-
@chrisk6 said in Κλοπές αυτοκινήτων:
Δεν ηταν ασφαλισμενο για κλοπη? Πως γκενεν αυτο?
Υποτιθεται φουλ κομπλε-ολα μεσα δεν ειναι στα leasing?
Να χανεις την προκαταβολη μου φαινεται παραλογο...δεν ασφαλιζουν τα αυτοκινητα τους οι ληζ για κλοπη, κοστιζει περισσοτερο απο αυτα που ισως κλαπουν
φυσικα θα πρεπει να δωσουν για 3 μηνες αυτοκινητο αντικαταστασης
αλλα μετα μονο νεα συμβαση εαν δεν εχει βρεθει μεχρι τοτε
και ναι, η πρωτη δοση χανεται, ειναι στα ψιλα γραμματα
αυτο ηταν της εξεκιουτιβ αλλα ακριβως το ιδιο ειχε συμβει και με το ιμπιθα της ληζπλανμονο το 2009 που ειχαν κλεψει ενα ματσουντα 2, τοτε η ντιρεντ επειδη ηταν με εξαγορα το ειχε ασφαλισμενο και πηρα απο την ασφαλισιτκη ολο το ποσο.
και τωρα με εξαγορα τα εχω αλλα πλεον δεν τα ασφλαιζουν για κλοπες -
@gatoz said in Κλοπές αυτοκινήτων:
Να χανεις την προκαταβολη μου φαινεται παραλογο...δεν ασφαλιζουν τα αυτοκινητα τους οι ληζ για κλοπη, κοστιζει περισσοτερο απο αυτα που ισως κλαπουν
αυτο ηταν της εξεκιουτιβ αλλα ακριβως το ιδιο ειχε συμβει και με το ιμπιθα της ληζπλανμονο το 2009 που ειχαν κλεψει ενα ματσουντα 2, τοτε η ντιρεντ επειδη ηταν με εξαγορα το ειχε ασφαλισμενο και πηρα απο την ασφαλισιτκη ολο το ποσο.
και τωρα με εξαγορα τα εχω αλλα πλεον δεν τα ασφλαιζουν για κλοπεςΜε κουφανες.
Δεν μπορουσα να φανταστω κατι τετοιο.
Θα ρωτησω και στην εταιρια που εργαζομαι για τα ληζινγκ τι φαση.
Εχουμε αρκετα αβις. -
@gatoz said in Κλοπές αυτοκινήτων:
και τωρα με εξαγορα τα εχω αλλα πλεον δεν τα ασφλαιζουν για κλοπεςΦαίνεται ότι τα ματοχαντρα,τους είναι οικονομικότερα.
-
Όπου υπάρχει φόβος κλοπής, leasing χωρίς προκαταβολή. ΝΟΜΟΣ!!
-
Συμφέρει τον ιδιώτη, το leasing, όμως;
-
Τρεις απόπειρες το 2022-2023, διάστημα 15 μηνών, σε LEON CUPRA R του 2010.
Το αυτοκίνητο σώθηκε λόγω GPS και αντικλεπτικού. Οι παραβάτες δεν σταματήσαν στο συναγερμό.
Το κόστος από τις ζημιές καλύφθηκε από την ασφάλεια, τζάμια, αφαλός, λαμαρινοδουλειά από στραβομένο καπό, βαψίματα, σφυρηλατησεις στις πόρτες από τους βανδαλισμούς.
Το πούλησα και ησύχασα,
Πήρα ένα σούργελο GOLF 8 για να κάνω τη δουλειά μου.
Φίλος αστυνομικός μου είπε ότι 3 στα δέκα εκείνη την εποχή στόχος ήταν αυτοκίνητα επιδόσεων.
Πολλές φορές είχα δει μετά την τελευταία απόπειρα ύποπτα αυτοκίνητα και διάφορους που δεν ήταν της γειτονιάς να πειτρυγιρίζουν το τετράγωνο της οικοδομής.
