-
Να ρωτήσω κάτι ? Είμαι ο μόνος που νομίζει πως η αντίδραση της ΥΠΑ και της Πολεμικής Αεροπορίας ήταν απαράδεκτα αργή ?
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=643472
ΥΠΑ: Το αεροπλάνο μπήκε στο FIR Αθήνας στις 09:37. Χωρίς επικοινωνία με τον έλεγχο περιοχής στην Αθήνα... Κατά τις 10:07 προσπάθησαν να επικοινωνήσουν για κάθοδο στο 'Ελ. Βενιζέλος'. Δεν τα κατάφεραν και στις 10:25 ενημερώθηκε το Υπουργείο Αμυνας και το αεροπλάνο δηλώθηκε 'renegade'.
ΠΑ: Τα αεροπλάνα (υποτίθεται σε scramble) απογειώθηκαν στις 10:55, δηλ. μισή ώρα μετά, 10 λεπτά μετά την προγραμματισμένη άφιξη στο 'Ελ. Βενιζέλος' (10:45). Αν ήταν τρομοκράτες στο αεροπλάνο δηλ. θα είχε πέσει στην Ακρόπολη πριν καν απογειωθούν τα αεροπλάνα
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
O πιλότος ήταν Γερμανός άρα τα περί ελληνικής νοοτροπίας και ανοικτών πορτών δεν στέκουν...Ταξίδεψα πέρισι με Alitalia με ανοικτή την πόρτα του κοκπιτ
(Δεν το ανέφερα επειδή πιστεύω πως συνέβη και στη συγκεκριμένη περίπτωση, έτσι και αλλιώς δεν έχει σημασία εφόσον οι αεροσυνοδοί είχαν πρόσβαση απ΄ έξω)
-
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Η αεροπειρατία πλήττει την χώρα από όπου απογειώθηκε, ανήκει και συνδέεται το αεροπλάνο ΚΑΙ όχι τον τόπο προορισμού...η αεροπειρατία ή/και η πτώση του αεροσκάφους πλήττει κυρίως τους επιβάτες, το πλήρωμα και τις οικογένειες αυτών. Αυτοί πραγματικά δικαιούνται την αλήθεια και την απονομή δικαιοσύνης.
προσωπικά, χέστηκα για το οτιδήποτε λέει ο κάθε κρετίνος δημοσιοκάφρος που τρίβει τα χεράκια του και χαμογελάει χαιρέκακα για το λαυράκι που τον βρήκε αυγουστιάτικα πάλι. Οι οικογένειες να αποζημιωθούν, οι νεκροί να δικαιωθούν και ας μείνω εγώ και ο κάθε 'εγώ' στην αμάθεια, δε με νοιάζει. Άντε γιατί έχει παραγίνει η ιστορία με τα καφριλίκια που ακούμε κάθε μέρα...
-
Krus,η παράθεση την οποία σχολιάζεις εξηγεί (προσπαθεί τουλάχιστο) το ποιος χρεώνεται ενα τέτοιο συμβάν και τη στιγμή που μια τρομοκρατική οργάνωση θέλει να περάσει κάποιο μήνυμα ή να 'τιμωρήσει' κάποιους με μια ενέργεια σαν αυτή....Κατα τ' αλλα συμφωνώ με τα λεγόμενά σου.
-
Α, ο καλύτερος τρόπος να το καταφέρουν αυτό: ένα αεροπλάνο που ούτε ανήκει σε Ελληνική εταιρία, ούτε συντηρείται στην Ελλάδα, ούτε (το κυριότερο) απογειώθηκε από Ελλάδα και εν γένει δεν είχε καμία προφανή σύνδεση με την Ελλάδα...
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
Ψυχραιμία ρε παιδιά...
Η αεροπειρατία πλήττει την χώρα από όπου απογειώθηκε, ανήκει και συνδέεται το αεροπλάνο ΚΑΙ όχι τον τόπο προορισμού...Ναι άλλα αμα το ρίχνανε σε ελληνικό κτήριο ποιά χώρα θα χτυπιότανε;
Εντάξει,μπορεί να ακούγομαι λίγο Λιακόπουλος αλλά όλα αυτά μας έχουν κάνει καχύποπτους.. -
Ο χρήστης PG220 έγραψε:
Α, ο καλύτερος τρόπος να το καταφέρουν αυτό: ένα αεροπλάνο που ούτε ανήκει σε Ελληνική εταιρία, ούτε συντηρείται στην Ελλάδα, ούτε (το κυριότερο) απογειώθηκε από Ελλάδα και εν γένει δεν είχε καμία προφανή σύνδεση με την Ελλάδα...
