-
Ο χρήστης red_army7 έγραψε:
Μην φας εχει γλαροσουπα. Αν καποιος δικαιουται να εχει τουπε ειναι οι toyota ,honda,nissan και mazda που τα αυτοκινητα που ΕΒΓΑΖΑΝ και ΒΓΑΖΟΥΝ ειναι απειρως καλυτερα απο τα VW και γενικα απ'ολες τις αλλες μαρκες. Δεν ειναι τυχαιο οτι πλεον η toyota πουλαει τα περισσοτερα αυτοκινητα παγκοσμιως.
Απλα ο Ελληνας ειναι κωλοβλαχος. Θα προτιμησει την Μερτσεντες και την Μπεμπα(πεφτουν και τα γκομενακια ετσι) και θα αγνοησει τα lexus που ειναι ανωτερα. Θα προτιμησει ο κωλοβλαχος το vw scirocco απο το ανωτερο RX8 κ.τ.λ
Τα ιαπωνικα αυτοκινητα ειναι ανωτερα απο τα Γερμανικα και ταιριαζουν και καλυτερα στον Ελληνα. Απλα στο Ελλαντα νομιζουμε οτι αμα δινεις παραπανω λεφτα ,σημαινει οτι εχεις και καλυτερο αυτοκινητο.
Υ.Γ1 Εγω εχω Γαλλικο αμαξι ,οποτε η αποψη μου ειναι αντικειμενικη
Όχι φίλε μου έχεις λάθος.
Καταρχήν το πρώτο δεν ισχύει πια.Για το δεύτερο έχεις και πάλι λάθος γιατί πολύ απλά τα Lexus δεν είναι ανώτερα. Κάτι έλεγε (μάλλον πολλά ) το IS200 το ΙS250 όμως παραήταν ξενέρωτο για τα γούστα μου. Ή μήπως το RX-300 ήταν καλύτερο στη κατηγορία του? Όσο για το RX-8 είναι ειδική περίπτωση αυτοκινήτου και μπορεί να είναι ένα άριστα ζυγισμένο αυτοκίνητο με πολύ καλή αίσθηση αλλά για καθημερινό αυτοκίνητο δεν κάνει λόγω κατανάλωσης. Στο κάτω κάτω ποιος σου είπε ότι το scirocco υστερεί τόσο πολύ σε αίσθηση ή σε κρατήματα? Βάλε και τη τερατώδη ροπή από τον κινητήρα σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη κατά πάρα πολύ κατανάλωση, αφαίρεσε και την καγκούρικη εμφάνιση του RX-8 και μετά έλα να μου πεις ότι είναι ανώτερο αυτοκίνητο το RX-8.
Όσο για τα υβριδικά προσωπικά πιστεύω ότι είναι μία μεγάλη απάτη. Αναλογίσου μόνο ότι ένα prius στην ουσία καταναλώνει περισσότερο καύσιμο σε φυσιολογικές συνθήκες από ένα αυτοκίνητο αντιστοίχου μεγέθους του VAG με τον 2.0 tdi 140 και τα ξαναλέμε.Φυσικά και δεν ταιριάζουν καλύτερα στον Έλληνα. Είναι δυνατόν να σου αρέσει καλύτερα το sushi από το λουκάνικο? Εγώ με toyota μεγάλωσα και όταν κάποια στιγμή (7 χρόνια) συμβίωσα με γερμανικό αυτοκίνητο και στη συνέχεια απόκτησα γιαπωνέζικο κατάλαβα ότι τα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη κουλτούρα μας. Μπορεί να είναι πιο αξιόπιστα, αλλά δεν έχουν την προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει ένα οποιοδήποτε ευρωπαϊκό αυτοκίνητο. Είναι απλά ένα εργαλείο για να σε μεταφέρει πάνω κάτω και μπορεί να ταιριάζει απόλυτα στη γιαπωνέζικη φιλοσοφία της αυστηρότητας και της απλότητας αλλά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ευρωπαϊκή φιλοσοφία. Δεν είναι τυχαίο που οι γιαπωνέζοι είδαν αποδεκτά νούμερα πωλήσεων όταν μετέφεραν σχεδιαστικά κέντρα και εργοστάσια στην Ευρώπη.
