-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
ω ρε μαναμ πίθηκοιΩς μακρινός απόγονος πιθήκου, παρεξηγήθηκα. Τουλάχιστον ο πρόγονος μου είχε αυτοσεβασμό. Εδώ μιλάμε για συμπεριφορά αμοιβάδας και ίσως βάζω και πολύ iq.
-
καλα ο αλλος ρωταει τι μαρκα ειναι το ντατσουνι? και καβαλαει λαμπο..
ποσο ανιδεος μπορει να ναι ενας ελληνας αυτοκινητιστής..κατα τα αλλα το ντατσουνι ειναι ρισπεκτ
-
Αφηστε τον κοσμο να εκφραστει οπως θελει στον δρομο..
-
Κρίμα που δεν ήταν εκεί στην παραλιακή εκείνο το Clio V6 Turbo με τα 700 άλογα που κάνει 0-100 0-200 και όλες τις ρεπρίζ με -1,2 δευτερόλεπτα (διλαδίς ότι αμάξι να έχει ο άλλος, το Clio είναι 1,2 sec πιο γρήγορο σε όλες τις συνθήκες).
-
Ο χρήστης kpsig έγραψε:
Κρίμα που δεν ήταν εκεί στην παραλιακή εκείνο το Clio V6 Turbo με τα 700 άλογα που κάνει 0-100 0-200 και όλες τις ρεπρίζ με -1,2 δευτερόλεπτα (διλαδίς ότι αμάξι να έχει ο άλλος, το Clio είναι 1,2 sec πιο γρήγορο σε όλες τις συνθήκες).Δηλαδη, και λοιπα, για να, ας πουμε... Πες το και ετσι!
Κριμας παντωςνε, που δεν ηντανε το S3 το μπλε με τα 800αλογατα να ουμ, να κερασει τσαγάκκκ...
(αν και αμφιβαλλω σοβαρα, για το αν μπορει να 'στριψει' το συγκεκριμενο...) -
και ο Μπαμπης ο κλάνας ελλειπε, αλλα ας σταματησουμε το
-
Ο χρήστης gbak έγραψε:
ποσο ανιδεος μπορει να ναι ενας ελληνας αυτοκινητιστής..εγω πιστεύω πως ξέρει πολυ καλά τι μαρκα είναι και ψαχνει να βρει δικαιολογία για να μειώσει τον αλλο στην γκόμενά του
-
Οτι και ναναι το τσαγακι το ηπιε ρωτησε και ποσα κυβικα ειναι, ποσα αλογα ομως δεν ασχολήθηκε
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
ποσο ανιδεος μπορει να ναι ενας ελληνας αυτοκινητιστής..εγω πιστεύω πως ξέρει πολυ καλά τι μαρκα είναι και ψαχνει να βρει δικαιολογία για να μειώσει τον αλλο στην γκόμενά του
+1
-
Ο χρήστης vengas έγραψε:
το αυτο ! σωστος,θα μπορουσε να ειναι πιο διακριτικος και να ρωτησει στα ποσα αλογα ειναι,οχι τι μαρκα..ελεος
*βασικα ψοφαω οταν τετοια τζαπανια ριχνουν τετοια ηττα σε γκλαμουρατες ιταλιδες που πανε καμαρωτες..λες και ειναι σε γαμο!
-
Ο χρήστης sprsk έγραψε:
αυτον θα δεις?
Μαζί με κάτι άλλα ψηλά , 18 'Μαλάκα' σε 5 λεπτά ,
Και με μαμάτο μπουζοκοσάουντρακ!
Εντάξει, ανεξαρτήτως αυτοκινήτου, το να πας έτσι στο συγκεκριμένο δρόμο, είναι...
Τώρα το τσαγάκι τον τυπάκο με την Lambo δεν νομίζω να τον ενόχλησε και πολύ... Σίγουρα ούτε το γκομενάκι θα το ενόχλησε, είμαι βέβαιος πως το βράδυ θα τον περιποιήθηκε και περισσότερο για να ...ξεχάσει την στενοχώρια του. Στην τελική, η Lambo έκανε τα 3πλα χρήματα από το GTR και αυτό είναι που μετράει για τους περισσότερους (και περισσότερες ασφαλώς.. ) εκεί έξω.
-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Τώρα το τσαγάκι τον τυπάκο με την Lambo δεν νομίζω να τον ενόχλησε και πολύ... Σίγουρα ούτε το γκομενάκι θα το ενόχλησε, είμαι βέβαιος πως το βράδυ θα τον περιποιήθηκε και περισσότερο για να ...ξεχάσει την στενοχώρια του. Στην τελική, η Lambo έκανε τα 3πλα χρήματα από το GTR και αυτό είναι που μετράει για τους περισσότερους (και περισσότερες ασφαλώς.. ) εκεί έξω.
