-
@chrisk6 said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Σε VDSL απλα θα σου δωσουν παραπανω χωρις να ερθει κανει σπιτι προφανως.
Ακριβώς σε αυτό ελπίζω.
-
@storm said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Ακριβώς σε αυτό ελπίζω.
Μην ελπιζεις ετσι ειναι.
Εγω απο 50 σε 100 και μετεπειτα σε 200 μονο απο το τηλεφωνο μιλησα. -
Καταιγίδα, βαλτον μέχρι το χωλ μια πρίζα εκεί θ έχεις, φέρε την οπτική απ' έξω με μια μικρή τρυπουλα στον τοίχο πάνω από την πορτα και τελείωσε η υπόθεση. Σε καταλαβαίνω. Και εμένα δεν μου αρέσουν που μπαίνουν σπίτι μου για εργασιες. Μια ώρα εργασία, δέκα ώρες καθαρίζω. Ακομα και τους τοίχους λερώνουν.
-
Ακριβώς σε αυτό ελπίζω.
Μην ελπιζεις ετσι ειναι.
Εγω απο 50 σε 100 και μετεπειτα σε 200 μονο απο το τηλεφωνο μιλησα.Ειλικρινής ερώτηση , είναι εφικτή τέτοια ταχύτητα χωρίς οπτική ίνα , με διατήρηση του χαλκού;
-
Στα 100 νομίζω ναι. Ειναι. Ειδάλλως πας στα reapeter.
Άκυρο λάθος, με οπτική ειναι απ' έξω και καλώδια ρεύματος σπιτιού ναι είναι
-
This post is deleted! -
Βασικά 99 δίνουν με καλώδια σπιτιού. Τσεκαρισμενο
-
@lap said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Καταιγίδα, βαλτον μέχρι το χωλ μια πρίζα εκεί θ έχεις, φέρε την οπτική απ' έξω με μια μικρή τρυπουλα στον τοίχο πάνω από την πορτα και τελείωσε η υπόθεση. Σε καταλαβαίνω. Και εμένα δεν μου αρέσουν που μπαίνουν σπίτι μου για εργασιες. Μια ώρα εργασία, δέκα ώρες καθαρίζω. Ακομα και τους τοίχους λερώνουν. Αλλά φταίω και εγώ που φωνάζω το spiderman να κάνει εργασίες στα ρεπό του
Σιγά μην του δείξω και το υπνοδωμάτιο ή και να τον κεράσω και κανένα τσοκολατάκι.
Εγώ την διαδικασία την σκέφτομαι και την θέλω ως εξής:
(α) τηλεφωνική συννενόηση
(β) αποστολή ΔΩΡΕΑΝ VDSL WiFi Router στην εργασία μου.
(γ) παραλαβή ΔΩΡΕΑΝ VDSL WiFi Router στην εργασία μου.
(δ) ενεργοποίηση VDSL χωρίς επισκέψεις, τρυπάνια, κατσαβίδια, κανάλια, στόκους, βίδες, ταινίες, σκούπες, φαράσια, συνεργεία καθαρισμού
(ε) ενεργοποίηση VDSL WiFi Router στο σημείο που έχω και τον ADSL Router
(στ) καφές ζεστός ΝΕS και ξεκούραση με νέα ταχύτητα και τέλος και γεια σας και μην τον είδατε...και πολύ ασχολήθηκα. -
Αμήν!!!
-
@cirus said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
@civil357 said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Ακριβώς σε αυτό ελπίζω.
Μην ελπιζεις ετσι ειναι.
Εγω απο 50 σε 100 και μετεπειτα σε 200 μονο απο το τηλεφωνο μιλησα.Ειλικρινής ερώτηση , είναι εφικτή τέτοια ταχύτητα χωρίς οπτική ίνα , με διατήρηση του χαλκού;
μεχρι τα 100 είναι εφικτο με χαλκό, παραπάνω μονο με οπτική
Δεν μου το είπανε ποτέ!!!!! Να έχει να κάνει με την περιοχή; Δε νομίζω... Ωραίοι , και τώρα λογικά είμαι δέσμιος της οπτικής ίνας , κοινώς για δύο χρόνια η συγκράτησης της τιμής σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κλασικά μετά ενδεχομένως να σου πεί πλέρωνε....
Ερώτησης ,μπορείς να γυρίσεις στο χαλκό στο μέλλον; Ο οτετζής δεν ήξερε να μου απαντήσει , θα μου πείς η τεχνολογία πάει μπροστά , σα να γυρνάς στα καρμπιρατές ένα πράγμα, έτσι ενημερωτικά αν γνωρίζει κανείς
-
@lap said in Τι συνδεση ADSL και απο ποιαν εταιρια να κανω;:
Καταιγίδα, βαλτον μέχρι το χωλ μια πρίζα εκεί θ έχεις, φέρε την οπτική απ' έξω με μια μικρή τρυπουλα στον τοίχο πάνω από την πορτα και τελείωσε η υπόθεση. Σε καταλαβαίνω. Και εμένα δεν μου αρέσουν που μπαίνουν σπίτι μου για εργασιες. Μια ώρα εργασία, δέκα ώρες καθαρίζω. Ακομα και τους τοίχους λερώνουν. Αλλά φταίω και εγώ που φωνάζω το spiderman να κάνει εργασίες στα ρεπό του
Σιγά μην του δείξω και το υπνοδωμάτιο ή και να τον κεράσω και κανένα τσοκολατάκι.
