-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Αυτός θα είναι...και το πρώτο'μαγαζί' θα είναι στην παραλιακή ήδη ο χώρος ετοιμάζεται!!
Ξέρουμε ποια είναι η σχέση του με τον Πολυχρόνη Συγγελίδη που ήταν Διευθύνων Σύμβουλος στην ΒΙΑΜΑΡ? Μήπως οι οικογένεια Συγγελίδη πάρει την αντιπροσωπεία (όπως έχει ακουστεί) μαζί με τον Πανόπουλο?
Ναί...και το μόνο που απομένει-συζητιέται,είναι τα βαφτίσια..το τελικό όνομα της εταιρείας!!Το πιθανότερο είναι να μπεί μπροστά το 'Πανόπουλος'....Mazda Πανόπουλος +κάτι δηλαδή.....Οψόμεθα...Πάντως Ανάσταση θα κάνουμε σίγουρα..
-
ωχχχχ
παει το σουζ...
τι διαθετουμε σε τετρα? -
Είναι τρέλα!!! Το είδα από κοντά στην Ισπανία που είμαι για δουλειά και πραγματικά είναι εντυπωσιακό.
Στάλθηκε από το LYA-L29 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι κουκλί το άτιμο...αλλά με χαλάνε τα 350 λίτρα χώρου αποσκευών...
Sent from my MI PAD 4 using Tapatalk
-
Τα παρατημένο τάμπλετ πάνω στο ταμπλό με χαλάει απίστευτα!
-
Ο χρήστης GGAB έγραψε:
Τα παρατημένο τάμπλετ πάνω στο ταμπλό με χαλάει απίστευτα!Όντως! Στο νέο 3άρι και το 6άρι είναι πολύ καλύτερη η υλοποίηση, αλλά η καλύτερη για μένα είναι στην Giulia/Stelvio που είναι ενσωματωμένη στο ταμπλώ
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Τα παρατημένο τάμπλετ πάνω στο ταμπλό με χαλάει απίστευτα!
Όντως! Στο νέο 3άρι και το 6άρι είναι πολύ καλύτερη η υλοποίηση, αλλά η καλύτερη για μένα είναι στην Giulia/Stelvio που είναι ενσωματωμένη στο ταμπλώ
- πολλά
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
-
+1
-
+2
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
O.κ.,τα 'χουμε πει γι αυτό το τεστ,αλλά όσο να΄ναι με εκπλήσσει το αποτέλεσμα για ένα αυτοκίνητο της Mazda...
Youtube Video -
Τραγωδία στο τεστ του ταράνδου , επικίνδυνο πολύ, αλλά στο σλάλομ τα πήγε πολύ καλά.
Κάτι πρέπει να συμβαίνει με το esp , σαν να ήταν off εντελώς.Sent from my PRO 6 Plus using Tapatalk
-
Απίστευτες αναπηδήσεις ο πίσω άξονας. Μάλλον χρειάζεται πιο σκληρά ελατήρια;;;;
-
Τόσο χάλι καιρό έχω να δω σε αυτό το τεστ
-
Ο χρήστης kiloMeater έγραψε:
Τόσο χάλι καιρό έχω να δω σε αυτό το τεστ
+1
Υγ τώρα που το ξαναθυμηθηκαμε το maniobra de esciva ας ξανα αφιερώσουμε 2-3 σελ να μαλώνουμε αν είναι έγκυρο η οχι -
Πρωτος εγω συρω τον χωρο.
Ειναι πολυ εγκυρο, και ντροπη στην μαζντα.
-
Αναφέρουν και αυτοί ότι δεν ενεργοποιήθηκε το ESP.
Σχετικά με το Infotainment, ο σχεδιασμός έχει βελτιωθεί αρκετά στο νέο Mazda 3.
Μοιάζει εν μέρη με τον σχεδιασμό της Giulia που ανέφερε ο Δίας, αν και πάλι εξέχει λίγο.
-
Mazda MX-5 30th Anniversary* αποκλειστικά στο εντυπωσιακό χρώμα Racing Orange των φωτογραφιών, τόσο στην έκδοση Roadster όσο και στην RF. Σύμφωνα με τις ανακοινώσεις της ιαπωνικής φίρμας, η επετειακή αυτή έκδοση θα «αναπαραχθεί» σε όχι περισσότερα από 3.000 αντίτυπα - από αυτά τα 600 θα διατεθούν στη Μ. Βρετανία.
Εκτός από τον πορτοκαλί χρωματισμό των εξωτερικών επιφανειών, η επετειακή έκδοση πατά σε σφυρήλατες ζάντες αλουμινίου της εταιρείας Ray του τύπου ΖΕ40 RS30. Συν τοις άλλοις, το μοντέλο εξοπλίζεται με ειδικό ταμπελάκι αρίθμησης και δαγκάνες φρένων βαμμένες σε πορτοκαλί χρώμα – οι εμπρός είναι της Brembo και οι πίσω της Nissin.
Στο εσωτερικό του αυτοκινήτου οι πορτοκαλί πινελιές λάμπουν δια της παρουσίας τους – στον επιλογέα του κιβωτίου, στο τιμόνι, στους αεραγωγούς, στο εσωτερικό των θυρών καθώς και στα ειδικά σχεδιασμένα καθίσματα της Recaro τα οποία είναι επενδεδυμένα με alcantara. Επίσης, στο εσωτερικό απαντάται ένα υψηλών προδιαγραφών ηχοσύνολο της Bose με 9 ηχεία.Κάτω από το καπό της έκδοσης φιλοξενείται ο ανανεωμένος 2λιτρος ατμοσφαιρικός κινητήρας της γενιάς Skyactiv-G, ο οποίος αποδίδει 184 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων μεταφέροντας την κίνηση στους πίσω τροχούς με την αρωγή μπλοκέ διαφορικού. Τέλος, στην ανάρτηση το… χεράκι της έχει βάλει η γνωστή στο είδος εταιρεία Bilstein.*
-
Ρε Μπαλένε, θες να μας πεθάνεις από τη βαρεμάρα με το βίντεο στο Τρανσφαράγγεν ;
Ο τύπος οδηγεί πιο αργά και από ταρίφας που θέλει να κάνει οικονομία στο diesel... Είναι για κανά δεκάλεπτο κολλημένος πίσω από ένα SUV, κάποια στιγμή τους προπερνάει μια 3άρα station κι αυτός εκεί, βράχος...ΕΛΕΟΣ! ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ!!!
-
-
MAZDA FORUM