-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Ευχαριστώ όλους για τις πληροφορίες και την βοήθεια.Τελικά μετά από πολύ σκέψη, δοκιμές και τεστ drive, Αγοράστηκε η 420 2.0D Grand Coupe
Μαύρο με τα σπορ καθίσματα, διευρυμένο πίνακα, μεταχειρισμένο 12/2016 με 7.000 χιλιόμετρα από Γερμανία.Το ερώτημα είναι, έχουμε κάποια σύσταση για την μεταφορά ? ( είναι στον βορρά κοντά Αμβούργο. )
Πανέμορφο αμάξι! Καλοτάξιδο φίλε!
-
Σας Ευχαριστώ !
Βρήκα μία μεταφορική 900 + ΦΠΑ και άλλη μία 800 + ΦΠΑ.
Ο πρώτος μπορεί λέει να το φορτώσει Δευτέρα-Τρίτη , ενώ ο άλλος θέλει λέει κάνα 10 ήμερο ...
Όποιος έχει κάνα γνωστό ας στείλει μήνυμα@giannis3011 Στην ερώτηση σου νομίζω ότι ο εκτελωνισμός πάει βάση της αξίας και όχι του σχήματος.
@Andreas61971 ... λες ... -
Παιζει ρολο στην απομειωση λογω παλαιοτητας για τον υπολογισμο του τελωνειου ο τυπος του οχηματος...στα σενταν πχ ειναι μεγαλυτερη απο οτι στα κουπε...
Στάλθηκε από το LG-H850 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Όπως είπα δεν το ξέρω γιατί έχω απαλλαγή από το ΕΤΤ
-
Συμβαίνει τώρα!
Έτσι για γούστα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Τελικά μετά από πολύ σκέψη, δοκιμές και τεστ drive, Αγοράστηκε η 420 2.0D Grand Coupe
Μαύρο με τα σπορ καθίσματα, διευρυμένο πίνακα, μεταχειρισμένο 12/2016 με 7.000 χιλιόμετρα από Γερμανία.Πωπωπω! Με το καλό, με το καλό. Πραγματικά αμάξι-κόσμημα. Φωτογραφίες με το που πατήσει ρόδα στην πατρίδα!!
-
Βάζεις μέσα γυναίκα και παιδιά και πας μια βόλτα στην άκρη της Ελλάδας από λίγο έως πολύ γρήγορα και βγαίνουν αυτοί ξεκούραστοι και ατσαλακωτοι και εσύ ευχαριστημένος.
Στο Σπανό στη Συγγρού είσαι ΣπύροSent from my Mi A1 using Tapatalk
-
Ο χρήστης spyrosK έγραψε:
Συμβαίνει τώρα!
Έτσι για γούστα...
To έχω πει, μια μέρα θα ήθελα να έχω μια τέτοια, το πολύ για Ε60 με κόβω να 'αντέχω', αλλά μια χαρά μου φτάνει και αυτή
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Στο Σπανό στη Συγγρού είσαι Σπύρο
Ναι...πήγε να ψωνίσει νέο οικογενειακό όχημα!
-
Ο χρήστης nickthetrib έγραψε:
Βάζεις μέσα γυναίκα και παιδιά και πας μια βόλτα στην άκρη της Ελλάδας από λίγο έως πολύ γρήγορα και βγαίνουν αυτοί ξεκούραστοι και ατσαλακωτοι και εσύ ευχαριστημένος.
Στο Σπανό στη Συγγρού είσαι ΣπύροSent from my Mi A1 using Tapatalk
Ε ναι που άλλου θα την έβλεπα...
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Ευχαριστώ για τα καλά λόγια ... Η αλήθεια είναι ότι για την 520 είχα ξεκινήσει αλλά μου έμοιαζε 'μεγάλη' και από την άλλη την 3άρα την έβρισκα 'μικρή' ... τελικά με κέρδισε το σχήμα της 4άρας και το εύκολο και βολικό πορτμπαγκάζ.
Στο παρατσάκ έφτασα κυριολεκτικά το ακύρωσα τελευταία στιγμή, την αγορά μίας Giulia επειδή δεν είχε αυτόματο κιβώτιο.
Στα μεταφορικά, βρήκα τελικά στα 900+ΦΠΑ και μέσα στην ημέρα θα ξέρω πότε θα γίνει η παραλαβή.
Υπολογίζω ( αν εν κάνω λάθος ) 10-12 μέρες με τον εκτελωνισμό.Έχει κάνει κανείς αναβάθμιση Οθόνης κεντρικής κονσόλας στην 10άρα να μου προτείνει κάποιο συνεργείο,
Επίσης έχεις βάλει κανείς μετά την αγορά camera parking ? -
Από εχθές την έχω στα χέρια μου ....
-
Καλοτάξιδη και να σου χαρίσει πολλά χαμόγελα!
ΥΓ: Αναμένουμε φωτο!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Από εχθές την έχω στα χέρια μου ....Καλοτάξιδη να είναι!
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
Έχει κάνει κανείς αναβάθμιση Οθόνης κεντρικής κονσόλας στην 10άρα να μου προτείνει κάποιο συνεργείο,
Επίσης έχεις βάλει κανείς μετά την αγορά camera parking ?Καλοτάξιδη!
Δες στο παρακάτω link https://exclusivecarauto.com/series-c-7 ... 678cf0e5d2
Εχουμε αγοράσει 5 άτομα από αυτόν σε Χ1 και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι!
Για τοποθέτηση με 50 περίπου ευρώ σε ηλεκτρολογείο καθάρισες !
Δεν θέλει coding!
https://www.youtube.com/channel/UC_gaoX ... subscriber -
4.4.4 με 1 gb ram; Θα πρότεινα να ψάξεις για κάτι ποιο γρήγορο και με νεότερο android
-
Ο χρήστης Infide1 έγραψε:
4.4.4 με 1 gb ram; Θα πρότεινα να ψάξεις για κάτι ποιο γρήγορο και με νεότερο androidΚαι εγώ τα ίδια έλεγα όταν το ειχα πρώτοδει από άποψη σπεκς αλλά τελικά είναι απόλυτα optimized και κάνει άριστα τη δουλειά του.
Δεν το θες για tablet αλλά για να παίζουν σωστά 2-3 πράγματα.
Έχει δοκιμαστεί χωρίς προβλήματα, άριστο integration με το μαμα σύστημα και χειριστήρια και εκπληκτικό αισθητικό αποτέλεσμα.
Δες και τα βιντεάκια να καταλάβεις. -
Ευχαριστώ ...
Και εμένα η αλήθεια είναι ότι μου φαίνονται λίγα τα χαρακτηριστικά ... αλλά αν το έχεις δουλέψει και είναι ΟΚ πάω πάσο.
Υπάρχει άλλη επιλογή ? αντίστοιχη λίγο καλύτερη μέχρι 800 ?Έχει να προτείνει κάποιος εγκαταστάτη στην Αθήνα ?
-
Στην Ελλάδα πουλάνε 1000 αυτά που σου έδειξα.
Αν το πάρεις από έξω μετά υπάρχουν ηλεκτρολόγοι που με 40-50 ευρώ στο τοποθετούν. Δεν είναι κάτι τρομερά δύσκολο. Στις Χ1 τα βάλαμε ωε τώρα μόνοι μας (βασικά ένας από την παρέα που ξέρει και οι υπόλοιποι βοηθοί)
Μέχρι τέλος του χρόνου μάλλον θα βγουν και με Android 7 και 2 gb ram. -
https://www.drive.gr/news/kosmos/bmw-pl ... e-2-series
Τι νόημα θα έχει αν βγάλει και τη σειρά 2 μπροστοκίνητη μετά? Χάνει την παροχή ενός μικρού πισωκίνητου αυτοκινήτου, αναγκαστικά θα ανεβαίνεις σε κατηγορία και κοστολόγιο για πισωκίνητο κουπέ ή κάμπριο...
Στάλθηκε από το SM-T335 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
BMW FORUM