-
-
@george-bou said in MAZDA FORUM:
Ούτε από κτεο ούτε από το συνεργείο;; Πρακτικά αδύνατο;;
Από το συνεργείο εαν ξέρει και τον εμπιστεύεσαι, ναι μπορείς. Αλλά σίγουρος δεν μπορείς να είσαι 100%. Εκτός εαν το αυτοκίνητο ήταν γνωστού σου και ήξερες τα χλμ και μετά σου έδωσε το μοτέρ του.
-
@fanis75 said in MAZDA FORUM:
Ούτε από κτεο ούτε από το συνεργείο;; Πρακτικά αδύνατο;;
Από το συνεργείο εαν ξέρει και τον εμπιστεύεσαι, ναι μπορείς. Αλλά σίγουρος δεν μπορείς να είσαι 100%. Εκτός εαν το αυτοκίνητο ήταν γνωστού σου και ήξερες τα χλμ και μετά σου έδωσε το μοτέρ του.
Από εκεί που πήρα το αμάξι το μοτέρ του ήταν έτοιμο για αντικατάσταση. Το καινούριο που έβαλα δεν μου λέει τα χιλιόμετρα που έχει. Στο κοντέρ λέει τα Χιλιόμετρα από το προηγούμενο μοτέρ.
-
Από εκεί που πήρα το αμάξι το μοτέρ του ήταν έτοιμο για αντικατάσταση. Το καινούριο που έβαλα δεν μου λέει τα χιλιόμετρα που έχει. Στο κοντέρ λέει τα Χιλιόμετρα από το προηγούμενο μοτέρ.
Προφανώς δεν θα σου λέει του καινούργιου μοτέρ, το αυτοκίνητο δείχνει τα χλμ του αυτοκινήτου και όχι του κινητήρα.
-
Προφανώς δεν θα σου λέει του καινούργιου μοτέρ, το αυτοκίνητο δείχνει τα χλμ του αυτοκινήτου και όχι του κινητήρα.
Άρα από τι κατάλαβα είναι δύσκολο να βρω τα χιλιόμετρα από το μοτέρ αυτό.
-
Ναι είναι δύσκολο.
- Το μοτέρ ποιος το έβαλε?
- Που το βρήκε?
-
Ναι είναι δύσκολο.
- Το μοτέρ ποιος το έβαλε?
- Που το βρήκε?
Συνεργείο από γνωστό και το παρήγγειλε από την Ιαπωνία
-
αρα αυτό το συνεργείο θα ξέρει...εαν ξέρει και σου πει την αλήθεια.
-
αρα αυτό το συνεργείο θα ξέρει...εαν ξέρει και σου πει την αλήθεια.
Εντάξει τότε, ευχαριστώ για την βοήθεια
-
Καλή χρονιά με υγεία! Είμαι νέο μέλος αν και δεν έχω mazda. Ελπίζω όμως να αποκτήσω ένα. Συγκεκριμένα πρόσφατα ανακάλυψα το 323f (94-98). Το έχω δει μόνο σε βιντεάκια στο Υoutube.Εχω εντυπωσιαστεί. Πείτε μου την άποψη σας για αυτό το μοντέλο και αν είναι εύκολο να βρω ένα τέτοιο γιατί στο car.gr σπάνια εμφανίζεται κάποιος που να το πουλάει.
-
Ούτε σπάνιο είναι, ούτε ακριβό. Τι ζητάς από ένα ιχ; αυτό είναι το κριτήριο σου.
-
Έχω το Αccent του 1998. Θέλω να πάρω κάτι άλλο. Το μπάτζετ όμως περιορισμένο. Το 323 f σχεδιαστικά είναι πανέμορφο. Η οδήγηση του δεν ξέρω πως είναι. Κάπου διάβασα ότι είναι σαν την Celiga ή σαν το Calibra αλλά πιο φθηνό. Είναι όντως τόσο καλό;
-
Είναι πολύ καλό σα Nokia 3310..
-
Κοίτα, το αμάξι που γλυκοκοιτάζεις είναι παμπάλαιο. Είναι απλώς λίγο καλύτερο από το δικό σου, υπό την προυπόθεση ότι θα είναι σε καλή κατάσταση και όχι μια τρακαρισμένη παράγκα. Από εκεί και πέρα, κατά βάση είναι ένα αμαξάκι μαζικής παραγωγής με 30+ ετών τεχνολογία πάνω του, ας είμεθα ρεαλισταί. Και χωρίς τους κρυφούς προβολείς του ΜΚ1 μοντέλου (pop up που λέμε στα μωραίτικα).
