-
Καλησπερα σε ολους ειμαι αναμεσα στα 2 αυτοκινητα τα οποια ειναι κοντα τιμολογιακα αλλα και βαση καταναλωσης Φορολογικα το υβριδικο υπερτερει αλλα σε επιδοσεις μηπως το disel εναι αρκετα καλυτερο Εδω σε θελω ..... σε σχεση με αλλα αυτοκινητα δεν με βλεπω οπως Q3 Η TIGUAN ΚΛΠ το μονο που ισως αξιζει να περιμενω ειναι το DS4 CROSS Η μεγα λαθος ΜΠΕΡΔΕΜΑ!!!!!!!!!!!!
-
Καλησπερα σε ολους/
ειμαι στη αναζητηση αμαξιου μερικους μηνες τωρα και σκεφτομαι για το mercedes A 180 d αυτοματο μοντελο απο το 2016 η το νεο του μοντελο που εχει απο το 2018 και μετα αυτο με ολα τα ηλεκτρονικα μεσα που εχει αν και ειναι σα διαστημικο,
θα ηθελα την γνωμη σας τι προτινεται?
τι προβληματα εχουν αν εχουν?
αξιζει η αγορα η να παω σε καπιο αλλο ?
πετρελαιο η βενζινη αυτοματο η χεροκινητο ?
-
Το πιο φτηνό που θα βρεις πάρε, θα σε καλύψει.
-
Καληπσερά, έχω μια cla c117 για την ακρίβεια και θέλω να κάνω mirroring το κινητό μου στην οθόνη που έχω το αμάξι ξέρετε κανένα gadget με μικρό κόστος να κάνω την δουλειά μου γύρω στα 100 με 200 ευρώ ?
Eυχαριστώ για τον χρόνο σας -
Καληπσερά, έχω μια cla c117 για την ακρίβεια και θέλω να κάνω mirroring το κινητό μου στην οθόνη που έχω το αμάξι ξέρετε κανένα gadget με μικρό κόστος να κάνω την δουλειά μου γύρω στα 100 με 200 ευρώ ?
Eυχαριστώ για τον χρόνο σαςΔιαλεξε για ολα τα γουστα
-
καλήμερα σε ολους
εχει καπιος απο εσας mercedes A180 d ?
το νεο μοντελο απο το 2019 και μετα
θα ηθελα εντυπωσεις να μοιραστουμε
-
#ase_ta_alonia_kai_piase_ta_salonia
#kalorizikon
-
Μετά από ενημέρωση του gatoz ξέρω σε ποιον ανήκουν και τα 2.
Το αστέρι είναι καινούριο και εύχομαι καλορίζικο. Πολλά και ασφαλή χιλιόμετρα!
-
Αν και τα δύο ανήκουν στον ίδιο και γνωρίζοντας κάποιον που είχε το dusterακι, τότε να ευχηθώ κι εγώ καλορίζικο το αστέρι!!
-
Καλορίζικο να ευχηθώ κι εγώ, ποιος ο λόγος να έχει κάποιος 2 ίδια αυτοκίνητα όμως;
-
To duster επιτέλεσε με αξιοπρέπεια το σκοπό του, ο κάτοχος εδω και καιρό έλεγε ότι θα πάρει κάτι πιο οδηγοκεντρικό. ΤΟ ΕΚΑΝΕ και μπραβο του!!!
ΠΡΟΦΑΝΩΣ και δεν είναι ίδια αυτοκινητα, ξέρω ότι υπάρχει χαοτική διαφορά στα μοτερ
-
Εαν είναι του γνωστού Νταστερά, κατάλαβα και εγώ! Όπως και να έχει, καλοτάξιδο εύχομαι!!
-
ναι αφτουνου ειναι, με 163. αυτοματουλα. με 7αρες μεν αλλα πολυ πραμα εξτρα πανω. φρεσκια, σπαρταραει ζμερινη. πρωτη βολτα για πιτογυρα, σάιμον τι αντιβιωση να παρει να του φυγει η νταστεριτιδα? ζιναντολ των 500 3 φορες τη μερα μετα το κατουρημα?
