-
Δεν είναι παλιό αγαπητέ….παρατημένο είναι….για την περιοχή η τιμή είναι δελεαστική. Μου έκανε εντύπωση η ενεργειακή κλάση…κυριολεκτικά ότι να’ναι….
-
@kkostask said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Δεν είναι παλιό αγαπητέ….παρατημένο είναι….για την περιοχή η τιμή είναι δελεαστική. Μου έκανε εντύπωση η ενεργειακή κλάση…κυριολεκτικά ότι να’ναι….
Καλά την ενεργειακή κλάση ο ενεργειακός επιθεωρητής δεν την ορίζει;
Επίσης ενα ενοίκιο ο μεσίτης παίρνει από από ιδιοκτήτη κι ένα ενοίκο από τον ενοικιαστή;
Ετσι πάει; -
Ενεργειακη κλαση του 70 ειναι. Τα υπολοιπα ειναι χαρτουρα.
-
Μάλλον δεν παίζει φράγκο για να το σουλουπώσουν λίγο και το νοικιάζουν όπως το αφήνουν οι προηγούμενοι.
Πιθανά παίζει και πρόβλημα με την μόνωση στη ταράτσα.
Μία αυτοψία από κοντά θεωρώ ότι θα δείξει και άλλα προβλήματα π.χ. στα κουφώματα. -
Την ενεργειακή κλάση την ορίζει ο επιθεωρητής αλλά οι περισσότεροι ιδιοκτήτες περιμένουν πρώτα να το νοικιάσουν και μετά να τον φωνάξουν να κάνει τις μετρήσεις. Η αμοιβή συνήθως είναι μισό από τον ιδιοκτήτη και ένα από τον ενοικιαστή.
Αυτό που δεν εννοούν να καταλάβουν οι ιδιοκτήτες είναι ότι για να πάρεις λεφτά πρέπει να δώσει λεφτά. Δεν μπορεί να έχεις ένα ακίνητο "σάπιο" και να θέλεις να έρθει ο άλλος να δώσει τα ωραία του λεφτά έτσι. Και σε τελική ανάλυση είναι περιουσία σου και δεν μπορεί να την έχεις έτσι. -
Την ενεργειακή κλάση την ορίζει ο επιθεωρητής αλλά οι περισσότεροι ιδιοκτήτες περιμένουν πρώτα να το νοικιάσουν και μετά να τον φωνάξουν να κάνει τις μετρήσεις. Η αμοιβή συνήθως είναι μισό από τον ιδιοκτήτη και ένα από τον ενοικιαστή.
Αυτό που δεν εννοούν να καταλάβουν οι ιδιοκτήτες είναι ότι για να πάρεις λεφτά πρέπει να δώσει λεφτά. Δεν μπορεί να έχεις ένα ακίνητο "σάπιο" και να θέλεις να έρθει ο άλλος να δώσει τα ωραία του λεφτά έτσι. Και σε τελική ανάλυση είναι περιουσία σου και δεν μπορεί να την έχεις έτσι.Σωστή η συλλογιστική σου αλλά είναι πολύ πιθανόν να μην έχει την οικονομική δυνατότητα να το επισκευάσει και γιαυτό το νοικιάζει φθηνά. Δεν είναι μεμπτό. Αν μάλιστα βρεθεί ένας ενοικιαστής που πιάνουν τα χέρια του τότε θα βγουν και οι δύο κερδισμένοι...
-
Το έχω δει αρκετές φορές αυτό,οι ιδιοκτήτες δεν ψάχνουν ενοικιαστές αλλά στην ουσία συντηρητές γιατί αδυνατούν να το κάνουν οι ίδιοι…φυσικά δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό.
-
Βασικά αυτό ακριβώς συμβαίνει και με το εν λόγω σπίτι. Προφανώς σε τέτοιες περιπτώσεις χρειάζεται να το δει "μάστορας", καθότι άλλο να θέλει μερικά μερεμέτια κι άλλο αλλαγή μόνωσης στη ταράτσα...
-
@famas said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στο σπίτι;
Παλαιού τύπου κουφώματα, έχει ανοίξει το ταβάνι στο σαλόνι στη 10η φωτο, πιθανόν από υγρασία από πάνω, γενικά παλιό σπίτι, αλλά σε καλή περιοχή. Δεν βρίσκεις σε αυτά τα λεφτά εκεί κάτι παρόμοιο, παρά μόνο χωρίς θέρμανση.
https://www.spitogatos.gr/aggelia/2111588424Επίσης στον 3ο χωρίς ασανσέρ αν διάβασα καλά. Δε ξέρω αν θα σε βολέψει!
-
Το έχω δει αρκετές φορές αυτό,οι ιδιοκτήτες δεν ψάχνουν ενοικιαστές αλλά στην ουσία συντηρητές γιατί αδυνατούν να το κάνουν οι ίδιοι…φυσικά δεν υπάρχει κάτι μεμπτό σε αυτό.
