-
Οτι πιο ευχαριστο εχω διαβασει στο φορουμ. Συγχαρητηρια για την κοράκλα. Να ναι παντα καλότυχη ευτυχισμενη και υγιεστατη.
-
@megane98hp said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Ξεθαβω...
Πέρασαν 17 χρόνια. Σήμερα έχουμε επανάληψη. Άλλη μια κοράκλα ηρθε στη ζωη μου.
Και ναι είμαι χεσμένος το λέω και το φωνάζωΝα σας ζήσει!
Πάντα υγεία κι ευτυχία να έχει! -
Ευχαριστώ΄ρε σεις.
Να χαθείτε παλιόπαιδα, συγκινήθηκα ...Από καρδιάς εύχομαι όλα σας τα όνειρα να πραγματοποιηθούν και να έχετε υγεία εσείς και οι οικογένειές σας!!!
Πρώτη μέρα στο σπίτι μας χθες. Υπάρχει μεγάλη "αναστάτωση" (με την καλή έννοια) Όλοι οι συγγενείς θέλουν να τη δουν.
Όποτε την παίρνω στην αγκαλιά μου νιώθω τα γόνατά μου να λυγίζουν και παράλληλα νιώθω ότι πετάω. Δεν ξέρω πως αλλιώς να το περιγράψω. -
Να σας ζησει φιλε ευχομαι τα καλυτερα και για την κορη και για σας!Εκανα και εγω το ιδιο(και χειροτερο μη σου πω).Μετα απο απελπισμενες προσπαθειες να κανω δευτερη κορη πριν λιγες μερες φορτωθηκα 4!!!!μαντραχαλο.το πρωι συνειδητοποιησα οτι εχω εναν 18χρονων,εναν 18 μηνων και εναν 18 ημερων!!!!
Συνολο 4(εχω και εναν 12) και μια κορη,ολο και καποιον θα εχω ξεχασει μαλλον.
Εχω τηλεορασεις παντου πλεον για να μην ξανακανω,εκτος απο τα μπανια.....ακομα! -
@antonmone said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Να σας ζησει φιλε ευχομαι τα καλυτερα και για την κορη και για σας!Εκανα και εγω το ιδιο(και χειροτερο μη σου πω).Μετα απο απελπισμενες προσπαθειες να κανω δευτερη κορη πριν λιγες μερες φορτωθηκα 4!!!!μαντραχαλο.το πρωι συνειδητοποιησα οτι εχω εναν 18χρονων,εναν 18 μηνων και εναν 18 ημερων!!!!
Συνολο 4(εχω και εναν 12) και μια κορη,ολο και καποιον θα εχω ξεχασει μαλλον.
Εχω τηλεορασεις παντου πλεον για να μην ξανακανω,εκτος απο τα μπανια.....ακομα!Συγνώμη, έχασα την μπάλα λίγο. Τελικά πόσα ΄έχεις να καταλάβω?
Να σου ζήσουν να τα δεις σαν τα ψηλά βουνά!!!
-
5 τέσσερις μαντράχαλους και μια κόρη!!(4 απόπειρες και ένα παιδί)!!!Σαν το έργο με τον Κωνσταντάρα,αυτός απλά δεν είχε κορίτσι!
Σε ευχαριστώ να είμαστε καλά να τα μεγαλώνουμε! -
5 τέσσερις μαντράχαλους και μια κόρη!!(4 απόπειρες και ένα παιδί)!!!Σαν το έργο με τον Κωνσταντάρα,αυτός απλά δεν είχε κορίτσι!
Σε ευχαριστώ να είμαστε καλά να τα μεγαλώνουμε!Γερά να είναι, από την κόρη θα βρεις και ένα ποτήρι νερό,
Και για πάμε στο ζουμί : τι οδηγαμε?
-
@yem said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Σε ευχαριστώ να είμαστε καλά να τα μεγαλώνουμε!Γερά να είναι, από την κόρη θα βρεις και ένα ποτήρι νερό,
Και για πάμε στο ζουμί : τι οδηγαμε?
Σε ευχαριστώ αλλά τα σημερινά παιδιά και το ποτήρι νερό τα έχει περιγράψει ο Κωνσταντάρας πάλι πριν 50 χρόνια!!
Στο ζουμι τώρα η αλήθεια είναι ότι παντα είμασταν με 2 αυτοκίνητα και το σημαντικότερο ότι τα δικά μου έχουν ακραίες διάφορες ηλικίας.Ο μεγάλος κλεισμένα 18 στα 19 μας δεν ακολουθεί καιρό τώρα,η κόρη σε 2 μήνες στα 18 τα ίδια και αυτή!
Μέχρι τώρα ήμασταν με ενα lancer 1.8 και ένα swift.
Είπα να κάνω τον στοργικό πατέρα και να κοιτάξω για 7θεσια στην αρχή.Η Mercedes glb δεν άρεσε καθόλου στη συζυγο(συμβουλή να παντρεύεστε πάντα πιο μεγάλες γυναίκες να εκτιμάνε το αστέρι).
