-
CONCRETE = ΣΚΥΡΟΔΕΜΑ
CEMENT = ΤΣΙΜΕΝΤΟΤι στενάχωρα site χαζεύεις ρε συ ?
-
Οκ αλλού το έχω δει να το γράφουν και αλλιώς. Ακόμα και με τσιμεντοκονίαμα
Διαβάζω τρόπους να αποκτήσω σπίτι σε λογικές τιμές.... Τι να κάνω;
-
Πιστεύεις και στον Άγιο Βασίλη ?
-
Αμέ!!! Αν είναι να βρω σε λογική τιμή σπίτι.... Πιστεύω και παρά πιστεύω.
-
@red_monster said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@yem said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Εσείς θα αγοράζατε διαμέρισμα σε πολυκατοικία που υπάρχει λαϊκή κάθε εβδομάδα, έστω και αν τυπικά μπορεί να αλλάζουν δρόμο κάθε 6 μήνες, ή το θεωρείται αιτία να ψάξετε σπίτι αλλού ?
Είτε στην Ήβης είτε στην Νηρήιδων το ίδιο μπάχαλο γίνεται εκεί τις Παρασκευές !
Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι που θα κλείνει το παρκινγκ και άντε βρες να παρκάρεις εκείΟπότε τι λες να μην το πάρει το οικόπεδο ?
Όλα έχουν την τιμή τους
Το θέμα είναι ότι θα κάνει οικοδομή για να πουλήσει. Και το Π. Φάληρο πουλάει ακριβά, Θα πουλήσει εύκολα με την λαϊκή ?
-
@gatoz said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Από βαριοπουλα που θα ανοίξει τον τοίχο και να σου πάρει ότι έχεις μέσα.
Αυτά μόνο αν ξέρουν ότι θα βρούνε κάτι αξίας μέσα.
Εμένα πχ την βδομάδα αυτή μπήκαν στο εξοχικό από το μικρό παράθυρο του μπάνιου,
Πήραν :
1 ούζο
3 πακέτα μακαρόνια
1 τραχανά
4 παιδικούς χυμούς
1 εξάδα κρουασάν
1 πακέτο σερβιέτεςΕυτυχώς τα 2 τριήμερα που πήγαμε τελειώσαμε το λάδι και δεν βρήκαν κάνα τενεκέ .
Θα ξανάρθουν? Μπορεί!
Μην μπούνε στο γκαράζ, εκεί θα χάσουμε κάνα τάλιρο σε εργαλεία.Αν ξέρουν ότι θα βρούνε καμία μπάρα χρυσού θα σου έρθει και με αλεξίπτωτο, αλλιώς και με μια καλή κλειδαριά καλός είσαι.
Αν είναι δε και έρημη η περιοχή όπως στα εξοχικά μπορούν να παλεύουν με τις ώρες για να ανοίξουν τα παράθυρα.3 φορες αδειασανε το εξοχικο
την δευτερη πηραν μεχρι και τις κουρτινες
το χειροτερο οτι σπασανε τη πορτα
πλεον αφηνω μια ξεκλειδωτη να παρουν οτι θελουνε....
ομως μια φορα θα τους πιασω.
ειμαι εντελως κατα της βιας. χμμμμΑυτά στα κάνανε, γιατί δεν βρήκαν το βιτάρα που έψαχναν...
-
Εσείς θα αγοράζατε διαμέρισμα σε πολυκατοικία που υπάρχει λαϊκή κάθε εβδομάδα, έστω και αν τυπικά μπορεί να αλλάζουν δρόμο κάθε 6 μήνες, ή το θεωρείται αιτία να ψάξετε σπίτι αλλού ?
Η μεγαλύτερη δυσκολία είναι που θα κλείνει το παρκινγκ και άντε βρες να παρκάρεις εκείΟπότε τι λες να μην το πάρει το οικόπεδο ?
Όλα έχουν την τιμή τους
Το θέμα είναι ότι θα κάνει οικοδομή για να πουλήσει. Και το Π. Φάληρο πουλάει ακριβά, Θα πουλήσει εύκολα με την λαϊκή ?