Ψυχραιμία ρε παιδιά...
Η αεροπειρατία πλήττει την χώρα από όπου απογειώθηκε, ανήκει και συνδέεται το αεροπλάνο ΚΑΙ όχι τον τόπο προορισμού...Ναι άλλα αμα το ρίχνανε σε ελληνικό κτήριο ποιά χώρα θα χτυπιότανε;
Εντάξει,μπορεί να ακούγομαι λίγο Λιακόπουλος αλλά όλα αυτά μας έχουν κάνει καχύποπτους..Αμα το κτηριο αυτο παντως ηταν η βουλη μας... δεεν μπορω να πω πως θα το θεωρουσα πληγμα για την Ελλαδα... Μαλλον θα μας γλιτωναν απο μερικες δεκαδες ζωα
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Αμα το κτηριο αυτο παντως ηταν η βουλη μας... δεεν μπορω να πω πως θα το θεωρουσα πληγμα για την Ελλαδα... Μαλλον θα μας γλιτωναν απο μερικες δεκαδες ζωαTα οποία αυτά ζώα κάποια αλλα ζώα τα ψήφισαν και τα έκαναν βουλευτές....
Ή μήπως κάνω λάθος ?? -
Πολλές αντιφάσεις ρε παιδιά...
Πρώτη φορά βλέπω τόσες απόψεις... Δεν ξέρω αν φταίνε οι δημοσιογραφίσκοι και τα αφεντικά τους, που το θεωρώ πολύ πολύ πιθανό μιας και έχουν ακουστεί άπειρες αναλήθειες και ασυναρτησίες, αλλά τι να πω... -
Ψυχραιμία ρε παιδιά...
Εντάξει,μπορεί να ακούγομαι λίγο Λιακόπουλος αλλά όλα αυτά μας έχουν κάνει καχύποπτους..Αμα το κτηριο αυτο παντως ηταν η βουλη μας... δεεν μπορω να πω πως θα το θεωρουσα πληγμα για την Ελλαδα... Μαλλον θα μας γλιτωναν απο μερικες δεκαδες ζωα
Μήπως έχουμε αρχίσει να λέμε βλακείες; Μήπως;;;
-
Αμα το κτηριο αυτο παντως ηταν η βουλη μας... δεεν μπορω να πω πως θα το θεωρουσα πληγμα για την Ελλαδα... Μαλλον θα μας γλιτωναν απο μερικες δεκαδες ζωα :evil:Φαντάζεσαι να ρίχνανε αεροπλάνο στη γεμάτη Βουλή και μετά να έβγαινε ο κόσμος στους δρόμους να ζητοκραύγαζε;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αμα το κτηριο αυτο παντως ηταν η βουλη μας... δεεν μπορω να πω πως θα το θεωρουσα πληγμα για την Ελλαδα... Μαλλον θα μας γλιτωναν απο μερικες δεκαδες ζωα
Φαντάζεσαι να ρίχνανε αεροπλάνο στη γεμάτη Βουλή και μετά να έβγαινε ο κόσμος στους δρόμους να ζητοκραύγαζε;
Μήπως έχουμε αρχίσει να λέμε βλακείες;;; Μήπως, λέω ΜΗΠΩΣ;;;
-
Ο χρήστης leonp έγραψε:
Αμα το κτηριο αυτο παντως ηταν η βουλη μας... δεεν μπορω να πω πως θα το θεωρουσα πληγμα για την Ελλαδα... Μαλλον θα μας γλιτωναν απο μερικες δεκαδες ζωα
Φαντάζεσαι να ρίχνανε αεροπλάνο στη γεμάτη Βουλή και μετά να έβγαινε ο κόσμος στους δρόμους να ζητοκραύγαζε;
μαύρο το χιούμορ σας παίδες...
μαύρη και η παρατήρησή μου: η βουλή δεν είναι ΠΟΤΕ γεμάτη, εκτός από την πρώτη συνεδρίαση μετά τις εκλογές
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μαύρο το χιούμορ σας παίδες...
