-
Μη φτάνετε στο άλλο άκρο και βγάλετε όλες τις Ferrari ΓΤΠ γιατί θα λετε βλακείες ίσου μεγέθους με αυτές του REALZEUS.
-
ορισμένα πράγματα δεν εχουν μεγέθη μίστερ.
-
Ντεμεκ Ντίβες τις βγάλαμε. Όταν δουλεύουν καλές (απλώς) ειναι.
-
Peace brothers.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Μη φτάνετε στο άλλο άκρο και βγάλετε όλες τις Ferrari ΓΤΠ γιατί θα λετε βλακείες ίσου μεγέθους με αυτές του REALZEUS.Μα καμία Ferrari δεν είναι ΓΤΠ. Απλά όπως είναι φυσιολογικό και αναμενόμενο υπάρχουν, κατά περιπτώσεις, πιο γρήγορα αυτοκίνητα από αυτές. Ο νεανίας Λούκα πάντως το διαλαλεί όπου σταθεί και όπου βρεθεί ότι προτεραιότητα της Ferrari ΔΕΝ είναι να φτιάχνει τα πιο δυνατά και γρήγορα αυτοκίνητα στις κατηγορίες που παίζει.
-
Ο χρήστης BMW Power έγραψε:
**ας κατεβασουν οι Ιταλοι τις ντιβες τους στο νιρμπουγκρινγκ να δουμε ποσα απιδια χωραει ο σακος **:shifty:
αλλα μια φορα το τολμησαν και εφαγαν ξυλο απο ενα παλιο zonda, δε νομιζω οτι θα το ξανακανουν
Exουν φαει ξυλο στο Ring Ferrari F430 και 360 CS...Aπο Μ3 Csl..
Italian toys..
Το ρινγκ οσο κι αν νομιζετε μερικοι οτι ειναι πιστα οπου μπορουν να γραφτουν χρονοι και να φανει ποιο αυτοκινητο ειναι ποιο γρηγορο τοτε μπορειτε να συνεχισετε να παιζετε Gran Turismo,γιατι στην πραγματικοτητα κατι τετοιο δεν μπορει να γινει.
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το ρινγκ δεν ειναι πιστα, οπου μπορουν να γραφτουν χρονοι και να φανει ποιο αυτοκινητο ειναι **πιο **γρηγορο.Εξήγησε
-
μ'αρεσει που διόρθωσες και το ποιο
-
Εσέαν Joe Bar Team ποιά η άποψή σου επί του θέματος?
-
Ο χρήστης Joe Bar Team έγραψε:
μ'αρεσει που διόρθωσες και το ποιοJoe Bar Team κυκλοφορείς έξω με μπλούζα ίδια με το avatar σου? Είδα χθες έναν που φόραγε μια τέτοια μπλούζα!
-
Ο χρήστης stefan147 έγραψε:
μ'αρεσει που διόρθωσες και το ποιο
Joe Bar Team κυκλοφορείς έξω με μπλούζα ίδια με το avatar σου? Είδα χθες έναν που φόραγε μια τέτοια μπλούζα!
αν ηταν ιδιοκατασκευή, τότε έπεσες μεσα φιλαράκι πριν πααααααααρα πολλά χρονια μου την έκανε, καλο χέρι είχε ο άτιμος
κατά τ'άλλα έχω αγοράσει μονάχα ένα καπελακι
ΙΚΕ ορισμένα πράγματα μονο ο Τσακ ο Νόριτας μπορει να τα μετρήσει. για ανθρώπους που τελειωσαν με το ζόρι το λύκειο (κι ας ήταν πρόεδροι 15μελούς, άσχετο), το μονο που μπορούν να κάνουν ειναι να προσευχηθούν στο τοτέμ του ΤΝ
-
Ο χρήστης Άρης έγραψε:
Το ρινγκ δεν ειναι πιστα, οπου μπορουν να γραφτουν χρονοι και να φανει ποιο αυτοκινητο ειναι **πιο **γρηγορο.
Εξήγησε
Eιναι μια πιστα 20 χιλιομετρων οπου σε καποιο σημειο μπορει να γινει οδηγικο λαθος και να χαθουν δεκατα και επειδη δεν υπαρχει η πολυτελεια να γραφτουν πολλοι γυροι δεν μπορει να υπαρξει σαφης και αντικειμενικος χρονος.