Για την ιστορία, οδηγώ RAV4 MK2, ψήνομαι απεγνωσμένα για καλοδιατηρημένο mr2 και είμαι οπαδός της Toyota στη F1...
-
+1
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
και είμαι οπαδός της Toyota στη F1... -
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Ε καλα, αλλιως σε αντιμετωπιζει ο ατζεντης της Αντζελινα Τζολι, και αλλιως ο αντζεντης της Μπεζαντακου!
οκ εγω δινω λιγο περιθωριο για αερα και τουπε, αναλογα με τη μαρκα!Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για φιρμα που εκτος απο γκολφ πουλαει κι αλλες υπερκατασκευες, οπως το Phaeton,η τo touareg, τα οποια εχουν πολυ τεχνολογια, και ειναι ανουσιο να συγκρινονται με αλφα,ρενω κλπ. η γερμανοι της VW αξιζουν ανετα να συγκρινονται με audi,merc,bmw και ας χανουν !
Αν παει κανεις και ενδιαφερθει για κατι πιο ακριβο, τοτε θα αλλαξει και η αντιμετωπιση! Παντως το να δουλευεις πωλητης σε VW ειναι σαν να δουλευεις στο ελληνικο δημοσιο! Το να δουλευεις παλι αλλου, πιο νοτια, ειναι σαν να εισαι ανασφαλιστος πακιστανος εργατης που μαζευει φραουλες !
Ωραία λογική. Είναι σα να λες δλδ: 'ε, εντάξει εμάς που δίνουμε 25 ψωροχιλιάρικα για golf είναι λογικό να μας έχουνε χ@σμ#νους!!
Λίγος εγωισμός δε βλάπτει. Δε σας τα χαρίζουνε τα αυτοκίνητα... -
Ντοντ φιντ δε τρολ
-
Ο χρήστης MANGO έγραψε:
Μην φας εχει γλαροσουπα. Αν καποιος δικαιουται να εχει τουπε ειναι οι toyota ,honda,nissan και mazda που τα αυτοκινητα που ΕΒΓΑΖΑΝ και ΒΓΑΖΟΥΝ ειναι απειρως καλυτερα απο τα VW και γενικα απ'ολες τις αλλες μαρκες. Δεν ειναι τυχαιο οτι πλεον η toyota πουλαει τα περισσοτερα αυτοκινητα παγκοσμιως.
Απλα ο Ελληνας ειναι κωλοβλαχος. Θα προτιμησει την Μερτσεντες και την Μπεμπα(πεφτουν και τα γκομενακια ετσι) και θα αγνοησει τα lexus που ειναι ανωτερα. Θα προτιμησει ο κωλοβλαχος το vw scirocco απο το ανωτερο RX8 κ.τ.λ
Τα ιαπωνικα αυτοκινητα ειναι ανωτερα απο τα Γερμανικα και ταιριαζουν και καλυτερα στον Ελληνα. Απλα στο Ελλαντα νομιζουμε οτι αμα δινεις παραπανω λεφτα ,σημαινει οτι εχεις και καλυτερο αυτοκινητο.
Υ.Γ1 Εγω εχω Γαλλικο αμαξι ,οποτε η αποψη μου ειναι αντικειμενικη
Καλα, τουπε να εχεις οταν ερθει ο μεροκαματιαρης ή ο χαμηλομισθωτος να σου ζητησει ενα κορολα ?
Τουπε μπορεις να εχεις οταν πουλας αυτοκινητα... οταν πουλας μεταφορικα μεσα, απλα πρεπει να εχεις οργανωση και δομη! Και ιδιαιτερα οταν απευθυνεσαι σε χαμηλα εισοδηματα,καλο ειναι να εισαι ανθρωπινος!Επειδη τα υπολοιπα που λες τα λες χωρις να εχεις τα καταλληλα επεξεργατικα μεσα, θα φυλαξω αυτο, και θα στο κραταω.....