Αν προσαρμοστεί ανάλογα η αγορα του οικοπέδου και η τιμή πώλησης των διαμερισμάτων, γιατί όχι ;
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Αααα εννοείς και στα συμβατικά πως ανοίγει εύκολα
Τι μπορεί να κάνει κάποιος για να προστατευτεί;
Επένδυση πέτρας;;;;
-
-
-
Ημερομηνία σταθμό, αποτελεί για το δήμο μας η 27η Μαρτίου 2024 και συγκεκριμένα για την Κοινότητα Παπάγου. Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η «Έγκριση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Παπάγου του Δήμου Παπάγου - Χολαργού (Ν. Αττικής) και περιβαλλοντική έγκριση αυτού», Αρ. Φύλλου 180/27-03-2024 (τεύχος τέταρτο).
-
Όλα έχουν την τιμή τους
Αν προσαρμοστεί ανάλογα η αγορα του οικοπέδου και η τιμή πώλησης των διαμερισμάτων, γιατί όχι ;
Δεν ισχύει αυτό στην αγορά.
Αυτός που ψάχνει Π. Φάληρο, δεν θα πάρει μειονεκτικό σπίτι, επειδή θα είναι 20000 φτηνότερο.
Θα πρέπει να έλθει κάποιος από άλλη περιοχή που δεν έφτανε στο Π. Φάληρο και αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει.
-
@tgd said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Ημερομηνία σταθμό, αποτελεί για το δήμο μας η 27η Μαρτίου 2024 και συγκεκριμένα για την Κοινότητα Παπάγου. Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ η «Έγκριση Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου της Δημοτικής Ενότητας Παπάγου του Δήμου Παπάγου - Χολαργού (Ν. Αττικής) και περιβαλλοντική έγκριση αυτού», Αρ. Φύλλου 180/27-03-2024 (τεύχος τέταρτο).
Και 0,90 ο ΣΔ από 1 που ήταν...
Προσπαθεί να γίνει Χαλάνδρι ο Παπάγος, αλλά που με τις πρωινές αναφορές και το Αριστον πληρώματος...
-
Α γιαυτό φτιάχνει νέα πεζοδρόμια και κόβει θέσεις στάθμευσης.
-
Όλα έχουν την τιμή τους
Δεν ισχύει αυτό στην αγορά.
Αυτός που ψάχνει Π. Φάληρο, δεν θα πάρει μειονεκτικό σπίτι, επειδή θα είναι 20000 φτηνότερο.
Θα πρέπει να έλθει κάποιος από άλλη περιοχή που δεν έφτανε στο Π. Φάληρο και αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει.
Χωρίς να έχω εικόνα από την αγορά των πολυκατοικιών, το όλα έχουν την τιμή τους νομίζω έχει καθολική εφαρμογή. Γιατί να μην το αγοράσει κάποιος από άλλη περιοχή ? Τι σόι εντοπιότητα είναι αυτή ?
-
Γιατί να μην το αγοράσει κάποιος από άλλη περιοχή ? Τι σόι εντοπιότητα είναι αυτή ?
Δεν είπε να μην αγοράσει κάποιος απο άλλη περιοχή , απλά κάποιος που δεν φτάνει οικονομικά ΠΦ και ψάχνει σε άλλες περιοχές δεν θα σκεφτεί ότι με -20κ μπορώ να αγοράσω . Οι τιμές είναι εξωφρενικές στην περιοχή για όλο το real estate απο θέση parking / ενοίκιο / αγορά .
Χρόνια τώρα τούρκοι και άραβες κράταγαν τις τιμές ψηλά και τώρα κινέζοι και air bnb τις έφτασαν στον θεό.
-
Γιατί να μην το αγοράσει κάποιος από άλλη περιοχή ? Τι σόι εντοπιότητα είναι αυτή ?
Δεν είπε να μην αγοράσει κάποιος απο άλλη περιοχή , απλά κάποιος που δεν φτάνει οικονομικά ΠΦ και ψάχνει σε άλλες περιοχές δεν θα σκεφτεί ότι με -20κ μπορώ να αγοράσω . Οι τιμές είναι εξωφρενικές στην περιοχή για όλο το real estate απο θέση parking / ενοίκιο / αγορά .
