-
Προσωπικα επιλεγω να γυμναζομαι σπιτι. Δε πολυσυμπαθω το γυμναστηριο. Ισως γιατι οσες φορες εχω μπει σε γυμναστηριο ολο και καποιους ναρκισσους θα δω να γυαλιζονται στον καθρεπτη. Εξω μονο κολυμβητηριο προτιμω. Κολυμβητηριο ομως. Οχι κλαμπακι με πισινα και σεζλογκ γυρω γυρω.
-
Τι να γίνονται αυτά τα παληκάρια από το αμέρικα, άραγε;
Θυμάμαι κάποτε, σε ένα θέμα, μάλλον για τους βομβαρδισμούς στην Γιουγκοσλαβία, είχα πει κάτι για τους αμερικάνους (δεν είχα βρίσει) και μου ζήτησαν απειλητικά τη διεύθυνσή μου!
Γαμάτο; -
Βαριέμαι το γυμναστήριο επίσης! Όσες φορές γράφτηκα δε πήγα πάνω από 2 ή 3 μήνες.
Τα τελευταία 8 χρόνια γυμνάζομαι σε εξωτερικούς χώρους. Την έχω καταβρει με το τρέξιμο, τρέχω 5 - 10 χλμ τουλάχιστον 3 φορές τη βδομάδα και κάνω και χειμερινά μπάνια. -
To σκέτο γυμναστήριο το βαριούνται οι περισσότεροι.
Αυτό που έχω καταβρει εκτός από την ποδηλασία και το εξωτερικό τρέξιμο είναι τα ομαδικά
Ειτε είναι crossfit είτε είναι pilates είτε είναι αεροβική, φαίνεται να κάνουν καλύτερη δουλειά.
-
Από το κοινόβιο βγαίνω είτε για σούπερ μάρκετ είτε για να πάω γυμναστήριο.
Που σημαίνει ότι αν κλείσει το γυμναστήριο, μετά είμαι για:
-
@storm said in Γυμναστηριο (Βαρη, Cardio, Diets):
Από το κοινόβιο βγαίνω είτε για σούπερ μάρκετ είτε για να πάω γυμναστήριο.
Που σημαίνει ότι αν κλείσει το γυμναστήριο, μετά είμαι για:
Στο τέλος σωνεται να ξέρεις.
-
-
-
Το ξέρω...
-
Πάω πρωί και είμαστε λίγα άτομα, είναι χαλαρά και περνάει ευχάριστα η ώρα!
-
Ελα πες την αλήθεια, εχει γκομενακια, δεν εξηγείται αλλιως.
-
@georgemit said in Γυμναστηριο (Βαρη, Cardio, Diets):
Ελα πες την αλήθεια, εχει γκομενακια, δεν εξηγείται αλλιως.
Όλες τις ώρες έχει γκομενάκια! Όχι μόνο το πρωί…
-
@limited_one said in Γυμναστηριο (Βαρη, Cardio, Diets):
Έφτασε και η δίκη μου στιγμή να ασχοληθώ λίγο με εμένα! 3 φορές δοκίμασα να πάω στο γυμναστήριο αλλά δεν κατάφερα ποτέ να το το συνεχίσω.. Εδώ και έναν μήνα σχεδόν άρχισα cross fit το οποίο μου φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό και καθόλου βαρετό!
Ίδανικα θα είναι αν μπορέσω να συνεχίσω μέχρι αρχές Μαΐου, βέβαια μετά τον Φεβρουάριο μάλλον θα πρέπει να πηγαίνω απόγευμα αντί για το πρωί που πάω τώρα.μία συμβουλή καθώς ασχολούμαι χρόνια με το crossfit σαν απλός αθλητής. αφιέρωσε χρόνο στο να μαθεις τις τεχνικές ειδικά της άρσης βαρών και σωστής στάσης. τα κιλά σε ενα wod 15λεπτο μπορεί να είναι λίγα για 10-20 επαναλήψεις αλλά όταν σε 15λεπτα καλείσαι να βγαλεις 70-80 επαναλήψεις των 40kg εεε τότε θα σε σώσει η σωστή στάση του σώματος απο σίγουρο τραυματισμό. ok ο χρονος μετράει αλλά μετράει και να μείνεις μακριά απο τραυματισμους. πρωτα η τεχνική μεχρι να σου γινει συνήθεια η σωστή άρση γιατί θα δουν πολλα τα ματια σου...