-
xaxaxaxaa, dusterιτιδα, χαχαχαχα
ζιναντολ των 500 3 φορες τη μερα xaxaxaxa
-
Δε με αφησε να κανω τπτ μονος μου. Αυτοματα φωτα, αυτοματοι υαλοκαθαριστηρες αυτοματες οι ταχυτητες και παει λεγοντας. Παλι καλα που δε μου αρπαξε και κατι σουβλακιωνες που πηρα για το σπιτι. Με χαλασε το σενσιτιβ και το γυρισα στανταρακι. Διαφορετικα γκρινιαζε καθε φορα που πλησιαζα αλλο αυτοκινητο ή πεζοδρομιο. Το κομφορτ μουδ μου παει. Το αλλο το αγονιαρικο με ζοριζει. Αμαν να βλεπω να φτανει τις κοκκινες για ψηλου πηδημα. Λατρεψα το χολδ. Απλα πρεπει να συνηθησω να πατω μονο γκαζι ή φρενο με το δεξι. Αν συνεχισει ετσι θα μαλωσουμε. Ολα μεσα φωσφοριζουν τη νυχτα εκτος απο μενα. Χριστουγενιατικο δεντρο και εσυ απλα αλλαζεις χρωματα. Οχι καταναλωση δεν ειδα. Λαικ τα φωτακια στις πορτες και τα χρωμια στους μασπιεδες γιατι ως γνωστο τη νυχτα δε ξερεις τι θα πατησεις αν δε βλεπεις. Τα λεντοφωτα εξαιρετικα. Συμφωνησε και η αλεπου που συναντησα. Αυτη δε μιλιωτανε και τωρα λες και εψαχνε για κουβεντα. Αυτα τα πρωτα απογοητευτικα σχολια απο το γερμανικο ρενω. Το αλλο το ρενω το ρουμανικο θα το κρατησω . Δεν το αλλαζω ειναι συντροφος. Δε θα χωρισουμε για την ξανθια πιτσιρικα. Αυτουνη με το ραφαλ το 3008 κοιταζα εως οτου αποφασισα. Αν θελω να δω τι εχασα εχει καλος φιλος σε λιγο και θα μου δειξει. Thanks a lot a tutti.
-
Καλορίζικο να είναι ...
-
Thamks criu!
-
Καλορίζικο και να το χαρείς !!! Μεγάλο κόντραστ τα δύο οχήματα. Αναμένουμε επιπλέον εντυπώσεις αφου ρονταριστείτε !
-
[quote=gatoz]
ναι αφτουνου ειναι, με 163. αυτοματουλα. με 7αρες μεν αλλα πολυ πραμα εξτρα πανω. φρεσκια, σπαρταραει ζμερινη. πρωτη βολτα για πιτογυρα, σάιμον τι αντιβιωση να παρει να του φυγει η νταστεριτιδα? ζιναντολ των 500 3 φορες τη μερα μετα το κατουρημα?
[/
-ίτιδα [ítiδa] : επίθημα για το σχηματισμό θηλυκών ουσιαστικών παράγωγων από ουσιαστικά· δηλώνει φλεγμονή ή ασθένεια στην περιοχή που δίνει η πρωτότυπη λέξη· (πρβ. -ίτης 3): (αμυγδαλές) αμυγδαλίτιδα, (κόλπος) κολπίτιδα, (λάρυγγας) λαρυγγίτιδα, (φάρυγγας) φαρυγγίτιδα, (φλέβα) φλεβίτιδα.
[λόγ. -ίτις, μεταπλ. -ίτιδα < αρχ. μετουσ. επίθημα θηλ. ουσιαστικοπ. επιθ. (ενν.: νόσος) -ῖτις, δηλωτικό πάθησης: αρχ. ἀρθρ-ῖτις (
-
Καλοτάξιδο Σπύρε!
MERCEDES-BENZ FORUM