-
αν ηταν ιδιοκατασκευή, τότε έπεσες μεσα φιλαράκι πριν πααααααααρα πολλά χρονια μου την έκανε, καλο χέρι είχε ο άτιμος
Τώρα για ιδιοκατασκευή δεν ξέρω, αλλά τέτοια μπλούζα μόνο ιδιοκατασκευή θα μπορούσε να είναι, άντε στη χειρότερη κρεμασμένη σε κάνα τουριστικό μαγαζί στο Φαλιράκι της Ρόδου! Αν ήσανε στη Μαβίλη χθες βράδυ τότε εσύ ήσανε, ειδάλλως σε αντιγράφουν...
-
ΙΚΕ ορισμένα πράγματα μονο ο Τσακ ο Νόριτας μπορει να τα μετρήσει. για ανθρώπους που τελειωσαν με το ζόρι το λύκειο (κι ας ήταν πρόεδροι 15μελούς, άσχετο), το μονο που μπορούν να κάνουν ειναι να προσευχηθούν στο τοτέμ του ΤΝΜιλάς πολύ ντόμπρα και μαγκιόρικα και ο υπερ-φλώρικος εγκέφαλός μου δεν μπορεί να σε κατανοήσει. Εν πάση περιπτώσει..
-
Ούτε ο δικός μου
Moving on...
-
οχι ρε στεφάν, ποια μαβίλη
IKE το πας κάπου; μηπως δεν μπορείς να μιλησεις, λόγω καποιας απειλής ας πούμε; φοβάσαι; ή ντρέπεσαι;
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
ΙΚΕ ορισμένα πράγματα μονο ο Τσακ ο Νόριτας μπορει να τα μετρήσει. για ανθρώπους που τελειωσαν με το ζόρι το λύκειο (κι ας ήταν πρόεδροι 15μελούς, άσχετο), το μονο που μπορούν να κάνουν ειναι να προσευχηθούν στο τοτέμ του ΤΝ
Μιλάς πολύ ντόμπρα και μαγκιόρικα και ο υπερ-φλώρικος εγκέφαλός μου δεν μπορεί να σε κατανοήσει. Εν πάση περιπτώσει..
Βρε ΙΚΕ χαλάρωσε πια.... Γιατί τα βάζεις με όλους και όλα? Ένα !#Ε#%φόρουμε είναι και αυτό....
-
Ο χρήστης panos2171 έγραψε:
Το ρινγκ δεν ειναι πιστα, οπου μπορουν να γραφτουν χρονοι και να φανει ποιο αυτοκινητο ειναι **πιο **γρηγορο.
Εξήγησε
Eιναι μια πιστα 20 χιλιομετρων οπου σε καποιο σημειο μπορει να γινει οδηγικο λαθος και να χαθουν δεκατα και επειδη δεν υπαρχει η πολυτελεια να γραφτουν πολλοι γυροι δεν μπορει να υπαρξει σαφης και αντικειμενικος χρονος.
Να σε πληροφορησω απλα οτι οι επισημοι -αγωνιστικου επιπεδου και οχι μονο...- δοκιμαστες των εταιριων που πραγματοποιουν μετρησεις, γνωριζουν τα ακριβη, -σωστα, για το γρηγοροτερο δυνατο περασμα- πατηματα της πιστας, σαν την παλαμη του χεριου τους.
Επιπλεον, υπαρχει φυσικα ο καταλληλος εξοπλισμος, χαρις στον οποιο μπορουν να συγκρινουν την παραμικρη λεπτομερεια/διαφορα σε ταχυτητες εισοδου/εξοδου σε μια στροφη, ωστε να μπορεσουν να υπολογιζουν/διορθωνουν, τυχον
λαθη ειτε δικα τους, ειτε λογω κινησης στην πιστα, και πολυ περισσοτερο μικρορυθμισεις που χρειαζονται πχ στην αναρτηση... -
Ρε παιδια χαλαρωστε με το ring. Ενας δημοσιος δρομος/πιστα ειναι.
Δεν ειναι κ το benchmark!
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
Μα είπε κανείς πως είναι κάτι άλλο? Απλώς λόγω ποικιλίας/μεγέθους δίνει μία πολύ καλή εικόνα. Αν 2 αυτοκίνητα έχουν πολύ μεγάλη διαφορά σε χρόνους στο ring είναι πρακτικά απίθανο η διαφορά αυτή να μην υφίσταται, ή να αναστρέφεται σε διαδρομή σε νορμάλ δημόσιο δρόμο. Δεν πιστεύω να διαφωνείς.
Nissan GT-R