-
Το ΤΤ με τα 230αλογα τι το συμπεριλαβανε;
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
http://www.drive.gr/news/nea-montela/ne ... ira-1-2018
πίσω ακόμη δεν..., αλλά μπροστά
-
Πολύ όμορφο από μπροστά, όντως!!
-
Κούκλα!!
ΥΓ: Πάλι καλά που πρόλαβα να πουλήσω την δικιά μου, γιατί ήδη είχε πέσει η τιμή με το facelift, τώρα που ανακοινώθηκε και νέο μοντέλο, θα την πουλούσα στα τάρταρα!!
-
Δεν νομιζω. Οι πισωκινητες 1 θα ειναι συλλεκτικες στο μελλον.
-
...οπως εγινε και η 1-series coupe E82...(NOT)
Τα μονα 'μικρα' πισωκινητα Bmw που θα γινουν συλλεκτικα ειναι η 1Μ (αυτη εγινε ηδη...)
και μετα απο καμποσα χρονια η Μ2...Οι υπολοιπες 'απλες' 1-series (και λιγοτερο η 2-series) βγαινουν σε τοσο μεγαλη παραγωγη και εχουν κυριολεκτικα 'βρωμισει' -ακομα και στην χωρα μας- ως η πρωτη επιλογη στα Leasing (η fl 116d) . Περισσοτερο συλλεκτικο βλεπω να γινεται το Volvo V40 που μαλλον δεν θα βγει αντικαταστατης του...
-
Η τωρινή f/l με ένα καλό κινητηρακι είναι [emoji7]
Αν και έφτασα κάποτε ένα κλικ από την παραγγελία της 116 ΜΚ1 λόγω πίσω κίνησης δεν νομίζω ότι η επόμενη που θα έχει κίνηση μπροστά θα χάνει σε κάτι τουλάχιστον στις μαζικές εκδόσεις.
Και οι τωρινες πισωκινητες '116' δεν είναι τα απόλυτα fun to drive BMW ... -
Απολυτα δεν ειναι αλλα αν καταλαβαινεις την πισωκινηση ειναι πολυ ποιο ευχαριστα στον δρομο απο αντιστοιχα μπροστοκινητα τυπου Golf.
-
Ο χρήστης wantone έγραψε:
Απολυτα δεν ειναι αλλα αν καταλαβαινεις την πισωκινηση ειναι πολυ ποιο ευχαριστα στον δρομο απο αντιστοιχα μπροστοκινητα τυπου Golf.Όχι όμως από προσθιοκίνητα τύπου Giulietta.
-
Στο τελος δε θα μεινει τιποτ ορθιο.. ολα ιδια θα γινουν.. προσθιοκινητη και η νεα 1 λοιπον
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Απολυτα δεν ειναι αλλα αν καταλαβαινεις την πισωκινηση ειναι πολυ ποιο ευχαριστα στον δρομο απο αντιστοιχα μπροστοκινητα τυπου Golf.
Όχι όμως από προσθιοκίνητα τύπου Giulietta.
Ενα Giuletta που ειχα οδηγησει τιποτα το ιδιαιτερο δεν ηταν.. οκ ηταν το ντηζελ. Επισης σχεδιαστικα το ταμπλω ηταν χαλια καμμια σχεση με 147.
-
Ενα Giuletta που ειχα οδηγησει τιποτα το ιδιαιτερο δεν ηταν.. οκ ηταν το ντηζελ. Επισης σχεδιαστικα το ταμπλω ηταν χαλια καμμια σχεση με 147.
Ε καλά, η προσωπική άποψη ενός ατόμου δε λέει κάτι. Εγώ πάλι μια ντίζελ QV line που οδήγησα ήταν ότι καλύτερο έχω οδηγήσει σε αυτοκίνητα της κατηγορίας. Σκέψου κιόλας ότι υπάρχουν άλλοι που τους αρέσουν οδηγικά τα Opel ή τα Toyota
-
Έχει αρκετή διαφορά το ντήζελ (ιδίως αν οδήγησες το παλιό,με τα 105 άλογα) με βενζίνη.Eίχα 147 (1.6 120hp exclusive) για 4 χρόνια και Giulietta (1.4multiair 170hp) για 6μησι χρόνια.Οδήγησα σε testdrive προ 2ετίας μια ΒΜW fl 116i (με συνοδηγό υπάλληλο της εταιρίας και για 10-15min.)
Το τιμόνι της 147 είναι σημαντικά καλύτερο κι από τις άλλες δύο (όμως της giulietta μου έδινε αίσθηση μισό κλικ καλύτερη από της bmw). Σαν κράτημα κι αίσθηση οδήγησης για να είμαι ειλικρινής δεν μπορώ να πω πολλά για την 116,αλλά πιστεύω πως δε θα υπολείπεται της Giulietta η οποία ήταν καλύτερη της 147, μου έδινε μια αίσθηση πως πάταγε πιο σταθερά,πιο βαριά στην άσφαλτο.
