-
@antonmone said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
@cirus said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Δυστηχως έκατσε έτσι που αυτό το σκ έφυγα για Σαντορίνη και Δευτέρα που γυρνάω φεύγω καπάκι για Άμστερνταμ για δουλειά οπότε δεν θα δω καθόλου την έκθεση που ήθελα να πάω .
Κάποιος που θα πάει please να βγάλει πολλές φωτό να ανεβάσει . Ειδικά θέλω φωτό και εντυπώσεις από το leapmotor το μικρό φτηνό αμαξάκι. Έχω μεγάλη περιέργεια για αυτό . Είναι το καλύτερο μικρό αμαξάκι αυτή την στιγμή σε ηλεκτρικό. Με τιμή spring αλλά πολύ πολύ καλύτερο. Θέλω εντυπώσεις
Εμένα δεν μου άρεσε ούτε εσωτερικα ούτε εξωτερικά.
Πρέπει να το δεις από κοντά.Ισως έφταιγαν και τα χρώματα που δεν κολάκευαν καθόλου ούτε το μεγάλο!Ναι γι'αυτό ήθελα να το δω. Μπορεί και γω αν το δω να απογοητευτω . Δεν τι έχω προσέξει ποτέ ούτε στην Κίνα τούτο γι'αυτό είμαι περίεργος. Στα specs με τιμή πάντως θεωρητικά φαίνεται πολύ καλό
-
@dimsabas said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Δυστηχως έκατσε έτσι που αυτό το σκ έφυγα για Σαντορίνη και Δευτέρα που γυρνάω φεύγω καπάκι για Άμστερνταμ για δουλειά οπότε δεν θα δω καθόλου την έκθεση που ήθελα να πάω .
Κάποιος που θα πάει please να βγάλει πολλές φωτό να ανεβάσει . Ειδικά θέλω φωτό και εντυπώσεις από το leapmotor το μικρό φτηνό αμαξάκι. Έχω μεγάλη περιέργεια για αυτό . Είναι το καλύτερο μικρό αμαξάκι αυτή την στιγμή σε ηλεκτρικό. Με τιμή spring αλλά πολύ πολύ καλύτερο. Θέλω εντυπώσεις
Δεν είδες στο Facebook του CarTalk ;
Όχι άλλα θα μπω να το δω
Μπήκα το είδα. Οκ φάνηκε . Εντάξει με αυτή την τιμή δεν περίμενα κάτι σπουδαίο αλλά μια χαρά.
Κακή εντύπωση μου έκανε αυτό που φαίνεται στην φωτο να είναι ελάχιστα μικρό άνοιγμα για τον χώρο αποσκευών . Φαίνεται πολύ μικρό και το άνοιγμα και ο χώρος
-
Δεν είδες στο Facebook του CarTalk ;
Όχι άλλα θα μπω να το δω
Μπήκα το είδα. Οκ φάνηκε . Εντάξει με αυτή την τιμή δεν περίμενα κάτι σπουδαίο αλλά μια χαρά.
Κακή εντύπωση μου έκανε αυτό που φαίνεται στην φωτο να είναι ελάχιστα μικρό άνοιγμα για τον χώρο αποσκευών . Φαίνεται πολύ μικρό και το άνοιγμα και ο χώρος
O χώρος αποσκευών είναι αντίστοιχος i10,picanto,panda.
Κατ'άλλα μια χαρά είναι για την κατηγορία του (εξοπλισμός,χώροι).Μέχρι και κάμερα (στα πλάγια,πάνω στο Α pillar) είχε για να σε ειδοποιήσει αν αποσπασθεί η προσοχή σου από το δρόμο. -
Εμένα δεν μου άρεσε ούτε εσωτερικα ούτε εξωτερικά.