Απλα στο Ελλαντα νομιζουμε οτι αμα δινεις παραπανω λεφτα ,σημαινει οτι εχεις και καλυτερο αυτοκινητο
....για την επομενη φορα που θα υποστηριζεις οτι ο ολυμπιλαγος ειναι καλυτερη ομαδα επειδη πληρωνει περισσοτερα χρηματα για παικτες ! ! !
Τι ειναι τα ''επεξεργατικα'' μεσα? Εψαξα στο λεξικο του Μπαμπινιωτη ,αλλα δεν βρηκα τιποτα
Υ.Γ Η αναφορα σου για το πδοσφαιρο ηταν τουλαχιστον ατυχης.
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Εγώ με toyota μεγάλωσα και όταν κάποια στιγμή (7 χρόνια) συμβίωσα με γερμανικό αυτοκίνητο και στη συνέχεια απόκτησα γιαπωνέζικο κατάλαβα ότι τα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη κουλτούρα μας. Μπορεί να είναι πιο αξιόπιστα, αλλά δεν έχουν την προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει ένα οποιοδήποτε ευρωπαϊκό αυτοκίνητο. Είναι απλά ένα εργαλείο για να σε μεταφέρει πάνω κάτω και μπορεί να ταιριάζει απόλυτα στη γιαπωνέζικη φιλοσοφία της αυστηρότητας και της απλότητας αλλά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ευρωπαϊκή φιλοσοφία. Δεν είναι τυχαίο που οι γιαπωνέζοι είδαν αποδεκτά νούμερα πωλήσεων όταν μετέφεραν σχεδιαστικά κέντρα και εργοστάσια στην Ευρώπη.
Ετσι ακριβώε είναι.Οδηγώ corolla του 90 εδώ και 5 χρόνια και η εντύπωση που έχω είναι ακριβώς η ίδια.Ουδέτερη οδηγική συμπεριφορά και αξιοπιστία είναι τα χαρακτηριστικά των ΤΟΥΟΤΑ τουλάχιστον μέχρι κάποια κατηγορία.Από εκεί και πέρα δεν σου προσφέρουν τίποτα.Άγευστα - άοσμα...
-
Το ιδιο και ο ευρωπαιος και ο αμερικανος. Θα προτιμησουν τη μπεμπα και τη μερτσεντα
Ειναι και αυτοι κωλοβλαχοι;
Οσο για τη συγκριση RX8 vs scirocco, ναι, το RX8 ειναι σαφως καλυτερο σε δυναμικα χαρακτηριστικα και διασκεδαση (εχει και την κινηση στον σωστο αξονα), αλλα για τις καθημερινες μετακινησεις σαφως ειναι πιο καλο το scirocco. Και πολλοι αγοραζουν αμαξι για καθημερινες μετακινησεις, οσο κι αν ακουγεται εξωπραγματικοΤα ιαπωνικα αυτοκινητα ειναι ανωτερα απο τα Γερμανικα και ταιριαζουν και καλυτερα στον Ελληνα
Το καθε αυτοκινητο κρινεται ξεχωριστα και βασει απαιτησεων, ουτε τα γερμανικα ειναι ανωτερα ουτε τα γιαπωνεζικα
Για το δεύτερο έχεις και πάλι λάθος γιατί πολύ απλά τα Lexus δεν είναι ανώτερα.
+1
Όσο για το RX-8 είναι ειδική περίπτωση αυτοκινήτου και μπορεί να είναι ένα άριστα ζυγισμένο αυτοκίνητο με πολύ καλή αίσθηση αλλά για καθημερινό αυτοκίνητο δεν κάνει λόγω κατανάλωσης. Στο κάτω κάτω ποιος σου είπε ότι το scirocco υστερεί τόσο πολύ σε αίσθηση ή σε κρατήματα? Βάλε και τη τερατώδη ροπή από τον κινητήρα σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη κατά πάρα πολύ κατανάλωση, αφαίρεσε και την καγκούρικη εμφάνιση του RX-8 και μετά έλα να μου πεις ότι είναι ανώτερο αυτοκίνητο το RX-8.
