημενο. Προφανως πχ δεν θα υπαρχει προταση με χρηση του 1.5 dci της Ρενω. Ετσι δε θα δουμε μερκ με τιμη ρενω μεγκαν.
-
Και δεν θα έχει λόγο να πάρει κανείς πέραν των λήζινγκ Α κλάσε αφού πλησιάζει τις τιμές των μεγαλύτερων μοντέλων.
-
Φυσικα και θα εχει ενδιαφερομενους αρκετους. Εκεινους που δεν κανουν υποχωρησεις στα θελω τους μα επιθυμουν ενα αυτοκινητο σχετικα ευελικτο μεσα στην πολη, να χωρεί στο μετριων διαστασεων παρκιν, να εχει ομως ταξιδιαρικο χαρακτηρα και να διατηρει ολα εκεινα τα ποιοτικα ,τεχνολογικα χαρακτηριστικα που θα συναντονται και στα μεγαλυτερα μοντελα της φιρμας. Νταξ, μπαρ δε θα χει στο πισω χωρο των επιβατων μα παλι μερκ θα ειναι.
-
@spi_duster said in MERCEDES-BENZ FORUM:
Νταξ, μπαρ δε θα χει στο πισω χωρο των επιβατων μα παλι μερκ θα ειναι.
Μερκ και ημιάκαμπτος δεν πάνε μαζί, όταν ήτνα η 1η εταιρία στον κόσμο (το 1982) που έβαλε πολλαπλούς πίσω. Η Α κλας το μόνο που έχει από την κληρονομία της ΜΒ είναι το όνομα, τίποτε άλλο.
-
Υπερβολικος Φανη. Ειναι μερκ και σαν μερκ φτιαχνεται. Ο ημιακαμπτος οπωσδηποτε δεν ειναι η πιο καλη προταση αλλα το στησιμο ως αποτελεσμα μετρά. Το πρωτο ευρωπαικο αυτοκινητο που φορεσε ανεξαρτητη ηταν ο σκαραβαιος αλλα ηταν αποτυχια. Βαγγ θα μου πεις... Τα υλικα καθε μερκ ειναι απο το πανω ραφι.
Τα αμαξια της υπακουουν σε συγκεκριμενες προδιαγραφες. -
Υπερβολικος Φανη. Ειναι μερκ και σαν μερκ φτιαχνεται. Ο ημιακαμπτος οπωσδηποτε δεν ειναι η πιο καλη προταση αλλα το στησιμο ως αποτελεσμα μετρά. Το πρωτο ευρωπαικο αυτοκινητο που φορεσε ανεξαρτητη ηταν ο σκαραβαιος αλλα ηταν αποτυχια. Βαγγ θα μου πεις... Τα υλικα καθε μερκ ειναι απο το πανω ραφι.
Τα αμαξια της υπακουουν σε συγκεκριμενες προδιαγραφες.Διαφωνώ, αλλά ΟΚ....δεν θα μαλώσουμε για αυτό. Εϊναι πολύ μέτρια υλοποίηση και για εμένα ντροπιάζει το όνομα της εταιρείας που κάποτε έφτιαχνε τα καλύτερα αμάξια στον κόσμο!!
-
Τα αμαξια της υπακουουν σε συγκεκριμενες προδιαγραφες.Δεν ισχύουν αυτά.Οι προδιαγραφές τειθονται ανάλογα με τη κατηγορία .Στα καθημερινά αυτοκίνητα η MB δε κάνει απολύτως τίποτα διαφορετικό απο τα ανταγωνιστηκά μοντέλα.Το μονο σίγουρο είναι οτι με την Α klas έκανε οικονομία.Πολύ μέτριο μοντέλο και οι αναρτήσεις απο τα χειρότερα σημεία της.Και δε το λεω για τον ημιακαμπτο.Ολά τα Renault RS ημιακαμπτο έχουν και είναι θεικα στο δρόμο.
-
Δεν εχω λογο να επιμενω. Αλλωστε δεν το εχω οδηγησει.Μεσα που ειχα μπει στο σαλονι της το ειχα δει παρομοιο με Cla, Gla, Glb. Στην οδικη συμπεριφορα του δεν ακουσα παραπονα απο κατοχους επισης. Τωρα για το rs της ρενω, καμια σχεση με τα απλα σε στησιμο μηχανολογια. Ενα αλλο αυτοκινητο. Οπως αλλο ειναι και ενα amg A απο ενα απλο Α
-
Δεν εχω λογο να επιμενω. Αλλωστε δεν το εχω οδηγησει.
Ούτε εγώ. Αλλά ως επιβάτης για μια διαδρομή 100+χλμ μου άφησε πολύ άσχημη εντύπωση. Καθόλου άνετο, καμία σχέση με ποιότητα ΜΒ (σε ποιότητα καμπίνας, κύλιση κλπ.). Ήταν άλλο ένα C Hatch, ακόμα και η Κορόλα είχε πιο άνετη και ποιοτική ανάρτηση. Και μετά μπήκα σε Ε κλας και είπα "επιτέλους, η ΜΒ είναι εδώ"!!
-
Η GLA κι η EQA πάντως δεν είναι πραγματικές Mercedes σε θέματα ποιότητας κύλισης κι υλικών, ούτε τριγμών.
-
Οχι πως δε περιμενσ να το διαβσσω κι αυτο.
-
@spi_duster έχεις εμπειρία από άλλες Μερσεντές;
-
O κολλητoς μου ήταν υπεύθυνος εξέλιξης της 250e.
-
Πολυ καλο αυτο
-
@kostis20 said in MERCEDES-BENZ FORUM:
O κολλητoς μου ήταν υπεύθυνος εξέλιξης της 250e.
Την παραλαμβάνω τη Δευτέρα. Υπεύθυνος στο υβριδικό σύστημα;
-
Βασικά στο πάντρεμα του υβριδικού στο κιβώτιο και στο flywheel.Ειχαν παει ακόμα και στη Φιλανδία για χειμερινές δοκιμές.
MERCEDES-BENZ FORUM