-
καλα και στο δικο μου δεν εχουν παθει τιποτα,δεν λεει κατι αυτο.
-
και όμως υπάρχουν εξαιρέσεις... πχ σε όσες αντιπροσωπείες mercedes έχω πάει πολύ ευγενικοί, αρκετά πληροφορημένοι, test-drive διαθέσιμο συνήθως...
αντίθετα αυτή η vw έλεος θα πιστεύουν ότι πουλάνε bentley φαίνεται λόγω εξαγορών... -
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
και όμως υπάρχουν εξαιρέσεις... πχ σε όσες αντιπροσωπείες mercedes έχω πάει πολύ ευγενικοί, αρκετά πληροφορημένοι, test-drive διαθέσιμο συνήθως...
αντίθετα αυτή η vw έλεος θα πιστεύουν ότι πουλάνε bentley φαίνεται λόγω εξαγορών...ε ναι γιατι εκει απευθυνονται σε υψηλου επιπεδου ανθρωπους και φοβουνται η σεβονται.
-
-
το ειδες το τυρι εεε.
-
και για τη μαζντα της βουλιαγμενης εχω να πω καλα λογια..
παρα πολυ εξυπηρετικοι και μαλιστα επειδη δεν ημουν σε ηλικια να κανω test drive, μου λεει ο πωλητης στα μουλωχτα: 'ελα αυριο που θα λειπει το αφεντικο'στη bmw αντιθετα που ειχα παει καποτε για μινι ηταν παρα πολυ αγενεις
στην οπελ ενα opc αστρα που το ειχε κλεισει καποιος το ειχαν κλειδωμενο
εγω παντως χεστηκα για την ευγενεια.αυτο που μου τη σπαει ειναι που καποιοι δεν εχουν μπεσα
-
αν και ημαστε θα πω αυτο.
-
Στην Opel όντως τα κλειδώνουν όσα εκθεσιακά πωληθούν, είναι απόλυτα τυπικοί σε αυτό και δεν τα ανοίγουν με τίποτα. Μπράβο τους για αυτό, από την άλλη είναι τελείως αναίσθητοι σε αντιμετώπιση με ύφος 'είτε τον πάρεις είτε δεν τον πάρεις τον τσίγκο στα τέτοια μας' Μόνο στην Opel της Υμηττού είναι τρομερά εκνευριστικοί και πιεστικοί σε σημείο να σε κάνουν να λες και να πάρω Opel θα το πάρω από αλλού. Ρε απλά να δω από κοντά το Opc πήγα και με πήραν 2 φορές τηλέφωνο μήπως ενδιαφέρομαι να περάσω να μου βγάλουν τελική τιμή!
Στη Mini πλήρης στ@@δισμός και σαπίλα.
Μέγιστη καφρίλα η Suzuki που έχει δώσει test drive αμάξι σε γνωστό μου ο οποίος όχι μόνο δεν ήταν σε ηλικία για να επιτρέπεται, αλλά δεν του ζήτησαν καν δίπλωμα. Έτσι χύμα του το έδωσαν
VW καφρίλα πάντως, σου λένε και στη μάπα 'ξέρεις εγώ πουλάω 3 Golf τη μέρα από εδώ'
-
Ο χρήστης Neos έγραψε:
VW καφρίλα πάντως, σου λένε και στη μάπα 'ξέρεις εγώ πουλάω 3 Golf τη μέρα από εδώ'
αυτοι ειναι και οι καλυτεροι πωλειτες ασχετα αν δεν μας αρεσουν,πολλοι τσιμπανε.
-
Η παει συνεφο απο τους γνωστους γραφικους κατοχους ιταλικων καρων (ποια αεροπορια ρε καραμητρο) , που τα μισα τους μυνηματα τα εχουν γραψει σε τοπικ αυτοκινητου που μισουνε
Μιλαμε για τραυματικη παιδικη ηλικια -
Προσωπικα δεν εχω προβλημα με τα VW. Αν αγοραζα οικογενειακο μαλλον το passat θα επαιρνα. Ομως το scirocco και το golf μου καθονται στον λαιμο. Ειδικα το scirocco ειναι ενα μακρυ vw golf. Το μονο που αλλαζει ειναι η εμφανιση ,οι χειροτεροι χωροι ,η αθλια ορατητα, ο κακιστος αεροδυναμικος συντελεστης που εχει αντικτυπο στις επιδοσεις και η αρκετα υψηλοτερη τιμη.