Το kodiaq δεν άρεσε καθόλου σε μενα,το Dacia jogger δεν θα άρεσε ούτε στον Τσαουσέσκου,ένα rover αν θυμάμαι καλά δεν άρεσε καθόλου στο υπόλοιπο του τραπεζικού μου λογαριασμού και το 5008 δεν του αρέσανε εμείς μάλλον γιατί σε 2 αντιπροσωπείες που πηρα δεν υπήρχε καν ως έκθεμα!
Όποτε είπα στον εαυτό μου αγόρια είναι ας πήξουν από τώρα,όποτε από βδομάδα παραλαμβάνω ένα vitara 4x4 που είχα ακυρώσει,το swift πουλήθηκε σαν ζεστό ψωμί από Τρίτη το χάνουμε και εγώ περιμενω ενημέρωση από Mazda για τον καινούριο τιμοκατάλογο αλλά κυρίως ποιες εκδοσεις του CX5 θα εισάγει η Autoone για να δώσω παραγγελια!
ΥΓ. Μετά την 4η αποτυχία μου για κόρη σκέφτομαι σοβαρά να σκηνοθετήσω την εξαφάνιση μου να τους παρατήσω και να τα φάω σε βενζίνες στα μοναδικά αυτοκίνητα που μου αρέσουν και θα έπαιρνα αν ήμουν μόνος:Evo X η Alfa Giulia! -
Ξεθαβω...
Και ναι είμαι χεσμένος το λέω και το φωνάζωΝα σας ζήσει Μάνο!!!
-
@limited_one said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Ξεθαβω...
Ευχαριστουμε πολύ!!!
Ότι επιθυμείς!!! -
Ξεθαβω...
Ευχαριστουμε πολύ!!!
Ότι επιθυμείς!!!Η αλήθεια είναι ότι επιθυμώ ένα τρίτο παιδί, κατά προτίμηση αγόρι!
-
Ξεθαβω...
Ευχαριστουμε πολύ!!!
Ότι επιθυμείς!!!Η αλήθεια είναι ότι επιθυμώ ένα τρίτο παιδί, κατά προτίμηση αγόρι!
Σου το εύχομαι ολόψυχα!!!!
-
Οι μέρες περνάνε. Κλείσαμε ήδη 4 μήνες. Το κορίτσι μου εδώ και ένα μήνα έχει αρχίσει και μας κάνει ματιές, έχει αρχίσει και χαμογελάει κάνει συνέχεια ΑΑΑΑ-ΓΚ.
Όταν μου χαμογελάει νιώθω τα γόνατά μου να λυγίζουν. Όταν την πάρω στην αγκαλιά μου έχω τάση λιποθυμίας. Έχει αλλάξει η ζωή μου 3 δις (όχι 360 μοίρες απλά) μοίρες και λίγες λέω.
Πάμε στο γιατρό κάθε μήνα για έλεγχο, έχουμε αρχίσει τα εμβόλια. Όλες οι μετρήσεις δλδ βάρος, ύψος, περίμετρος κεφαλιού είναι εκτός φυσιολογικών ορίων, μπορεί λέει να είναι 4 μηνών αλλά φαίνεται σα να είναι 7-8 μηνών το κορίτσι μου. Έχει πάθει πλάκα η γιατρός, όπως είχε πάθει πλάκα ο χειρούργος που την γέννησε. Ήταν θέμα συζήτησης ένα μωρό 5 κιλών τότε, είχαν πολύ καιρό να δουν τόσο μεγάλο νεογέννητο.
Βγαίνουμε πλέον και βόλτες με το καρότσι. Παρόλο που στην αρχή την περισσότερη ώρα κοιμόταν τώρα τελευταία τα μάτια της είναι γαρίδα. Κοιτάζει τα πάντα, γυρίζει το κεφάλι να δει ποιος, που, τι, δεν πέφτει τίποτα κάτω.
Είμαι φουλ ερωτευμένος/ χεσμένος, περνάω ακριβώς όπως όταν γεννήθηκε η πρώτη κόρη. -
Οι μέρες περνάνε. Κλείσαμε ήδη 4 μήνες. Το κορίτσι μου εδώ και ένα μήνα έχει αρχίσει και μας κάνει ματιές, έχει αρχίσει και χαμογελάει κάνει συνέχεια ΑΑΑΑ-ΓΚ.
Όταν μου χαμογελάει νιώθω τα γόνατά μου να λυγίζουν. Όταν την πάρω στην αγκαλιά μου έχω τάση λιποθυμίας. Έχει αλλάξει η ζωή μου 3 δις (όχι 360 μοίρες απλά) μοίρες και λίγες λέω.