Για το εσωτερικό συμφωνώ εν μέρει σε όσα λες (ο.κ. κι εμένα μου άρεσε περισσότερο της 147 με τα μπεζ αλκαντάρα,όμως όχι και χάλια),αλλά και το εσωτερικό της 1 -εξαιρουμένου της οθόνης infotainment- δε με εντυπωσίασε.
Γενικά,από ευρωπαϊκες μάρκες ΑR,BMW και Ford τις θεωρώ πιο fun to drive. -
Όχι όμως από προσθιοκίνητα τύπου Giulietta.
Η Giulietta έχει πιο γρήγορο τιμόνι, καλύτερο turn in και καλύτερο έλεγχο αμαξώματος σε σχέση με την 1. Η 1 το μόνο που είχε ήταν η πίσω κίνηση και το χάνει κι αυτό. Λέγεται δε ότι η επόμενη Giulietta θα είναι πισωκίνητη. Θα την γλεντήσει δηλαδή την 1, όπως η Giulia γλεντάει την 3άρα.
-
Απολυτα δεν ειναι αλλα αν καταλαβαινεις την πισωκινηση ειναι πολυ ποιο ευχαριστα στον δρομο απο αντιστοιχα μπροστοκινητα τυπου Golf.Η διαφωνία μου είναι ότι στα 100 ή 120 άλογα από μόνη της η πίσω κίνηση δεν λέει τίποτα. Αντε μια τεχνιτη υπερστροφη και διόρθωση για εφέ σε πλατεία.
Αντίθετα σε μια 120, 125 ή στην Μ (δεν γνωρίζω τις τωρινες εκδόσεις της) η πίσω κίνηση είναι το υπερατου.
Το ίδιο ισχύει και στην Giuletta. Όσο και καλό στήσιμο να έχει η 105αρα diesel, με την QV ή τις μικρότερες 150/170 θα δει κάποιος τα χαρίσματα αυτού του στησιματος και όχι με τα 105 άλογα.Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Η Giulietta έχει πιο γρήγορο τιμόνι, καλύτερο turn in και καλύτερο έλεγχο αμαξώματος σε σχέση με την 1. Η 1 το μόνο που είχε ήταν η πίσω κίνηση και το χάνει κι αυτό. Λέγεται δε ότι η επόμενη Giulietta θα είναι πισωκίνητη. Θα την γλεντήσει δηλαδή την 1, όπως η Giulia γλεντάει την 3άρα.
Τώρα...μη γίνεσαι κακός!
-
Ο χρήστης cosneo έγραψε:
Η διαφωνία μου είναι ότι στα 100 ή 120 άλογα από μόνη της η πίσω κίνηση δεν λέει τίποτα. Αντε μια τεχνιτη υπερστροφη και διόρθωση για εφέ σε πλατεία.
Αντίθετα σε μια 120, 125 ή στην Μ (δεν γνωρίζω τις τωρινες εκδόσεις της) η πίσω κίνηση είναι το υπερατου.
Το ίδιο ισχύει και στην Giuletta. Όσο και καλό στήσιμο να έχει η 105αρα diesel, με την QV ή τις μικρότερες 150/170 θα δει κάποιος τα χαρίσματα αυτού του στησιματος και όχι με τα 105 άλογα.Στάλθηκε από το SM-G903F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Διαφωνω, οκ καλυτερα να εχεις 300 αλογα αλλα και τα Μιατα των 120 αλογων μια χαρα εκμεταλευονται την πισωκινηση. Το θεμα ειναι να ξερεις τι οδηγας.
-
το Σαββατο πετυχα μαζι μια 125d και μια 420d.
Εκπληκτικα γρηγορη η 125d, ακομα και με το ττ να ημουν πιστευω παλι στο βαθος θα με αφηνε.
Η 420d πολυ ομορφο και ολοκληρωμενο αμαξι ρε γμτ, κριμα η μοδα των SUV που μας εχει κανει και 'σνομπαρουμε' αυτη την κατηγορια αμαξιων. -
Χθες πραγματοποιηθηκε σερβις inspection II στο Χ3(133.000 χιλιομ).Αλλαχθηκαν τα μπουζι,λαδια,φιλτρο καμπινας και air condition.Συνολικο κοστος υστερα απο εκπτωση στα 330 ευρω.Λαδια πηγα τα δικα μου (τα αγορασα εγω δηλ).Ο αρχιμηχανικος ειπε να μη γινει και αλλαγη λαδιου στο αυτοματο κιβωτιο επειδη δεν δημιουργειται προβλημα στις αλλαγες ταχυτητων και επειδη πρεπει να αλλαχθει και το φιλτρο εκτος απο το λαδι,κοστος που ανεβαινει ψηλα (500 + ευρω).
Με την ευκαιρια μπηκα στο εσωτερικο της νεας 530 M,πολυ ομορφο και πολυτελες εσωτερικο αλλα πολυ ακριβη για αυτοκινητο 2000 κυβικων,60000 ευρω + -
Δλδ αν καταλαβα καλα πληρωσες 330e για το λεγομενο ''μικρο'' σερβις?
BMW FORUM