-
Έλεγχος τυφλών σημείων
-
@papillon said in MAZDA FORUM:
Έλεγχος τυφλών σημείων
Με έψηνε ο πωλητής να το βάλω αλλά επέμεινα στη βασικότερη έκδοση. Το σπαστικό είναι ότι ρώτησα αν υπάρχει κάτι σε στοκ ή ακύρωση για πιο φτηνά αλλά απάντησε ότι όλα είναι πουλημένα
-
Καλησπέρα και από μένα.
Παραγγελία Mazda 2 homura μέσα Οκτωβρίου. Ενημέρωση το Φλεβάρη για άφιξη καραβιού στην Αμβέρσα και αυτοκινήτου αρχές Απρίλη με απουσία του BSM από τον εξοπλισμό. Για μείωση τιμής ούτε λόγος. Κάποια προσθήκη εξοπλισμού σαν κίνηση καλής θέλησης από μεριά τους ούτε και αυτό δέχθηκαν. Δε ξέρω αν είχε κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία και έβγαλε άκρη. Νεώτερη ενημέρωση για άφιξη αρχές μέσα Μαϊου.Εχει γινει κατι παρομοιο και με μενα, τα εχω γραψει εδω μεσα
Ειχα παραγγειλει με mild hybrid και μου εφεραν χωρις MHEV
Δεν το δεχτηκα και τελικα θα μου φερουν το Facelift αλλά κατα τον Σεπτεμβριο . Κι εγω Οκτωβριο του 2022 ειχα παραγγειλει
Εσενα δεν θα σου δωσουν το fl ? Ειναι με mild hybrid εσενα ή χωρις ? -
@alexandros-k said in MAZDA FORUM:
Καλησπέρα και από μένα.
Παραγγελία Mazda 2 homura μέσα Οκτωβρίου. Ενημέρωση το Φλεβάρη για άφιξη καραβιού στην Αμβέρσα και αυτοκινήτου αρχές Απρίλη με απουσία του BSM από τον εξοπλισμό. Για μείωση τιμής ούτε λόγος. Κάποια προσθήκη εξοπλισμού σαν κίνηση καλής θέλησης από μεριά τους ούτε και αυτό δέχθηκαν. Δε ξέρω αν είχε κανείς άλλος παρόμοια εμπειρία και έβγαλε άκρη. Νεώτερη ενημέρωση για άφιξη αρχές μέσα Μαϊου.Εχει γινει κατι παρομοιο και με μενα, τα εχω γραψει εδω μεσα
Ειχα παραγγειλει με mild hybrid και μου εφεραν χωρις MHEV
Δεν το δεχτηκα και τελικα θα μου φερουν το Facelift αλλά κατα τον Σεπτεμβριο . Κι εγω Οκτωβριο του 2022 ειχα παραγγειλει
Εσενα δεν θα σου δωσουν το fl ? Ειναι με mild hybrid εσενα ή χωρις ?Καλησπέρα Αλέξανδρε. Εμένα δεν είναι ήπια υβριδικό.
Mazda 2 G90 homura. Αν ήθελα το BSM στον εξοπλισμό η παράδοση πήγαινε Σεπτέμβριο και μένα.
Δεν με έκαιγε και τόσο η απουσία του εν λόγω εξοπλισμού και δέχθηκα να έρθει χωρίς αυτό.
Επίσης από φίλους που εργάζονται σε εταιρείες αυτοκινήτων ξέρω πως μόλις κατασκευαστεί και πάρουν τον αριθμό πλαισίου ξέρουν πότε και με πιο πλοίο έρχονται. Έχουν μειώσει τα δρομολόγια όλες οι εταιρείες σε μεγάλο βαθμό αλλά να μη βρίσκουν που είναι το αμάξι με φαίνεται κάπως. Ελπίζω Μάιο να το έχω! -
Αν επεμενες για το BSM και ησουν διατεθειμενος να περιμενεις , θα σου εφερναν το facelift τον Σεπτεμβριο. Μονο που θα το πληρωσεις 800€ παραπανω κι ας εχεις κλειδωμενη τιμη . Γιατι στα FL Homura εχουν βαλει καποια εξτρα σε σχεση με πριν .
-
-
Αυτή είναι η διαφήμιση. Του δε πόιντ.