-1
το RX8 κανει μια χαρα για καθημερινο αρκει να εχεις λεφτα για βενζινη
κατα τ'αλλα και ανετο ειναι και αξιοπιστο.
και ναι το scirocco υστερει, οχι τοσο σε απολυτα κρατηματα και αριθμους αλλα σε αισθηση υστερει αρκετα. Για ροπη scirocco θα συμφωνησω. Επισης θα συμφωνησω για καγκουρικη εμφανιση του RX8...Ουτε το σιροκκο μ'αρεσει εμφανισιακα, αλλα το RX8 ειναι πραγματικα ασχημο
Δεν ξερω, πρακτικο το αποτελεσμα να βαλουν λιγο απ'ολα (λιγο απο κουπε, λιγο απο 4πορτο, λιγο απο πορτπαγκαζ κλπ), αλλα OH MY GOD IT'S UGLY
Τι διαολο, ο,τι μπορουσανε να φανταστουν οτι υπαρχει σε ενα αυτοκινητο το βαλανε στο RX8???????Όσο για τα υβριδικά προσωπικά πιστεύω ότι είναι μία μεγάλη απάτη. Αναλογίσου μόνο ότι ένα prius στην ουσία καταναλώνει περισσότερο καύσιμο σε φυσιολογικές συνθήκες από ένα αυτοκίνητο αντιστοίχου μεγέθους του VAG με τον 2.0 tdi 140 και τα ξαναλέμε.
+1
Μπορεί να είναι πιο αξιόπιστα, αλλά δεν έχουν την προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει ένα οποιοδήποτε ευρωπαϊκό αυτοκίνητο. Είναι απλά ένα εργαλείο για να σε μεταφέρει πάνω κάτω και μπορεί να ταιριάζει απόλυτα στη γιαπωνέζικη φιλοσοφία της αυστηρότητας και της απλότητας αλλά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ευρωπαϊκή φιλοσοφία.
Υπερβολες.-
-
Ο χρήστης dimidekas έγραψε:
Ε καλα, αλλιως σε αντιμετωπιζει ο ατζεντης της Αντζελινα Τζολι, και αλλιως ο αντζεντης της Μπεζαντακου!
οκ εγω δινω λιγο περιθωριο για αερα και τουπε, αναλογα με τη μαρκα!Μην ξεχναμε οτι μιλαμε για φιρμα που εκτος απο γκολφ πουλαει κι αλλες υπερκατασκευες, οπως το Phaeton,η τo touareg, τα οποια εχουν πολυ τεχνολογια, και ειναι ανουσιο να συγκρινονται με αλφα,ρενω κλπ. η γερμανοι της VW αξιζουν ανετα να συγκρινονται με audi,merc,bmw και ας χανουν !
Αν παει κανεις και ενδιαφερθει για κατι πιο ακριβο, τοτε θα αλλαξει και η αντιμετωπιση! Παντως το να δουλευεις πωλητης σε VW ειναι σαν να δουλευεις στο ελληνικο δημοσιο! Το να δουλευεις παλι αλλου, πιο νοτια, ειναι σαν να εισαι ανασφαλιστος πακιστανος εργατης που μαζευει φραουλες !
Ωραία λογική. Είναι σα να λες δλδ: 'ε, εντάξει εμάς που δίνουμε 25 ψωροχιλιάρικα για golf είναι λογικό να μας έχουνε χ@σμ#νους!!
Λίγος εγωισμός δε βλάπτει. Δε σας τα χαρίζουνε τα αυτοκίνητα...Περνα μια βολτα απο το BMW forum,στις τελευταιες σελιδες εχω κανει εκει μια αναλυση της αποψης μου για αυτο το θεμα!
Θα σε καλυψει 100% ειμαι σιγουρος! -
Τι ειναι τα ''επεξεργατικα'' μεσα? Εψαξα στο λεξικο του Μπαμπινιωτη ,αλλα δεν βρηκα τιποτα
Υ.Γ Η αναφορα σου για το πδοσφαιρο ηταν τουλαχιστον ατυχης.