Πρέπει να το δεις από κοντά.Ισως έφταιγαν και τα χρώματα που δεν κολάκευαν καθόλου ούτε το μεγάλο!Ναι γι'αυτό ήθελα να το δω. Μπορεί και γω αν το δω να απογοητευτω . Δεν τι έχω προσέξει ποτέ ούτε στην Κίνα τούτο γι'αυτό είμαι περίεργος. Στα specs με τιμή πάντως θεωρητικά φαίνεται πολύ καλό
Έχεις γούστο εσυ,δεν θα σου αρέσει!!!Το πιο απλό που σκέφτομαι πρόχειρα είναι ότι η εντυπωση που αποκομίζεις είναι εφάμιλλη της τιμής τους ,κάτι που δεν συμβαίνει με τα υπόλοιπα ηλεκτρικά εκ Κίνας.Για το μικρό μιλαω πάντα ,το SUV είναι μια χαρα αλλά με άθλιο χρωμα στην έκθεση.Αυτο το κυπαρίσσι που είχα να δω από την εποχή του πρώτου Yaris και του Astra που είχε κάποτε η μισή Ελλάδα.Π
-
Δεν φέρνει και αυτή η BYD το μικρό της που είναι ότι καλύτερο και εμφάνιση και σε τιμή και σε όλα. αν το έφερνε θα έτρωγαν όλοι γλαροσουπα στις πωλήσεις αλλά φέρνει σαν μικρό μόνο το δελφινι
-
Δεν φέρνει και αυτή η BYD το μικρό της που είναι ότι καλύτερο και εμφάνιση και σε τιμή και σε όλα. αν το έφερνε θα έτρωγαν όλοι γλαροσουπα στις πωλήσεις αλλά φέρνει σαν μικρό μόνο το δελφινι
Μπορεί να το φέρει ο Σκλαβενίτης στα χαρτικά!(καμμενο αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ)!
-
Μπορεί να το φέρει ο Σκλαβενίτης στα χαρτικά!(καμμενο αλλά δεν μπόρεσα να αντισταθώ)!
-
Εντυπωσιακότατο ήταν και το supercar που έφερε ,από κοντά ήταν ισως το πιο ψαρωτικο έκθεμα!
-
Πάντως αν κάποιος το καλοσκεφθεί, δίνεις 15.000 για ένα Τ03 να κυκλοφορείς ηλεκτρικά με φόρτιση μια φορά τη βδομάδα μες στην Αθήνα (άνετο παρκινγκ στην πόλη,σουπερμαρκετ, παιδιά από σχολεία,φροντιστήρια, επισκέψεις κ.τ.λ.) κι έχεις με 30.000 κι έναν Άσσο (ή όποιο άλλο hatch περίπου σ'αυτά τα λεφτά) για ταξίδια,επαρχιακές στροφοδιαδρομές κι ευχαρίστηση στην οδήγηση.
Απ'το να δώσεις 40.000-45.000 για ένα SUV MEK mildhybrid που μες στη πόλη είναι καταδίκη και σε οδηγική ευχαρίστηση 30% ενός hatch... -
Εντυπωσιακότατο ήταν και το supercar που έφερε ,από κοντά ήταν ισως το πιο ψαρωτικο έκθεμα!
Νομίζω το τανκς 4x4 ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό !!!
-
Νομίζω το τανκς 4x4 ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακό !!!
Σε όγκο ναι αλλά μιλάμε για αισθητική Κινέζο- Καταριανων με ολίγη απο Hammer.Τανκ πολυτελείας αλλά μέχρι εκεί!Ιδανικο για τον φίλο iceman7 δεν θα αγχώνεται για γρατζουνιές και πλοία ,αυτό γρατζουναει Scania και ταξιδεύει μέχρι Σέριφο!
-
@panormus772 said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Πάντως αν κάποιος το καλοσκεφθεί, δίνεις 15.000 για ένα Τ03 να κυκλοφορείς ηλεκτρικά με φόρτιση μια φορά τη βδομάδα μες στην Αθήνα (άνετο παρκινγκ στην πόλη,σουπερμαρκετ, παιδιά από σχολεία,φροντιστήρια, επισκέψεις κ.τ.λ.) κι έχεις με 30.000 κι έναν Άσσο (ή όποιο άλλο hatch περίπου σ'αυτά τα λεφτά) για ταξίδια,επαρχιακές στροφοδιαδρομές κι ευχαρίστηση στην οδήγηση.