Όχι τυπαδες να κοιτούν τον ουρανό μέσα σε πόλεις βγαλμένες από το ινσεψιον και να παίρνουν το αυτοκίνητο να οδηγήσουν.
-
Νέες τιμές 8-5-2023. Αυξήσεις σε mazdoyaris και ΜΧ-30
-
2023 Mazda CX-50 Meridian Off-Road Test
Youtube Video -
Εντωμεταξύ κανει 41.000$ με τον 2,5Τ...
Και το κουμπάκι off road ,TCS off,κάνει τρελή δουλειά τελικα... -
Δεν ερχεται Ευρώπη
-
Οχι. Φτιαχνεται Αμερική.
-
-
Καλησπέρα!! Ενδιαφερομαι για mazda 2 χρονολογίας 2015-2017 και δεν ξερω ποιον κινητήρα να διαλέξω. Σαν σύνολο τι μου προτείνετε;; 1.5 βενζίνη ατμόσφαιρα με 90 άλογα ή τον 1.5 πετρέλαιο με τα 105;;
Επισης θα ηθελα να μου προτείνετε ένα έμπιστο συνεργείο που να γνωρίζει απο mazda για να κανει τον έλεγχο στο μεταχειρισμένο που θα παρω.
Τελος απο ανταλλακτικά πως παμε;; Βρίσκεις εύκολα στην αγορά;; Μιας και τα mazda δεν ειναι τοσο δημοφιλή στην Ελλάδα.
Σας ευχαριστω εκ των προτέρων παιδια!!
-
@spiros75 said in MAZDA FORUM:
@kostis20 said in MAZDA FORUM:
Οχι. Φτιαχνεται Αμερική.
Νομίζω Μεξικό
The CX-50 began production at the Mazda Toyota Manufacturing USA plant in Huntsville, Alabama, United States alongside the unrelated Toyota Corolla Cross on January 26, 2022, marking Mazda's return to production in the United States after 10 years when American assembly of the Mazda6 sedan ceased in 2012.
-
ΠαύλοςΒ τι χρήση θα έχει το αμάξι; από ξεκινάνε και τελειώνουν όλα.
-
@pavlos__b said in MAZDA FORUM:
Καλησπέρα!! Ενδιαφερομαι για mazda 2 χρονολογίας 2015-2017 και δεν ξερω ποιον κινητήρα να διαλέξω. Σαν σύνολο τι μου προτείνετε;; 1.5 βενζίνη ατμόσφαιρα με 90 άλογα ή τον 1.5 πετρέλαιο με τα 105;;
Επισης θα ηθελα να μου προτείνετε ένα έμπιστο συνεργείο που να γνωρίζει απο mazda για να κανει τον έλεγχο στο μεταχειρισμένο που θα παρω.
Τελος απο ανταλλακτικά πως παμε;; Βρίσκεις εύκολα στην αγορά;; Μιας και τα mazda δεν ειναι τοσο δημοφιλή στην Ελλάδα.
Σας ευχαριστω εκ των προτέρων παιδια!!
Μιατα μεταμόρφωση. Κανe ένα τηλέφωνο να σου πoυν για ανταλλακτικά για το diesel
-
@dstou said in MAZDA FORUM:
Το αυτοκινητο το θελω για καθημερινό, παρολαυτα η χρήση του θα ειναι κυρίως τα σκ καμια βολτα μικρες εξορμήσεις κλπ.
-
Πετρέλαιο από μένα. Έχε υπόψη ότι την αρχική περίοδο κατασκευής του δεν υπήρχε αντιπροσωπεία, γιατί είχε χρεωκοπήσει, και ξανάνοιξε μετά από χρόνια.
Γενικά δεν πολυκυκλοφορεί, μην περιμένεις να έχει τα ανταλλακτικά που έχει ένα φιέστα, ένα κόρσα, ένα γιάρις, κοκ. -
@pavlos__b said in MAZDA FORUM:
@dstou said in MAZDA FORUM:
Το αυτοκινητο το θελω για καθημερινό, παρολαυτα η χρήση του θα ειναι κυρίως τα σκ καμια βολτα μικρες εξορμήσεις κλπ.
Καθημερινό ή εξορμήσεις τα ΣΚ; Αυτά δεν πάνε μαζί.
MAZDA FORUM