-
@fanis75 said in Σούπερμαρκετ:
Να μάθετε να μαγειρεύετε πανεύκολο είναι έχω μάθει να μαγειρεύω πριν ενηλικιωθώ και από τα 23 που μένω μόνος μου μαγείρευα τα πάντα παστίτσιο μουσακά όσπρια όλα τα φαγητά δεν ειναι δύσκολο. Τώρα για έτοιμα φαγητά εκτός απ’ το Σκλαβενίτη και ο ΑΒ έχει έτοιμα φαγητά αλλά σε μικρότερη ποικιλία του Σκλαβενίτη. Τέλος υπάρχουνε άπειρα μαγειρεία που έχουν εξαιρετικό φαγητό σε πολύ λογικές τιμές.
Εμένα με διώχνουν από την κουζίνα. Τα κάνω όλα σκατα. Με φωνάζουν για να φάω και να βαθμολόγησω. Είμαι αυστηρός κριτής.
-
Γιέ του, τι ειναι αυτό;
Βάζεις τη σακούλα μέσα και σου βγάζει φαγητό;
-
@yem said in Σούπερμαρκετ:
@storm said in Σούπερμαρκετ:
Δεν έχω την πολυτέλεια κάθε μέρα να τρέχω σε μαγαζιά για να δω αν θα τους έχει ξεμείνει κάποιο φαγητό.
Το είχα κάνει δύο φορές, στην αρχή εδώ στο κοινόβιο του Χαλανδρίου, χωρίς επιτυχία. Φαγητό σαβούρα εντελώς και αποφάγια ότι έχει ξεμείνει σε κατσαρόλες.
Καλά τα λέει ο @lap πάρχουν κάτι μαγειρεία όπως η κατσαρόλα η κουζίνα της μαμάς κτλ που βγάζεις μηνιαία κάρτα και στα φέρνουν με delivery κάθε μέρα και κάτι το διαφορετικό.
Μάλλον δεν θα το πιστέψεις. Δεν έχω παραγγείλει ποτέ delivery. Ούτε μία φορά.
-
@johanndelta said in Σούπερμαρκετ:
Πιο επί του θέματος επειδή ειναι δική μου δουλειά το s/m μηηηηπως έχουν ανέβει μεσοσταθμικα οι τιμουλες κάπου στο 15%;;;
Σε πολλά προϊόντα. Σε κάποια και παραπάνω από 15%.
-
@fanis75 said in Σούπερμαρκετ:
Να μάθετε να μαγειρεύετε πανεύκολο είναι έχω μάθει να μαγειρεύω πριν ενηλικιωθώ και από τα 23 που μένω μόνος μου μαγείρευα τα πάντα παστίτσιο μουσακά όσπρια όλα τα φαγητά δεν ειναι δύσκολο. Τώρα για έτοιμα φαγητά εκτός απ’ το Σκλαβενίτη και ο ΑΒ έχει έτοιμα φαγητά αλλά σε μικρότερη ποικιλία του Σκλαβενίτη. Τέλος υπάρχουνε άπειρα μαγειρεία που έχουν εξαιρετικό φαγητό σε πολύ λογικές τιμές.
Τα φαγητά του ΑΒ είναι "Delicatessen by Akis". Ακόμη και η απλή φασολάδα έχει περίεργη γεύση. Έχω τολμήσει δύο φορές να φάω από ΑΒ, το μετάνιωσα. Σκλαβενίτης, μονόδρομος.
Βασικά λόγω προβλημάτων υγείας αποφεύγω πάρα πολλά φαγητά. Οπότε το μενού μου είναι μία λίστα το πολύ 10 φαγητών.
Με την μαγειρική δεν είμαι τσακωμένος. Παλιότερα μαγείρευα αρκετά φαγητά. Παλιότερα όμως ήταν παλιότερα και έμενα αλλού. Στο κοινόβιο μόνο μπουρλότο θέλω να βάλω και να το κατεδαφίσω όλο... Και τους 4 ορόφους.
-
@johanndelta said in Σούπερμαρκετ:
Πιο επί του θέματος επειδή ειναι δική μου δουλειά το s/m μηηηηπως έχουν ανέβει μεσοσταθμικα οι τιμουλες κάπου στο 15%;;;
Σε πολλά προϊόντα. Σε κάποια και παραπάνω από 15%.
Είπα να είμαι εγκρατης και να μην σκουζω για baby ENΦΙΑ όπως έκαναν κάποιοι επί Ζαιων οσο ίσχυε ο ακριβός ΦΠΑ. Μόλις γύρισα όμως από ΑΒ όπου είδα πχ ότι δεν έπαιζε καμια φέτα σε προσφορά οπότε οι τιμές φλερτάρουν ανοικτά με το 10ευρω σε κάποιες...
Οπότε αναιρω. Κουραδωνι, έλα να σε πετύχω εκεί που ψωνίζω και θα έχει μόνο selfie stick...
-
Παίρνω την παρακάτω φέτα. Μέσα σε τρεις μήνες από 2.80e έχει πάει 3.10e.
Κάποια στιγμή είχε και 3.20e. Σήμερα την πήρα 3.10ehttps://www.sklavenitis.gr/tyrokomika/feta-leyka-tyria/feta/-1435121/
Βασικά όλα έχουν αυξηθεί στο σούπερ μάρκετ.
-
Τα 8 ευρώ ανά κιλό είναι πια συνηθισμένη τιμή για φέτα ΠΟΠ.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι παλιά υπήρχε τόση νοθεία στην φέτα, που καλύτερα να είναι 8 και να είσαι σίγουρος. Ελπίζω... -
@tgd said in Σούπερμαρκετ:
Τα 8 ευρώ ανά κιλό είναι πια συνηθισμένη τιμή για φέτα ΠΟΠ.
Από την άλλη σκέφτομαι ότι παλιά υπήρχε τόση νοθεία στην φέτα, που καλύτερα να είναι 8 και να είσαι σίγουρος. Ελπίζω...8 γιούρα για συσκευασμένη Π.Ο.Π. φέτα είναι χάρισμα ! Οι Π.Ο.Π. φέτες οι χύμα πάνε απο 7-9+ και οι συσκευασμένες κάνα 3ευρο παραπάνω .
-
Τα φαγητά του ΑΒ είναι "Delicatessen by Akis".
Δεν λέω αυτά τα συσκευασμένα. Λέω τα "χύμα" που έχουν (αυτός στα Γλ. Νερά έχει τουλάχιστον) και είναι αρκετά καλά. Απλά δεν έχει ποικιλία, έχει 5-6 φαγητά κάθε μέρα.
-
Σόρυ. Εγώ αναφέρομαι στα συσκευασμένα που είναι με ημερομηνία λήξης και αποθηκεύονται στο ψυγείο για κάποιες ημέρες.
Σούπερμαρκετ