Απ'το να δώσεις 40.000-45.000 για ένα SUV MEK mildhybrid που μες στη πόλη είναι καταδίκη και σε οδηγική ευχαρίστηση 30% ενός hatch...Συμφωνω αλλά αν το σκεφθείς ακόμα καλύτερα δίνεις το τάλιρα κι για το δελφίνι που βλέπεται τουλάχιστον.Αρκετα χρήματα παραπάνω είναι ο αντίλογος και το κατανοώ!
-
Εμετός. Αντιγραφή του 500 της δεκαετίας του 90. Δεν πήγαινε κόσμος καθόλου. Μέγεθος σαξο.
-
@katafractos17 said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Τα στοιχεία τα δίνει η ίδια η Porsche, όχι εγώ. Θα τα δεις στο ταμπελάκι.
Ναι σίγουρα.
Απλά πιθανόν έχει επάνω όλο τον εξοπλισμό που μπορεί να βάλει κανείς.
Αλλά περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Πόσοι μπορούν να αγοράσουν έτσι κι αλλιώς ένα τέτοιο αυτοκίνητο;Ε δε θα το πάρεις κι άδειο. Αλλά για να έχει 45 χιλιάδες έξτρα, που δε φαινόταν και ξεχειλισμένο, φαντάσου πόσο γυμνό είναι το βασικό.
Λοιπόν, πήγα σήμερα.
Για τα πλαστικά έχεις δίκιο.
Δεν περίμενα να δω τόσα σκληρά πλαστικά σε Porsche.
Πολύ καλής ποιότητας μεν, αλλά όχι μαλακά. Ρε Porsche έλεος.
Κατά τα άλλα όμως μου άρεσε πολύ.
Φάτε μάτια ψάρια βέβαια.
Η βασική έκδοση ξεκινάει από 86Κ και η Macan 4 από 90Κ όπως έγραψα.
Δείτε τώρα πώς ανεβαίνει η τιμή.
Οποιοδήποτε άλλο χρώμα εκτός από λευκό και μαύρο πάει από 1,2Κ έως 3,5Κ. Αν δε διαλέξεις χρώμα από ελεύθερη παλέτα τότε το χρεώνεσαι 11 ολόκληρα χιλιάρικα lol.
Ζάντες πέραν των βασικών, από 1,5Κ έως 9,5Κ.
Αν θες δέρματα μέσα, από 2Κ έως 5Κ. Αν θες να είναι και αεριζόμενα, θερμαινόμενα, με μασάζ, κτλ, τον ήπιες.
Έχει και κάποια πακέτα εσωτερικών επενδύσεων με δέρματα και διάφορα άλλα. Δεν ξέρω αν με αυτές τις επενδύσεις τα σκληρά πλαστικά που έχει σε διάφορα σημεία μετατρέπονται σε πιο μαλακά. Είναι όμως πανάκριβα.
Γενικώς όλα τα έξτρα είναι πολύ ακριβά.
Head up display 2,5Κ και πάει λέγοντας.Η βασική έκδοση με έξτρα προβολείς Matrix LED, Ημιαυτόνομη οδήγηση, ACC, ενεργή υποβοήθηση λωρίδας, κλιματισμό 4 ζωνών, υαλοκαθαριστήρα πίσω και φιμέ τζάμια, φτάνει στα 92 χιλιάρικα.
Έχει όμως του κόσμου τα έξτρα να βάλεις και να φτάσεις όσο θες.Τώρα γιατί τα γράφω όλα αυτά δεν ξέρω.
Λες και είναι κάνα αυτοκίνητο που μπορεί να το αποκτήσει ο πολύς κόσμος. -
Είναι ενδεικτικό της προσέγγισης των Γερμανών. Από την άλλη, έχεις την Tesla που σου προσφέρει τα πάντα από τη βασική έκδοση των 42 χιλιάδων.
-
Είδα και τη Junior από κοντά που τόσο πολύ ήθελα.
Όλα καλά, ωραίο, μουράτο, όπως το είχα φανταστεί, αλλά η πλαστικούρα και μάλιστα κακής ποιότητας σε όλη την επάνω μεριά του ταμπλό απαράδεκτη.
Επίσης δεν μπορώ να καταλάβω πως ο συγκεκριμένος χώρος αποσκευών όπως τον είδα είναι 400 λίτρα, αλλά για να το λένε.Καλή εντύπωση μου άφησαν το νέο Grandland καθώς και τα Ford Explorer και Capri.