Σχετικο ειναι και αυτο. Στο video βλεπουμε ενα συνοθυλευμα, ανωριμων, (δικαιολογημενη σταση, σε ενα βαθμο απο το νεαρον της ηλικιας, για την μια παρεα) εφφετζιδικων, προκλητικων, αλλα κυριως και αφορμες για επικινδυνες καταστασεις.
Φυσικα, ειναι κατι σχεδον αναμενομενο για αρκετους, αφου πλεον τετοιου ειδους καταστασεις, με κατι πολυ γρηγορο/εξωτικο, ειναι δυστυχως ο κανονας, παρα η εξαιρεση.
Το τι μετραει περισσοτερο ειναι στο τι στοχευει ο καθενας.
Οι πιτσιρικαδες ειχαν ενα 'οπλο' που με κοστος, λιγοτερο απο τα μισα λεφτα του Ιταλικου υπεραυτοκινητου, μπορουσαν να το κοντραρουν, για αυτους αυτο μετρουσε, ασχετα αν το ολο θεαμα ηταν κατωτερο των περιστασεων, σε ακυρη χρονικη στιγμη, με σημαντικη κινηση, και με μπολικη ασχετοσυνη...
Απο την αλλη, ο 'αρχοντας', ο...'άλητης, με την λαιδη μαζι' ,οδηγωντας την Lambo, δεν ιδρωνε ιδιαιτερα, σαφως και 'τσιμπησε' καποια στιγμη, αλλα η 'λαιδη' θα τον καθυσηχασε, ή/και θα του τραβηξε την προσοχη, μονο οπως εκεινη θα ηξερε. Και στις δυο περιπτωσεις δηλαδη, οπως σχεδον παντα για τα Ελληνικα δεδομενα, ειχαμε νικητες... -
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
αυτον θα δεις?
Μαζί με κάτι άλλα ψηλά , 18 'Μαλάκα' σε 5 λεπτά ,
Και με μαμάτο μπουζοκοσάουντρακ!
Εντάξει, ανεξαρτήτως αυτοκινήτου, το να πας έτσι στο συγκεκριμένο δρόμο, είναι...
ο koutsan πάει χειρότερα
-
Ο συγκεκριμένος δρόμος είναι φόβος και τρόμος... σπαρμένος με εκκλησάκια. Όποιος γνωρίζει τον δρόμο πιάνει δεξιά (για να μην αγκαλιαστεί με κανέναν από απέναντι που ΔΕΝ γνωρίζει τον δρόμο ή είναι ανεγκέφαλος, καλή ώρα όπως στο βιντεάκι) και πάει κυρία από Α. Μαρίνα και μετά...
Πρίν 2 χρόνια αν θυμάμαι καλά μετά το Λαγονήσι μια elise είχε κοπεί στα 2 και μερικά μέτρα πιο κάτω ένα ibiza ανάποδα, δεν έμαθα τι είχε γίνει... αλλά οι της elise δεν νομίζω να γλυτώσανε. Και πολλές άλλες περιπτώσεις... Προσοχή πολύ σε αυτόν τον δρόμο μέχρι να αξιωθούν και να βάλουν διαχωριστικό τοιχίο...
-
-
@Νick-k
Τα λεγομενα '10seconds cars' με 1/4μιλιου σε 9.05sec και ταχυτητα εξοδου 166mph, ειναι πολυ σοβαρα εργαλεια... -
Πολλα λεφτα, πολλα κυβικα, πολυς ντορος για το τιποτα ... οταν μπορεις να εισαι καλυτερος με ενα 4κυλιδρο ελληνικο κατασκυασμα.
Bεβαια απο ντραγκστεραδικης αποψης και τα 2 αποτυχια ειναι, οταν μπορεις να χτυπας 9αρια με 4 ατμοσφαιρικους κυλινδρους ...
-
@ Καμπάς ή μονοκύλινδρο Ιταλικό κατασκεύασμα...μην ανεβάσω κανένα καρτοβίντεο τώρα
Τραγικά γελοίοι οι τύποι... ...τη κάνεις, που τη κάνεις τη μ@λ@κί@, το ανεβάζεις και στο youtube για ποιό λόγο? Να το δει ο κόσμος και να μπει μπράβο?
-
Στο προηγούμενο επεισόδιο του Top Gear είχανε παρουσίαση του νέου GT-R και γύρο στην πίστα τους.... δείτε το video να δείτε πόσο χρόνο έκανε κ τι αυτοκίνητα πέρασε....
Youtube Video -
Καλο το Datsun..
Αλλα οσο υπαρχει Porsche..
Nissan GT-R