μην ξεχνας πως τα κιλά θα τα φερεις πανω οπως και να εχει...σωστά όμως λίγοι τα φερνουν... -
@gv2000 said in Γυμναστηριο (Βαρη, Cardio, Diets):
@limited_one said in Γυμναστηριο (Βαρη, Cardio, Diets):
Έφτασε και η δίκη μου στιγμή να ασχοληθώ λίγο με εμένα! 3 φορές δοκίμασα να πάω στο γυμναστήριο αλλά δεν κατάφερα ποτέ να το το συνεχίσω.. Εδώ και έναν μήνα σχεδόν άρχισα cross fit το οποίο μου φαίνεται αρκετά διασκεδαστικό και καθόλου βαρετό!
Ίδανικα θα είναι αν μπορέσω να συνεχίσω μέχρι αρχές Μαΐου, βέβαια μετά τον Φεβρουάριο μάλλον θα πρέπει να πηγαίνω απόγευμα αντί για το πρωί που πάω τώρα.μία συμβουλή καθώς ασχολούμαι χρόνια με το crossfit σαν απλός αθλητής. αφιέρωσε χρόνο στο να μαθεις τις τεχνικές ειδικά της άρσης βαρών και σωστής στάσης. τα κιλά σε ενα wod 15λεπτο μπορεί να είναι λίγα για 10-20 επαναλήψεις αλλά όταν σε 15λεπτα καλείσαι να βγαλεις 70-80 επαναλήψεις των 40kg εεε τότε θα σε σώσει η σωστή στάση του σώματος απο σίγουρο τραυματισμό. ok ο χρονος μετράει αλλά μετράει και να μείνεις μακριά απο τραυματισμους. πρωτα η τεχνική μεχρι να σου γινει συνήθεια η σωστή άρση γιατί θα δουν πολλα τα ματια σου...
μην ξεχνας πως τα κιλά θα τα φερεις πανω οπως και να εχει...σωστά όμως λίγοι τα φερνουν...Ευχαριστώ για τις συμβουλές!
Ο γυμναστής παρακολουθεί από κοντά και με διορθώνει, μέχρι στιγμής λέει ότι μαθαίνω γρήγορα.
Πάντως έχω πολύ δρόμο μέχρι να φτάσω τα 40kg. -
Το γυμναστήριο και οι ασκήσεις μυϊκής ενδυνάμωσης με αντιστάσεις (ελεύθερα βάρη, μηχανήματα, τροχαλίες, trx, λάστιχα κλπ) είναι χρησιμότατα έως απαραίτητα για όλους μέχρι τα βαθιά γεράματα. Το θέμα είναι να μάθεις σε νεαρή ηλικία την σωστή τεχνική και μεθοδολογία και να συντηρείς ένας υγιές σώμα μέχρι την τρίτη ηλικία. Έτσι αποφεύγεις το καμπούριασμα στην πλάτη, τους κρεμασμένους ώμους, τα χαλαρά μπράτσα, την οστεοπόρωση, τα προβλήματα στα γόνατα και την μέση. Ναι είναι βαρετά χωρίς
την δράση-αντίδραση των αθλημάτων αλλά είναι και άλλος ο στόχος τους. Μην κολλάμε στον παράλληλο κόσμο των νόμιμων συμπληρωμάτων διατροφής (πρωτεΐνη, κρεατίνη, νιτρικά, αμινοξέα κλπ) ή παράνομων αναβολικά-στεροειδή με τους νάρκισσους-μπράβους-μαφιόζους και λοιπούς.
Γυμναστηριο (Βαρη, Cardio, Diets)