C3 aircross και Frontera τίμια.
Δε βγάζουν σχεδιαστικό ενθουσιασμό εξωτερικά αλλά τίμια και τα δύο.Ξανά είδα Χ1 σε σύγκριση με το νέο 3008.
Όλα καλά στη Χ1, όμορφο και ποιοτικό αυτοκίνητο, αλλά αυτή η κεντρική κονσόλα με τον άθλιο χώρο στο πορτάκι που δε χωράει απολύτως τίποτα και τον δυσπρόσιτο ανοιχτό χώρο από κάτω, θα πω ότι σε σχέση με την κεντρική κονσόλα του 3008 είναι για τα μπάζα.
Βασικά σε σχέση με τις περισσότερες κεντρικές κονσόλες στα μοντέλα του ανταγωνισμού, χάνει.
Γενικώς είναι το σημείο που με χάλασε σε Χ1 και Χ2.
Επίσης το 3008 μου φαίνεται ελαφρά πιο ευρύχωρο από τη Χ1.
Θέλουν πολλά ψωμιά τα περισσότερα μοντέλα της κατηγορίας για να φτάσουν το σχεδιασμό του 3008 μέσα.Η καινούργια Χ3 από την άλλη αυτοκινητάρα σε όλα της.
Επίσης είδα γενικώς ότι έχει αρχίσει και παίζει πολύ πλαστικό που δεν είναι τόσο μαλακό όσο παλαιότερα.
Ωραίο το ηλεκτρικό Subaru που είναι αδερφάκι του bZ4X της Toyota.
Ωραίο και το EX90 αλλά και το EX30.
Δεν με ενθουσίασε όμως ο χώρος αποσκευών του EX30.
Τα υπόλοιπα Volvo τα γνωστά. Όχι κάτι καινούργιο. -
Εντυπωσιακό από κοντά στην εξωτερική του εμφάνιση
Αμερικανίζει λίγο. Θα μπορούσε να είναι ένα νέο κόμπας...
Ισως και να είναι.
Δεν το είδα ιδιαίτερα μέσα αφού ήταν σκοτεινό, μια και είναι αμάξια προπαραγωγής αυτά. Ουσιαστικά ανάμεσα στο 3008 και στο 5008.
Ισως μας δίνει και μία ιδέα για το νέο ΝτιΕς 7.
Εγώ στο νέο 3 μέσα.
Μπήκα εύκολα μέσα γιατί είναι ψηλό, δεν κάθησα πολύ γιατί υπήρχε πολύς κόσμος, απλά έβαλα πίσω από μένα το χέρι μου στην πλάτη του καθίσματος και είχα μία γροθιά και τον αντίχειρα κάπου στους 20 πόντους για τα γόνατα των πίσω.
Δεν το λες και κακό για 4 μέτρα μήκος.
Στο αιρκρος εμπρός ήμουν ένα κλικ πιο άνετα από το άνετο 3 , ακριβώς όπως μου αρέσει να οδηγώ με ανοιχτά γόνατα και με βολεύουν τα σιτροέν σε αυτό...
Το ταμπλώ μια χαρά το βλέπεις, οι φωτογραφίες δείχνουν τα πόδια μου και από κοντά είναι πιο ωραίο από τις φωτογραφίες.
Εχω πολλά χρόνια να χωρέσω να κάτσω σε αυτοκίνητο πίσω από τον εαυτό μου και το αμάξι το κάνει πολύ . Βλέπετε που είναι η θέση του οδηγού σε σχέση με την κονσόλα και το δεξί κάθισμα.
Οπως είπα είχε πολύ κόσμο και δεν μπόρεσα να το περιεργαστών πολύ.
Οπωσδήποτε όμως όπως λένε και τα διάφορα τέστ του εξωτερικού, το αυτοκίνητο, δηλαδή μέχρι τώρα το 3, το 3 αιρκρος και το φροντέρα, είναι φτηνά αλλά όχι φτηνιάρικα.
Το Φροντέρα το είχε στην βασική έκδοση, έχει όμως δύο οθόνες και πλαστικό τιμόνι σε αυτή την έκδοση.
