-
Συνολικό Εκκαθαρισθέν Ποσό: 7,24 €
Συνολικό Ποσό Επιστροφής: 0,00 €
Το Συνολικό Ποσό Επιστροφής δεν μπορεί να είναι μικρότερο των 18 € και μεγαλύτερο των 600 €Ποσό εκκαθάρισης 0
Ποσό επιδότησης 0
"Επιδοτούνται μόνο λογαριασμοί κυμαινόμενων τιμολογίων. Ως εκ τούτου, εφόσον δε βλέπετε κάποιο λογαριασμό σας, είναι πιθανό να μην έχει αποσταλεί από τον πάροχό σας, επειδή είναι λογαριασμός σταθερού τιμολογίου. Επίσης, όσοι λογαριασμοί σταθερού τιμολογίου έχουν αποσταλεί, έχουν την ένδειξη "Σταθερό Τιμολόγιο" στην ανάλυσή τους, και όπως αναφέρθηκε, δεν επιδοτούνται, ακόμη και εάν περιέχουν ρήτρα αναπροσαρμογής. "Ο δεύτερος έχει χρεωθεί συνολικά περίπου 600€ ρήτρα αναπροσαρμογής.
-
@piliourits said in Περί ΔΕΗ:
Ο δεύτερος έχει χρεωθεί συνολικά περίπου € ρήτρα αναπροσαρμογής.
Πόσα €?
-
Καλα να μαστε να πληρωνουμε.
-
Οσα κι αν μας βαλουν.
-
Ο δεύτερος έχει χρεωθεί συνολικά περίπου € ρήτρα αναπροσαρμογής.
Πόσα €?
Περίπου 600€ ρήτρα συνολικά
-
Έχει κοινωνικό τιμολόγιο ο λογαριασμός?
-
-
Ρεύμα: Αυτές είναι οι νέες χρεώσεις των προμηθευτών – Στα 0,486 το τιμολόγιο της ΔΕΗ
Μας δουλεύουν ψιλό γαζί.
Πήραμε 93€ επιστροφή Πάουερ Πας και χτες πλήρωσα τον λογαριασμό που εκκαθαριζε Μάη μέχρι 13 Ιουλίου και χρέωσε ρήτρα 350€.Πάμε για 300αρα μηνιαίως ρεύμα μια μέση οικογένεια;
Πόσο θα βγαίνει τώρα η φόρτιση του ηλεκτρικού; -
Χαχαχα 0,50 ευρώ η kWh..
Απίστευτο. Εξωπραγματικό.
Την διαφορά θα την πληρώνει το κράτος με λεφτά από φόρους για να πάει στο 0,15 ευρώ στον τελικό χρήστη. Όταν είχε 0,06 και είχαμε προβλήματα κόστους ενέργειας ως κοινωνία και παραγωγή.Και με μισθούς υποδιπλασιους της κεντρικής Ευρώπης. Το ευρώ έχει σε όλη την Ευρώπη την ίδια αξία οι μισθοί όμως είναι διαφορετικού ύψους.
Είναι τόσο χαζοί και εκτός πραγματικότητας στην Ευρώπη ( διότι προσπάθησε η κυβέρνηση να βάλει κάποιο φρένο στο κόστος χοντρικής και παραγωγής αλλά το απέρριψαν ως παρέμβαση στην αγορά και στο πρόγραμμα ρύπων) που με τον τρόπο αυτό θα οδηγήσουν τις χώρες με χαμηλά μέσα εισοδήματα να ψηφίσουν κυβερνήσεις που θα καταργήσουν τις συμφωνιες για τους ρύπους και στο τέλος θα καταργηθεί εμπράκτως η όποια προσπάθεια για το περιβάλλον των επόμενων γενεών.
-
Πόσο θα βγαίνει τώρα η φόρτιση του ηλεκτρικού;
50% πανω απο πριν. Παλι πολυ φθηνα σε σχεση με την βενζινη
-
Μόνο σε σπίτι. Διότι σε εξωτερικούς φορτιστές θα είναι πιο ακριβό πλέον από ένα lpg
-
αυτος που εχει τα φραγκα να παρει ηλεκτρικο, δεν ασχολειται με αυτοκινητα lpg
-
Υπάρχουν ηλεκτρικά και με 20.000-25.000ευρώ.
Δεν κοστίζουν όλα 70-80.000 ευρώ.
Άσε που η τάση είναι να παρουσιαστούν πολλά ηλεκτρικά μέσου βαλαντίου
-
Πόσο θα βγαίνει τώρα η φόρτιση του ηλεκτρικού;
50% πανω απο πριν. Παλι πολυ φθηνα σε σχεση με την βενζινη
Γιατί 50%? Με max 0.10c/kwh πριν και τώρα 0.50"/kwh είναι 5x κόστος.
-
Από Παρασκευή θα πάρω τηλέφωνο να δω αν έχουν σπάσει το συμβόλαιο που εχω στον Ηρων με 0.11 ημέρας και μείον 40% έκπτωση συνέπειας!
@piliourits δεν βρίσκω στην ΔΕΗ για μηνιαίο πάγιο, ο Ηρων ζητάει από 10€ έως 25+ ΑΝΆ ΜΉΝΑ αν ξεπερνάς κάποιες Κwh στο τετράμηνο είμαι κοντά στα 25€, δηλαδή +100€ πάγιο το τετράμηνο? Χαχαχαχ και μπούτι και κωλαράκι και στοματικό... Triple pen Θα ειναι ο χειμώνας -
Και εγώ με PROTERGIA θα ετοιμάσω να πουλήσω το νεφρό μου, μία σπαλομπριζόλα και ότι μείνει... Πωωω....
-
Από Παρασκευή θα πάρω τηλέφωνο να δω αν έχουν σπάσει το συμβόλαιο που εχω στον Ηρων με 0.11 ημέρας και μείον 40% έκπτωση συνέπειας!
@piliourits δεν βρίσκω στην ΔΕΗ για μηνιαίο πάγιο, ο Ηρων ζητάει από 10€ έως 25+ ΑΝΆ ΜΉΝΑ αν ξεπερνάς κάποιες Κwh στο τετράμηνο είμαι κοντά στα 25€, δηλαδή +100€ πάγιο το τετράμηνο? Χαχαχαχ και μπούτι και κωλαράκι και στοματικό... Triple pen Θα ειναι ο χειμώναςΠαραπάνω έχει και τα πάγια.
3.5€ το μήνα η Δεη.
Άλλοι πολύ περισσότερα, καθώς τώρα φαίνεται ξεχωριστά το κέρδος που πρέπει να εξασφαλίσουν μεταπουλώντας ρεύμα.
Να δούμε αν αυτά που γράφουν για τελική τιμή ισχύουν, όπως και αν πλέον στην πράξη υπάρχει "νυχτερινό" που έχει χαθεί η μπάλα και με τις ώρες.Υπενθυμίζεται πως μπορείτε να αλλάξετε πάροχό χωρίς ποινή για ένα διάστημα.
-
Με ποια μεγέθη να κλείσουν τιμες στις διεθνεις αγορές οι μικροτεροι παραγωγοί;. Μόνο κολοσσοί μπορούν να μειώσουν το κόστος ανά μονάδα.
Ένας από τους λόγους που δημιουργήθηκε εξ αρχής η ΔΕΗ ήταν και αυτός.
-
-
This post is deleted!
Περί ΔΕΗ