ΤΙΠ: Προσπέρασέ το. Μάζεψε μερικά φράγκα ακόμη και προσπάθησε να πας σε κάποιο ιχ της τρέχουσας χιλιετίας, όποιο και να είναι αυτό.
-
Δυστυχως τα παιδια εχουν δικιο. Πηγαινε παρακατω.
-
@winthebird said in MAZDA FORUM:
Έχω το Αccent του 1998. Θέλω να πάρω κάτι άλλο. Το μπάτζετ όμως περιορισμένο. Το 323 f σχεδιαστικά είναι πανέμορφο. Η οδήγηση του δεν ξέρω πως είναι. Κάπου διάβασα ότι είναι σαν την Celiga ή σαν το Calibra αλλά πιο φθηνό. Είναι όντως τόσο καλό;
Για την τσελιγκα δε ξέρω, σε καλιμπρα πάντως θα έχει ανέβει σίγουρα.
Βρες ένα αμαξάκι από 2010 και μετά.
Με τον χάρο που κοιτάς θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι και δε σου προσφέρει την παραμικρή ασφάλεια. -
Μάγκες ευχαριστώ για τις συμβουλές σας αν και με στενοχώρησαν. Εχω καβ...σει με αυτό το αμαξι. Αν είχα τα φράγκα θα έπαιρνα κάτι πιο σύγχρονο. Δυστυχώς θα καταλήξω σε κάποιο αυτοκίνητο 20-25 ετών και ο Θεός βοηθός!
-
Αν είναι να καταλήξεις ούτως ή άλλως σε αυτοκίνητο 25 ετών, αυτό που σκέφτεσαι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.
-
@realzeus said in MAZDA FORUM:
Αν είναι να καταλήξεις ούτως ή άλλως σε αυτοκίνητο 25 ετών, αυτό που σκέφτεσαι είναι μια από τις καλύτερες επιλογές.
ω, ναι
ειχα καποτες ενα.
ασπαστο και αχαλαστο.
και με εξαιρετικο πατημα.
αν ψαχνεις το τιπ ειναι να κοιταξεις για τα πρωτα που ειχαν καποιο, αρκετο, παραπανω εξοπλισμο. τα γνωριζεις απο το ταμπλω, δες τα χειριστηρια καλοριφερ και κλιματισμου να ειναι με κουμπια και οχι με μοχλους.
χιλιομετρα χωρις καποια προβληματα βγαζανε μεχρι 500-700 χιλιαδες. μια ευαισθησια στο να καινε λαδακι, ξεκιναει καπου στα 400000 και συμπληρωνεις ενα λιτρο καθε 10000. εκτος και αν αλλαζεις λαδια, πολλοι σταματανε να το κανουν μεχρι να πεθανουν, βγαζουν σε συνθηκες φτιαξε οτι τελειωσει και ποτε σερβις καπου 200k
τα αμορτισερ κουραζοντουσαν στα 200k
δισκοπλακες καθε 150k
συμπλεχτης, εξαρταται απο τον οδηγο, εχω ακουσει αλλαγη και στα 100000 αλλα και μεχρι τελους να εχει μεινει με τον μαμα.
σε σχεση με ενα γαλλικογερμανικο της ιδιας κατηγοριας 15 ετων νεωτερο, σαφεστατα το μαζντα ειναι ενα καλυτερο αυτοκινητο απο τα χρεπια αυτα που κουδουνιζουν στην 3ετια
βασικα θες το ταμπλω αυτουνου https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318435140-mazda-323#bigger-photos
και οχι αυτου
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/318680231-mazda-323
(το πανω εχει την πανω σειρα στα χειριστηρια κλιματισμου με κουμπια) -
Όπως τα λέει ο Γάτος. Δεν είχα αυτό το 323F, αλλά είχαμε στην οικογένεια το προηγούμενο F (με τα pop-ups που λέει και ο dstou), και έχω ακόμα το Xedos 6, με ακριβώς τα ίδια κλινικά συμπτώματα. Ο συμπλέκτης είναι ακόμα ο μαμά στα 330.000 χλμ...
MAZDA FORUM