μαύρη και η παρατήρησή μου: η βουλή δεν είναι ΠΟΤΕ γεμάτη, εκτός από την πρώτη συνεδρίαση μετά τις εκλογές
Επίσης γεμίζει όταν συζητάνε για τους μισθούς των βουλευτών...
-
-
...για βαλτε οσοι γνωριζετε καννα σοβαρο λινκ για την υποθεση. (οχι in.gr)
καποιος εγραψε airliners.net. θα το τσεκαρω.. καννα αλλο? -
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
καποιος εγραψε airliners.net. θα το τσεκαρω.. καννα αλλο? -
καποιος εγραψε airliners.net. θα το τσεκαρω.. καννα αλλο?Σε αυτο το site εχει και ηχο απο το μαυρο κουτι που καταγραφει τις συνομιλιες απο καποια ατυχηματα
-
As 'dirty Harry' said: opinios are like assholes, everybody has one. Ας πω λοιπόν και εγώ τη δική μου assholia αρχίζοντας με ένα ερώτημα. Οι 'ειδικοί' από το Δημόκριτο τι ακριβώς έκαναν αμέσως μετά τη συντριβή στον τόπο του ατυχήματος? Εκτός αν αυτό είναι standard διαδικασία οπότε πάω πάσσο (η παρουσία τους αναφέρθηκε στα αρχικά δελτία και δεν είναι δική μου ιδέα). Αν δεν είναι standard διαδικασία τότε απαιτείται κάποια εξήγηση. 2ον όσο δε βρίσκεται η σορός του κυβερνήτη (που κάτι μου λέει ότι δε θα βρεθεί και ότι τελικά θα 'αναγνωριστεί' από το DNA σε κάποιο καμένο σώμα, τότε δικαιούμαι να νομίζω ότι κάτι ή κάποιος έριξε το αεροπλάνο.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα μάθουμε ποτέ την πραγματική αλήθεια και κρίμα τόσο για τους επιβάτες όσο και για τους οικείους τους.
Και μια αναφορά στον κρετίνο που έκανε πλάκα για δήθεν SMS από τον ξάδελφο που ήταν στο αεροπλάνο προκειμένου να κερδίσει τα '15 λεπτά δημοσιότητας του': είναι στιγμές που πιστεύω ότι μερικές τιμωρίες της σαρία (ισλαμικός νόμος) θα έπρεπε να ήταν σε ισχύ -
Πως γινεται το μαυρο κουτι-voice box να μην εχει περιεχομενο? Ειναι κατασκευασμενο να αντεχει σε τετοιες περιπτωσεις και σε προσκρουσεις και σε φωτια.
Τον κυβερνητη γιατι δεν τον αναζατησε η οικογενεια του?
Τα αλλα 2 ατομα που λειπουν ποια ειναι τα ονοματα τους και γιατι δεν τους αναζητουν οι συγγενεις τους. Μιλαμε για 121 νεκρους και οι 3 ειναι χασιμιο με τους 2 να μην ξερουμε ποιοι ειναι ενω ο ενας ειναι ο κυβερνητης.
Μηπως εγινε αεροπειρατιεα και αναγκαστηκαν να καταρριψουν το αεροσκαφος και βγαλανε το περιεχομενο του voice box επειδη υπηρχαν συνομιλιες με τους αεροπειρατες? Οι αμερικανοι στειλανε ειδικους σε θεματα αντιτρομοκρατιας. -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
καποιος εγραψε airliners.net. θα το τσεκαρω.. καννα αλλο?Σε αυτο το site εχει και ηχο απο το μαυρο κουτι που καταγραφει τις συνομιλιες απο καποια ατυχηματα
μακραν το καλυτερο site στο θεμα αυτο! Και τα voice recordings που εχει ειναι ωρες ωρες δυσκολο να ξεχωρισεις τι λενε, αλλα δινουν μια πολυ καλη ιδεα για τα δραματικα δευτερα πριν απο καθε συντριβη.
@ Vasilakis: εεε νταξ ρε παιδι μου... ειπαμε πως ειναι θωρακισμενα κουτια, δεν σημαινει ομως πως παντα επιβιωνουν. Σε σφοδρες συγκρουσεις τα πραγματα ειναι σκουρα ακομα και γι αυτα. Αυτο που λεγετε πως βρεθηκε ειναι μονο ενα μερος απο το casing...
Αεροπορική τραγωδία