Η πυλωτή με κάμερς και καταγραφικό, σα να μην υπήρχαν για τους επιτήδειους -
Έτσι ήταν πάντα ή τώρα τελευταία;;;;
Γενικά φοβάσαι να αγοράσεις καλό αυτοκίνητο
-
@tankerman said in Κλοπές αυτοκινήτων:
Το αυτοκίνητο σώθηκε λόγω GPS και αντικλεπτικού.
"GPS και αντικλεπτικού" ... Δηλαδή;
Μου δίνεις σε παρακαλώ μερικές πληροφορίες για το καθένα από αυτά τα δύο που αναφέρεις; -
@lakisof said in Κλοπές αυτοκινήτων:
@tankerman said in Κλοπές αυτοκινήτων:
Το αυτοκίνητο σώθηκε λόγω GPS και αντικλεπτικού.
"GPS και αντικλεπτικού" ... Δηλαδή;
Μου δίνεις σε παρακαλώ μερικές πληροφορίες για το καθένα από αυτά τα δύο που αναφέρεις;Με προτροπή φίλου είχα τοποθετήσει αντικλεπτικό τελευταίας γενιάς σε συνδυασμό με GPS. Το αυτοκίνητο είχε διπλή παγίδα επάνω (διακοπή τροφοδοσίας και ανάφλεξη). Σε περίπτωση που το ρυμουλκήσουν ή το βάλουν σε φορτηγό το GPS σου δίνει δυνατότητα εντοπισμού του αυτοκινήτου εάν δεν το αχρηστέψουν. Σε οποιοδήποτε κατάστημα που ασχολείται με συναγερμούς αυτοκινήτων μπορείς να επιλέξεις ένα από τα δύο ή και τα δύο μαζί. Κόστος από 80 ευρώ μονο για συναγερμό. Το GPS θέλει SIM για να δουλέψει, η επιλογή ήταν η πιο φτηνή συνδεση συμβολαίου (6,50 € / μήνα) με 300 μηνύματα δωρεάν. Σε γενικές γραμμές υπάρχουν πολλές και αξιόπιστες λύσεις στην αγορά για να σιγουρέψεις την περιουσία σου.
Ελπίζω να σε κάλυψα. -
-
@fanis75 said in Κλοπές αυτοκινήτων:
Γίνεται χαμός πάλι. Χτές έμαθα για 2 Σμαρτ ξανά. Το ένα δίπλα μας, σε πυλωτή με συρώμενη γκαραζόπορτα. Την σήκωσαν για να την ανοίξουν και δνε πήρε χαμπάρι κανείς από κατοίκους, δεν ξέρω πως το έκαναν. Προσοχή όλοι με τις περιουσίες μας....δεν ξέρω που θα πάει αυτή η κατάσταση.
Oι γνωστοί ρωμαίοι τα έχουν τα Smart για hobby
-
Εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουν γούστο και οικολογική συνείδηση οι κλέφτες αυτοκινήτων https://klemena.gr/listings/klemmena-allo-allo-ilektriko-patini-2/
-
Από το ανοίγουν τογιοτα για να κλέβουν μπαταρίες, παίρνουν τα ηλεκτρικά καροτσάκια.
-
@tesa54 said in Κλοπές αυτοκινήτων:
Εδώ στη Θεσσαλονίκη έχουν γούστο και οικολογική συνείδηση οι κλέφτες αυτοκινήτων https://klemena.gr/listings/klemmena-allo-allo-ilektriko-patini-2/
Γούστο σε καμία περίπτωση, αν είχαν δεν θα έπαιρναν ηλεκτρικό σκουπιδοτενεκέ.
Μάλλον είναι μηδαμινής δυσκολίας η παραβίαση κλειδαριάς και να πάρει μπρος και σου λέει εύκολη κλοπή μπαταρίας και το υπόλοιπο το πετάμε
Κλοπές αυτοκινήτων