Οι διαφορές σε σχέση με το αιρκρός, είναι ότι το φροντέρα δεν έχει χειροκίνητη έκδοση, αλλά είδα ότι στην Γαλλία έπαψε να την βγάζει την χειροκίνητη στον διαμορφωτή.
Το Φροντέρα έχει δύο υβριδικές αυτόματες εκδόσεις με 100 και 136 άλογα και μία ηλεκτρική με 113 άλογα.
Επίσης το Φροντέρα έχει δύο εκδόσεις εξοπλισμού αντί για τις 3 που έχει το Αιρκρος στο χειροκίνητο και στο ηλεκτρικό, αλλά βλέπω στο λίνκ παρακάτω ότι έχει και εδώ 3.
Αλλά τις βρήκαμε...
https://autogreeknews.gr/nea/nea-lansarismata-autokinitwn/neo-opel-frontera-me-timi-apo-19-971-eyro
Η Opel ανακοίνωσε τις τιμές του νέου κόμπακτ SUV μοντέλου της Frontera, το οποίο δεν έχει καμία σχέση με το Crossland που αντικαθιστά. Είναι σαφώς πιο μοντέρνο και σύγχρονο σε όλους τους τομείς, ενώ έχει όλα εκείνα τα εφόδια που θα αναζητήσει κανείς από ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Οι τιμές του ξεκινούν από τις 19.971 ευρώ, όχι για την υβριδική έκδοση βενζίνης, αλλά για το αμιγώς ηλεκτρικό, ποσό που περιλαμβάνει την κρατική επιδότηση του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ» και το προωθητικό πρόγραμμα της Opel.
Τιμές νέου Opel Frontera (χωρίς τυχόν οφέλη):
1.2 Turbo Hybrid 100 hp e-DCT6 Edition: τιμή από 23.400€
1.2 Turbo Hybrid 100 hp e-DCT6 Edition Plus: τιμή από 24.700€
1.2 Turbo Hybrid 100 hp e-DCT6 GS: τιμή από 28.400€
1.2 Turbo Hybrid 136 hp e-DCT6 Edition: τιμή από 24.400€
1.2 Turbo Hybrid 136 hp e-DCT6 Edition Plus: τιμή από 25.400€
1.2 Turbo Hybrid 136 hp e-DCT6 GS: τιμή από 29.400€
Electric 113 hp Edition: τιμή από 27.400€
Electric 113 hp Edition Plus: τιμή από 30.000€
Electric 113 hp GS: τιμή από 33.500€
Στον εξοπλισμό της αρχικής έκδοσης Edition ανήκουν τα εξής: 6 αερόσακοι, αυτόνομη πέδηση, διατήρηση λωρίδας, πίνακας οργάνων 10 ιντσών, όλες οι ηλεκτρικές ευκολίες, αισθητήρες παρκαρίσματος πίσω, air condition κ.λπ. Στο Edition Plus προστίθενται: οθόνη αφής 10,1 ιντσών, ασύρματη φόρτιση κινητού, υποβραχιόνιο εμπρός, ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας και πλοήγηση. Το πιο πλούσιο GS εξοπλίζεται επιπλέον με προειδοποίηση τυφλού σημείου, τιμόνι από οικολογικό δέρμα, εσωτερικό φωτισμό, φιμέ πίσω παράθυρα, μαύρη οροφή και καθρέπτες, ζάντες 17 ιντσών διαφορετικού σχεδιασμού, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, αισθητήρες παρκαρίσματος και μπροστά, φώτα LED με αυτόματη λειτουργία μεγάλης σκάλας, ηλεκτρονικό κλιματισμό, ηλεκτροχρωματικό καθρέπτη, ράγες οροφής, θερμαινόμενα εμπρός καθίσματα και τιμόνι, θερμαινόμενο παρμπρίζ και προβολείς ομίχλης εμπρός.Το νέο Frontera με το αμάξωμα των 4.385 χλστ. μήκους, 1.635 χλστ. ύψους και με το μεταξόνιο των 2.670 χλστ., κινείται στην αρχική του έκδοση με το υβριδικό σύνολο 1.2 Turbo των 100 ίππων και 205 Nm. Επιταχύνει στο 0-100 χλμ./ώρα σε 11,0 δλ. και η τελική ταχύτητα φτάνει τα 180 χλμ./ώρα, με μεικτή κατανάλωση 5,4 λτ./100 χλμ. και εκπομπές CO2 122 γρ./χλμ. Το πιο δυνατό 1.2 Turbo Hybrid των 136 ίππων και 230 Nm φτάνει τα 184 χλμ./ώρα τελικής, με 0-100 χλμ./ώρα σε 9,0 δλ., μεικτή κατανάλωση και CO2 ίδια με το μοτέρ των 100 ίππων. Αμφότερα ενσωματώνουν ηλεκτροκινητήρα 28 ίππων και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 6 ταχυτήτων. Την γκάμα συμπληρώνει το αμιγώς ηλεκτρικό των 113 ίππων με μπαταρία χωρητικότητας 44 kWh για μεικτή αυτονομία 300 χιλιομέτρων.
