-
Γράφει κάτω ψηφιακά την ταχύτητα ,ρύθμιση είναι στο X2 ή κάτι από extra στον εξοπλισμό ; Kάποια video που είδα σχετικά με ταχύτητα δεν την βγάζουν έτσι ,αλλα απλά με τους δείκτες καταλαβαίνεις.
-
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Γράφει κάτω ψηφιακά την ταχύτητα ,ρύθμιση είναι στο X2 ή κάτι από extra στον εξοπλισμό ; Kάποια video που είδα σχετικά με ταχύτητα δεν την βγάζουν έτσι ,αλλα απλά με τους δείκτες καταλαβαίνεις.Ο Δημήτρης έχει τον εκτεταμένο πίνακα οργάνων λόγω του πακέτου με τη μεγάλη οθόνη το ναβι κλπ.
Στον απλο πίνακα η ψηφιακή ένδειξη ταχύτητας εμφανίζεται με ένα απλο coding μέσω software από κινητό. -
Ο χρήστης Karas έγραψε:
Γράφει κάτω ψηφιακά την ταχύτητα ,ρύθμιση είναι στο X2 ή κάτι από extra στον εξοπλισμό ; Kάποια video που είδα σχετικά με ταχύτητα δεν την βγάζουν έτσι ,αλλα απλά με τους δείκτες καταλαβαίνεις.τη γράφει κανονικά
-
Πού φτάσαμε ρε παιδιά, δίλιτρο suv να σταματάει στα 250 λόγω κόφτη. Ο οποίος βέβαια βγαίνει πολύ εύκολα. Επίσης με ένα απλό remap παίρνει εύκολα άλογα και ροπούλα. Οι περισσότεροι σύγχρονοι turbo δίλιτροι φτάνουν τα 300 άλογα πανεύκολα και αξιόπιστα.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ωρε μαγκα μου φωτα.
Για αυτο πατε αερα βραδιατικα με τα σουβ σας ετσι;
Μερα είναι για εσας
Τα lazer είναι;Εγω ουτε τα μισα δεν βλεπω με τις αλογονου εργοστασιακες
-
Είναι η μεγάλη σκάλα στα led. Και ναι, η διαφορά από τα αλογόνου είναι αρκετά μεγάλη. Εγώ είδα μεγάλη διαφορά με τα adaptive bi xenon του kuga σε σχέση με όλα τα αυτοκίνητα που είχα πριν.
Στάλθηκε από το SM-G950F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Lap έγραψε:
Ωρε μαγκα μου φωτα.Για αυτο πατε αερα βραδιατικα με τα σουβ σας ετσι;
Μερα είναι για εσας
Τα lazer είναι;Εγω ουτε τα μισα δεν βλεπω με τις αλογονου εργοστασιακες
δεν έχει λέιζερ, τα λεντ είναι. Αλλά μάλλον στη φωτό δείχνουν παραπάνω καλά από ότι είναι στην πραγματικότητα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων, δε λέω ότι είναι άσχημα. Σαν παρατήρηση σε όλα γενικότερα τα φώτα(εσωτερικά-εξωτερικά) των σύγχρονων αυτοκινήτων έχω να πω ότι είναι κουραστικά σε καταστάσεις παρα πολύ γρηγορης οδήγησης τη νύχτα. Εγώ 4-5 φορές που έχω δοκιμάσει να κινηθώ πολύ γρήγορα σε επαρχιακά(σκοτεινά )κομμάτια με οθόνη, head-up, αυτόματη σκάλα μεγάλων, ταμπλό με ενδείξεις πολλές, ατμοσφαιρικό φωτισμό, έχω καταλήξει μετά από 2-3 γρήγορες στροφές αποπροσανατολισμένος από τα πολλά φώτα που μου τραβάνε το μάτι και στο τέλος καταλήγω με τα πάντα κλειστά εκτός από το ταμπλό που το έχω και αυτό πολύ χαμηλωμένο. Στην Αθήνα μέσα με την τεράστια φωτορύπανση όλα αναμμενα και δεν ενοχλεί τίποτα. Περί ταχύτητας και σαβ που γράφει ένας φίλος, ναι εχουνε προχωρήσει τα σαβ πολύ. Μπορούνε να κινηθούνε με ταχύτητες σεντάν, χατσμπσκ και όχι τζιπ πλέον. Στο δικό μου, και είμαι σιγουρος όχι μόνο στο δικό μου, τα 160-180 σε ταξίδι είναι της πλάκας και ξεκούραστα, 2500-3000 στροφές, δεν ακούς τίποτα μέσα.