Αν δεν εχεις ανεπτυγμενο λογο ειτε προφορικο, ειτε γραπτο, η που θα καταντας να ψαχνεις κατι παιδαριωδες για να πικαρεις τον αλλον(οπως κανεις εσυ), η θα κανεις σκιτσακια που καταλαβαινουν μονο καμμενοι(οπως ενας στο bmw forum), η που θα κλαιγεσαι στους μοντς(οχι εσυ,αλλος)!
Και ολως τυχαιως, ολα τα ασχετα γραφονται στο συγκεκριμενο φορουμ για το γκολφακι!
Τελος παντων, οτι πληρωνεις παιρνεις σε αυτη τη ζωη... ειτε το θελουμε ειτε οχι!
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Όχι φίλε μου έχεις λάθος.
Καταρχήν το πρώτο δεν ισχύει πια.Για το δεύτερο έχεις και πάλι λάθος γιατί πολύ απλά τα Lexus δεν είναι ανώτερα. Κάτι έλεγε (μάλλον πολλά ) το IS200 το ΙS250 όμως παραήταν ξενέρωτο για τα γούστα μου. Ή μήπως το RX-300 ήταν καλύτερο στη κατηγορία του? Όσο για το RX-8 είναι ειδική περίπτωση αυτοκινήτου και μπορεί να είναι ένα άριστα ζυγισμένο αυτοκίνητο με πολύ καλή αίσθηση αλλά για καθημερινό αυτοκίνητο δεν κάνει λόγω κατανάλωσης. Στο κάτω κάτω ποιος σου είπε ότι το scirocco υστερεί τόσο πολύ σε αίσθηση ή σε κρατήματα? Βάλε και τη τερατώδη ροπή από τον κινητήρα σε συνδυασμό με τη χαμηλότερη κατά πάρα πολύ κατανάλωση, αφαίρεσε και την καγκούρικη εμφάνιση του RX-8 και μετά έλα να μου πεις ότι είναι ανώτερο αυτοκίνητο το RX-8.
Όσο για τα υβριδικά προσωπικά πιστεύω ότι είναι μία μεγάλη απάτη. Αναλογίσου μόνο ότι ένα prius στην ουσία καταναλώνει περισσότερο καύσιμο σε φυσιολογικές συνθήκες από ένα αυτοκίνητο αντιστοίχου μεγέθους του VAG με τον 2.0 tdi 140 και τα ξαναλέμε.Φυσικά και δεν ταιριάζουν καλύτερα στον Έλληνα. Είναι δυνατόν να σου αρέσει καλύτερα το sushi από το λουκάνικο? Εγώ με toyota μεγάλωσα και όταν κάποια στιγμή (7 χρόνια) συμβίωσα με γερμανικό αυτοκίνητο και στη συνέχεια απόκτησα γιαπωνέζικο κατάλαβα ότι τα γιαπωνέζικα αυτοκίνητα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τη κουλτούρα μας. Μπορεί να είναι πιο αξιόπιστα, αλλά δεν έχουν την προσοχή στη λεπτομέρεια που έχει ένα οποιοδήποτε ευρωπαϊκό αυτοκίνητο. Είναι απλά ένα εργαλείο για να σε μεταφέρει πάνω κάτω και μπορεί να ταιριάζει απόλυτα στη γιαπωνέζικη φιλοσοφία της αυστηρότητας και της απλότητας αλλά δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τη ευρωπαϊκή φιλοσοφία. Δεν είναι τυχαίο που οι γιαπωνέζοι είδαν αποδεκτά νούμερα πωλήσεων όταν μετέφεραν σχεδιαστικά κέντρα και εργοστάσια στην Ευρώπη.
Για την ιστορία, οδηγώ RAV4 MK2, ψήνομαι απεγνωσμένα για καλοδιατηρημένο mr2 και είμαι οπαδός της Toyota στη F1...