Για να θυμίσω τις τιμές του αιρκρος πριν τις εκπτώσεις και τις επιδοτήσεις, είναι
100 χειροκίνητο 19500 και 22000
136 υβριδικό ---- 25000 και 27500
113 ηλεκτρικό 27400 , 29500 και 31600
που μετά την επιδότηση γίνονται
20800 22500 και 24000, με κάποιες μικροεκπώσεις επιπλέον.Τα δύο αυτοκίνητα είναι σε παρόμοιες τιμές, έχουν όμως διαφορετικές προτεραιότητες στους εξοπλισμούς.
Τώρα σε σύγκριση με των ανάλογων διαστάσεων Αττο 3, αυτό μετά την επιδότηση και επιπλέον έκπτωση 3000 από την εταιρεία ξεκινάει κάπου 4000 ακριβότερα από τις πιο πλούσιες εκδόσεις, αφού μου είπαν ότι ξεκινάει από τις 28000.
Βέβαια για ετοιμοπαράδοτα είδα τιμή 26525, αλλά ήταν μέχρι 30/9
https://bydauto.gr/atto-3-config/
chrome-extension://efaidnbmnnnibpcajpcglclefindmkaj/https://bydauto.gr/wp-content/uploads/2024/03/ATTO3-Leaflet-EN.pdf
Το κινέζικο είναι αισθητά πιο εξοπλισμένο αφού έχει ελάχιστες διαφορές η μία έκδοση από την άλλη, αλλά υπάρχει διαφορά τιμής, ενώ είναι πιο γρήγορο.
Η διαφορά χωρίς την προσφορά που έληξε είναι 4-7000 περίπου. Σημαντική, γιατί είναι 20- 30 % παραπάνω.
Αρα η ερώτηση είναι η εξής και παίζει μόνο στα ηλεκτρικά.
Παίρνεις ένα no name αμάξι στην Ελλάδα, με αρνητική χροιά και καταστροφική μεταπώληση 20-30 % παραπάνω από ένα ηλεκτρικό ευρωπαϊκό, το οποίο είναι ίσως ελάχιστα λιγότερο εξοπλισμένο, αλλά πολύ πιο αργό και με 20 % λιγότερη αυτονομία ?
Κάποιοι θα πουν ναί. Αλλοι θα πουν όχι. Αλλοι θα πουν δεν παίρνω ηλεκτρικά ακόμα γιατί θα αλλάξει η τεχνολογία τους γρήγορα και δεν θα έχουν μεταπώληση, εκτός αν είναι λήζινγκ.
Πάντως όπως έγραψε και ο κατάφρακτος, στο λήζινγκ τα κινέζικα έχουν ανεβασμένο μίσθωμα και προφανώς αυτό είναι λόγω της επισφαλούς, έως ανύπαρκτης μεταπώλησης.
-
Τα Cupra εντυπωσιάζουν γενικώς από εμφάνιση και μέσα και έξω.
Σε Μερσεντές δεν μπήκα παρά μόνο στην GLA γιατί βαρέθηκα να περιμένω στα άλλα.
Δεν είναι κακή. Καλή ποιότητα μέσα και όμορφη.Πάμε και στα κινέζικα τα οποία πραγματικά κατέκλυσαν την έκθεση.