Χρόνια τώρα τούρκοι και άραβες κράταγαν τις τιμές ψηλά και τώρα κινέζοι και air bnb τις έφτασαν στον θεό.
Διαφωνώ, τα 20 k δεν είναι αστείο νούμερο, μπορεί να είναι το 5 -8 % της τελικής τιμής πώλησης. Σύντροφοι, όλα έχουν την τιμή τους !
-
Διαφωνώ, τα 20 k δεν είναι αστείο νούμερο, μπορεί να είναι το 5 -8 % της τελικής τιμής πώλησης. Σύντροφοι, όλα έχουν την τιμή τους !
Μια χαρά το κατάλαβε ο γιεμ.
Ο κόσμος αγοράζει σε συγκεκριμένες περιοχές για διάφορους λόγους. Απο πρακτικούς, είναι το σπίτι κοντά στην δουλειά/στους γονείς/στα πεθερικά, είναι στην περιοχή που μεγάλωσα και μου αρέσει να μένω εδώ γιατί έχω φίλους, είναι ωραία περιοχή κλπ, αλλά υπάρχει και σε μεγάλο βαθμό η επιλογή, η περιοχή δίνει πρεστίζ, η περιοχή δεν δίνει πρεστίζ αλλά είναι φθηνή.
Στην περίπτωση λοιπόν του Π. Φαλήρου, οι ΣΔ είναι μεγάλοι, οι δρόμοι δεν είναι τεράστιοι, υπάρχει έντονο πρόβλημα παρκαρίσματος, δεν έχει μετρό, έχει ανηφόρες και κατηφόρες και ένα μικρό κομμάτι είναι σε απόσταση 15-20 λεπτών δηλαδή 1000-1500 μ. περπάτημα για την θάλασσα.
Αντικειμενικά λοιπόν οι τιμές θα έπρεπε να έχουν μία έντονη διαστρωμάτωση ξεκινώντας από την παραλία και ανά παράλληλο δρόμο να μειώνονται αισθητά.
Επειδή όμως τα οικόπεδα είναι λίγα γενικά, δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα της επιλογής.
Από την άλλη η τιμή πώλησης είναι υψηλή. Δεν το έχω ψάξει, αλλά νομίζω ότι 4-5-6000 το τμ θα κυκλοφορούν, για περιοχές βέβαια αρκετά μέσα από την παραλία, όπως το συγκεκριμένο οικόπεδο.
Αρα το ερώτημα είναι αν κάποιος που έχει να διαθέσει αυτά τα λεφτά, θα δεχτεί να πάει σε οικόπεδο με αυτό το θέμα, για να γλυτώσει 20-30000, ή θα πάει σε ένα άλλο.
Τώρα πόσο λογικό είναι κάποιος που ψάχνει να αγοράσει στα 3-4000, θα πει να πάω σε προβληματικό στο Π. Φάληρο, το βλέπω περίεργο.
Ενημερώσαμε τον επενδυτή για το πρόβλημα, μας ενημέρωσε για την αντιπαροχή που ζητάει ο ιδιοκτήτης και θα κάνουμε σήμερα την τελική μας έκθεση κόστους - ωφέλους. Προσωπικά θα είμαι αρνητικός, αν μάλιστα επιβεβαιώσω ότι ο ιδιοκτήτης αυτό που ζητάει, προϋποθέτει τιμές πώλησης 5-7000, προφανώς θα είμαι εντελώς αρνητικός.
-
Άρα θα μείνε απούλητο εσαεί ;
Κάποια στιγμή θα λογικευτεί ο πωλητής και θα επέλθει κάποια ισορροπία στο σύστημα.Το παλαιό Φάληρο τείνει να γίνει σαν την ηλιουπολη, not a compliment. Δεν θα έγινα με τίποτα τόσο λεφτά για εκεί, αλλά αυτός είμαι εγώ
-
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