Που ακριβώς το IS200 έλεγε κάτι παραπάνω σε σχέση με το IS250?Εκτός αν εννοείς μόνο την TRD έκδοση
όπου ήταν μια πολύ ειδική.Εκτός αν μιλάμε μόνο για το δικό σου γούστο,τότε πάσο.Τώρα για το sushi με το λουκάνικο θεωρώ ατυχές το παράδειγμα καθώς καλλιστα ανακαλύπτουμε
πράγματα στις ζωές μας τα οποία απο ένα σημείο και μετά τα ενστερνιζόμαστε πλήρως και
τα χρησιμοποιούμε συνέχεια.Η 'μαζοποίηση του γούστου' ή η υιοθέτηση κοινής νοοτροπίας στυλ
'γιατι έτσι πάει' δεν νομίζω οτι πάει για όλους.Φιλικά το λέω,αντιλαμβάνεσαι το νόημα.Στο θέμα του RX8 (απίστευτο το πόσο προκαλεί συζητήσεις ακόμα αυτό το αμάξι!) θεωρώ οτι πρόκειται
και πάλι για θέμα γούστου και θέμα προτεραιοτήτων.Για την εμφάνιση του (για κάποιον που του αρέσει το Ιαπωνικό design) δεν τίθεται θέμα,είναι όμορφο και θελκτικό.Μεγάλα μετατρόχια,χαμηλά,έντονες ακμές και καμπύλες,ρευστή σχεδίαση.
Το Scirocco είναι πιο τυποποιημένο,εξίσου όμορφο για μένα,αλλα όχι τόσο πρωτότυπο όσο το Mazda.Still,γούστα είναι αυτά.
Ως προς τα δυναμικά χαρακτηριστικά,αν σου αρέσει πολύ η πίσω κίνηση και αντέχεις την κατανάλωση,
δεν κάνεις 2ες σκέψεις.-Για την ιστορία με το Prius,πιστεύω οτι με τη βελτίωση των υποσυστημάτων των υβριδικών (μπαταρίες,μετάδοση κλπα) θα φανεί πραγματικά γιατί θα αποτελέσουν το μεταβατικό στάδιο μέχρι τα εναλλακτικά καύσιμα. Όταν μπορείς να έχεις είτε επιδόσεις (με αποθέματα ροπής μεγάλα και άμεσα) είτε οικονομία κατ'επιλογή,δεν βλέπω γιατί τα υβριδικά να μην αποτελέσουν κάτι σαν το turbo του μέλλοντος.
Οι αμερικανοί πάντως είδαν άλλα για τον tdi που λες http://www.edmunds.com/insideline/do/Dr ... panel..5.*
Σόρυ για το offtopic.
-
Ένα παράπονο που έχω απο αντιπροσωπεία της ΤΑΤΑ στην Ινδία, εδώ το γράφω...?
-
Παιδιά, εσείς που ψάχνεστε πολύ με τις αντιπροσωπείες της VW, γνωρίζετε αν παίζει καμμια προσφορά για το GOLF V, πόσα αυτοκίνητα υπάρχουν, εκδόσεις και τι τιμές; σε tsi πάντα! Γνωρίζει κανείς τιποτα; Ειδικά τώρα με την οικονομική κρίση μπορεί να έχουν καμμια καλή προσφορά...
-
Εμενα ως κατοχος vw και ξεροντας τον μηχανικο τις αντιπροωσοπιας μου ειχε πει ο ιδιος να μεσολαβισει να το παρο με 5000 ευρω
εκπτωση το golf v trendline 122 tsi... πριν 3 μηνες ομως!!! -
Ψάχνοντας για το σιρόκο, ρώτησα για το 5αρι και μου είπαν οτι με 18Κ παίρνεις το 122 gt sport με το κλειδί στο χέρι. Άρα υπολόγιζε -2.5Κ. Ίσως με λίγη πίεση πας και στο -3...
-
highline 122 DSG και ηλιοροφη σε λευκο VI βγαινει καπου στα 23.000 απο οτι ειδα στον καταλογο....πολλα δεν ειναι ρε γμτ? Καπου εκει εβγαινε το V non dsg, στην εκδοση GT.