Τι εισβολή είναι αυτή;
Σχεδιαστικά δε μου έκαναν κάποια ιδιαίτερη αίσθηση τα περισσότερα.
Στο εσωτερικό όμως η ποιότητα τους δείχνει καλή έως αρκετά καλή σε μερικά και με πολλά καλούδια.
Δεν ξέρω όμως πως είναι στο δρόμο. Αν δεν τα οδηγήσεις να τα δεις πως πάνε...
Παρόλα αυτά όμως οφείλω να παραδεχτώ ότι ακόμη έχω την προκατάληψη του κινεζικού.
Δηλαδή σκέφτομαι ότι μπορεί να το οδηγείς στο δρόμο και να σου φύγει καμιά ρόδα ξέρω γω.
Εντάξει, ακραίο αλλά αφού αυτό σκέφτομαι, ψέματα να πω;
Είχαμε πάει μαζί με έναν φίλο και τους πιτσιρικάδες μας που είναι κολλητοί στο σχολείο και μου έλεγε ότι του έπεσε στα χέρια κάποια στιγμή ένα MG SUV και ψιλοτρόμαξε με την οδική συμπεριφορά του.
Έχει ένα QQ 2ης γενιάς πετρέλαιο και ψάχνεται για αυτοκίνητο μιας και θέλει να το "ξεφορτωθεί" γιατί από μηχανή μπορεί να είναι οκ, αλλά από περιφερειακά του έχει βγάλει τα πάντα όλα αυτά τα χρόνια και τον έχει ταλαιπωρήσει και στην τσέπη και σε ότι άλλο συνεπάγεται όταν ένα αυτοκίνητο σου βγάζει συνέχεια τόσα πράγματα.
Περάσαμε από το περίπτερο της Nissan και ούτε γύρισε να τα κοιτάξει. Χαχαχα...
Τι στο καλό, που πήγε η Ιαπωνέζικη αξιοπιστία;Εν τω μεταξύ, κλάιν μάιν με τις χαμηλές τιμές στα κινέζικα.
Ήταν και αρκετά που η τιμή τους δεν ήταν διόλου ευκαταφρόνητη.
Δηλαδή στα συγκεκριμένα χρήματα παίρνεις BMW, Mercedes, Volvo, Mazda, Peugeot, Citroen, Audi, VW και γενικώς όλες τις εταιρείες που γνωρίζουμε.
Γιατί να δώσω τόσα χρήματα για κινεζικό;Η Tesla είχε φέρει μόνο το "αγροτικό" και το model 3.
WTF? Δεν είχαν ένα model Y να φέρουν; -
Φίλος που του αρέσουν τα γρήγορα και τα περίεργα εντυπωσιάστηκε μου είπε με το Μπάο 5. Δεν είχαμε πάει μαζί στην έκθεση μου τα είπε στο τηλέφωνο..
https://www.newsauto.gr/news/to-fang-cheng-bao-5-entiposiazi-me-tin-parousia-tou/
Κακέκτυπο του ντιφέντερ κάνει 65000, αλλά λέει τα κάνει όλα...
Σαν να γμς μία πτάνα που είναι μεταμορφωμένη με μάσκα της Μπελούτσι και να νομίζεις ότι είναι η Μπελούτσι, ή όποια άλλη φαντασίωση σου...
Εννοείται ότι κανείς που πραγματικά μπορεί να δώσει αυτά τα λεφτά χαλαρά, δεν θα το κοίταγε.
Σκέψου να πας με αυτό στο Εκάλη κλάμπ και να στο βάλουν δίπλα σε ένα πραγματικό ντιφέντερ.
Και να πάτε το βράδυ να τα πάρετε μαζί με τον ιδιοκτήτη του ντιφέντερ...
Σαν ο ένας να φοράει Αρμάνι και ο άλλος βράκα...
-
@criuser said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Αλλοι θα πουν δεν παίρνω ηλεκτρικά ακόμα γιατί θα αλλάξει η τεχνολογία τους γρήγορα και δεν θα έχουν μεταπώληση
Φίλος που μένει στο Μόναχο, μου έλεγε ότι γνωστός του που έχει την Mustang Mach-E, αποφάσισε για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με το αυτοκίνητο να την πουλήσει και του την παίρνουν για στραγάλια.
Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα