Απορώ που το συζητάμε κιόλας.
Εννοείται πως η συγκεκριμένη 114 αποπνέει περισσότερο κύρος ακόμη και από ένα Megane GT line με τα πάντα όλα επάνω και ας φτάνει τα 40.000€ για το 90% του κόσμου που δεν γνωρίζουν αρκετά πράγματα από αυτοκίνητα.
Εμένα ο προβληματισμός μου όμως έγκειται στο γεγονός πως κάποιος στην Ελλάδα της κρίσης αναζητά ακόμη ένα αυτοκίνητο που θεωρητικά προσδίδει κύρος.
Δεν αποτελεί πλέον μειονέκτημα η απόκτηση ενός τέτοιου αυτοκινήτου από επαγγελματίες και στελέχη επιχειρήσεων;
Ειδικά στην επαρχία ένας νέος, ή καποιος οικογενειάρχης επιχειρηματίας , δικηγόρος , γιατρός , μηχανικός , κλπ. θα χάσει την μισή του πελατεία ή θα πάει το πιστόλιασμα οφειλών σύννεφο αν επιλέξει ένα καλό καινούργιο Mercedes , BMW , Volvo , Audi κλπ.
Κάνω λάθος ;
Νομίζω πως οι περισσότεροι πλεον θα εμπιστευτούν και θα συμπαθήσουν αρχικά πιο πολυ έναν σοβαρό επαγγελματία όταν δουν πως οδηγεί ένα ωραίο duster ή SX4 από κάποιον που μοστραρει μια GLA ή μια X1 κάτω από το γραφείο του ή στο πάρκινγκ του μαγαζιού του.
Όχι πως και η λογική αυτή είναι σωστή αλλά λόγω κρίσης έχουν αντιστραφεί οι καταστάσεις.
Θεωρώ πως τα τελευταία χρόνια έχουν επαναπροσδιοριστεί οι προτεραιότητες για όλους , τα πρέπει έχουν έρθει πιο κοντά στα θέλω μας και έχουν όλοι προσγειωθεί στην πραγματικότητα και αυτό είναι το μόνο θετικό της κρίσης κατά την άποψη μου.
Sent from my Mi Note 2 using Tapatalk