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
highline 122 DSG και ηλιοροφη σε λευκο VI βγαινει καπου στα 23.000 απο οτι ειδα στον καταλογο....πολλα δεν ειναι ρε γμτ? Καπου εκει εβγαινε το V non dsg, στην εκδοση GT.ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ.ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΙΧΑ ΕΝΑ AUDI A3 ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΟΛΑΦΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΛΟΓΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΩΦΕΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΕ ΠΗΓΕ ΠΑΝΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.......ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΓΚΟΛΦΑΚΙ.ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ.ΣΩΣΤΑ;ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ AUDI ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟ ΓΚΟΛΦΑΚΙ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΝΤ,ΤΑ ΦΙΑΤ,ΤΑ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ,ΤΑ ΠΕΖΟ, ΤΑ......ΤΑ........ΤΑ......
-
ποιοτικα το Α3 ειναι καλυτερο απο το γκολφ 5,το 6 ομως εκλεισε αυτη τη ψαλιδα ,οποτε περα απο το ονομα δεν αξιζει ιδιαιτερα τα επιπλεον λεφτα του το αούδι.
@ραντανπλαν
καλυτερα να παει καποιος για το 160αρι παρα για 122αρι dsg.δε λεω καλο χρυσο το αυτοματο,αλλα τα αλογα ειναι καλυτερα!αλλωστε δε θα παθεις τπτ να αλλαζεις με το χερι!
αν και καποιες φορες μες στη κινηση ευχομαι να ειχα ενα -
Ο χρήστης SHAQATTACK έγραψε:
highline 122 DSG και ηλιοροφη σε λευκο VI βγαινει καπου στα 23.000 απο οτι ειδα στον καταλογο....πολλα δεν ειναι ρε γμτ? Καπου εκει εβγαινε το V non dsg, στην εκδοση GT.
ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΜΗΝ ΑΝΑΡΩΤΙΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩΣ ΑΡΚΕΤΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΤΙ ΕΣΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙΣ.ΜΕ ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΣΤΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ.ΕΙΧΑ ΕΝΑ AUDI A3 ΚΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΩ ΟΤΙ ΤΟ ΓΚΟΛΑΦΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΛΟΓΩ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ 11 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ ΑΥΤΗ Η ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΩΦΕΛΗΣΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ.ΜΕ ΠΗΓΕ ΠΑΝΤΟΥ,ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.......ΠΙΣΤΕΥΩ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ.ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΑ ΠΡΟΕΤΡΕΠΑ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΓΚΟΛΦΑΚΙ.ΜΕΣΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙΣ ΕΝ ΤΕΛΕΙ.ΣΩΣΤΑ;ΟΠΩΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΟ ΚΑΘΩΣ ΠΕΡΝΑΣ ΩΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΟ, ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΕ ΤΑ ΑΚΡΙΒΟΤΕΡΑ AUDI ΔΕΝ ΜΕΤΑΝΙΩΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΟΥ ΠΑΡΗΓΓΕΙΛΑ ΤΟ ΓΚΟΛΦΑΚΙ.ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΟΤΕΡΟ.ΚΑΙ ΑΣ ΔΩΣΩ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΦΟΡΝΤ,ΤΑ ΦΙΑΤ,ΤΑ ΑΛΦΑ ΡΟΜΕΟ,ΤΑ ΠΕΖΟ, ΤΑ......ΤΑ........ΤΑ......
Mας τα εχετε κανει τσουρεκια με το κωλογκολφ. Ενα κακασχημο πραμα ειναι με αδιαφορη οδικη συμπεριφορα. ΤΟ μονο που αξιζει ειναι το κιβωτιο. Α και που σαι. Οταν θα σου χαλανε τα ηλεκτρικα παραθυρα και θα σου καιγονται τα λαμπακια μην στεναχωριεσαι. Επισης κοιτα να βαζεις 100αρα βενζινη και να προσεχεις για να μην διαλυσεις την μηχανη
-
δε θέλει 100άρα ούτε το 122άρι ούτε το 160άρι... δουλεύει κανονικότατα με 95άρα..
VW Golf VΙ