Εγώ την διαδικασία την σκέφτομαι και την θέλω ως εξής:
(α) τηλεφωνική συννενόηση
(β) αποστολή ΔΩΡΕΑΝ VDSL WiFi Router στην εργασία μου.
(γ) παραλαβή ΔΩΡΕΑΝ VDSL WiFi Router στην εργασία μου.
(δ) ενεργοποίηση VDSL χωρίς επισκέψεις, τρυπάνια, κατσαβίδια, κανάλια, στόκους, βίδες, ταινίες, σκούπες, φαράσια, συνεργεία καθαρισμού
(ε) ενεργοποίηση VDSL WiFi Router στο σημείο που έχω και τον ADSL Router
(στ) καφές ζεστός ΝΕS και ξεκούραση με νέα ταχύτητα και τέλος και γεια σας και μην τον είδατε...και πολύ ασχολήθηκα.Ναι αυτό υπαρχει σαν ενδεχόμενο και είναι η καλή περιπτωση και μπορεί να συμβει
Ομως μπορεί να μην πάει έτσι ακριβως αν υπάρξουν προβληματα
-
Ομως μπορεί να μην πάει έτσι ακριβως αν υπάρξουν προβληματα
Προφανέστατα. Περιέγραψα το ιδανικό σενάριο. Θεωρώ δεδομένο ότι θα σκαλώσει το βήμα (ε) και τον ζεστό καφέ θα τον πίνω παρέα με το τηλέφωνο και πάνω από το ρούτερ επειδή δεν θα συγχρονίζει ή θα συγχρονίζει σε πολύ χαμηλή ταχύτητα...
-
This post is deleted! -
Ακριβώς σε αυτό ελπίζω.
Μην ελπιζεις ετσι ειναι.
Εγω ειμαι με 200αρα ηδη ενα χρονο και 100αρα 4+. Αν εξαιρεσεις το μπ@υρδελορουτερ του ΟΤΕ (απαλλαχθηκα απλα με αγορα 2 DECO) παει μια χαρα. Μπορει μια φορα στις 15-20 μερες να κανει καμια επανεκκινηση αλλα δεν το θεωρω τρελο θεμα.
Και απο ταχυτητα 200 καθαρα.
Δεν εχω οπτικη...
-
Πόσο γρήγορα μπορείς να κάνεις like στο post μου???
-
Ακριβώς σε αυτό ελπίζω.
Μην ελπιζεις ετσι ειναι.
Δεν μου το είπανε ποτέ!!!!! Να έχει να κάνει με την περιοχή; Δε νομίζω... Ωραίοι , και τώρα λογικά είμαι δέσμιος της οπτικής ίνας , κοινώς για δύο χρόνια η συγκράτησης της τιμής σε επίπεδα λίγο πάνω από τα κλασικά μετά ενδεχομένως να σου πεί πλέρωνε....
Ερώτησης ,μπορείς να γυρίσεις στο χαλκό στο μέλλον; Ο οτετζής δεν ήξερε να μου απαντήσει , θα μου πείς η τεχνολογία πάει μπροστά , σα να γυρνάς στα καρμπιρατές ένα πράγμα, έτσι ενημερωτικά αν γνωρίζει κανείς
Δεν εχει να κάνει με την περιοχη. 200 μονο με Fiber to the home
οχι δεν μπορεις να ξαναγυρίσεις στον χαλκό. Βασικά δεν θα θες ουτε εσύ. Μπορει να γίνει αλλά με αλλαγες παρόχων και ταλαιπωρια γενικά.
Είμαι βέβαιος ότι 100 έχω , δε το έψαξα παραπάνω. Σηκώνει τηλεόραση και λοιπές χρήσεις εύκολα, δε με νοιάζει κάτι άλλο ιδιαίτερα.
Διακρίνω και μία μεγαλύτερη ευαισθησία σε αστραπόβροντα και λοιπά καιρικά φαινόμενα ( πράγμα σύνηθες εδώ που είμαι ) , ίσως είναι η ιδέα μου και μία αργοπορία να μπει σε συγκεκριμένες σελίδες ( υπουργεία , Τεε και λοιπά ), μετά σφαίρα , αλλά "ειδικός" μου είπε ότι φταίει η κρυπτογράφηση ( δε ξέρω , μπαρούφες ίσως να γράφω) και ότι το ρούτερ της εταιρίας είναι για πέταμα.
Εως εκεί , η ημιμάθειά μου επί του θέματος , μάλλον είναι χειρότερη από την αμορφωσιά....
-
Ακριβώς σε αυτό ελπίζω.
Μην ελπιζεις ετσι ειναι.
Λες για αυτό να μου δίνει δυνατότητα στο NOVA ACCOUNT άμεσης αναβάθμισης μέχρι 100Mbps;
-
This post is deleted! -
Εγώ έχω cosmote vdsl 100 και δεν είμαι ευχαριστημένος. Όχι με την ταχύτητα, όσο με τη σταθερότητα. Τρώει κάτι σκαλώματα και για δευτερόλεπτα παγώνουν όλες οι συσκευές.
-
This post is deleted!
Τι συνδεση ADSL και απο ποια εταιρια να κανω;