-
Καλές οι επιδόσεις ,αλλά και Ελληνικοί δρόμοι,άσχετοι οδηγοί,πολλα σαραβάλα στο δρόμο απο συντήριση,πολλά ανασφάλιστα.Στα εξωτερικα φώτα εκτός απο θέμα γούστου,αποψεις αναφέρουν και τσιγκουνιες για το κοστος.Αρκετα led φώτα έχουν πιο κοντό φωτισμό σε σχέση με κάποια xenon ,και άλλα κουράζουν με το πολυ άσπρο στο χρώμα.Αντίθετα τα εσωτερικά για ατμόσφαιρα ειναι υποτίθεται από έρευνες ότι χαλαρώνουν τον οδηγό κάποια χρώματα.Τωρα με διαφήμιση σε οτιδήποτε ολα καλα ειναι,ευκαιρία να τα χρεώνουν εχτρα.
-
Καλησπερα, εχουμε καλο συνεργειο για BMW κοντα στο κεντρο η στα νοτια προαστια;
Πηρε φιλος ενα 330 με 120κ χλμ σε τιμη τσαμπα και θελει καποια μαζεματα (αμορτισερ τακακια μπροστα δισκοπλακες ενα γενικο σερβις ισως μπουζια) και δε ξερω τι αλλο και επειδη το κοστουμι θα βγει σιγουρα γερο ψαχνει συνεργειο που θα κανει καλη δουλεια. Αν εχετε ιδεες γραψτε η στειλτε κανενα πμ πρακαλω.
-
Έφερε εχτές την Χ7 ο Σπανός...το αυτοκίνητο είναι ΤΕΡΑΣ!! Απίστευτο μέγεθος, τόσο εξωτερικά όσο και εωτερικά. Μέσα (ειδικά πίσω) είναι πραγματική λίμο με τρελλά γκάτζετ (μέχρι και τα κουρτινάκια παραθύρω και οροφής ρυθμίζονται από τους επιβάτες) και φυσικά όλα τα καθίσματα πέφτουν ηελκτρικά για να μπορείς εύκολα να ρυθμίσεις τον χώρο αποσκευών, το αμάξωμα χαμηλώνει με ένα κουμπί για να φορτώσεις ογκώδη βαριά αντικείμενα κλπ.
Ακόμα και οι 22αρες ζάντες φαίνονται σχετικά μικρές και φυσικά το βάρος των σχεδόν 2.5 τόνων δεν αστειεύεται!!
Αρχική τιμή της xDrive 30d €117.000 αλλά εύκολα προσθέτει €40-50.000 έξτρα εξοπλισμό (γιατί αλλιώς δεν λέει είναι η αλήθεια), όπως φάινεται και στην τελική τιμή των €164.000 της συγκεκριμένςη έκδοσης.
-
Τη 520d xdrive αριστερά την οδήγησα μετά το καφέ..
Οκ δεν έχει και καμιά τρελή διαφορά από τη προηγούμενη γενιά f10 που είχε ο φίλος και την άλλαξεστα 110000km χωρίς καμία βλάβη!
Ο κινητήρας παραμένει λίγος.
Το εξωτερικό design μου αρέσει πολύ περισσότερο βέβαια σε σχέση με την αχωνευτη μούρη της F10.
Η M3 δεξια μου άρεσε περισσότερο βέβαια...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Τσεχια?
-
Ναι Πράγα...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
2 φορες εβαλα βενζινη απο κοντινο βενζιναδικο. Δεν ειμαι σιγουρος οτι επαιξε τον καθοριστικο ρολο, αλλα λιγες μερες μετα χαιρετησε ο ενας πολ/στης.
Σκεφτομαι να παρω εναν να τον εχω καβατζα στο πορτ. Μπαγκαζ. -
Δεν συσχετίζεται ο πολ/στης με την βενζίνη.
-
Ουδεμια σχεση; Θεμα ποιοτητας του πολ.στη κ μονο;
Αν ειναι ετσι, ορθα λεω να παρω εναν να τον εχω. -
Ο πολ/στης δίνει ρεύμα στο μπουζί απλά. Δεν έχει επαφή με το καύσιμο μείγμα.
Και να τον πάρεις, θα τον αλλάξεις μόνος σου; Αν ναι, πάρε. Αν όχι, δεν έχει νόημα. -
Πολλοί κάτοχοι BMW δυστυχώς έχουν μάθει να τους αλλάζουν μόνοι τους λόγω συχνότητας της βλάβης....
-
Σε αυτό στάθηκα τυχερός. Μπορεί να καταστράφηκε όλο το αυτοκίνητο από πλημμύρα, αλλά πολλαπλασιαστής δεν με πρόδωσε ποτέ...
-
Οι πολ/στες κ μπεκ ειχαν προβληματα στις προηγουμενες γενιες.
Ο τεχνικος μου ειπε οτι λογω κακου καυσιμου, βραχυκυκλωνει/υπερθερμαινεται το μπουζι κ ανεβαζει κ την θερμοκρασια του πολ/στη.
BMW FORUM