Επισης τα golf ειναι αδιαφορα οδηγικα και εχουν αδιαφορη σχεδιαση. Σε ενα πραγμα βγαζω το καπελο μου στην VW οσον αφορα τα golf και τα scirocco. Δινουν στον κοσμο την δυνατοτητα να χρησιμοποιει το dsg που ειναι ενα τεχνολογικο θαυμα και απιστευτα καλυτερο απο ενα χειροκινητο κιβωτιο. ΑΝ αγοραζα golf θα το εκανα μονο για αυτο το κιβωτιο
-
H μονη επιπλοκη που βρισκω για το dsg ειναι η ελλειψη εμπιστοσυνης απο τους πιθανους αγοραστες προς τους εκαστοτε βαπτισμενους τεχνικους στις αντιπροσωπειες στο ελλαντα.
Ειναι κατι αρκετα εξεζητημενο ουτως ωστε τυχον προβλημα να αντιμετωπιστει επιτυχως με τα γνωστα ημιμετρα της ελληνικης πραγματικοτητας...
-
Ο χρήστης pittas έγραψε:
H μονη επιπλοκη που βρισκω για το dsg ειναι η ελλειψη εμπιστοσυνης απο τους πιθανους αγοραστες προς τους εκαστοτε βαπτισμενους τεχνικους στις αντιπροσωπειες στο ελλαντα.Ειναι κατι αρκετα εξεζητημενο ουτως ωστε τυχον προβλημα να αντιμετωπιστει επιτυχως με τα γνωστα ημιμετρα της ελληνικης πραγματικοτητας...
Από την άλλη έχουν περάσει αρκετά χρόνια που έχει παρουσιαστεί το dsg και έχουν κυκλοφορήσει τα πρώτα μοντέλα με αυτό, ενώ και οι μηχανικοί πέρα από τα σεμινάρια, έχουν δει την συντήρησή του και στην πράξη, οπότε αν το πάρεις τώρα σίγουρα το αυτοκίνητό σου δεν θα είναι το πειραματόζωό τους.
-
Ειδικα με τα προβληματα του συμπλεκτη στα χειροκινητα κιβωτια της AUDI,τα οποια μενουν αλυτα,το DSG μοιαζει σχεδον μονοδρομος....
-
ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΛΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΙΑΚΗΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑΡΑ ΜΑΣ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΓΚΟΛΦΑΚΙ;ΑΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΔΙΑΧΩΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ 'ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ' ΚΑΙ 'ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ' ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΟΥΣΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. -
Ο χρήστης kostis20 έγραψε:
Ειδικα με τα προβληματα του συμπλεκτη στα χειροκινητα κιβωτια της AUDI,τα οποια μενουν αλυτα,το DSG μοιαζει σχεδον μονοδρομος....τι ακούμε εδώ μέσα? έχεις οδηγήσει ποτέ audi? τα κιβώτια είναι ακριβή στις αλλαγές, απλώς ο συμπλέκτης έχει λίγο μεγάλη διαδρομή, αλλά και πάλι με τίποτα δε χάνεις αλλαγή...
-
Ο χρήστης saxo_1100 έγραψε:
Ειδικα με τα προβληματα του συμπλεκτη στα χειροκινητα κιβωτια της AUDI,τα οποια μενουν αλυτα,το DSG μοιαζει σχεδον μονοδρομος....
τι ακούμε εδώ μέσα? έχεις οδηγήσει ποτέ audi? τα κιβώτια είναι ακριβή στις αλλαγές, απλώς ο συμπλέκτης έχει λίγο μεγάλη διαδρομή, αλλά και πάλι με τίποτα δε χάνεις αλλαγή...
ναι οντως,ποια ειναι τα προβλημα με το συμπλεκτη της audi???
μαλλον δεν εχεις οδηγησει citroen να δεις τι παει να πει προβλημα
-
Φαντάζομαι ότι ο φίλος θα έχει οδηγήσει Citroen (φαίνεται από το saxo_1100 όπως αναφέρεται).
Πάντως αναφέροντας και από προσωπική πολυετή εμπειρία από saxo αλλά και παλιότερα απο BX, δεν είχα ποτέ ιδιαίτερο πρόβλημα στις αλλαγές αλλά ούτε και από πλευράς αξιοπιστίας (ίσως να φταίει και το γεγονός ότι ποτέ δεν ήμουν βίαιος ).
Sorry για το offtopic
-
Ο χρήστης italakias έγραψε:
@ mirage . τι ειναι αυτο?Η Pub του forum. Σερβίρονται πάσης φύσεως ποτά αλκοολούχα και μη, ενίοτε και φαγητό
-
οδηγικα αδιαφορο δεν το λες ο Γκολφ....
shaqattack για ποιο μοντελο μιλας;
ποια εκδοση;
VW Golf VΙ