-
Κάποιο συγκριτικό με Turbo S PDK υπάρχει?
-
Ο χρήστης BMW Power έγραψε:
Καλο το Datsun..
Αλλα οσο υπαρχει Porsche..Αυτο ειναι το θεμα...ΔΕΝ 'υπαρχει' πλεον Porsche, την 'καταπιε' το Datsun...
-
Ο χρήστης BMW Power έγραψε:
Καλο το Datsun..
Αλλα οσο υπαρχει Porsche..αμα μπορεις να δωσεις αλλα 100Κ για να παρεις το αναγνωρισιμο σημα και λιγο πιο ανετη αναρτηση, ναι
-
Ο χρήστης harisnikolop έγραψε:
Κάποιο συγκριτικό με Turbo S PDK υπάρχει?κατι υπαρχει..οχι συγκριτικο.
http://www.youtube.com/watch?v=ee6T-TIz ... r_embedded
-
Ο χρήστης Κίκιζας Γρηγόρης έγραψε:
Καλο το Datsun..
Αλλα οσο υπαρχει Porsche..Αυτο ειναι το θεμα...ΔΕΝ 'υπαρχει' πλεον Porsche, την 'καταπιε' το Datsun...
Θέμα προσωπικού γούστου είναι. Όσο για τις μετρήσεις ΜΟΝΟΝ όσες είναι την ίδια μέρα, από τον ίδιο οδηγό έχουν αξία.
-
Αφού και ο ίδιος οδηγός να είναι, θα πούμε ότι έφταιγε που ήταν πιο εξοικειωμένος με το ένα από τα δύο.
-
Επίσης το άλλη μέρα, άλλος οδηγός πάντα μετράει υπέρ του GT-R. Ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου..
-
Ο χρήστης gansan έγραψε:
Επίσης το άλλη μέρα, άλλος οδηγός πάντα μετράει υπέρ του GT-R. Ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου..- πειραγμενες εργοστασιακες ferrari για δοκιμη
-
Ο χρήστης REALZEUS έγραψε:
Θέμα προσωπικού γούστου είναι. Όσο για τις μετρήσεις ΜΟΝΟΝ όσες είναι την ίδια μέρα, από τον ίδιο οδηγό έχουν αξία.Σοφά λόγια..
Ακόμα πιο σωστά, οι μετρήσεις που έχουν αξία είναι ΜΟΝΟΝ όσες γίνονται την ίδια μέρα, από τον ίδιο οδηγό και την απολύτος ταυτόσημη χωροχρονική στιγμή και με την προϋπόθεση ότι αίρεται η αρχή της απροσδιοριστίας του Χάιζενμπεργκ η οποία ως γνωστό στρεβλώνει τα αποτελέματα κάθε μέτρησης. Εναλλακτικά μπορεί κάποιος να χρησιμοποιεί την αίσθηνσή του, ειδικά αν είναι ΣΟΦΟΣ όπως ο REALZEUS.
-
Ο χρήστης spiros έγραψε:
Επίσης το άλλη μέρα, άλλος οδηγός πάντα μετράει υπέρ του GT-R. Ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου..
- πειραγμενες εργοστασιακες ferrari για δοκιμη
μα καλά αυτή η ντάτσουν ρε παιδί μου, πολύ lobbing, είναι που έχει και τα κονέ στη φορμουλα μάλλον
-
Ο χρήστης gansan έγραψε:
Επίσης το άλλη μέρα, άλλος οδηγός πάντα μετράει υπέρ του GT-R. Ένα περίεργο πράμα ρε παιδί μου..όντως
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
όντως
Μπα, εστιασμένο είναι το θέμα. Φέτος η 'πίστα' του TG έγινε μυστηριωδώς Monza... McLaren Που ρίχνει 3 δεύτερα στη Ferrari, ενώ σε όλες τις άλλες πίστες ήταν πιο αργή από την 458, GTR που βελτίωσε το χρόνο του κατά 2 δεύτερα και άλλα τέτοια χαρωπά...
-
ας κατεβασουν οι Ιταλοι τις ντιβες τους στο νιρμπουγκρινγκ να δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακος
αλλα μια φορα το τολμησαν και εφαγαν ξυλο απο ενα παλιο zonda, δε νομιζω οτι θα το ξανακανουν
-
Ιταλικό δεν είναι το Zonda..? Εξάλου είναι λογικό ότι το R είναι ταχύτερο από την 599ΧΧ. Υπάρχει όμως και μια πολύ ταχύτερη F. Δεν υπάρχει λόγος όμως για off topic αν και πολύ θα το ήθελες Σπύρο από ότι βλέπω.
-
Mαλλον επειδη το μοτερ ειναι γερμανικο θεωρειται και το Zonda....γερμανικο.
-
ξερεις ποιους εννοω Ιταλους με ντιβες ή μηπως θα επρεπε να τους λεω κοτες?
α τωρα ειμαστε offtopic ε?
-
Σε αφήνω να τρολλάρεις μόνος σου...
-
γιατι τι αλλο θα μπορουσες να κανεις?
α ναι, να βαλεις γυρολογια.
αλλα γμτ, που να βρεις τωρα αυτα που θες εσυ, ιδια μερα, ιδια ωρα, ιδιος οδηγος, ιδια λαστιχα, ιδια καυσιμα... -
-
χαλαρώστε κύριοι.....
Nissan GT-R