Για ποιο λόγο ένας ενοικιαστής να επενδύσει σε κάτι που δεν αφορά ιδιοκτησία του και μπορεί αργά ή γρήγορα να αφήσει το ακίνητο;
-
@storm said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Για ποιο λόγο ένας ενοικιαστής να επενδύσει σε κάτι που δεν αφορά ιδιοκτησία του και μπορεί αργά ή γρήγορα να αφήσει το ακίνητο;
Γιατι δεν βρισκει αλλου, επισης γιατι δεν εχει η δεν θελει να παρει δικο του ακινητο. Στο τελος πρεπει να μεινει καπου οποτε μπορει να κανει καποιες επισκευες. Να βρεις καινουριο/ανακαινισμενο σπιτι σε τιμη χαρισμα, βρες μου ιδιοκτητη που θα το δωσει.
-
Με αντάλλαγμα την χαμηλή τιμή…αν το συγκεκριμένο ακίνητο ήταν έστω και μερικώς ανακαινισμένο ή έστω περιποιημένο θα νοικιάζονταν 600-650 ευρώ στην συγκεκριμένη περιοχή.
Δεν είχα δει ότι δεν έχει ασανσέρ! -
γνωμη για διαμερισμα σε γωνια πλατειας με καφετεριες ταβερνες κουνιες κτλ;
ενας μου ειπε μακρια... καλυτερα σε στενο να παρεις σπιτι καλοκαιρι δεν παλευεται απο θορυβο
-
Αν μαζεύονται πιτσιρίκια και έφηβοι καλύτερα να το ξεχάσεις…εκτός και αν βολεύεσαι με 2-3 ώρες ύπνο την μέρα…
-
Καλά δεν ξέρεις για πόσο θα μείνει εκεί η καφετέρια. Μπορεί να κλείσει στο μελλον.
Αλλά όντως τα πιτσιρίκια για κάποιο λόγο μιλούν τόσο δυνατά σαν να είναι όλα βαρηκοα ενώ βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο.
Ούτε σε στενό, σε στενό ενοικίασε. Εκτός αν έχεις ρετιρέ όπου θα δέχεσαι φως και αέρα από πάνω. -
στενο τροπος του λεγειν
δρομος ειναι κανονικος απλα οχι βασικη αρτηρια ας πουμεη πλατεια ειναι αστε το.. καλοκαιρι 3 μηνες απογευμα 6-9 και 9-11 ό χαμος μπαλες κουνιες καφετεριες ψησταριες ποδηλατα κτλ.. ειναι μεγαλη πλατεια
-
@stef4 said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
στενο τροπος του λεγειν
δρομος ειναι κανονικος απλα οχι βασικη αρτηρια ας πουμεη πλατεια ειναι αστε το.. καλοκαιρι 3 μηνες απογευμα 6-9 και 9-11 ό χαμος μπαλες κουνιες καφετεριες ψησταριες ποδηλατα κτλ.. ειναι μεγαλη πλατεια
Υπολόγισε και τις ταβέρνες με όλη την τσίκνα να σου έρχεται μέσα στο σπίτι αν δεν έχει καλά φίλτρα ή αν δεν είναι ψιλά το φουγάρο.
Η πεθερά μου έχει πάρκο μπροστά της το καλοκαίρι από τις 16:00-01:00 δεν βρίσκεις ησυχία -
Κοίτα δεν θα ήταν και τόσο κακή αγορά αρκεί να σου αρέσει ο τζερτζελος. Κάθεστε στο μπαλκόνι και είναι σαν να αράζεις στην πλατεία.
Έχει μια αξία αυτό. Δεν είναι απαραίτητα κακό.
Αλλά θα έχεις φασαρία σίγουρα, να το ξέρεις. -
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Κοίτα δεν θα ήταν και τόσο κακή αγορά αρκεί να σου αρέσει ο τζερτζελος. Κάθεστε στο μπαλκόνι και είναι σαν να αράζεις στην πλατεία.
Έχει μια αξία αυτό. Δεν είναι απαραίτητα κακό.
Αλλά θα έχεις φασαρία σίγουρα, να το ξέρεις.Η άπλα που σου δίνει η πλατεία είναι απίστευτη . Αν έχεις και μεγάλο μπαλκόνι όπως στα πεθερικά όντως το ευχαριστιέσαι , ευτυχώς δεν έχουν καφέ και γκριλ γύρω από την πλατεία και έχουν ησυχία από τα αυτοκίνητα ( και ο δρόμος μπροστά τους είναι πεζόδρομος), το "κακό" στην πλατεία εκεί έχουν φτιάξει γήπεδο μπάσκετ που το έχουν περιφράξει με συρματόπλεγμα 3μ ύψος και όταν παίζουν μπάλα τα παιδιά το απόγευμα ακούς το μέταλλο να χτυπάει συνέχεια ... χαλάλι στα παιδιά βέβαια...
-
Με αντάλλαγμα την χαμηλή τιμή…αν το συγκεκριμένο ακίνητο ήταν έστω και μερικώς ανακαινισμένο ή έστω περιποιημένο θα νοικιάζονταν 600-650 ευρώ στην συγκεκριμένη περιοχή.
Δεν είχα δει ότι δεν έχει ασανσέρ!Να το φτιάξει λοιπόν το διαμέρισμά με δικά του λεφτά και να το νοικιάσει και 700euro.
Διαφορετικά να το νοικιάσει 400euro όπως είναι και χωρίς να δώσει χρήματα ο ενοικιαστής για ανακαινίσεις σε ιδιοκτησία άλλων. Υπάρχουν πολλοί που άνετα μένουν και σε αυτά τα σπίτια.
Πάρα πολλοί.υ.γ. η αγγελία διαγράφηκε. εύκολα...
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