-
Δεν ξέρω πόσο την έχω. Αλλά τρώω περί τις 10kWh ανά μέρα μέσο όρο τον τελευταίο μήνα (όλο το σπίτι).
-
Έτοιμος για φωτοβολταϊκά είσαι και εσυ....
-
Ιδιοκτήτες κατοικιας/με δάνειο/ενοικιαστές στην ΕΕ (στοιχεία 2022)
-
-
Αλήθεια στις νέες οικοδομές βλέπετε να μπαίνουν κανόνες για βραχυχρόνια μίσθωση στα καταστατικά;
-
Και στις παλιές που υπήρχε, τι έγινε; Ακόμα και στα δικαστήρια έχουν φτάσει υποθέσεις, αλλά δεν άλλαξε κάτι.
-
Δηλαδη εμεις οι φοιτητες ,μπορουμε οταν λειπουμε απο τα νοικιασμενα μας, λουξ επιπλωμενες σπιταρωνες με τις σπασμενες καρεκλες και το κρεβατι που κατουριοταν και πεθανε η γιαγια να τα βαλουμε Airbnb ;
-
Αμε, τα κατουρημένα κρεβάτια έχουν κοινό...
-
Στην Ιταλία υπάρχει εδώ και έτη μια κατασκευαστική που χτίζει φθηνά αντισεισμικά σπίτια από οπλισμένη τοιχοποιία με κορμό από πολυστερίνη χωρίς κάποιον επιπρόσθετο φέροντα μηχανισμό.
Εδώ διάφορες δημοσιεύσεις αξιολογήσεων των δοκιμίων και τοιχοποιίας σε διαφορες πολυτεχνικές σχολές.
-
Χτίζει και φθηνές κοινωνικές κατοικίες στην Αργεντινή, Κένυα. Ε ρε λαός που θα ζει εκεί πέρα
1100 διαμερίσματα σε 15 μηνες. Καλο!
-
Χαλάνδρι 1951
Χαλάνδρι 2023
Προ και μετά ταξιδευτή
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Χτίζει και φθηνές κοινωνικές κατοικίες στην Αργεντινή, Κένυα. Ε ρε λαός που θα ζει εκεί πέρα
1100 διαμερίσματα σε 15 μηνες. Καλο!
Κάναμε αμάν να απαλλαγούμε απ τις αγκυλώσεις της Ιδεολογικής Ηγεμονίας της Αριστεράς και το Σοσιαλισμό και τώρα θέλετε κι εργατικές κατοικίες, να μείνουμε σώνει και καλά ή τελευταία Σοβιετια της Ευρώπης!
Δε βάζετε μυαλό με τίποτα... -
@antonakis said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Χαλάνδρι 1951
Χαλάνδρι 2023
Προ και μετά ταξιδευτή
Κούκλα είναι ρυμοτομία, ευρύχωροι δρόμοι, πάρκινγκ, πράσινο, ποιότητα ζωής, μια βόμβα θέλει να γίνει όπως πριν. Τύφλα να χει η Μπογκοτά
-
Χαλάλι τα λεφτά για το Χαλάνδρι, αξίζει!
Ελπίζω μην κάνουν και τίποτα Εργατικά εκεί και χαλάσουν τη συνοικία. -
Μέχρι και χωριό ρομα έχουν εκεί στα όρια με την Αγία Παρασκευή. Γιατί να τους χαλάσει ένα μπλοκ εργατικών κατοικιών? Προχθές ήμουν στο intercontinental . Μια χαρά έχει δέσει με τις εργατικές γύρω του.
-
Ειδικά η κοινότητα των Ρομα έχει ενσωματωθεί με την υπόλοιπη γειτονιά. Μπορούν να το επιβεβαιώσουν και όλοι όσοι γειτονευουν με αυτή την εξαιρετική κοινωνική ομάδα.
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Θεωρια και νόμοι περι ρευστών νομίζω ονομάζεται. Ξέρω και την θεωρια του Μπερνουλι....take that @fanis75
Ναι αλλά ο ανεμιστήρας είναι χαμηλά.
Εσείς τι θερμοκρασία έχετε μέσα στο σπίτι;
- Και βαλαμε και μονωση περσι. Αλλιως το 35 το χαμε στο νερο.
-
@otso said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Δηλαδη εμεις οι φοιτητες ,μπορουμε οταν λειπουμε απο τα νοικιασμενα μας, λουξ επιπλωμενες σπιταρωνες με τις σπασμενες καρεκλες και το κρεβατι που κατουριοταν και πεθανε η γιαγια να τα βαλουμε Airbnb ;
Αμε. Το πουλας και ως εμπειρία γαιτί που και πού βγαινει το φαντασμα της Γιαγιας και κατουριουνται και οι τουριστες και εχουν να λενε στο τικτοκ.
-
Κάπου ρωταγες αν ειναι νορμαλ ο ανεμιστηρας να ανεβαζει τη θερμοκρασια του δωματιου. Βασικα ειναι αναμενομενο. Ο ανεμιστηρας απλα σπρωχνει τον αερα απ τα πισω του προς τα μπροστα του. Δεν αλλαζει την θερμοκρασια του. Σκεψου μια ελικα μεσα σε ζεστο νερο. Βασικα τα κανει και λιγο χειροτερα γιατι ο κινητηρας του βγαζει θερμοτητα (ολοι οι κινητηρες βγαζουν) οποτε θερμαινει κι αλλο τον αερα κοντα στον κινητηρα και αρα το δωματιο συνολικα. Επισης ακομα και η εξτρα τριβη του αερα πανω στα πτερυγια του θερμαινει λιγο ακομα.
Η αισθηση δροσιας προερχεται απ το οτι ο αερας σε χτυπαει και βοηθα στο να εξατμιζεται ο ιδρωτας σου πιο γρηγορα. ΑΥτη η εξατμιση ειναι που παιρνει θερμοτητα απ το σωμα σου και σε δροσιζει τοπικα.
-
@antonakis said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Χαλάνδρι 1951
Χαλάνδρι 2023
Προ και μετά ταξιδευτή
Το πατρικό μου σπίτι, υπάρχει και στις 2 φωτογραφίες.
Μπορεί βέβαια να πληρώνει 1000 ΕΝΦΙΑ για 2 Χ 100 τμ που είναι, μπορεί να θέλει 3 - 4000 τον χρόνο για να ζεσταθεί, ανάλογα με την τιμή του πετρελαίου, να μην πω πόσα δημοτικά τέλη μας χρεώνει ο αγωνιστής βλαχοδήμαρχος μας...
Αλλά η δεύτερη φωτογραφία είναι πλασματική.
Γιατί είναι σε προοπτική και το Χαλάνδρι είναι περιοχή με χαμηλό ΣΔ και μεγάλους κήπους, τους οποίους στην προοπτική το κρύβουν οι πολυκατοικίες.
https://www.google.gr/maps/@38.0241415,23.8079536,2643m/data=!3m1!1e3?entry=ttu
Σε κάθετη φωτογραφία είναι λίγο αλλιώς τα πράγματα.
Ετσι για σύγκριση, Καλλιθέα - Νέα Σμύρνη στην ίδια κλίμακα...
https://www.google.gr/maps/@37.9521318,23.705858,2645m/data=!3m1!1e3?entry=ttu
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