Πάμε στο γιατρό κάθε μήνα για έλεγχο, έχουμε αρχίσει τα εμβόλια. Όλες οι μετρήσεις δλδ βάρος, ύψος, περίμετρος κεφαλιού είναι εκτός φυσιολογικών ορίων, μπορεί λέει να είναι 4 μηνών αλλά φαίνεται σα να είναι 7-8 μηνών το κορίτσι μου. Έχει πάθει πλάκα η γιατρός, όπως είχε πάθει πλάκα ο χειρούργος που την γέννησε. Ήταν θέμα συζήτησης ένα μωρό 5 κιλών τότε, είχαν πολύ καιρό να δουν τόσο μεγάλο νεογέννητο.
Βγαίνουμε πλέον και βόλτες με το καρότσι. Παρόλο που στην αρχή την περισσότερη ώρα κοιμόταν τώρα τελευταία τα μάτια της είναι γαρίδα. Κοιτάζει τα πάντα, γυρίζει το κεφάλι να δει ποιος, που, τι, δεν πέφτει τίποτα κάτω.
Είμαι φουλ ερωτευμένος/ χεσμένος, περνάω ακριβώς όπως όταν γεννήθηκε η πρώτη κόρη.Οτι πιο όμορφο διάβασα σήμερα
Να είστε καλά, γεροι και δυνατοί να την χαίρεστε
-
Σου εύχομαι κι εγώ τα καλύτερα ευτυχισμένε πατέρα. Και κάτι για να γελάσεις:
https://www.instagram.com/reel/CqQQGzNuLDX/?igshid=MDJmNzVkMjY%3D -
Να σου ζήσει και να τη χαίρεσαι φίλε, υπάρχουν και αυτά τα post ευτυχώς ️
-
Nα σας ζήσει. Θυμαμαι το άνοιγμα του θέματος τότε και πόσο χαρούμενος ήσουν. Η μεγάλη κόρη πως το πήρε?
-
Καταρχην ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους σας, Εύχομαι όλες οι επιθυμίες και τα όνειρα να πραγματοποιηθούν.
Η μεγάλη κόρη τον πρώτο καιρό φαινόταν από χιλιόμετρα ότι ήταν "κάπως". Η αλήθεια είναι ότι δεν μπορούσε να το διαχειριστεί. Είναι και σε "παράξενη" ηλικία...
Όσο περνάει ο καιρός όμως έρχονται πιο κοντά. Την παίρνει αγκαλιά, της μιλάει. Είμαι αισιόδοξος...
Χθες, καινούργιο απίστευτο επεισόδιο.
Την είχαμε βάλει στο καρότσι, μόλις έφαγε. Την έπιασε λόξυγας. Πάω από πάνω της κι αρχίζω κι εγώ και έκανα ένα δυνατό θόρυβο του λόξυγγα...
Ξεκαρδίστηκε στα γέλια. Τόσο πολύ που χτυπιόταν μεσα στο καρότσι. Τόσο δυνατό γέλιο δεν είχε ξανακάνει. Μας πήρε πολλή ώρα να συνέλθουμε όλοι από τα δικά μας γέλια!!! -
Μας έκανες να συγκινηθούμε προεκλογικιατικα.
Πάντα τέτοιες χαρές σου εύχομαι. Να σας ζήσει και τυχερό να ναι εύχομαι
-
@lap said in FORUM Γονεων και Κηδεμονων...:
Μας έκανες να συγκινηθούμε προεκλογικιατικα.
Πάντα τέτοιες χαρές σου εύχομαι. Να σας ζήσει και τυχερό να ναι εύχομαι
Συγκινηθήκατε ε?
Που να σας πω και το άλλο.
Είχα να πάω να ψηφίσω 20 χρόνια. Τώρα ειδικά που έχω φύγει από το Ηράκλειο και μένω στα Χανιά δεν θα πήγαινα με τίποτα να ψηφίσω. Έλα όμως που η μεγάλη κόρη έφτασε σε ηλικία ψήφου. Δεν θα το έχανα με τίποτα. Φύγαμε πρωι πρωι από τα Χανιά και πήγαμε να ψηφίσουμε. Στη διαδρομή φαινόταν από μακριά ότι είχε άγχος. Με ρωτησε αρκετές τι θα ψηφίσω εγώ και τι να ψηφίσει αυτή. Της έλεγα
σαν αντικειμενικός πολίτης/ μπαμπάς "όλοι είναι κλέφτες και απατεώνες" κορίτσι μου.
Φτάσαμε στο εκλογικό κέντρο. Έτρεμε το κορίτσι μου. Χεσμένος εγώ. Μπήκαμε μέσα ψήφισα εγώ πρώτα, μετά μπήκε αυτή. Βγαίνοντας είχα στηθεί στη κάλπη με το τηλέφωνο και την τράβηξα φωτογραφία λες και ήταν πολιτικός αρχηγός. Με είχε πιάσει μια γλυκιά ζαλάδα. Θα πρέπει να είχα ένα βλέμμα/ ύφος ηλιθίου στο πρόσωπό μου, με κοιτούσαν όλοι...
Βγαίνοντας έξω χαλαρώσαμε και οι 2 αν και δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γελάμε...
FORUM Γονεων και Κηδεμονων...